Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde
SOLGT

Jessheim/Nordbymoen - Familievennlig enebolig i attraktivt og barnevennlig boområde - Moderniseringsbehov - Stor solrik tomt - Garasje m.m.!

Bjørmoen 3, 2068 Jessheim

Prisantydning 3 500 000 kr
Kommunale avg.
8 000 kr per år
Boligtype
Enebolig
Eieform bolig
Eier (Selveier)
Soverom
3
Primærrom
142 m²
Bruksareal
191 m²
Byggeår
1982
Energimerking
D - gul
Tomteareal
864 m² (eiet)
Bruttoareal
213 m²
Boligselgerforsikring
Ja
Formuesverdi
858 369 kr

Omkostninger

3 500 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
9 200,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
172,- (Pantattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr obligasjon)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
104 750,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
115 172,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
3 615 172,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 235
Gårdsnr: 175
Bruksnr: 161

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Husk å lese komplett salgsoppgave før visning.

Gi bud

Les mer om elektronisk budgiving

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 142 kvm, Bruksareal: 191 kvm, Bruttoareal: 213 kvm

1.Etasje:
P-rom (61 kvm): Vindfang, separat wc, trappegang, kjøkken, stue, spisestue.

2.Etasje:
P-rom (48 kvm): Trappegang, bad/wc, 3 soverom.

Kjelleretasje:
P-rom (33 kvm): Separat wc, vaskerom, kjellerstue/hobbyrom.
S-rom (49 kvm): Kjellergang, bod, kjellerrom.

Garasje m/loft:
S-rom (35 kvm): Garasjerom.
Uinnredet loftsrom med lagringsplass, adkomst via trapp i garasjerom. Takhøyde målt til ca. 2.02 m, gulvareal ca. 25 kvm.

Velkommen til Bjørmoen 3!

PRIVATmegleren Brustad & Partnere har gleden av å presentere Bjørmoen 3, en koselig familiebolig over 3 plan beliggende i et attraktivt og barnevennlig boområde på Nordbymoen, ca. 1,5 km nord for Jessheim Sentrum.

Boligen inneholder bla. en romslig stue med gode vindusflater og utgang til stor solrik terrasse på ca. 52 kvm, kjøkken med spiseplass, bad, vaskerom og 3 gode soverom. Boligen fremstår med en eldre standard og er å anse som en bolig med moderniseringsbehov, men med stort potensial.

Boligen har en stor solrik hage med god plass for utfoldelse og lek, samt to fine uteplasser. Parkering i frittstående enkel garasje.

Vi ønsker velkommen til en hyggelig visning!

Beskrivelse

Enkel kjøkkeninnredning med slette skuffe- og skapfronter og laminert benkeplate, samt helt benkebeslag i rustfritt stål. Av utstyr medfølger integrert induksjonsplatetopp og stekeovn. Videre medfølger frittstående kjøleskap, samt oppvaskmaskin. Avtrekksventilator over kokesone. Rommet har god plass til koselig spisebord. Kjøkkeninnredningen bærer preg av elde og vedlikeholdsetterslep og må påregnes utskiftning/modernisering.

Romslig stue/spisestue med tapetserte overflater og vilnylbelegg på gulv. Gode vindusflater i flere himmelretninger slipper inn rikelig med lys og gir en luftig romfølelse. Midt i rommet er det en flott peis som gir en god atmosfære, varme og hygge til rommet. På veggen er det montert en moderne varmepumpe. Get fiber Tv- og internett tilknytning. Utgang fra stuen til stor solrik terrasse på ca. 52 kvm og pent opparbeidet hage. Det er montert manuell solmarkise over stuevindu og deler av terrasse som skjermer godt for solen på de varmeste dagene.

Bad med våtromsbelegg på gulv og veggflater med vinyltapet. Badet ble pusset opp i 2005 i regi av Comfort butikken Jessheim AS. Innredningen består av servant med under- og overskap, speil med toppmontert belysning, toalett og hjørnebadekar med dusjgarnityr. Ingen fuktindikasjon ved søk med fuktindikator. Rommet er gitt tilstandsgrad 1. Boligen har i tillegg et separat wc-rom i første etasje, samt ett i kjeller.

Familievennlig vaskerom med vinylbelegg på gulv og Respatex-/våtromsplater på vegger. Innredningen består av skyllekum i hardplast, nyere varmtvannsbereder, samt opplegg og plass for vaskemaskin og tørketrommel. Vaskerommet er fra byggeår og må påregnes oppgradert.

Boligen har totalt 3 soverom i boligens annen etasje, hvorav ett av disse har utgang til egen privat balkong.

Boligen har godt med lagringsplass via boder i kjeller, samt på hems over garasjen med gulvflate på ca. 25 kvm.

Beliggenhet

Boligen har en god beliggenhet på Nordbymoen ca. 1,5 km utenfor Jessheim sentrum. Området består hovedsakelig av villa og småhusbebyggelse. Sentral og populær beliggenhet med gangavstand til barneskole og barnehager samt kort avstand til Jessheim sentrum med alle fasiliteter og off. kommunikasjon. Det er kort avstand til rekreasjonsområder/turterreng både sommer og vinter.

Dagligvarehandelen kan enkelt gjøres via nærbutikken Joker (1,2 km) eller via Coop Extra Jessheim (1,3 km) og Coop Obs Jessheim (1,9 km). Ønsker du ytterligere servicetilbud ligger boligen nært Jessheim Storsenter som er et moderne kjøpesenter med 145 butikker & serveringssteder - midt i hjertet av Jessheim by. Senteret er øvre Romerikes største motehus med en mengde små og store kjedebutikker samt flere spennende nisjebutikker.

Det er et godt utviklet kollektivtilbud i området. Den nærmeste bussholdeplassen heter Skogtun og ligger 200 m fra boligen. Nordby togstasjon ligger kun 700 meter fra boligen, og herfra går det tog mot Oslo med 2 avganger i timen.

Boligen sokner til Jessheim Skole og ressurssenter 1,1 km og Nordby ungdomsskole 900 m. Det finnes også en privat ungdomsskole i nærheten. Denne heter Hoppensprett ungdomsskole Jessheim og ligger kun 1,2 km fra boligen. Det er gangvei til begge skolene. Den nærmeste barnehagen heter Nordby barnehage (500 m). Det finnes flere barnehager i nærområdet.

Nordbytjernet ligger en kort gåtur fra boligen og er et av de flotteste friluftsområdene i Ullensaker. Nordbytjernet har flott badeplass med strand, volleyballbane, bade- og fiskebrygge. Fra tjernet går det løyper i skogområdet Vestmoen og videre til Olaløkka på Sand og Ringbanen på Gardermoen.

Gardermoen ca. 13 min. Lillestrøm ca. 28 min. Strømmen ca. 30 min. Oslo S. ca. 40 min.

Tomt og parkering

Eiet tomt på ca. 864,7 kvm. Flat tomt opparbeidet med gressplen, beplantning og prydbusker, samt gruset innkjørsel og parkeringsplass. Eiendommen har flotte solforhold fra morgen til kveld.

Utgang fra et soverom i 2.etasje til vestvendt balkong i trekonstruksjon med skråtak og spaltegulv på ca. 8 kvm. Malt gelender/rekkverk.

Utgang fra stue i 1.etasje til vestvendt terrasse med støpt dekke, samt oppforet med impregnert spaltegulv på ca. 52 kvm. Terrassen ble utbygget samtidig som underliggende kjellerrom. Det er montert manuell solmarkise over stuevindu og deler av terrasse. Støpt uteplass med oppmurt utegrill. På terrassen kan man nyte fantastiske solforhold fra ca. kl. 12.00 og helt til solen går ned på kveldstid om sommeren.

Parkering i egen frittstående enkel garasje med loft. Garasjerom målt til ca. 35 kvm og gulvflate på loft målt til ca. 25 kvm. Det ble skiftet takshingel i 2007. Adkomst til garasjerom via vippeport og gangdør i trevirke i front, samt gangdør på bakside. Innlagt strøm og belysning. Adkomst til loft via innvendig tretrapp, samt utvendig luke i gavlvegg.

Takstmanns vurdering

Boligen holder generelt enkel standard, og bærer preg av elde og vedlikeholdsetterslep. Unntak for bad/wc i 2.etasje som ble pusset opp og modernisert i 2005. Det må ved eierskifte påregnes oppgradering og oppussing av innvendige overflater, gjennomgang av teknisk anlegg, samt modernisering av kjøkken og våtrom. Utvendig fremstår boligen med normalt vedlikehold alder tatt i betraktning. Taktekking ble kontrollert i 2007. Skiftet til automatsikringer i sikringsskap i 2009. Installert varmepumpe i 2009. Varmtvannsbereder skiftet ut i 2011. Ellers ingen større påkostninger i senere tid. Boligen er å anse som et moderniseringsobjekt med godt potensiale.

Vedlikeholdshistorikk

- Huset ble sist beiset for omkring 10 år siden ifølge eier.
- Skiftet fra eldre skrusikringer til automatsikringer med jordfeilbryter i 2009. Arbeider utført av Gardermoen Elektro AS. Det foreligger samsvarserklæring for arbeidene datert 05.11.2009.
- Installert varmepumpe i 2009.
- Varmtvannsbereder skiftet ut i 2011.

Byggemåte/Teknisk

Grunnforhold kan som regel ikke fastslås med 100 % sikkerhet ved visuell kontroll. Ut fra de stedlige forhold antas bygningen fundamentert med mur-/betongkonstruksjoner til faste masser/ sandgrunn. Støpt kjellergulv og grunnmur i Leca mur konstruksjon. Yttervegger i utfyllende trebindingsverk. Isolasjonsprinsipp fra byggeår. Grunnmur pusset/slemmet og malt. Øvrige yttervegger med malt/dekkbeiset stående og liggende trepanel. Sist beiset for omkring 10 år siden ifølge. eier. Vinduer i trekarm med 3-lags isolerglass fra 1982. Saltak takkonstruksjon. Yttertak tekket med takshingel fra byggeår.

Støpt kjellergulv samt etasjeskiller i lecaplank med ståldrager i tilbygget kjellerrom opp mot 1.etasje. Etasjeskiller i opprinnelig del 1.etasje samt hele 2.etasje i tradisjonelt trebjelkelag fra byggeår. Trebjelkelag i horisontal himling opp mot kaldtloft. Isolasjonsprinsipp fra byggeår.

Enkelte kjellervegger har synlig fuktgjennomgang. Dette har sammenheng med motfall mot grunnmur, samt eldre eller mangelfull drenering. Utvendig fuktsikring er av stor betydning fordi dette kan ha direkte årsak til uønsket fuktgjennomgang. Ved innredning av kjeller må det påregnes utbedring/etablering av ny drenering. Tilstandsgrad gis på bakgrunn av alder, ovennevnte og levetidsbetraktninger. Tilstandsgrad 2.

194 liter varmtvannsbereder fra 2011 plassert på vaskerom. Skiftet termostat til bereder i 2016. Røropplegg med vannrør i kobber og avløpsrør/soilrør i plast. Nyere røropplegg på bad/wc 2.etasje (2005). Hoved-/stoppekran plassert på vaskerom i kjeller. Ute-/hagekran.

Elektrisk oppvarming av boligen med panelovner og luft-til-luft varmepumpe. Varmekabler på vaskerom. Forøvrig vedfyring med peisovn i stue 1.etasje.

Naturlig ventilasjon av boligen med friskluftstilførsel via veggventiler i yttervegg samt spalteventiler i vinduer. Mekanisk avtrekk fra våtrom samt avtrekksventilator på kjøkken. Aggregat for mekanisk avsug plassert på kaldtloft.

Sikringsskap med 3 x 63 A hovedsikring og digital strømmåler samt automatsikringer til 15 fordelingskurser.

GET fiber TV- og internett tilknytning.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Legalpant for inntil 1G for ubetalte utgifter.

Servitutter

Servitutter i eiendomsrett:
1981/1183-1/10 Best. om vann/kloakkledn.
18.02.1981
Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger mv.
Rettighetshaver: Televerket
Bestemmelser om telefonledninger/stolper/kabler/grøfter mv.

Følger vedlagt.

Vei / Vann / Avløp

Tilknyttet offentlig vann og avløp.
Eiendommen ligger til offentlig veg.
Vannmåler er ikke installert.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Det ble gitt midlertidig bruksattest for oppført bolig, datert 11.01.1983. Følger vedlagt.

Garasjen ble byggemeldt i 1982. Tilbygg byggemeldt.

1 stk. boenhet er ifølge bygningsarkivet godkjent i hht. PBL.

Ligningsverdi

Ligningsverdi som primærbolig kr 858 369 per 31.12.15
Ligningsverdi som sekundærbolig kr 2 403 434 per 31.12.15

Reguleringsforhold

Eiendommen er ikke regulert.
Avsatt i kommuneplanen til: boligbebyggelse - nåværende vedtatt 07.09.2015.

Faste, løpende kostnader

Strøm ca. 19.000 kWh årlig.
Kommunale avgifter Kr. 8 000 pr. år
Forsikring i Sparebank1 Forsikring (polisenummer 8733093)

Oppgjør

Fullt oppgjør/kontant før overtagelse.

Finansiering

Hvis du ønsker en rask avklaring på finansielle forhold, ta kontakt med PRIVATmegleren som har agentavtale med Nordea på finansielle tjenester og mottar godtgjørelse for dette.

Annen nyttig informasjon

Selger informerer at følgende ikke medfølger boligen ved salget:
- Begge taklampene i stuen.
- Møllestein ved oppmurt utegrill.

Fryseren i kjeller medfølger boligen ved salget.

Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte takstdokumenter.

Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra brann/feiervesen på eiendommen.

Dersom det ikke er varmekilder i alle rom, fravikes NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør i "Viktig informasjon for selger og kjøper". Hvitevarer, som ikke er integrert i innredning, medfølger ikke i handelen.

Adgang til utleie (boligformål)

Ingen egen utleiedel. Hele boligen kan normalt leies ut.

Konsesjon / Odel

Nei.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring, og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det inngis bud på eiendommen.

Budgiving

Som budgiver hos PRIVATmegleren kan du kreve budjournal fremlagt så snart handel er gjennomført.
Innhold i budjournal er lovregulert, og innebærer at budgivere må akseptere at opplysninger om budet kan bli fremlagt for selger, kjøper og øvrige budgivere.

Alle bud på eiendommen skal være skriftlig og sendes meglerforetaket pr. fax, mail, sms eller via vår "gi bud"-knapp på våre nettsider. Knappen finner du også på PRIVATmeglerens nedlastbare "app." og på eiendommens annonse på www.finn.no.
Bud må ikke ha kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Bud med kortere frist enn dette kan ikke formidles av megler. Nærmere info om budgiving finner du på egen side sammen med budskjema.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår av salgsoppgave og vedlegg til denne, også egenerklæring fra selger. Videre oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig. Deretter kan bud gis.

Salgsoppgaven beskriver vesentlig og lovpålagt informasjon om eiendommen

Ta kontakt med megler for komplett salgsoppgave

Bjørmoen 3, 2068 Jessheim

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Husk å lese komplett salgsoppgave før visning.

Gi bud

Les mer om elektronisk budgiving

Annonseinformasjon

FINN-kode 94909066
Sist endret 8. aug. 2017 13:32
Referanse 121160004

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.