Utløpt

LUNNSTADEN - HAFJELLTOPPEN - Lekker laftet hytte med høy standard - Panoramautsikt - Ski inn/ ut

Lunnstadlia 41, 2636 Øyer

Prisantydning 25 000 000 kr
Beliggenhet
På fjellet
Boligtype
Hytte
Soverom
10
Primærrom
330 m²
Bruksareal
580 m²
Bruttoareal
642 m²
Festeavgift
7 500 kr
Byggeår
2009
Verditakst
25 500 000 kr
Lånetakst
21 000 000 kr

Fasiliteter

 • Alpinanlegg
 • Balkong/Terrasse
 • Bilvei frem
 • Golfbane
 • Offentlig vann/kloakk
 • Garasje/P-plass
 • Peis/Ildsted
 • Utsikt
 • Innlagt strøm
 • Innlagt vann
 • Turterreng

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 521
Gårdsnr: 155
Bruksnr: 299
Festenr: 33

Visning

Visning hele vinterferien, etter avtale med selger; 900 80 228

BUD MOTTAS!

Beliggenhet

Særdeles attraktiv beliggende i Lunnstaden, Hafjell's mest eksklusive hytteområde. Hytta er beliggende på den nedre delen av feltet, med uhindret utsikt over Gudbrandsdalen mot Jotunheimen. Lunnstaden ligger på Hafjelltoppen og fra hytta har man direkte adkomst inn i Hafjell Alpnsenter via tilfartsløype. Det er også flotte langrennsmuligheter med preparerte løyper som starter rett utenfor stueveggen. Milevis med preparerte løyper mot Pellestova, Hornsjø,  ordseter og Sjusjøen. Hafjell byr også på aktiviteter hele sommer-halvåret. Det kan nevnes egen golfbane, downhill sykling i alpinanlegget samt meget gode  jakt- og turområder innover i fjellheimen.

Generelt

Tømmerkasse, 8" tømmer. Torvtak. 2 + 1 lags isolerglass. Tofløyet 150cm inngangsdør. Kobbertakrenner, nedløp og beslag. Vannbåren varme fra  jernvarmesystem i alle gulv bortsett fra gulv i oppstugu. Heltre gulv, type African Oak i alle gulv som ikke er belagt med flis eller skifer. Egendesignet kjøkken i børstet stål,supplert med innredning fra HTH- Benkeplater i granitt. Kabel-tv uttak i; -hovedhytte: stue, kjøkken og flere soverom. Anneks: Stue, spisestue og på flere soverom. Lys- og varmestyring fra EIB som styres fra LCD-skjerm sentralt plassert i hytta. Store deler av lyskildene er levert av Lightcom og er av typen Delta lights. Styring av varme og lys samt se været/vinden på hytta kan gjøres via pc.


Ytterligere og byggemåte henvises også til takst.

Adkomst/Tomteforhold

Ta av fra E6 Øyer Syd og ta videre av mot Hafjelltoppen (Bomvei). Følg veien opp, gjennom bommen (kr 30,-) til avkjøringen mot Gaiastova (4-5 km). Ta til  øyre inn til Lunnstaden. Hold til høyre helt inn til leilighetskomplekset. Ta ned til høyre. Hytta ligger innerst i veien, på venstre side.

Innhold

Hovedhytte;


1. etg:


Entre, hall, totalt 4 soverom hvorav et ensuite soverom med eget bad/wc, bad/wc, forstue, stor stue med peis og panoramautsikt utover dalen, stort spisekjøkken med stor kokeøy, samt stor spisestue med panoramautsikt utover dalen.


2. etg:/Oppstugu


2 soverom, bad/wc (arealet er ikke med i primærarealene idet det anses for å være hems)


Kjeller;


Garasje, skistall/smørerom, vaskerom, bod, vinkjeller, disponibelt areal som f.eks kan benyttes til kino, hobby-treningsrom mv.


Anneks


1. etg:


Entre, kjøkken/spisestue, stue, bad/wc, 2 soverom


2.etg:


Adkomst via trapperom ved entre, inn på flott estetisk bro med innfelt uplights, 2 soverom, bad/wc, loftstue. (arealet er ikke med i primærarealene idet det anses for å være hems)


Kjeller:


Disponibelt areal (hobbyrom, treningsrom, vinkjeller el.l.)

Standard

En av Hafjell's flotteste hytter vurderes solgt.
Dette er en perle av det sjeldne slaget! Eksklusivt innredet og med en standard av ypperste kvalitet.  Hytta ligger innerst i blindvei, med uhindret utsikt og direkte adkomst til skianlegget.  


Av kvaliteter kan nevnes; Vannbåren varme, heltre parkett, avansert EIB-anlegg hvor all styring av lys og varme er sentralisert i en enhet med LCD-display. Anlegget har også en værstasjon hvor det da blant annet er mulighet for å koble seg på via pc og styre varme og lys samt se været/temperatyr/vind på hytta. 2 delikate og velutstyrte kjøkken, det ene med egendesignet barløsning/kokeøy i børstet stål. Begge kjøkkenene har integrerte hvitevarer fra Ilve, GE og Gaggenau.


Kjøkkenet i hovedhytta komplementeres med en formidabel spisestue i massivt heltre og gasspeis.                        Flott stue med peis i tørrmur. Master bedroom med eget bad og panoramautsikt.


Hytta og anneks selges ferdig møblert og klart til overtagelse. Det kan nevnes at bl.a 4 Sony flatskjermer medfølger, gedigent spiesbord i massiv heltre og plass til 16 personer, sofaer, sittegrupper, senger til samtlige soverom, diverse annet inventar ihht avtale.


Det er lagt ned lys i terrenget utenfor hytta som lyser opp fasaden.


Utstyr: Peis, varmekabler, kabel-TV, downlights, bredbåndstilkobling, EIB-anlegg med fjernkontroll til lys i stue. Dobbel garasje.


Peiser: 3 stk.
2 gasspeiser i merket Faber fra Gass EX(Glance og Relaxed XL).
Stor oppmurt peis i tørrmur.


Opplegg til gass utegrill og terrassevarmer på terrasse.


Vinkjeller med vinhyller, sitteavdeling og vinskap fra Geapp.


Store arealer i kjeller for videre utvikling. Kan for eksempel benyttes til treningsrom, kino/relax-avdeling mv


Ta kontakt med megler for å få fullt prospekt.

Salgsoppgaven beskriver vesentlig og lovpålagt informasjon om eiendommen

Ta kontakt med megler for komplett salgsoppgave

Lunnstadlia 41, 2636 Øyer

Poppe & Co v/Partner <br> Stian Holst Johansen

Navn

Telefon
23 27 73 19
Mobil
970 75 700

Terra Lillehammer <br>v/Stig Svartor

Navn

Mobil
906 10 172

Visning

Visning hele vinterferien, etter avtale med selger; 900 80 228

BUD MOTTAS!

Annonseinformasjon

FINN-kode 19142132
Sist endret 2. jul. 2010 17:21

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.