Bildegalleri

Solgt

ARKITEKTTEGNET LEILIGHET I KLASSISK TORSHOVGÅRD: Skikkelig fin 2-roms med smarte løsninger | kjøkken/bad fra 2012 | Vedo

Kart med kartnålVogts gate 51, 0477 Oslo
Prisantydning3 300 000 kr
Fellesgjeld
177 553 kr
Felleskost/mnd.
2 496 kr
Fellesformue
64 582 kr
Formuesverdi
645 985 kr
Hva er denne boligen solgt for tidligere?Prisstatistikk

Nøkkelinfo

Boligtype
Leilighet
Eieform
Andel
Soverom
1
Primærrom
41 m²
Bruksareal
41 m²
Etasje
3
Byggeår
1921
Energimerking
F - Oransje
Rom
2
Tomteareal
311 m²
Bruttoareal
45 m²
Boligselgerforsikring
Ja

Les mer om bruksareal her

Fasiliteter

Balkong/Terrasse
Peis/Ildsted
Barnevennlig
Rolig
Kabel-TV
Moderne
Sentralt
Offentlig vann/kloakk
Vaktmester-/vektertjeneste
Fellesvaskeri
Bredbåndstilknytning

Beskrivelse

Vil du bo midt på Torshov i en leilighet litt utenom det vanlige? - Velkommen til Vogts gate 51!

Leiligheten ligger i 3 etasje i sjarmerende klassisk Torshovgård. Store vindusflater og god takhøyde åpner opp rommene og slipper dagslyset inn. Planløsningen er svært effektiv og utnytter plassen veldig bra.

Leiligheten ble pusset opp i 2012 og anses derfor å ha en god standard. Den gang ble det utført arkitekttegnede ideer, noe som gjør at leiligheten helt klart skiller seg ut fra mengden. Kreative løsninger i mørke detaljer gir en kul kontrast til klassiske detaljene og lyse overflater. Her har man en kombinasjon av det industrielle og stramme og det originale og sjarmerende.

Nå som våren er her er balkongen en hyggelig plass å nyte solen. På kaldere vinterdager knitrer det koselig i vedovnen.

Alle vinduer og balkongsdør ble byttet i fjor og kostnaden er allerede hensyntatt i dagens fellesgjeld og felleskostnader.

Innhold: Entre med smarte oppbevaringsløsninger, nydelig stue med utgang til idyllisk brannbalkong og koselig vedovn, lekkert kjøkken med stor spiseplass, soverom vendt mot rolig bakgård og pent bad fra 2012.
Leiligheten disponerer en kjellerbod på 5 kvm og en loftsbod på 3 kvm.

Innhold


 • Arkitekttegnet 2-roms med bra planløsning
 • Nye vinduer og balkongdør fra 2017
 • Vedovn med rehabilitert pipeløp fra 2011
 • Kjøkken fra 2012
 • Bad fra 2012
 • brannbalkong vendt inn mot bakgården
 • Store vindusflater gir gode lysforhold
 • Parklignende bakgård med utemøbler og griller
 • Store vindusflater gir gode lysforhold
 • Godt driftet borettslag
 • Sentral, men likevel rolig beliggenhet
 • Borettslaget har ølbryggelag i kjelleren.
 • Godt tilbud av offentlig transport rett i nærheten
 • Flere parker og turområder rett utenfor døren
 • Lave omkostninger, ingen dokumentavgift

Standard

Entre med smart utnyttelse av plass:
Denne entreen gir et godt førsteinntrykk av leiligheten og med sin smarte utnyttelse av plass står den i god stil til de andre rommene. Den åpne hyllen inn mot kjøkkenet og andre plassbygde hyller blant annet under inngangspartiet gir veldig god oppbevaring samtidig som det er dekorativt. Her det det plass til mye sko og yttertøy. Malt himling, malte overflater på vegg og hvitmalte og furugulv.

Lys stue med koselig vedovn:
De store vindusflatene og utgangen til balkongen gjør at stuen bader i sol nå som våren er her. Hvite gulv og hvite overflater bidrar også til at rommet kjennes veldig luftig. I hjørnet står vedovnen som holder leiligheten lun og varm på kaldere dager. Pipeløpet ble rehabilitert i 2011. Stuen har en bra løsning med ulike møbleringsmuligheter. Malt himling, malte overflater på vegg og hvitmalte furugulv.

Lekkert kjøkken med industripreg:
Skikkelig fint kjøkken som ble pusset opp i 2012. Innredningen er holdt i mørke toner og benkeplaten er i rustfritt stål. Overskapene har ingen fronter, noe som myker opp det ellers stramme uttrykket. Alle hvitevarer som oppvaskmaskin, kjøleskap med frys og komfyr med induksjonstopp er elegant integrert. Vaskemaskin er også integrert i innredningen. Kjøkkenet har en god størrelse og det er fint plass til spisebord. Den plassbygde sittebenken under vinduet gir rom til et par ekstra venner rundt bordet samtidig som den gir ytterligere oppbevaringsplass. Malt himling, malte overflater på vegg og hvitmalte overflater

Innredet rom med dobbeltseng og garderobe:
Innbydende soverom med egen inngang og vindu. Det er plass til både plassbygd dobbeltseng og en smart garderobeløsning på rommet. Vendt inn mot rolig bakgård kan man sove godt om natten uten forstyrrelser. Størrelsen på rommet tilsier at det ikke kan få betegnelsen "soverom". Malt himling, malte overflater på vegg og hvitmalte furugulv.

Flislagt bad fra 2012:
Pent og godt utnyttet bad som ble pusset opp i 2012. Badet har tidløse grå fliser og innredningen med vegghengt toalett og glassdør til dusjen oppleves som moderne. Badet har avtrekk, flislagte overflater og gulv med varme.

Idyllisk brannbalkong:
Med utgang fra stuen kommer man til brannbalkongen. Balkongen vender inn mot koselig og stille gårdsrom.

Beliggenhet

Populær beliggenhet midt på Torshov!

Området kan vise til mange matvareforretninger som Rema1000 og Kiwi rett i nærheten, samt flere søndagsåpne butikker og kiosker som Deli DeLuca, 7/11 og Bunnpris. I tillegg ligger Strøm Larsen på Torshov - Den siste gjenlevende slakterbutikk i byen.

Mangfoldig og spennende kulturtilbud i området med blant annet Hva skjer Torshov i lokalene på Soria Moria med både restaurant, scene, takterrasse og utested. Den populære restauranter Cosmopolite finner man også her. Det andre teateret og Trikkestallen med oppsetninger, teater, bar og brasseri ligger også rett i nærheten.

Området kan også friste med en rekke populære spisesteder og kaféer som Grisen, Caminito, Bruun Larsen, Trikkestallen, Sagene Lunsjbar, Åpent Bakeri, Kolonihagen på Lilleborg og Som Tam, alle med uteservering om sommeren.

Det er gangavstand til Grünerløkka og Sagene med hyggelige kafeer, restauranter og yrende uteliv. Sandaker senteret med tilbud som bokhandel, matbutikk med ferskvaredisk, vinmonopol og bibliotek ligger et lite steinkast unna. Det er også gangavstand til Storo Storsenter, Oslos største shoppingsenter med 130 butikker, spisesteder og tjenester.

Det er fine tur- og sykkelmuligheter langs Akerselva ned til byen eller opp til Maridalsvannet. I tillegg er det gode trenings- og rekreasjonstilbud i områdets mange parker som Torshovparken, Torshovdalen og Myraløkka. Dette er alle populære parker kun få minutter unna som brukes til bl.a. grilling, sommerleker, soling, piknik, aking om vinteren m.m. Torshovparken har fine volleyballbaner. Det er også kort vei til flere treningssentre som Myrens Sportssenter (med Klatreverket), SATS Sagene, SATS Nydalen, SATS Storo, Fitness 24/7 og Elixia Ringnes park.

Offentlig kommunikasjon i umiddelbar nærhet med både trikk-, buss- og taxiholdeplasser. Trikk nr. 11, 12 og 13 går fra Torshov til sentrum eller opp mot Storo. Buss nr. 20 fra Vogts gate til Majorstua/Skøyen eller Carl Berner/Galgeberg. Og buss nr. 30 fra Torshovparken til Huk/Bygdøy. Flybussekspressen som går fra Ring 2 er også innen gangavstand.

Etasje

3. etasje.

Tomt

Svært pent opparbeidet bakgård med beplantning, gressplen, asfalterte stier, sittegrupper, sykkelparkering og lekeapparater.

Garasje / Parkering

Gateparkering etter gjeldende bestemmelser.

Formuesverdi

Ligningsverdi som primærbolig kr. 645 985 pr. 31.12.15
Ligningsverdi som sekundærbolig kr. 1 808 758 pr. 31.12.15

Ligningsverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 80% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på fasaden.

Boligens areal

Primærrom: 41 kvm, Bruksareal: 41 kvm, Bruttoareal: 45 kvm

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

Med godkjenning fra styret er utleie tillatt for inntil 3 år, dersom aksjeeier selv eller person nevnt i Borettslagslovens 5-6 (3) har bebodd eiendommen i minst ett av de to siste årene.

Oppvarming

Elektrisk fyring med panelovner, varme på baderomsgulv og vedovn i stuen.

Utstyr

- Varmtvannsbereder i skap på soverom
- Kabel-tv fra GET
- Bredbåndstilgang via fiber fra Lynet

Adkomst

Enkel adkomst fra felles bakgård, det er inngang fra Hegermanns gate. Det vil bli satt opp Schala & Partners-skilt under visningen. Velkommen!

Regulering

Eiendommen er regulert til boliger og næring. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Borettslag

Torshov Kvartal VI:

Borettslaget har en egen hjemmeside: www.torshovkvartal6.no og en egen facebook-side.

Borettslaget består av 86 leiligheter og 1 næringslokale.

Borettslaget har ølbryggelag i kjelleren.

Det er ikke tillatt å grille fra brannbalkongene.

2008: Oppussing av oppganger
2010: Fasadeoppussing av ytre gård inkl. takstein og snøfangere
2011: Rehabilitering av alle pipeløp (stålrør), oppgradering el-anlegg og fellesarealer
2012: Fasadeoppussing av indre gård
2014: Renovering av samtlige soilrør inn til hver andel. Utført av Proline AS
2015: Renovering av bunnledninger i kjellere ut til hovedledning. Utført av Proline AS
2015: Rens av samtlige ventilasjonskanaler i gården
2015: Oppgradering av felles teknisk utstyr for tv/internett/telefoni
2016: ny porttelefon
2016: Kabel for fibernett installert av lynet interenett
2016: Installering av heldekkende brannvarslingsanlegg
2016: Utskifting av alle dører til fellesområder i kjeller og loft
2017: Utskifting av samtlige vinduer og balkongdører

Fellesgjeld / lånevilkår

Sepesifikasjon av lån:
Lånenummer: 94927026869
Annuitetslån, 12 terminer per år
Rentesats per 27.04.2018: 2, 05%%
Antall terminer til innfrielse: 360
Saldo per 27.04.2018: Kr 20.487.966,-
Andel av saldo: Kr 177.553,-
Neste termin/avdrag: 12.05.2017 (siste termin 12.04.2047)

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkluderer bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: hm@schalapartners.no eller SMS: 40 08 05 55 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.
Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte takstdokumenter. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/ salgsoppgave med vedlegg, da bl.a. internettannonser kan være mangelfulle. Evt. avvik er budgivers/kjøpers ansvar.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Borettslagsmodellen innebærer at borettslaget eier eiendommen, mens andelseierne eier andeler i borettslaget, som gir andelseier borett til en bestemt bolig.
Andelseierne har ikke personlig ansvar for selskapets fellesgjeld, men boligselskapets løpende utgifter må dekkes av andelshaverne. Manglende innbetaling av fellesutgiftene som følge av andre andelshaveres mislighold, eller der boligselskapet sitter på fraflyttede og usolgte andeler, må dekkes av de øvrige andelseierne.
Borettslaget har dog lovbestemt pant for inntil 2 G i andelene.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Ta kontakt med megler for komplett informasjon

Beliggenhet

kart

Annonseinformasjon

FINN-kode96405887
Sist endret21. juni 2020 15:06
Referanse19170138

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.