Bildegalleri

Skogn-Grønningen

10 nye moderne fritidsboliger på Skogn-Grønningen - innlagt strøm og vann, vei helt frem! 6 solgt!

Kart med kartnålGrønningsvegen 255 - 273, 7622 Markabygda
Prisantydning2 950 000 kr
Omkostninger
11 470 kr
Totalpris
2 961 470 kr
Prisstatistikk

Nøkkelinfo

Beliggenhet
På fjellet
Boligtype
Hytte
Eieform
Eier (Selveier)
Bruksareal
97 m²
Tomteareal
1 000 m² (festet)
Festeavgift
8 843 kr
Soverom
3
Meter over havet
300

Les mer om bruksareal her

Fasiliteter

Balkong/Terrasse
Bilvei frem
Garasje/P-plass
Peis/Ildsted
Utsikt
Fiskemulighet
Innlagt strøm
Innlagt vann
Turterreng

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Husk å lese komplett salgsoppgave før visning. Bestill komplett, utskriftsvennlig salgsoppgave.

Om eiendommen

Beliggenhet

De 10 frittstående fritidsboligene i Stamnhaugen er moderne og innholdsrike, med alt en trenger til et flott opphold.

Du kan velge mellom en stor og en liten hyttemodell.
De største fritidsboligene koster fra kr. 3 550 000,- og inneholder 3 soverom. De minste fritidsboligene har 2 soverom og har pris fra kr. 2 950 000,-.

En åpen stue- og kjøkkenløsning gir et eksklusivt og åpent preg, og skråtak med store vinduer gir høyde under taket og en luftig atmosfære med mye dagslys. Peisen midt i allrommet er synlig og skaper knitrende ro fra alle kanter. Her er det fint å varme seg etter dagens naturopplevelser som venter rett utenfor døra.

Man kan velge mellom to typer på den tomten man ønsker (Se bildene for en oversikt over priser).
Stor hytte (73 kvm) med 3 soverom.
Mindre hytte (61 kvm) med 2 soverom.

Med mulighet for bestille anneks og innrede et ekstra soverom der, så er det plass til mange.

Grønningen er et eldorado for deg som liker å være ute i naturen. Det finnes et mangfold av turmuligheter med gapahuker (på Finnåsen, i Elnesdalen og på Leinslættan), åpen hytte på Brennesvollen og merkede turstier. Smørkjelleren og Kongshaugen er blant de mange populærer turmålene og Mælastjønna, Vaktberget og Revollen har de senere årene vært noen av Ti på topp -postene i området. Er du glad i å gå på ski, så kan du velge og vrake i kilometersvis med skiløyper om vinteren, bl.a mot Hofstadvollen, som henger sammen med Stjørdal sine skiløyper, og rundt Vaktberget, hvor man kommer seg til bl.a. Revollen.

Grønningen er et fantastisk sted for naturopplevelser med mange muligheter i både skog og fjell. Enten du er et turmenneske som liker friluftsliv, jakt eller fiske, eller du er interessert i fauna og dyreliv, så finner du det her. Grønningen innehar store områder med både våtmark og gammel skog, noe som gir habitater for en rekke ulike fuglearter. Det er blant annet gjort observasjoner av vadefuglene enkeltbekkasin, småspove, grønnstilk, rødstilk, trane, myrsnipe og gluttsnipe.

Grønningen hytte- og turlag ønsker framtidige hytteeiere på Skogn-Grønningen velkommen til et fantastisk område. Grønningen byr på flotte turmuligheter både sommer og vinter. Grønningen hytte- og turlag (GHOT) er en frivillig organisasjon med hovedformål å arbeide for et godt tilgjengelig turterreng på Skogn-Grønningen. GHOT har bygd tre gapahuker som legger til rette for kafferast langs stiene og skiløypene. En gang i året arrangerer GHOT veddugnad. Veden blir kjørt ut med skuter til de tre gapahukene, slik at turfolk kan kose seg med bålkaffe og pølsegrilling. Vi har i flere år jobbet med å merke og rydde gamle seterstier, slik at folk som ferdes i området kan benytte disse stiene. De siste årene har også GHOT vært en viktig bidragsyter til oppgradering av skilting av stier og skiløyper på Grønningen til nasjonal standard. På vinteren kjører GHOT skiløyper fra Grønningen og videre mot nord/øst, og knytter sammen
løypene med Frolfjellet ved Eggavola ( Overløperen ) og løypene fra Skjelstadmarka i Stjørdal kommune. GHOTs løypenett er totalt 30 km. På den måten bidrar vi til et sammenhengende løypenett fra Frolfjellet til Skjelstadmarka i Stjørdal kommune. Påskeaften arrangerer vi påskeskirenn med hopprenn og natursti. Det er en hyggelig anledning til å treffe hyttenaboer over en kopp bålkaffe. På høsten har vi i mange år arrangert høstdag. De siste to årene har høstdagen vært et samarbeid mellom Skogn fjellstyre, Skogn og Grønningen Almenninger og GHOT. Dette er en trivelig dag med ulike aktiviteter som fisking, hesteskokasting, orientering, luftgeværskyting mm.

Generelt

Adkomst/Tomteforhold

Kjør gjennom Markabygda, og følge veien opp til bommen (v/hjelmen). Ta så første til høyre over brua, og følg denne veien frem til du får infotavla på venstre side av veien (kort tid etter fe-risten). Du tar til venstre inn veien v/infotavla og du får da prosjektet på venstre hånd.

Innhold

Entré, gang, stue/kjøkken, bad/teknisk og 3 eller 2 soverom. I tillegg er det mulighet for å bestille anneks hvor man kan innrede et ekstra soverom.

Standard

Fritidsboligene holder god standard med innlagt vann og strøm. Se leveransebeskrivelse for nærmere info om hva som leveres. 

Salgsoppgaven beskriver vesentlig og lovpålagt informasjon om eiendommen

Se komplett salgsoppgave

Beliggenhet

kart
Logo

EiendomsMegler 1 Levanger

Vi loser deg trygt gjennom hele boligsalget

Annonseinformasjon

FINN-kode194195373
Sist endret03. apr. 2024 09:36
Referanse51200086

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.