SOLGT

Innholdsrik enebolig med 4 soverom på Kirkeby med tilbaketrukken beliggenhet - grenser til friareal - dobbel garasje

Johan Nygaardsvolds veg 19 A, 2816 Gjøvik

Prisantydning 2 990 000 kr
Kommunale avg.
14 326 kr per år
Boligtype
Enebolig
Eieform bolig
Eier (Selveier)
Soverom
4
Primærrom
146 m²
Bruksareal
186 m²
Byggeår
1962
Energimerking
F - gul
Tomteareal
719 m² (eiet)
Boligselgerforsikring
Ja
Formuesverdi
598 318 kr

Arealbeskrivelse

Entré, gang, to bad, stue, kjøkken, stue, kontor, og fire soverom

Omkostninger

2 990 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
9 200,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
74 750,- (Dokumentavgift)
172,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr obligasjon)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
--------------------------------------------------------
85 172,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
3 075 172,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 502
Gårdsnr: 62
Bruksnr: 261

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Husk å lese komplett salgsoppgave før visning.

Gi bud

Les mer om elektronisk budgiving

Beskrivelse

Denne eiendommen er svært solrik og barnevennlig. Her kan det lekes i hagen og hygges på den store terrassen! Innvendig finner du en lys og trivelig bolig med praktisk planløsning. Første etasje har store åpne flater og åpen løsning mellom kjøkken, spisestue og stue. På dette planet finnes også tre soverom og et bad. Underetasjen rommer en stor stue som brukes som multimedierom, samt soverom, kontor, bad og vaskerom. Hvis du liker å smøre skiene dine selv har du isolert smørerom bakerst i garasjen, som for øvrig har plass til to biler.

Innhold

Innholdsrik enebolig beliggende i veletablert boligstrøk på Kirkeby. Boligen har i kjelleren stue, kontor, gang, bad, vaskerom og soverom. Hovedplan med entré, gang, bad, tre soverom og stue og kjøkken i åpen løsning.

Standard

Koselig eiendom som er betydelig påkostet innvendig og utvendig de senere årene. Boligen er innholdsrik med alt på en flate, i tillegg til kjeller med praktiske løsninger og flere oppholdsrom. Eiendommen har solrik beliggenhet sentralt på Kirkeby.

Gangen er hyggelig og imøtekommende med godt med oppbevaringsplass.

Badet er flislagt på gulv og vegger. Her er det varmekabler i gulv, servant med underskap, speil med belysning, dusjnisje og vegghengt toalett. Badet er pusset opp av forrige eier, og er opplyst modernisert i 2002.

Kjøkkenet ble pusset opp i 2007, med heltre innredning fra Kvik og integrerte hvitevarer og frittstående kjøleskap. Benkeplater i massivt tre med underlimt vask. Mellom benk og overskap er det flislagt, og under overskapene er det belysning som gir godt med arbeidslys. Kjøkkenet er i åpen løsning med stuen, med plass til spisebord og sofagruppe. Stuen har utgang til stor romslig terrasse, med terrassemarkise, og i tillegg er det trapp fra stuen ned til kjelleretasjen. Trappen ble satt inn ny i 2010, og løsningen er med på å binde etasjene sammen på en god måte.

I kjelleren er det hyggelig kjellerstue som benyttes som multimedia rom. I tillegg finnes det kontor, soverom, bodplass og bad. Badet er eldre, med belegg på gulvene og tapet på veggene. Her er det badekar med dusjmuligheter, servant, toalett og varmtvannsbereder. Rommet har stråleovn som varmekilde. I kjelleren er det også romslig vaskerom med opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. I tillegg har huset sentralstøvsuger, med motor og oppsamler plassert på vaskerom. Det er uttak for sentralstøvsugeren i begge etasjer.

I tillegg til flere boder i kjelleren har boligen oppbevaringsmuligheter på loftet, adkomst via luke i taket.

Overflater i 1. etasje er malt panel, malte plater, panelplater og panel. Himling med malte plater og panel. Gulv med laminat, belegg og fliser.
I kjelleren er veggoverflatene malt panel, malt tapet, malt mur, murte blokker og malt strie. Himling med malt panel, panel, malte plater og pore betong.
Gulv med laminat, plater og betong.

Boligen har i hovedsak åpent elektrisk anlegg med automatsikringer og nytt elektrisk inntak.

Det ligger fiber kabel fra Canal Digital i Johan Nygårdsvoldsveg.

Garasjen er stor med plass til to biler, i tillegg til isolert bod i bakkant. Boden er i dag innredet som smørebu for ski!

Beliggenhet

Johan Nygaardsvolds veg 19 A ligger flott til på Kirkeby rett sør for Gjøvik sentrum. Dette er en kompakt eiendom beliggende på en flat tomt tilbaketrukket fra hovedveien. Adressen sogner til Vindingstad skolekrets. Du kommer deg ned til Gjøvik sentrum både med bil fra egen garasje, eller med buss som går bare noen hundre meter unna. Er du friluftsinteressert er det kun en liten kjøretur opp til Østbyhøgda og milevis med tur- og skiløyper, kunstgressbane og skiarena.
Gjøvik ligger ca. 2 timer fra Oslo og 1,5 timer fra Gardermoen.

Tomt

Solrik og koselig hage som grenser til friluftsområde! Eiendommen ligger skjermet og fint til, i veletablert boligområde på Kirkeby. Hagen er lett skrånende, og opparbeidet med plen og gruset gårdsplass. Det er adkomst til eiendommen via privat gruset veg, fra kommunal veg. Hagen er delvis inngjerdet og har eldre, sjarmerende pryd- og bærbusker.

Garasje / Parkering

Her er det stor dobbel garasje fra 2015, med leddport. Garasjen har to biloppstillingsplasser. Det er i tillegg godt med parkering på gruset gårdsplass.

Ligningsverdi

Ligningsverdi som primærbolig kr. 598 318 pr. 31.12.14
Ligningsverdi som sekundærbolig kr. 1 435 963 pr. 31.12.14

Ligningsverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 80% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Boligens areal

Primærrom: 146 kvm, Bruksareal: 186 kvm

U . etasje/kjeller:
Bruksareal: 78 m².
Primærrom: 58 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Stue, kontor, gang, bad og soverom

1. etasje:
Bruksareal: 81 m².
Primærrom: 79 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entré, gang, bad, tre soverom, stue og kjøkken i åpen løsning.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Oppvarming

Boligen varmes opp ved hjelp av strøm, vedfyring og varmepumpe, samt varmekabler på bad.

Løpende kostnader

Forsikring, opplyst av eier: kr 6041
Kostnader vei, estimert: kr 2000
Off. avgifter og ev. eiendomsskatt, estimert: kr 16 500
Vedlikeholdskostnader, estimert: kr 30 000
Sum årlige kostnader, estimert: kr 54 541

Adkomst

Det vil bli skiltet med Gjestvang & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Regulering

Eiendommen er regulert til bolig. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperforsikring

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring, som gir juridisk hjelp, dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikringen må senest tegnes på kontraktsmøtet, og koster mellom kr. 3 900,- og kr. 9.200,-, avhengig av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte takstdokumenter. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/ salgsoppgave med vedlegg, da bl.a. internettannonser kan være mangelfulle. Evt. avvik er budgivers/kjøpers ansvar.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 26. juni 1992 nr. 87.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Salgsoppgaven beskriver vesentlig og lovpålagt informasjon om eiendommen

Ta kontakt med megler for komplett salgsoppgave

Johan Nygaardsvolds veg 19 A, 2816 Gjøvik

Logo

Partners Eiendomsmegling Gjøvik

Anne Mari Skogstad

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Send melding

Silje Amlien Enger

Eiendomsmegler MNEF

Send melding

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Husk å lese komplett salgsoppgave før visning.

Gi bud

Les mer om elektronisk budgiving

Annonseinformasjon

FINN-kode 75986396
Sist endret 17. jun. 2016 04:15
Referanse 6150395

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.