Verdens Ende

Sjelden mulighet på Verdens Ende

GREPANVEIEN VEST 15, 3145 Tjøme

Prisantydning 10 000 000 kr
Beliggenhet
Ved sjøen
Boligtype
Hytte
Eieform bolig
Eier (Selveier)
Soverom
2
Primærrom
70 m²
Bruksareal
70 m²
Tomteareal
2130 m² (eiet)
Byggeår
1960
Renovert år
1982
Sengeplasser
3

Fasiliteter

  • Balkong/Terrasse
  • Bilvei frem
  • Garasje/P-plass
  • Peis/Ildsted
  • Utsikt
  • Fiskemulighet
  • Innlagt strøm
  • Innlagt vann
  • Turterreng

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Beskrivelse

Velkommen til Grepanveien Vest 15, en hytte med stor solfylt tomt

Hovedbygget ligger på toppen av tomtens mange svaberg som gir særdeles gode solforhold. Fritidseiendommen har flere uteplasser med sjøutsikt og en steinbelagt terrasse med varmeanlegg.

Hytten på ca. 60-70 m2 inkludert anneks, og inneholder 2 soverom i klassisk stil, et moderne kjøkken med oppvaskmaskin og eget rom for dusj og toalett. Stuen er innredet med peis og byr på havutsikt gjennom store vinduer.

I tillegg står andre mindre servicebygninger oppført på tomten.

Eiendommen er satt av til boligformål i kommuneplanen. Dette gir kjøper flere muligheter til å bygge ut dersom en søker om bruksendring fra fritidsbolig til bolig. Søknad om bruksendring til bolig krever ansvarlig søker. Det forefinnes tegninger og modell som inspirasjon til videre prosjektering.

Adkomst

Fra Oslo kjører du sørover på E18 og tar av til Tønsberg. Fra Tønsberg følger du Rv 308 og tar av til venstre på Grepanveien vest 500meter før parkeringsplassen på Verdens Ende.

Nabolaget
Grepanveien vest er et vakkert område med få fritidsboliger. Området ligger sjenert til fra Verdens Ende sine turistattraksjoner og blir tolket som svært trygt.

Kollektivtransport
Fra hytten er det få minutters gange opp til hovedveien hvor du finner bussholdeplassen. Bussen går regelmessig og kjører til Tjøme sentrum på 15 minutter.

Standard

Det er privat bilvei helt frem til hytten. I gangavstand fra eiendommen finner vi blant annet den store moloen som forbinder fastlandet med holmer og skjær. Moloen danner en praktfull småbåthavn (hvor det er mulig å søke om plass) med attraksjoner som Vippefyret og jettegryter. På vestsiden finner vi verneområdet "Moutmarka" som tilbyr et idyllisk og natur rikt turområde.

Entre
Veien opp fra parkeringen til hytten er delvis steinbelagt der det ikke er berg å gå på. Det er flere veier opp til hytten, men en hovedvei med mur trapp og stødig gelender. Hytten ble nymalt i 2018 sammen med den indre entreen.

Bad/Wc
Vanntanken er på 3000 liter og er fornuftig plassert i forhold til påfylling. Avløpet er godkjent.

Toalettet er av typen "tørr do" og ble nyoverhalt i 2020.

Stue og soverom
Stuen er godt bevart og har store vinduer rettet mot vannet. I stuen finner du også en dobbel dør ut til terrassen. Soverommet tilknyttet hyttens sørlige del har inngang ved kjøkkenet, samt en dør direkte ut mot hyttens nordlige del. Her er det en liten terrasse tilknyttet entreen. Soverommet på hyttens nordlige del er innredet med to enkeltsenger og har to store vinduer.

Eiendommen ønsket solgt "som den er".

Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår i salgsannonsen, også egenerklæring fra selger. Videre oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig. Deretter kan bud gis.

Tilstandsrapport er per i dag ikke utført, men vil bli utført i nær fremtid.

Selve oppgjøret vil bli behandlet av megler.

Vesentlige opplysninger

Offentlig vann og kloakk ligger ca. 100 m fra eiendommen. Hytta har ingen heftelser, og det er en eier.

Vi aksepterer bud. Bud kan rettes til:
SIV. ING. og eneier Thor Agnæss (99713613) thoand-a@online.no

Kontakt
Thor Agnæss (99713613) thoand-a@online.no
Kristian Agnæss (93286435) kristianagnass@gmail.com

Ta kontakt med selger for komplett informasjon

GREPANVEIEN VEST 15, 3145 Tjøme

Du må være logget inn for å se profilen
Rettigheter og plikter når du kjøper bolig av en privatperson

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Annonseinformasjon

FINN-kode 118369392
Sist endret 11. jun. 2021 14:24

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.