SOLGT

Nær Breidablikk - Rålekker nyoppført funkisbolig med carport. 2 bad og 3 soverom. Må sees!

Bokeveien 14 c, 3229 Sandefjord

Prisantydning 3 990 000 kr
Boligtype
Enebolig
Eieform bolig
Eier (Selveier)
Soverom
3
Primærrom
135 m²
Bruksareal
138 m²
Byggeår
2015
Tomteareal
1399 m²

Fasiliteter

  • Balkong/Terrasse
  • Parkett
  • Barnevennlig
  • Rolig
  • Sentralt
  • Turterreng
  • Garasje/P-plass
  • Utsikt

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til Staten, 2,5 % av andel TOMTEVERDI, stipulert til ca. KR 25.000,- samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,00.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 724,00 pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 3.916.249.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 9.200,00,-
Event. avvik i omkostninger i fbm. antatt tomteverdi aksepteres av kjøper.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 706
Gårdsnr: 46
Bruksnr: 704
Seksjonsnr: 2

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Husk å lese komplett salgsoppgave før visning.

Gi bud

Les mer om elektronisk budgiving

Beliggenhet

Velkommen til Bokeveien!
Eiendommen har en flott beliggenhet, ca 2,5 km nordøst for sentrum på populære Øvre Hasle/Breidablikk. Her kan man nyte vestvendt beliggenhet og flott terrasse som er meget solrik. For de med små barn er det godt å vite at boligen ligger i blindvei og har fin hage ved østsiden til lek og moro. Det er også en liten fotballbane i området. Her ligger alle fasiliteter i gangavstand, som blant annet Sande barneskole(via stien over jordene) Breidablikk u-skole, grendehus, barnehage og MENY Hasle dagligvareforretning med rikt utvalg for ukens innkjøp. Ved grendehuset er det lagt opp til flere aktiviteter som bl.a. stor fotballslette, sandvollyball bane, sprøytet skøytebane, akebakke og aktivitetspark. Praktfulle turområder i nærheten med bl.a. Hjertås med tur og skiløyper.

Arealer og innholdsbeskrivelse:

Totalt bruksareal: 138 kvm
Totalt primærrom: 135 kvm

Primærrom:
Gang, soverom, bad, kjøkken, stue: 69 kvm

Trappegang, gang, 2 soverom, arbeidsrom, bad, stue: 66 kvm

Sekundærrom:
Bod: 2 kvm

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra oppmåling datert 09.03.2016 utført av Sandefjord Taksering. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Standard:

I Bokeveien ligger det en moderne enebolig med en praktisk tomt uten mye vedlikehold og sydvestvendt orientering med særdeles gode solforhold. Ettersom boligen er nybygget i 2015 er det TEK-10 som er lagt til grunn. Her kan man flytte rett inn og nyte en behagelig og enkel hverdag!

En romslig flislagt entré med 60x60 cm fliser tar oss imot og man kan se trappen som knytter boligens etasjer sammen. I gangen er det skyvedørsgarderobe for å stue vekk yttertøy og sko. I gangen finner man også et flott og romslig bad med lekre fliser på gulv og vegger i 60x60 format. Videre i etasjen ligger også hovedsoverommet med stor skyvedørsgarderobe. Til venstre kommer man inn på et innholdsrikt kjøkken med lekker grepsløs innredning. Kjøkkenet holder en høy standard med laminat benkeplate og integrerte hvitevarer i tøff design. Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet følger boligen. Kjøkkenet er i en halvveis åpen løsning mot stuen (1 av 2) slik at man har ett flott allroom som gjør dette til den perfekte familieboligen. Stue- og kjøkkenveggene er malt i en lys farge som kombinert med store vinduer og mye naturlig lys legger til rette for en behagelig romfølelse. Her har du god plass til både sofagruppe og spisestue. Utvendig foran stuen finner man stor terrasse mot sydvest med gode solforhold. Opp trappen har man 2 romslige soverom og ytterlige et bad med 60x60 cm fliser. Alle soverommene er romslige med plass til alt man måtte ønske seg. Badet er delikat med fliser i moderne farger og inneholder innredning med enkelservant, wc, dusj og opplegg for vaskemaskin og tørketrommel (det er det også på badet nede). I tillegg til soverommene er det oppe en romslig stue med åpen himling. Dette er det perfekte samlingsstedet for barna eller TV titting for familien!

Konklusjon:
En funksjonell bolig med god planløsning, flotte uteområder og moderne løsninger - perfekt for de som ønsker en sosial tilværelse og en barnevennlig hverdag.

Oppvarming:

Elektrisk. Varmepumpe. Varmekabler på bl.a. badene.
Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Bebyggelse:

Boligen er oppført i henhold til teknisk byggeforskrift av 2010.
Fundamentering på ringmur med støpt gulv. Huset er bygd med bindingsverk i tre. Veggene er utvendig kledd med liggende kledning, samt hvite felt med fasadeplater. Taket er tekket med takstein.

DA BOLIGEN ER NYOPPFØRT ER DET KUN DOKUMENTAVGIFT AV ANDEL TOMTEVERDI! HER SPARER MAN MYE I OMKOSTNINGER IFT BRUKTE BOLIGER!

Parkering:

Carport med bod.

Tomten:

Felles eiet tomt på 1.399 kvm. Opparbeidet med fine terrasser mot sydvest. Belegningstein i gangarealer. Gressplen mot syd. Felles gårdsplass med gruset gårdsplass.
Tomten vil bli inndelt i soner som gir eksklusiv bruksrett for hver seksjon. Tomtegrensen mot syd går i nabobyggets nordende, men naboen har rett til å foreta nødvendig vedlikehold etc via denne tomten. Det blir inndelt på kartskisse hva som disponeres av hvilken enhet.

Regulering

Eiendommen er regulert til Bolig i henhold til reguleringsplan 19510002 Hasle datert 27.04.1951 med tilhørende reguleringsbestemmelser. Boligen ligger i bolig og delvis LNF område (landbruk, natur og friluftsliv) i kommuneplanens arealdel.
Deler av reguleringsbestemmelsene i den aktuelle planen erstattes av utfyllende bestemmelser i kommuneplanens arealdel pkt. 2.1. Se første side i den aktuelle planens bestemmelser. Deler av eiendommen, stripe mot vest, er regulert til vegetasjonsbelte mot landbruk.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Eiendommens utgifter:

Kommunale avgifter er ca. kr 8.300,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn. Ingen kom. avgifter p.t., da eiendomen ikke er tatt i bruk.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca: ukjent, ikke tatt i bruk
Boligen har en årlig forsikringspremie på kr: ukjent, ikke tatt i bruk.
Boligen er ikke p.t. tilknyttet kabel-tv.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Adkomst

Se kart. Megler anmoder om at man kjører forsiktig inn til eiendommen da det bor og ferdes mange barn her. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av prospektets fullstendige eiendomsopplysninger. Alle som vurderer tilbud må sette seg inn i alle prospektets opplysninger. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.Nettannonsen er kun et utdrag av prospektets fullstendige eiendomsopplysninger. Alle som vurderer tilbud må sette seg inn i alle prospektets opplysninger. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Salgsoppgaven beskriver vesentlig og lovpålagt informasjon om eiendommen

Ta kontakt med megler for komplett salgsoppgave

Bokeveien 14 c, 3229 Sandefjord

Didrik Schou

Daglig leder / eiendomsmegler

Telefon
33 50 01 03
Mobil
916 89 268
Fax
33 50 01 01

Rasmus Boutenko Martinsen

Salgskoordinator / Eiendomsmeglerfullmektig

Telefon
33 50 01 09
Mobil
414 44 764

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Husk å lese komplett salgsoppgave før visning.

Gi bud

Les mer om elektronisk budgiving

Annonseinformasjon

FINN-kode 73018305
Sist endret 24. feb. 2019 03:19
Referanse KR2215267

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.