SOLGT

GRÜNERLØKKA - Nyoppusset, klassisk 3-roms med rosett og stilig teglsteinsvegg - Nytt kjøkken og bad - IN-ordning - Attraktiv beliggenhet

Hesselbergs gate 1C, 0555 Oslo

Prisantydning 3 200 000 kr
Fellesgjeld
759 355 kr
Pris med fellesgjeld
3 959 355 kr
Felleskost/mnd.
5 663 kr
Boligtype
Leilighet
Eieform bolig
Andel
Soverom
2
Primærrom
45 m²
Bruksareal
45 m²
Etasje
3
Byggeår
1890
Energimerking
G - rød
Rom
3
Tomteareal
602 m² (festet)
Festeavgift
200 000 kr
Bruttoareal
50 m²
Boligselgerforsikring
Ja
Formuesverdi
664 872 kr

Felleskostnader inkluderer

Felleskostnader*: 1243
Avdrag IN-lån: 1041
Renter IN-lån: 2102
Kapitalkostnader lån 2: 1095
Kabel-TV: 182,-

*Felleskostnader: vaktmester, trappevask, drift og vedlikehold, festeavgift, kommunale avgifter,
forretningsførsel, revisjon, m.m.

Omkostninger

3 200 000,- (Prisantydning)
759 355,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
3 959 355,- (Totalpris ekskl. omkostninger)

Omkostninger
6 850,- (Boligkjøperpakken* (valgfritt))
172,- (Panteattest kjøper)
430,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
430,- (Tingl.gebyr obligasjon BRL - Statens Kartverk)
--------------------------------------------------------
7 882,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
3 967 237,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 301
Gårdsnr: 228
Bruksnr: 465

Borettslag-navn: Hesselbergsgate 1 Borettslag
Borettslag-orgnummer: 986235450
Borettslag-andelsnummer: 15

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Husk å lese komplett salgsoppgave før visning.

Gi bud

Les mer om elektronisk budgiving

Beskrivelse

Nyoppusset, klassisk 3-roms leilighet høyt og fritt beliggende i 3. etasje med stilig teglsteinsvegg, rosett og høy standard. Leiligheten ligger i attraktive og populære Hesselbergs gate på Grünerløkka. Leiligheten er lys, gjennomgående og har meget arealeffektiv planløsning. Med sjenerøs takhøyde og store vindusflater får leiligheten virkelig en god romfølelse.

Leiligheten er nyoppusset i 2017 med bl.a. tidsriktig og moderne kjøkken med integrerte hvitevarer, lekkert flislagt bad, ny 1-stavs eikeparkett, nymalte overflater og oppgradert el-anlegg.

Dette er boligen for deg som ønsker å bo sentralt i byen, men samtidig verdsetter stille og rolige omgivelser.

Innhold

3-roms: entré, bad/wc, kjøkken, stue og to soverom.

Leiligheten disponerer også en en kjellerbod.

Standard

ENTRÉ:
Lys og innbydende entré med plass til sko og yttertøy. Felles callinganlegg. Oppgradert sikringsskap med automatsikringer. 1-stavs eikeparkett, fremhevet teglsteinsvegg og malte overflater.

BAD:
Lekkert flislagt bad fra 2017 med vegghengt toalett, servant med underskap, dusjhjørne med glassdører og opplegg for vaskemaskin. Varmekabler i gulv.

KJØKKEN:
Tidsriktig og moderne IKEA kjøkkeninnredning (2017) med glatte fronter og heltre benkeplate. Godt med skap- og benkeplass. Integrert komfyr, platetopp, oppvaskmaskin, kjøleskap/frys og kullfilterventilator. 1-stavs eikeparkett og malte overflater.

STUE:
Lys, sjarmerende stue med rosett og stilig teglsteinsvegg. God plass til spisebord og sofagruppe. 1-stavs eikeparkett og malte overflater.

SOVEROM 1:
Romslig soverom med god plass til seng og garderobeskap. Soverommet vender mot rolig bakgård. 1-stavs eikeparkett og malte overflater.

SOVEROM 2:
Hyggelig soverom med plass til seng og garderobeskap. Soverommet vender mot rolig bakgård. 1-stavs eikeparkett og malte overflater.

BODER:
Leiligheten disponerer en kjellerbod.

Beliggenhet

Svært attraktiv og populær beliggenhet i hjertet av Grünerløkka, med nærhet til alt av kulturelle begivenheter, parker og utesteder.

Grünerløkka er en av de mest populære og attraktive bydelene i sentrale Oslo. Området er i dag mest kjent for sitt pulserende uteliv, hyggelige gatecaféer, markeder og små nisjeforretninger.

På nærsenteret Ringnes Park finner du blant annet Meny med ferskvaredisk, Jernia Tanum bokhandel, Mester Grønn, resturanter, frisør og populære Ringen Kino.

Flere matforretninger finnes rett i nærheten som Meny, Kiwi, Prix og REMA 1000. Noen få minutter unna finner du dessuten flere av løkkas mest populære spisesteder som Sushirestauranten Jonoe, erke-amerikanske The Nighthawk Diner, himmelsk pizza på Villa Paradiso, spicy meksikansk på Tijuana, trendy tapas på Delicatessen, gourmetburger på Illegal Burger eller Munchies og friske sandwicher på Joe & the Juice.

Langs Akerselva ligger Vulkan, Oslos nye og populære kultur- og kreative næringslivsenter. Vulkanområdet er en spennende møteplass med et mangfold av tilbud og opplevelser rett utenfor døren; Dansens Hus med bar og uteservering, Mathallen BAR Vulkan, Smelteverket (Nord-Europas lengste bar), Pokalen (sportsbar), BLÅ og flere andre serveringssteder. I tillegg har man Westerdals School of Communications, treningssenter og Kolsås klatreklubbs klatrevegg, en dagligvareforretning og flere nærsenter-tilbud i Nordre kvartal. Det er derfor Vulkan kalles "den lille byen i byen".

Liker du å leve det gode liv er Grünerløkka en bydel de fleste finner en uteplass eller cafe som passer for seg. Her finnes bla. utestedene Aku Aku Tiki Bar, Ryes og Rebell for den som liker dans og moro, Grünerløkka Brygghus og Schouskjelleren Mikrobryggeri for en mer brun og intim stemning, mens klassikerne Godt Brød, Kaffebrenneriet, Waynes Coffee og verdenskjente Wendelboe for koffeinelskere.

På Grünerløkka finnes også mange parker som Birkelunden, Olaf Ryes plass, Sofienbergparken, Kubaparken og Grünerhagen. Her kan man gjøre alt fra å gå på loppemarked, besøke Bondens marked, ha piknik, leke, ake, sole seg eller bare slappe helt av alene med en god bok. Eller hvorfor ikke spasere over broen til Blå og spise nystekte vafler en søndags formiddag?

For de treningsglade finnes i tillegg til parkene, idylliske turstier langs Akerselva ned mot byen eller opp mot Maridalsvannet. Flere treningssentre er også i nærheten, SATS Elixia Ringnes Park og Schous Plass, samt SiO Athletica på Vulkan. Det finnes også flere fotball- og basketballbaner i området.

Godt tilbud av offentlig transport med både trikker (nr. 11, 12 og 13) og busser (nr. 30, 21 og 33) rett i nærheten. Grünerløkka ligger dessuten ca. 10 min gange fra sentrum og det er lett å ta seg til sentralbanestasjonen med både flytog- og bussforbindelser. Gangavstand er det også til Torshov, Alexander Kiellands plass og St.Hanshaugen.

Leilighetens plassering er perfekt ettersom man har tilgang på alt av byens fasiliteter rett utenfor døren!

Felleskostnader

5 663 pr. mnd. Felleskostnader*: 1243
Avdrag IN-lån: 1041
Renter IN-lån: 2102
Kapitalkostnader lån 2: 1095
Kabel-TV: 182,-

*Felleskostnader: vaktmester, trappevask, drift og vedlikehold, festeavgift, kommunale avgifter,
forretningsførsel, revisjon, m.m.

Etasje

3 etasje

Tomt

Hyggelig opparbeidet bakgård med beplantning, sittergupper og grillmuligheter.

Garasje / Parkering

Gateparkering etter gjeldende bestemmelser.

Ligningsverdi

Ligningsverdi som primærbolig kr. 664 872 pr. 31.12.15
Ligningsverdi som sekundærbolig kr. 1 861 642 pr. 31.12.15

Ligningsverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 80% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Boligens areal

Primærrom: 45 kvm, Bruksareal: 45 kvm, Bruttoareal: 50 kvm

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. Varmekabler i gulv på bad.

Løpende kostnader

Kan bl.a. være internett, størm, NRK-lisens, innboforsikring og lignende.

Adkomst

Enkel adkomst fra Hesselbergsgate. Se kartskisse.

Det vil bli skiltet med Nordvik & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Regulering

Eiendommen er regulert til bolig, kontor, lager og industribebyggelse. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Borettslag

Hesselbergsgate 1 Borettslag er et frittstående borettslag bestående av 23 andelsleiligheter i et boligbygg fra 1890.

Følgende tall er hentet fra årsberetningen:
Regnskap for 2015 viser et negativt årsresultat på kr -4 486 854,-. Det negative resultatet skyldes hovedsakelig ekstraordinære rehabiliteringskostnader i forbindelse med brann i februar 2014. Dette ble finansiert ved låneopptak. Årsresultatet var budsjettert til kr 340 055,-. Budsjett for 2016 viser et forventet overskudd på kr 225 257,-. Borettslagets disponible midler pr 31.12.2015 var ca. kr 300 000,-.

De ekstraordinære rehabiliteringskostnadene har omfattet oppussing av fasader, nytt tak, etterisolering av tak, utbedring av piper, nye takrenner og nedløpsrør, oppussing av oppganger inkludert portrommet, og oppussing av bakgården. Mye av dette ble gjort som direkte konsekvens av brannen, mens noe av det allerede før brannen var planlagte tiltak i regi av borettslaget, herav oppussing av fasade m.m. Alle tiltak ble dermed sammenslått og
utført samtidig.

Borettslaget het tidligere Thorvald Meyers Gate 26 Borettslag, men ble vedtatt endret til Hesselbergsgate 1 Borettslag på årets generalforsamling avholdt i august. Borettslaget eier 1450/2300 deler av sameiet Hesselbergsgate 1 Sameie (tidligere navn: Thorvald Meyers Gate 26 sameie). Laget betaler felleskostnader til dette sameiet, herunder festeavgift til Spabogruppen AS.

Det ble nylig installert fibernett i bygget, noe som har gitt beboerne ekstra rask internett.

I årsberetningen opplyses det om at styret fremover skal jobbe med å få redusert felleskostnadene nå som all ekstraordinær rehabilitering er ferdig utført.

VEDLIKEHOLDSHISTORIKK
2016
Oppussing av portrom, dører, hus i bakgård og bakgård generelt

2015
Oppussing av alle bygårdens fasader (mot gateplan, bakgård og gavler)
Fjerning av gammel maling, løs mur og gammel puss. Ny puss og kalkmaling på alle fasadevegger og vinduer
Båndtekking av nytt tak I sink. Etterisolering av tak og nytt beslag rundt takvinduer
Rehabilitering av alle piper inkludert nye luftehatter og gesims
Nye takrenner og nedløpsrør
Utskiftning av metallbeslag på sokkel
Maling av alle oppganger

2014
Nytt brannvarslingsanlegg
Utbedring av EL-anlegg

2009
Montering av Brennsikre dører
Oppussing av inngangsparti og oppganger
Montering av sprinkelanlegg i kjeller

Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning.
Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og
felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i borettslagets styre og/eller
generalforsamling.

Fellesgjeld / lånevilkår

Lån 1:
Per 16.09.2016:
Siste termin: 01.06.2040
Rentebetingelser: 3.05%
Terminer per år: 4
Sameiet har avtale om IN-ordning på dette lånet.

Lån 2:
Per 16.09.2016:
Siste termin: 01.12.2044
Rentebetingelser: 3.05%
Terminer per år: 4

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperforsikring

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring, som gir juridisk hjelp, dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikringen må senest tegnes på kontraktsmøtet, og koster mellom kr. 3 900,- og kr. 9.200,-, avhengig av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkluderer bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte takstdokumenter. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/ salgsoppgave med vedlegg, da bl.a. internettannonser kan være mangelfulle. Evt. avvik er budgivers/kjøpers ansvar.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Borettslagsmodellen innebærer at borettslaget eier eiendommen, mens andelseierne eier andeler i borettslaget, som gir andelseier borett til en bestemt bolig.
Andelseierne har ikke personlig ansvar for selskapets fellesgjeld, men boligselskapets løpende utgifter må dekkes av andelshaverne. Manglende innbetaling av fellesutgiftene som følge av andre andelshaveres mislighold, eller der boligselskapet sitter på fraflyttede og usolgte andeler, må dekkes av de øvrige andelseierne.
Borettslaget har dog lovbestemt pant for inntil 2 G i andelene.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Salgsoppgaven beskriver vesentlig og lovpålagt informasjon om eiendommen

Ta kontakt med megler for komplett salgsoppgave

Hesselbergs gate 1C, 0555 Oslo

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Husk å lese komplett salgsoppgave før visning.

Gi bud

Les mer om elektronisk budgiving

Annonseinformasjon

FINN-kode 89228104
Sist endret 4. feb. 2017 03:39
Referanse 27160129

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.