Bildegalleri

Solgt

BUD FORELIGGER! Sjarmerende fritidsbolig med flott beliggenhet i fjellheimen i Vindøldalen

Kart med kartnålVinddøldalsvegen 93, 6655 Vindøla
Prisantydning975 000 kr
Kommunale avg.
2 708 kr per år
Verditakst
975 000 kr
Prisstatistikk

Nøkkelinfo

Beliggenhet
På fjellet
Boligtype
Hytte
Eieform
Eier (Selveier)
Primærrom
54 m²
Bruksareal
56 m²
Tomteareal
1 767 m² (eiet)
Byggeår
1987
Soverom
2
Rom
3
Sengeplasser
6

Les mer om bruksareal her

Fasiliteter

Balkong/Terrasse
Peis/Ildsted
Rolig
Utsikt
Turterreng

Om eiendommen

Beskrivelse

Sjarmerende hytte i Vindøladalen i Surnadal kommune med fantastisk utsikt ut over fjellheimen. For den turglade kan vi anbefale turer til Snota, Fruhetta og Rognebba eller bare sitte på terrassen på hytta og nyte utsikten over fjella og dalen. Vindøladalen byr på muligheter for jakt og fiske, fra småviltjakt etter fjellrype på Tindfjellet, til fiske etter fjellørret i Vassdalen og Fruhetta.
Flotte forhold for skiturer i nærmiljøet. Kufjellet for de som elsker å kjøre utfor, og Slettfjellet og Knyken for de som ikke liker så store utfordringer som Kufjellet.

Beliggenhet

Hytta er beliggende flott til i Vinddøladalen i et etablert hytteområde øst for Surnadal Sentrum. Vinddøladalen er en del av Trollheimen og er et fint utgangspunkt for turer i Trollheimen forøvrig. Bebygd område med hytter, og beiteområde. Eiendommen har gode lys- og solforhold.
Ligger mellom Rindal og Surnadal Sentrum. Ca. 20 km. fra Surnadal Sentrum. Omgitt av et flott og populært turterreng, sommer som vinter. Flotte forhold for skiturer i nærmiljøet. Kufjellet for de som elsker å kjøre utfor, og Slettfjellet og Knyken for de som ikke liker så store utfordringer som Kufjellet.

Innhold

1. etasje:
Gang, stue/kjøkken, sanitærrom , 2 soverom, wc og bod.

Standard

Gulv: Lakkert furugulv.
Vegg: Ubehandlet og malt panel.
Himling: Ubehandlet og malt panel.

Generelt: Trefyllingsdører og plassbygde garderobeskap og kott.
Sanitærrom: Antatt fra byggeår. Enkel standard. Lakkert furu på gulv, panel på vegg. Innredet med servant og enkel innredning.

Kjøkken fra byggeår: Malte overflater. Ca 2,5 meter med overskap. Greit med benkeplass. Innredet med propanfyrt platetopp og kjøleskap. Oppvaskbenk og vask tilkoblet vannpumpe fra kanner.

Oppvarming

Vedfyring. Innlagt 12v anlegg i hytte. Propanovn på stue.

Areal

Totalt bruksareal: 56 kvm
Totalt primærrom: 54 kvm

Bruksareal:
Hytte 56 kvm

Primærrom:
Hytte:
1. etasje 54 kvm: Gang, stue/kjøkken, sanitærrom , 2 soverom, wc

Arealmålingene er utført etter bransjestandarden "Takstbransjens retningslinjer ved arealmåling av boliger". Retningslinjene har NS 3940:2012 som utgangspunkt, men inneholder presiseringer for arealbegreper og definisjoner i forbindelse med arealmåling ved omsetning og/ eller verdisetting av boenheter.

Byggemåte

Bygningsmassen er oppført i normal standard, byggeår tatt i betraktning. Innlagt 12v strøm og biodo, vann bæres til hytte. Fremstår med normal aldrings og bruksslitasje vurdert ut i fra alder. Hytta er bestående av en etasje og hems. Fundamentert på pæler av lecablokker og impregnert tre. Oppført i bindingsverkskonstruksjon med utvendig liggende kledning. Vindu på stue er datert 2013, øvrige vindu er fra 1986, 2-lags Isolerglass. Gulvkonstruksjon oppbygd som stubbloftsgulv. Saltakkonstruksjon av tresperrer og taktro av tre, tekket med pappshingel.

Parkering

Felles parkeringsplass i tilknytning hyttene. Det er opparbeidet 1,5-2 parkeringsplasser pr. hytte.

Tomten

Naturtomt.

Regulering

Eiendommen er regulert til fritidsbebyggelse.

Komm. tilknytning

Privat vei med bomavgift. Felles parkeringsplass i henhold til reguleringsplan. Vann må bæres inn. Fremlagt vannrør fra kanner på sanitærrom og kjøkken. Direkte avløp i terreng. Varmtvannsbereder plassert ved sanitærrom.

Adkomst

Fra Surnadal sentrum følg vei 65 mot Trondheim, ta av til høyre opp mot Vindøladalen ved Vindølbrua. Følg veien opp til felles parkeringsplass for området, fra parkeringsplassen er det ca en 10-15 minutters gåtur opp til hytta. Ellers se karthenvisning på finn.no.

Omkostninger for kjøper

Prisantydning kr 975 000,-
I tillegg kommer følgende gebyrer:
1) 2,5% dokumentavgift til staten.
2) Tinglysingsgebyr skjøte kr. 525,-
3) Tinglysings- og attestgebyr kr. 727,-
4) Boligkjøperforsikring PLUSS kr. 12 000,- (valgfritt)
Total kjøpesum inkl. gebyrer: Kr. 1 012 627,-

Vi gjør oppmerksom på følgende:
- Ovennevnte omkostninger er inkludert Boligkjøperforsikring Pluss, det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 9 200,-
- Ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.

Sentrale lover

Eiendommen selges i den stand den var ved kjøpers besiktigelse, jf. avhendingsloven § 3-9. Det innebærer at avhendingslovens regler om når eiendommen har mangel, fravikes til ugunst for kjøper.

Eiendommen har likevel mangel i følgende tilfeller:
- Når selger ikke oppfyller sine konkrete forpliktelser under denne kontrakt.

- Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt, jf. avhendingslova § 3-7.

- Når selger har gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Det samme gjelder dersom eiendommen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke er blitt rettet i tide på en tydelig måte, jf. avhendingslova § 3-8.

- Når eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhendingslova § 3-9 annet punktum.

- Når bygning og/eller tomt har et vesentlig mindre areal enn opplyst av selgeren, jf. avhendingslova § 3-3.

Kjøperen kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han ble kjent med eller burde blitt kjent med ved besiktigelsen. Det samme gjelder andre forhold kjøper kjente eller måtte kjenne til da avtalen ble inngått, jf., avhendingslova § 3-10.

Ta kontakt med megler for komplett informasjon

Beliggenhet

kart
Logo

Notar Kristiansu­nd

Aleksander Faksvåg Talgø

Eiendomsmegler MNEF

Send melding

Annonseinformasjon

FINN-kode107259316
Sist endret26. jan. 2018 12:09
ReferanseNO0417217

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.