Utløpt

Bergheim/Moholt - Lekker unik toppleilighet med en 98 kvm takterrasse - Fantastisk utsikt - 2 garasjeplasser - Heis

Bergheimsvegen 28, 7049 Trondheim

Prisantydning 12 000 000 kr
Felleskost/mnd.
2 965 kr
Kommunale avg.
4 776 kr per år
Boligtype
Leilighet
Eieform bolig
Eier (Selveier)
Soverom
2
Primærrom
166 m²
Bruksareal
175 m²
Etasje
8
Byggeår
2002
Energimerking
E - rød
Rom
3
Tomteareal
13615 m²
Bruttoareal
192 m²
Fellesformue
16 454 kr
Formuesverdi
1 293 602 kr

Fasiliteter

 • Balkong/Terrasse
 • Parkett
 • Heis
 • Ingen gjenboere
 • Barnevennlig
 • Rolig
 • Kabel-TV
 • Sentralt
 • Turterreng
 • Garasje/P-plass
 • Utsikt

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 1601
Gårdsnr: 52
Bruksnr: 125
Seksjonsnr: 98

Visning

På annonsert tidspunkt eller etter nærmere avtale. Send gjerne tekstmelding, e-post eller ring for avtale.

Husk å lese komplett salgsoppgave før visning.

Gi bud

Les mer om elektronisk budgiving

Meglers vurdering

Bergheimsvegen 28, leilighet 98, er en meget romslig og attraktiv 3-roms leilighet med god planløsning og sentral beliggenhet. Leiligheten har en eksklusiv og flott takterrasse på hele 98 kvm, og her kan gode solforhold og en fantastisk panoramautsikt mot sentrum og fjorden nytes i behagelige omgivelser. Leiligheten har to parkeringsplasser i felles garasjeanlegg, og det er heisadkomst opp til leilighetsplan. I tillegg er det utendørs gjesteparkering. Her kan du bo godt i vakre omgivelser, med kort vei til det meste.

Takterrassen har sol fra soloppgang til solnedgang, samt god plass til både utemøbler, grill og beplantning. I tillegg har den en lun krok som er delvis overbygd. Den spektakulære utsikten kan nytes både fra terrassen og gjennom store, moderne vindusflater innenfra. På dagtid glitrer fjorden i det fjerne, og på kveldstid glitrer det fra et hav av lys fra byen og områdene rundt. Felleseiendommen er pent opparbeidet med plenareal, trær og diverse beplantning, samt koselige lekeplasser og sittegrupper.

Velkommen til en hyggelig visning!

Beliggenhet

Leiligheten ligger i et attraktivt boligområde på Bergheim/Moholt i Trondheim kommune. Fra eiendommen er det gangavstand til Åsvang barneskole og Blussuvoll ungdomsskole. Det ligger også flere barnehager i nærområdet. Kollektivtilbudet på Moholt består av buss og flybuss, og nærmeste holdeplass er Bergheim som ligger ca. 5 min fra boligen.

Det er kort vei til flere aktivitetstilbud og turområder. Blant annet ligger 3T Moholt i nærheten, med åpning fra 05-24 alle dager. Området byr også på skøytebane på Nissekollen, fotball- og volleyballbane på Othilienborg samt skitrekk på Steinan. Det er flotte tur- og friluftsområder i Estenstadmarka, og her finner du blant annet fine tur- og sykkelveier, samt oppkjørte skiløyper og lysløype vinterstid. Legg gjerne turen til Estenstadhytta, et populært utfartsmål med servering og hyggelig stemning.

Rema 1000 Dragvoll, Coop, Meny og Kiwi er nærmeste dagligvare. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Moholt senter blant annet bibliotek, treningssenter, dagligvare, apotek, legesenter, frisør med mer. Det er også flere senter i nærheten, samt kort vei inn til sentrum med alt av bymessige fasiliteter og servicetilbud

Innhold

Leiligheten ligger i toppetasjen og inneholder:

Primærrom:
Gang, vaskerom, bad, omkledningsrom, 2 soverom, toalett, stue, kjøkken.

Sekundærrom:
Boder.

Bruksareal (BRA) 8. etasje: 175m².Bruksareal (BRA) totalt: 175m².
Primærareal (P-ROM) 8. etasje: 166m².Primærareal (P-ROM) totalt: 166m².
Sekundærareal (S-ROM) 8. etasje: 9m².Sekundærareal (S-ROM) totalt: 9m².

Standard

Planløsning

8. etasje: Entré, vaskerom, bad, wc-rom, bod, 2 soverom, walk-in closet, stue og kjøkken.
Annet: Tre disponible boder i fellesareal.

Velkommen inn!

Leiligheten er fra 2002 og har BRA på hele 175 kvm. I tillegg kommer den fantastiske takterrassen på 98 kvm. Leiligheten har en meget god planløsning, med store, luftige rom, samt heldekkende vindusflater som gir maksimalt utbytte av den nydelige utsikten. Bygningen har også koselige innvendige fellesarealer med sofagruppe og peis.

Entré: Entreen gir et godt førsteinntrykk av leiligheten, med delikate fliser på gulv, gulvvarme, dørcalling og skyvedørsgarderobe med speildører. Entreen er holdt i en smakfull kombinasjon av behagelige farger, noe som er gjennomgående for de øvrige rommene i boligen.

Kjøkken: Kjøkkenet ligger i forbindelse med stuen, adskilt av en stilfull barløsning med sitteplasser. Innredningen har glatte fronter i tre og vitrineskap med lys. Det er montert benkebelysning og delikate fliser over en laminert benkeplate med dobbel vaskekum. Videre er kjøkkenet utstyrt med stekeovn, keramisk topp, kjøleskap, oppvaskmaskin og ventilator.

Stue: Leiligheten har en meget romslig og tiltalende stue, med store, heldekkende vindusflater som ivaretar den fantastiske utsikten. Stuen er inndelt i to avdelinger, der den ene ligger i tilknytning til kjøkkenet og den andre er mer tilbaketrukket. Begge delene har store skyvedører ut til terrassen. Rommet har parkett på gulv og god plass til både sofagrupper og spisebord med mer.


Bad/wc/vaskerom: Boligen inneholder et stort bad, separat wc og eget vaskerom. Badet har lyse fliser på gulv og vegger, gulvvarme, downlights, elektrisk avtrekksvifte og speilbelysning. Innredningen består av en heldekkende dobbel servant med lyse underskap og veggskap. I tillegg har badet et frittstående toalett og et dusjhjørne med skyvedører i glass.

Vaskerom: Vaskerommet har en flott innredning med god benkeplass, hvite over- og underskap og utslagsvask. Rommet har hvite fliser på gulv og vegger, gulvvarme, sluk, varmtvannsbereder og opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Vaskerommet har også egen utgangsdør.

Soverom og garderobe: Leiligheten har to soverom, hvorav ett med tilhørende garderobeløsning. Det ene soverommet har egen inngang til badet. Boligen har for øvrig god lagringsplass med bl.a. walk-in closet, skyvedørsgarderobe i entré og innvendig bod. I tillegg er det totalt tre boder i fellesareal, hvorav den ene ved parkering i parkeringskjeller.

Adkomst

Fra E6, ta av til høyre mot Moholt. Fra norgående retning, ta av første til høyre i første rundkjøring. Fra sørgående retning, ta av første til høyre i første rundkjøring og
kjøre rett frem i rundkjøring nr. to. Følg Jonsvannsveien videre og kjør rett frem i neste rundkjøring. Følg veien i ca. 400 meter og ta til høyre inn på Bergheimsvegen, og
du får Bergheim Amfi på venstre side. Det vil bli skiltet i regi av Heimdal Eiendomsmgling AS ved fellesvisninger.Velkommen på visning!

Byggemåte

Boligblokk oppført med hovedkonstruksjoner av betong kombinert med tre. Utvendige fasader er i hovedsak kledd med fasadeplater og trepanel. Taket er tilnærmet flatt og antas å være tekket med papp eller lignende.

Parkering

To parkeringsplasser i felles garasjeanlegg.

Oppvarming

Elektrisk

Vei/ vann/ kloakk

Offentlig.
Det vil som regel være private stikkledninger, selv om eiendommen er tilknyttet offentlig anlegg.

Tinglyste dokumenter

07.10.2002 19930 ERKLÆRING/AVTALE
Pliktig medlemskap i velforening m.v.
GJELDER DENNE MATRIKKELENHETEN MED FLERE
07.10.2002 19930 ERKLÆRING/AVTALE
Denne seksjon har tilleggsdel - bygning.
GJELDER DENNE MATRIKKELENHETEN MED FLERE
16.11.2004 24760 ERKLÆRING/AVTALE
Endring i tilleggsarealer boder/garasjer
Gjelder 61 seksjoner
GJELDER DENNE MATRIKKELENHETEN MED FLERE

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest, datert 14.02.2003

Diverse

Hvitevarer medfølger ikke, med mindre annet tydelig fremkommer i salgsoppgaven. Det samme gjelder evt. vegghengt flatskjerm, musikkanlegg mm.

Sameiet er forsikret i Gjensidige Forsikring, Polisenr: 83054298

Felleskostnader inkluderer

Drift, Kabel-TV(herav bredbånd), filterpakke og avløpsrens

Kjøpsomkostninger

Beregnede omkostninger ved kjøp:
- Dokumentavgift, 2,5 % av kjøpesum kr 300 000,-
- Tinglysingsgebyr skjøte p.t. kr 525,-
- Tinglysingsgebyr pantedokument p.t. kr 525,-
- Eierskiftegebyr til forretningsføre, kr 5125 inkl. mva. ,-
- Boligkjøperforsikring kr. 6 300,- (frivillig)

Totale omkostninger p.t. ved bud på prisantydning kr. 312 475 ,-

Boligkjøperforsikring

Å kjøpe en bolig er for de fleste den største økonomiske investeringen i livet og ikke noe du gjør hver dag. Vet du hvilke rettigheter du har som boligkjøper og vet du når du har et rettmessig krav dersom uforutsette problemer dukker opp? Boligkjøperforsikringen bidrar til å gi deg som kjøper en økonomisk trygghet og senker risikoen ved et boligkjøp. Våre advokater er eksperter på eiendom og står klare til å hjelpe deg. Vi dekker dine og eventuelt idømte saksomkostninger.

HVA FORSIKRINGEN DEKKER:

- Utgifter til juridisk bistand og advokat forbundet med at et krav fremmes overfor selger,
og/eller selgers forsikringsselskap
- Bistand til krav som er knyttet opp mot forsinket overlevering av boligen
- Utgifter til takstmenn, sakkyndige og andre nødvendige ekspertuttalelser
- Juridisk bistand fra høyt kvalifiserte saksbehandlere, jurister og advokater
- Dekningen er begrenset oppad til 5 000 000 kr med en egenandel på 4 000 kr
- Før egenandel innbetales mottar sikrede inntil 10 timer innledende bistand

Boligkjøperforsikringen er meglet frem av Norwegian Broker. Dersom du ønsker å tegne boligkjøperforsikring, vil dette være en omkostning ved kjøpet og premien dekkes gjennom din boligfinansiering.

Ansvarlig megler

Rune Selven
Megler MNEF / Partner

Regulering

R0365f - Området er regulert til boligformål. Se vedlegg i salgsoppgave

Salgsoppgaven beskriver vesentlig og lovpålagt informasjon om eiendommen

Ta kontakt med megler for komplett salgsoppgave

Bergheimsvegen 28, 7049 Trondheim

Visning

På annonsert tidspunkt eller etter nærmere avtale. Send gjerne tekstmelding, e-post eller ring for avtale.

Husk å lese komplett salgsoppgave før visning.

Gi bud

Les mer om elektronisk budgiving

Annonseinformasjon

FINN-kode 90795271
Sist endret 10. mai 2017 15:51
Referanse HE011769

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.