Bildegalleri

Merkedalsvågen hyttefelt

Saltdalshytta Solheim C - Merkedalsvågen i Gulen

Kart med kartnålMerkedalsvågen, 5970 Byrknesøy
Prisantydning4 490 000 kr
Omkostninger
17 750 kr
Totalpris
4 507 750 kr
Prisstatistikk

Nøkkelinfo

Beliggenhet
Ved sjøen
Boligtype
Hytte
Eieform
Eier (Selveier)
P-plasser
2
Bruksareal
108 m²
Tomteareal
1 000 m²
Grunnflate
113 m²
Bruttoareal
117 m²
Byggeår
2022
Soverom
5
Meter over havet
0

Les mer om bruksareal her

Fasiliteter

Bilvei frem
Garasje/P-plass
Peis/Ildsted
Utsikt
Fiskemulighet
Innlagt strøm
Innlagt vann
Turterreng

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Om eiendommen

Beliggenhet

Velkommen til idylliske Merkedalsvågen! Et hyttefelt med frittliggende tomter til ferie-og fritidsformål.
Med sjøen og naturen som nærmeste nabo byr området på et aktivt båtliv, samt turer i naturen. Tomtene vil ha flotte sol- og utsiktsforhold. 

Området har gode solforhold og en fantastisk panoramautsikt. Landskapet er preget av fargerike lyngheier, knauser og slette svaberg. 

Beliggenheten oppfordrer til båt og sjøaktiviteter! Det er en rik fauna med fisk og skaldyr, og havfiske kan man praktisere ved f.eks Holmengrå fyr som ligger ute i havet vest for Byrknesøy. Det er et mangfoldig dyre- og fugleliv med blant annet sjøfugler, ørn, niser, havoter og hjort. I tillegg byr område på mange flotte naturopplevelser både på sjø og land. Skulle man ønske å ta det hele i skue kan man ta en tur på Byrknesfjellet der Veten ruver 194 moh. På klare dager kan man se langt ut i havet fra denne utkikksposten. 

Byrknesøy ligger knappe 8 mil nord for Bergen ytterst i Gulen kommune i Sogn og Fjordane. Merkedalsvågen ligger på Bremnes på sørvestsiden av Byrknesøy.

Generelt

Romslige og attraktive tomter, plasert på lyngmark med nydelig utsikt mot vest - her kan man nyte solnedgangen som farger himmelen rød!
Tomtene er tilpasset terrenget og vil ligge på ulike høyder som naturlig følger terrenget. 
Bebyggelsen skal ha hovedmøneretning i henhold til kotene, dette bidrar til en god utnyttelse av tomta og en estetisk riktig plassering av hyttene.
Alle tomtene har framlagt vei, vann, avløp og strøm. I feltet ligger det felles marina med mulighet for båtplass.

Adkomst/Tomteforhold

Innhold

Standard

Solheim er Aurora-utgaven av vår populære Jubileumsmodell med et oppgradert og moderne eksteriør. Her er stua er plassert i vinkelen, med god takhøyde og store vindusflater.
To gode soverom og et flott kjøkken er plassert i hver sin fløy. Planløsningen inneholder to boder som etter behov kan oppgraderes til WC, sauna eller vaskerom.
Adkomsten er lagt til hyttas bakside, og her er det også en romslig utebod. På loftet er det to disponible/soverom, og en loftsstue med et galleri mot stua og utsikten.
Vinkelen med de takhøye vinduene lar hytta fange solens gang gjennom hele dagen og ut i de små timer. Derfor var det naturlig for oss å gi den navnet Solheim.

Tomt i prisklasse 550.000,- er inkludert i totaltsummen for denne hytten.
Tilpassinger og justering kan gjøres for at hytten skal passe akkurat dine ønsker og behov - som bildene viser kan den f.eks. enkelt tilpasses ulike stilarter både utvnedig og innvendig!

Ta kontakt med megler for komplett informasjon

Beliggenhet

kart

Annonseinformasjon

FINN-kode183080229
Sist endret31. jan. 2022 10:47
ReferanseMerkedalsvågen - Lars

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.