Bildegalleri

Solgt
Ogge Oggevatn Oggevann

BUD MOTTATT! NØKKELFERDIG HYTTE I FANTASTISKE OMGIVELSER - KLAR TIL OVERTAKELSE!

Kart med kartnålSkoretjønnheia 80, 4730 Vatnestrøm
Prisantydning2 849 000 kr
Omkostninger
13 092 kr
Totalpris
2 862 092 kr
Prisstatistikk

Nøkkelinfo

Beliggenhet
Innlandet
Boligtype
Hytte
Eieform
Eier (Selveier)
Bruksareal
95 m²
Tomteareal
662 m² (eiet)
Byggeår
2020
Soverom
4

Les mer om bruksareal her

Fasiliteter

Balkong/Terrasse
Bilvei frem
Peis/Ildsted
Utsikt
Fiskemulighet
Innlagt strøm
Innlagt vann
Turterreng

Om eiendommen

Beliggenhet

Hytta ligger i fantastisk innlandsnatur ved populære Ogge på Sørlandet.  Oggevatn hyttegrend er et nytt hyttefelt med høy standard på infrastrukturen i feltet.  Hytta ligger nydelig til på en liten høyde, med svært god utsikt ut over ett av de to tjernene (tjønnene) som ligger midt i hyttefeltet.  Med flott sydvendt beliggenhet, vil du ha sol på terrassen fra morgen til kveld.

Kort kjørevei til en mengde attraksjoner og opplevelser i nærområdet, som f.eks. Tømmerrenna og Setesdalsbanen i Vennesla eller Dyreparken og Fiskebrygga i Kristiansand.

Ellers er det svært mange flotte turmuligheter i umiddelbar nærhet til hytta, og Ogge ligger en kort spasertur unna, kjent som et eldorado for kano og kajakkpadlere, sportsfiskere og båtfolk.  Det har i alle år vært hevdet at Ogge, eller Oggevann som det også kalles, har 365 øyer - en for hver dag i året.  Om det er fullt så mange øyer er kanskje noe usikkert, men det er i alle fall svært mange øyer som kan utforskes.  

Generelt

Velkommen til Skoretjønnheia 80!  Hytta er oppført av Eiken hytter som visningshytte i feltet.  Hytta ble ferdigstilt i juni 2020, og er nå leveringsklar til kjøper.  Her er det ikke spart på noe, og du har muligheten til å kjøpe en komplett hytte til en svært fordelaktig pris.

Hytta ligger sydvendt, med en nydelig utsikt og fantastiske solforhold.  Hytta ligger i et nytt hyttefelt, med høy standard, og nærhet til vann.  Det er opparbeidet en gangvei som går direkte fra hyttefeltet og ned til Ogge. 

Hytta ligger i tilknytning til et flott lite tjern, som egner seg svært godt til bading.  På vinteren er det ypperlige skøyteforhold på tjernet, og i nærheten er det gode muligheter for aking - for både store og små.

På vinterstid kjøres det skiløyper - som man har tilgang til direkte fra hyttefeltet.  Ski inn - ski ut.  Her kan du velge om du vil gå den lille runda på 3 km, eller fortsette slik at runda blir på over 10 km. 

Velkommen til Oggevatn hyttegrend - ditt andre hjem på Sørlandet!

Adkomst/Tomteforhold

Kjøreavstander

Fra Vennesla: 27 km (29 min.)

Fra Evje: 40 km (39 min.)

Fra Kristiansand: 45 km (50 min.)

Fra Grimstad: 57 km (50 min.)

Fra Arendal: 75 km (1 t. og 10 min.)

Innhold

1. etg.:
Fra overbygd inngangsparti, kommer man inn i en hall, med trapp opp til hemsen.  Her har man også inngang til bad, samt et stort og et litt mindre soverom.  Videre er det inngang til en stor og luftig stue med åpen kjøkkenløsning, åpen himling, og ekstra store vindusflater som slipper inn mye lys og gir en luftig og god romfølelse.  I tillegg er det en sportsbod som ligger med egen inngang på utsiden av hytta.

2. etg.: 
Her finner man en hems med loftstue og to soverom.  Fra loftstua er det flott utsikt utover vannspeilet i en av skoretjønnane.

Hytta har et bruksareal (BRA) på 77,8 m2 i første etasje og 17,4 m2 på hemsen i andre etasje.

Standard

Hytta er ny og holder en moderne standard.  Utformingen er delikat gjennomført, med blant annet interiørbeiset panel, trapp og innvendige dører, oppgradert el. anlegg med sorte kontakter og brytere, fliser i gang/vindfang og oppgradert parkett.  Svært god planløsning, og innlagt strøm og vann.  Det ligger trekkerør til fiberkabel i feltet, som for øvrig har god 4 G dekning.  

Hytta har varmekabler på badet, i hallen og i stua/kjøkkenet.


Hytta er nøkkelferdig, og klar til å tas i bruk.

Hytta er oppgradert med følgende tillegg, utover det som inngår i standard hytte i prislista:

 • U9Q parkett
 • Oppgradert kjøkken fra Strai Kjøkken med hvitevarer
 • Interiørbeiset panel i alle rom
 • Flis i gang/vf
 • Oppgradert el pakke med sorte kontakter/brytere
 • Opparbeidet tomt på utsiden
 • Toppstrøk med beis utvendig
 • Interiørbeiset trapp
 • Interiørbeiset innvendige dører
 • Soldempet glass i hovedgavl
 • 2 ekstra store vinduer i stue
Påkobling til strømnett, byggesaks- og oppmålings gebyr til kommunen er også betalt og inkludert i prisen.

Ta kontakt med megler for komplett informasjon

Beliggenhet

kart
Logo

Larsen Advokatfirma As

Annonseinformasjon

FINN-kode183551908
Sist endret25. juli 2020 19:58
Referanse7227

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.