SOLGT

Biskopshavn - Prakteiendom med panoramautsikt og gode solforhold - alt du trenger på ett plan - garasje

Biskopshavn 11B, 5043 Bergen

Prisantydning 8 950 000 kr
Kommunale avg.
17 022 kr per år
Boligtype
Tomannsbolig
Eieform bolig
Eier (Selveier)
Soverom
2
Primærrom
108 m²
Bruksareal
147 m²
Byggeår
1969
Energimerking
B - gul
Tomteareal
541 m²
Bruttoareal
161 m²
Formuesverdi
1 179 214 kr

Fasiliteter

  • Balkong/Terrasse
  • Garasje/P-plass

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 724,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 9.174.999,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 9.200,-.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 1201
Gårdsnr: 168
Bruksnr: 2130

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Husk å lese komplett salgsoppgave før visning.

Gi bud

Les mer om elektronisk budgiving

Beliggenhet

Boligen har en flott beliggenhet i det attraktive og fredlige boligområde Biskopshavn. Et veletablert område kjent for sitt gode bomiljø med nærhet til sjø, badeplasser og vakre Utnehagen. Utnehagen friområde er nærmeste nabo og er et skjermet friområde opparbeidet med stier og trapp ned til svaberg, stupebrett og stige opp fra havet. Området er preget av flotte eiketrær og frodig natur. Området byr på et stort mangfold av fritidsaktiviter hvor man like i nærheten har flotte tur og firluftsområder som Hellen festning som byr på belyst tursti hele veien opp til Øyjorden. Hellen Festning ligger 15 min gange fra boligen og byr på lekeplass, grøntområde, hinderløype og grillplass og panoramautsikt over innseilingen til Bergen. Friområde Hellen festning er ypperlig for fysisk aktivitet som jogging, sykling og intervalltrening i den eksisterende hinderløypen som går gjennom store deler av festningen med klatrevegg, balansestokk, stier som er utbedret i 2013. Det er flott sykkelsti hele veien fra eiendommen til Bergen Sentrum. Helleneset friluftsområde en av Bergens mest sentrale og best utbygde badeplasser og ligger 15 min gange unna. Dette friluftsområdet inneholder et barnebasseng som blir fylt med vann fra byfjorden på sommerstid, i tillegg er friluftsområdet opparbeidet med benker, grillplasser, sandstrand, svaberg, frodige gressbakker og mange stupebrett. Bare få minutters gange til dagligvare og nærmeste busstopp med gode bussforbindelser.

Arealer og innholdsbeskrivelse:

Totalt bruttoareal: 161 kvm
Totalt bruksareal: 147 kvm
Totalt primærrom: 108 kvm

Bruksareal:
Første etasje 108 kvm
Underetasje 39 kvm

Primærrom:
Første etasje:
108 kvm: Entre/gang/hall, 2 soverom, omkledningsrom, trapperom, wc, bad, kjøkken og stue.

Sekundærrom:
Underetasje:
39 kvm: Bod, teknisk bod/vaskerom, blindkjeller og trapperom.

Frittstående garasje på 21 kvm.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 02.05.17 utført av Thomas Frøyen.

Standard:

Meget stilfull og påkostet halvpart av tomannsbolig på fantastisk utsiktstomt i Biskopshavn. Her kan man nyte meget gode solforhold og storslått sjøutsikt. Boligen ble vesentlig renvovert i perioden 2013/14 og fremstår som topp moderne med høy standard på innredning og utstyr. Praktisk planløsning med alt du trenger på ett plan ( i tillegg er det romslig kjeller med god lagringsplass og disp.rom). Av kvaliteter kan det nevnes en-stavs parkett og fliser på alle gulv. Lyse fargevalg på vegger og himling. Utstrakt bruk av downlightsbelysning. Store vindusflater mot den nydelige utsikten. Stor, luftig stue med skyvedør ut til romslig solterrasse. Påkostet kjøkkeninnredning fra Sigdal med profilerte fronter, benkeplate av kompositt-materiale med nedfelt vask, integrerte hvitevarer består av stekeovn, induksjon platetopp og oppvaskemaskin. Meget delikat baderom med flotte fliser på gulv og vegger, dusjhjørne og pen baderomsinnredning, separat toalettrom. Stor entre/hall med god plass til garderobeløsning. To soverom i boligen hvor av begge er av god størrelse med garderobeløsning, det kan med enkle grep lages ett tredje soverom om ønskelig. I underetasjen er det disponibelt rom samt vaskerom/teknisk rom i tillegg til stor blindkjeller. Det kan også nevnes at boligen har smarthusløsning på el-anlegg slik at man kan styre dette via App fra mobil. Frittstående garasje med elektrisk portåpner.

Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet følger boligen.

Oppvarming:

Vannbåren varme i hovedetasje med vann til vann varmepumpe som henter bergvarme fra borehull på 110 meter. Energieffektivt system, hvor
man er sikret lave strømutgifter. Det er ellers balansert ventilasjon med varmegjenvinning og evt elektrisk oppvarming.
Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Bebyggelse:

Bygningen er iht. rapport fra takstmann oppført med støpte fundamenter på fast fjell. Grunnmur oppført i støpt betong med blindkjeller under deler av huset. Støpt gulv mot grunn. Etasjeskillere i trebjelkelag. Yttervegger er oppført som isolert bindingsverk med utvendig liggende og dels stående kledning. Saltakskonstruksjon tekket med takpanner.

I følge selger og tidligere eier var det omtrent bare grunnmur og etasjeskillere/bæring igjen etter det opprinnelige huset ved rehabilitering.

Rapport følger vedlagt. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Parkering:

Garasje samt biloppstillingsplass.

Tomten:

Eiet tomt på 541 kvm. Lettstelt eiendom med stor skiferbelagt terrasse, murer samt diverse bed og beplantning.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål. Reguleringsplan for Bergenhus. Deler av gnr 168 bnr 1158 m.fl., Biskopshavn og Eikevik.
Godkjente tiltak i nærheten av eiendommen:
168/1222 300439318 Garasjeuthus anneks til bolig Igangsettingstillatelse 28.05.2014 201400974
168/1224 139335821-1 Tilbygg Enebolig Igangsettingstillatelse 23.12.2016 201320642

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Eiendommens utgifter:

Kommunale avgifter er kr 17.022,- for inneværende år. I dette inngår eiendomsskatt samt gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.

Nåværende eier har ikke beregnet årlig strømforbruk.
Boligen er tilknyttet Canal Digital som leverandør av kabel-tv og internett. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Adkomst

Fra Bergen sentrum følg hovedveien Nordover mot Ytre Sandviken og ta av ved NHH i Helleveien. Følg Helleveien og ta andre avkjørsel etter lyskrysset til
venstre inn i Ellerhusenes vei. Ta deretter første til høyre ned i Biskopshavn. Følg skiltet fra Krogsveen ved fellesvisning.

Salgsoppgaven beskriver vesentlig og lovpålagt informasjon om eiendommen

Ta kontakt med megler for komplett salgsoppgave

Biskopshavn 11B, 5043 Bergen

Annonseinformasjon

FINN-kode 95828734
Sist endret 14. mai 2017 14:24
Referanse KR791779

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.