Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde

Loma Dos - 5 soveroms duplex (stor tomannsbolig) med basseng og "ekstra bo-enhet"

Arguineguin, Gran Canaria

Prisantydning 480 000,–
Pris oppgitt i
EUR
Beliggenhet
Ved sjøen
Boligtype
Tomannsbolig
Eieform bolig
Eier (Selveier)
Soverom
5
Bruksareal
195 m²
Bruttoareal
217 m²
Byggeår
2005
Ant p-plasser
2

Fasiliteter

  • Balkong/Terrasse
  • Bilvei frem
  • Garasje/P-plass
  • Offentlig vann/kloakk
  • Utsikt
  • Innlagt strøm
  • Innlagt vann
  • Turterreng

Visning

Ta kontakt med megler for privat visning

Beliggenhet

 

Vi har gleden av å presentere en meget attraktivt beliggende 5 soveroms tomannsbolig i åsen over Arguineguin (Loma Dos). Boligen som selges nå ligger på den siden av tomannsboligen som vender mot havet og solbanen. I dette flotte området finner man den største konsentrasjonen av fastboende nordmenn. Barna som går på den norske skolen, går gjerne sammen til skolen herfra og leker sammen i dette området.

 

Området er også meget attraktivt på utleiemarkedet hovedsakelig langtidsleie, men også korttidsleie. Her oppnår man gode leieinntekter og prisnivået er i det øvre sjiktet her (både ved kjøp og ved salg).

 

Området er rolig, og boligen ligger omtrent midt mellom strandpromenade og fjelløypene over Arguineguin. Det er kort gangavstand ned til den hyggelige fiskerlandsbyen Arguineguin med alle dens fasiliteter. Området anses som et meget pent boligstrøk.

 

Selve boligen er meget innholdsrik over 3 plan med hele 5 romslige soverom, 3 flotte baderom, stor stue og pent kjøkken på hovedplanet. Man kan velge å benytte hele boligen under ett eller å benytte den som 2 enheter siden nederste plan har eget kjøkken, bad samt 2 store rom med egen terrasse utenfor. Det er 3 plan med solrike terrasser på boligens vestside. Privat basseng på nederste terrasseplan. Sol fra formiddag til sen kveld. Morgensolen kan man nyte på utearealene utenfor boligens inngangsparti og på boligens langside mot syd.

 

Det vi merker oss ved boligen spesielt, er at rommene er av meget god størrelse.

 

Innhold:

Hovedplan: Stor stue med gulv i marmor og utgang til terrasse, kjøkken. Utgang fra kjøkken til uteareal med vaskemaskin og tørketrommel i skap. Carport utenfor inngangsporten.

Øvre plan: Gang, 3 soverom og 2 baderom. Det ene baderommet er eksklusivt tilknyttet hoved-soverommet.

Nedre plan: 2 store soverom (det ene kan benyttes som stue hvis man vil benytte dette planet som en egen enhet), stort baderom, kjøkken og bodrom.

Generelt

 

ANSVAR:

Oppgitte opplysninger er basert på informasjon fra tredjepart. Gran Canaria Estate S.L. er ikke ansvarlig for feilinformasjon fra tredjepart, skrivefeil eller lignende. Priser, spesifikasjoner, tilgjengelighet og vilkår for tilbud kan endres uten forvarsel.

Gran Canaria Estate – et familieforetak

Gran Canaria Estate S.L. er startet av godkjent eiendomsmegler gjennom det norske Finanstilsynet. Vi påpeker at hverken vi eller andre meglere på Gran Canaria er underlagt Det Norske Finanstilsyn sitt tilsynsområde. Vi er tilknyttet spansk meglerorganisasjon slik meglerforetak i Spania bør være. 

Initiativtaker startet sin karriere i Norge, og etter hvert som han oppnådde svært gode resultater der, tok han sjansen og flyttet ned til Gran Canaria for å starte sin egen bedrift, og ble med som investor i gjenoppbyggingen av luksusresorten Radisson Blu, Gran Canaria. Han fikk også ansvaret for å selge disse leilighetene, og har i dag solgt sydenleiligheter for til sammen over en milliard kroner.

Gran Canaria Estate S.L. er i dag et rent familiefirma, og vi gjør det lille ekstra for deg som kjøper eller selger. Vi vil følge deg gjennom hele prosessen, både før, under og etter handelen.

Våre medarbeidere har bred erfaring innen eiendomsmegling på Gran Canaria og tidligere i Norge, erfaring fra reiseliv, samt dyktige fotografer. Vi er godt kjent i området her på sydkysten av Gran Canaria og vil kunne hjelpe deg å finne akkurat den boligen du er på leting etter.

FØLG OSS PÅ FACEBOOK.
www.facebook.com/gc.estate

 

ACEGI - spansk meglerorganisasjon

Gran Canaria Estate S.L. er medlem i den spanske meglerorganisasjonen ACEGI som gir oss muligheter til å selge deg en bolig som finnes blant nærmere 100 meglerkontorer. Har du bolig å selge her på Gran Canaria, vil vi også kunne legge denne ut til disse meglerkontorene. Bredere markedsføring kan vanskelig finnes.  

Norsk og spansk godkjenning:

Det foreligger eiendomsmegler-godkjenning fra Det Norske Finanstilsyn (Trykk på linken under vår kontaktinformasjon for å se den på Finanstilsynets side).

Gran Canaria Estate har kontor syd på Gran Canaria

Ta turen innom vårt kontor om du enten har bolig/eiendom å selge eller er på leting etter sydenbolig her på Gran Canaria.

Kontoret vårt ligger i Ancora-senteret i Arguineguin, i lokalene 24 og 25, i enden av nedre inngang til senteret. Hvis du kommer fra broen, går du rett fram og rundt hjørnet ved American Burger.

Velkommen til visning!

Standard

Gran Canaria

Gran Canaria er den mest populære av kanariøyene, og et av de mest populære feriestedene for skandinavere generelt.

 

Populariteten kan grunnes i så mangt, Gran Canaria blir kalt et miniatyr kontinent og du kan dermed oppleve alt fra snorkling i et varmt hav til snø på toppen av Gran Canarias kjennemerke, Roque Nublo. Så her finner man noe for enhver smak, enten om man liker å gå på stranden, shoppe i kjøpesentre, oppleve nattelivet eller utøve sportslige aktiviteter.

 

Det er også verdt å nevne at klimaet her på sydkysten er kåret til det beste og mest stabile i hele verden, så her kan du nyte over 20 grader nesten hver dag i året, uansett sesong. (Ref. WHO).

Ta kontakt med selger for komplett informasjon

Arguineguin Gran Canaria

Annonseinformasjon

FINN-kode 193322496
Sist endret 27. nov. 2020 13:34
Referanse 238

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.