Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde
SOLGT

Bergheim - Nydelig 3(4)-roms hjørneleil. med spektakulær utsikt. Terrasse på 23 kvm. Sol til ca. 23:00. P-plass. Heis.

Bergheimsvegen 28, 7049 Trondheim

Prisantydning 4 950 000 kr
Felleskost/mnd.
1 930 kr
Kommunale avg.
2 392 kr per år
Boligtype
Leilighet
Eieform bolig
Eier (Selveier)
Soverom
3
Primærrom
87 m²
Bruksareal
87 m²
Etasje
6
Byggeår
2002
Energimerking
D - rød
Tomteareal
10498 m² (eiet)
Bruttoareal
95 m²
Boligselgerforsikring
Ja
Fellesformue
7 422 kr
Formuesverdi
794 507 kr

Omkostninger

4 950 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
2 980,- (Eierskiftegebyr)
6 500,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
199,50 (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr obligasjon)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
141 250,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
151 979,50 (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
5 101 979,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 1601
Gårdsnr: 52
Bruksnr: 125
Seksjonsnr: 71

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Husk å lese komplett salgsoppgave før visning.

Gi bud

Les mer om elektronisk budgiving

Kvaliteter ved Bergheimsvegen 28

Vi har gleden av å presentere denne fantastiske leiligheten på Bergheim, med utsøkt beliggenhet og en helt unik panorama over "hele" Trondheim. Av mange gode kvaliteter vil vi gjerne fremheve:
- Stor hjørneleilighet med mulighet for tre soverom.
- Lekker standard med oppgradert standard og eksklusiv belysning i stuen.
- Stor dusjnisje og egen klesvaskesone på bad.
- Stor og åpen gang med skyverdørsgarderobe.
- Lekkert, tidløst kjøkken med god skap- og benkplass.
- Store vindusflater som gir stuen panorama.
- En utsøkt beliggenhet.

Svært god beliggenhet, høyt opp i bygget - dog er det bakkeplan fra baksiden mot marka

Utsøkt beliggenhet, særdeles høyt og luftig oppe i åsen. Bergheim Amfi grenser mot marka i Øst, og det er inngjerdet med port mellom marka og sameiets uteareal. Leiligheten ligger på enden av bygget, følgelig helt uten gjennomgang og gjenboere.

Bergheim er et etablert og fredelig boligområde, som er kjent for sin nærhet til marka, kombinert med nærhet til sentrum. Gode kommunikasjonsmuligheter gjennom hyppige bussavganger, samt trygge gang- og sykkelveier i flere retninger.

Man grenser mot store grønn- og skogområder, med Estenstadmarka like ved. Her finner man milevis med tur- og lysløyper, flere fiskevann og Estenstadhytta som naturlig turmål i helgene.

Det er for øvrig kort vei til butikker, bussforbindelser og du befinner deg i et rolig boligområde uten gjennomgangstrafikk. Leiligheten har en unik beliggenhet i bygget.

Beskrivelse av nærområdet / fasiliteter

I nærheten av Bergheim Amfi finnes mange fasiliteter for beboerne, blandt annet barnehage med lekeplass, felles uteområder og nærhet til turområder som Estedstadmarka. Moholt butikksenter ligger like nedenfor området og kan by på dagligvarebutikk, apotek og legesenter. For den treningsglade ligger også 3T Moholt her. Også for studentene er dette en bra plass, med NTNU Dragvoll i umiddelbar nærhet.

Byggemåte

Terrasseblokk oppført i 2002 etter datidens gjeldende byggeskikk. Bygget er oppført med hovedkonstruksjoner i betong, utvendige flater kledd med trepanel og fasadeplater, flatt tak tekket med takmembran. Dette ifølge opplysninger gitt av takstmann.

Arealer og fordeling per etasje

Bruttoareal: 95 kvm, bruksareal: 87 kvm, primærrom: 87 kvm

Følgende rom inngår i primærrom:
Gang, 2 soverom, stue, kjøkken og bad/wc/vaskerom

Terrasse med utgang fra stue på 23 kvm.
Egen bod i 1. etasje på 5 kvm.

Innhold

Når du først kommer opp i riktig etasje og har passert en stor, flott takterrasse, kommer du til en felles inngang for to av leilighetene i sameiet. Her er det koselig innredet med gulvteppe og plass til skoskap eller hyggelig velkomstpynt. Dette arealet er ikke inkludert i boligens areal.

Entré
Inn i denne åpne, store gangen med downlights i himlingen, blir du møtt av en et fantastisk blikkfang! Fritt eksponert ligger "hele" Trondheim by foran deg, med all sin prakt.
Entrèen/ hallen kan forøvrig by på skyverdørsgarderobe med speilfronter og lett tilgang til alle leilighetens rom.

Stue
Denne stuen har rett og slett en drømmebeliggenhet. Stuen kan by på mange gode kvaliteter, da den er delt i to med en enkel skille vegg. Her finner man både plass for å trekke seg tilbake og slappe av, eller lene seg frem å ta inn byen og bylivet med en unik oversiktlighet og nærhet. Her finnes en ekstra bred verandadør ut til en stor og deilig veranda. Stuen byr også på eksklusive lysskinner hvor man kan justere lyset etter behov og ønske, for å skape en personlig og god lyssetting. Det er totalt 29 stk iGuzzini (Italia) spotlights, fordelt på 5 skinner. Hver skinne har sin egen lysregulering/dimming, som kan reguleres manuelt på veggpanel med brytere, eller via mobil/bærbar fjernkontroll (X-comfort). Panelovner for jevn og behagelig varme. På vegg mot vest/terrasse er det ytre persienner av merket Scandic på alle vindusflater, samt markise som dekker hele terrassen på 23 kvm. Både persienner og markise reguleres valgfritt fra veggpanel/brytere eller via fjernkontrollen.

Kjøkken
Et lekkert, lunt og stilig kjøkken som frister. Alt av hvitevarer er integrert og gir kjøkkenet en lekker helhet. Det er riktig god benkeplass og skapplass, noe som kommer godt med i hjemmet. Benkeplaten består av én del heltre, hvor vi finner en nedfelt oppvaskkum med avrenn, og én del benkeplate i lekker, sort stein som har koketopp. Over benkeplaten er det hvit, stilfull flis som gir kjøkkenet et ekstra løft. Det er åpen stue-/kjøkkenløsning og god plass til en stor spisestue der man kan ha mange gjester til hyggelig middagsselskap og samtidig nyte utsikten. Kjøkkenet har kvalitetsmerket Miele i alle hvitevarer. Miele har gjentatte ganger blitt valgt som Most trusted brand ifølge de selv.

Bad
Stort og delikat bad som har en praktisk innredning i flere soner. Innerst finnes en sone for klesvask, den er praktisk innredet med høyskap for oppbevaring av eksempelvis renholdsutstyr og håndklær. En lekker liten vegg av glassbyggerstein gjemmer vaskemaskinen og skiller denne sonen fra resten av badet. I den andre enden finner vi en stor og delikat dusjnisje med nedfelt gulvhøyde, slik at vann ikke renner ut på øvrige deler av baderommet. Midt i rommet møtes du av en stilig, original innredning med moderne, frittstående servant med tilhørende vannkran. Innredningen, som er i behagelige jordfarger, har både god benkeplass og skapplass. Med varmekabler på flislagt gulv sikrer man seg en god start på dagen.

Hovedsoverom
Friskt og luftig soverom med stor vindusflate. Rommet er på hele 13 kvm og har en stor skyvedørsgarderobe med blant annet speilfront. Garderoben er innebygd og har en fin finish samt rikelig med lagringsplass. Rommet har luftventil for en behagelig luft til nattesøvnen. Det er dimbar spotlight i tak og en flott utsikt mot skogen, byen og Trondheimsfjorden.

Soverom
Leilighetens andre soverom ligger skjermet til i enden av leiligheten, og er lyst og lett. Rommet kan by på samme, herlige utsikt som hovedsoverommet.

Oppvarming

Elektrisk via panelovner og varme i gulv på bad.

Parkering / Garasje

Egen parkeringsplass i garasjekjeller.

Det er oppmerket 6 handicap-plasser i parkeringskjelleren. Disse må det søkes om til styret. Forutsatt at det er noen plasser ledig vil disse bli tildelt og P-plassen som følger leiligheten vil bli disponert av styret så lenge handicap-plassen benyttes. Personer med offentlig godkjent handicap-oblat blir prioritert.

Det er oppmerket 6 MC/scooterplasser i parkeringskjelleren. Disse må det søkes om til styret. Forutsatt at noen plasser er ledig vil disse bli leid ut til kr 50,- per måned.

I forbindelse med lading av el-bil i parkeringskjeller vedtok ordinært sameiermøte i 2014 følgende:
Seksjonseiere må selv sørge for montering av strømuttak, så fremt det er teknisk mulig, og bekoste dette selv. Strømuttaket skal ikke monteres opp mot fellesanleggets strømnett. Styret krever kopi av samsvarserklæringen ved eventuelle strømuttakoppkoblinger.

Adkomst

Fra E6, ta av til høyre mot Moholt. Fra norgående retning, ta av første til høyre i første rundkjøring. Fra sørgående retning, ta av første til høyre i første rundkjøring og kjøre rett frem i rundkjøring nr. to. Følg Jonsvannsveien videre og kjør rett frem i neste rundkjøring. Følg veien i ca. 400 meter og ta til høyre inn på Bergheimsvegen, og du får Bergheim Amfi på venstre side. Det vil bli skiltet av PRIVATmegleren ved fellesvisninger.

Heftelser

Kommunen har normalt legal panterett (etter loven - ikke tinglyst) som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Panteretten følger eiendommen. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Servitutter / Rettigheter

Eiendommens servitutter:
- Tinglyst 07.10.2002 med dokumentnr. 19930 - Erklæring/avtale - Pliktig medlemskap i velforening m.v.
- Tinglyst 07.10.2002 med dokumentnr. 19930 - Erklæring/avtale - Denne seksjon har tilleggsdel - bygning.
- Tinglyst 16.11.2004 med dokumentnr. 24760 - Erklæring/avtale - Endring i tilleggsarealer boder/garasjer - Gjelder 61 seksjoner

Eiendommens rettigheter:
- Tinglyst 01.06.2012 med dokumentnr. 428432 - Bestemmelse om adkomstrett - Rettighet hefter i: 1601 / 52 / 118 / / - Med flere bestemmelser
- Tinglyst 14.05.2007 med dokumentnr. 397778 - Bruksrett - Rettighet hefter i: 1601 / 52 / 117 / /

Vei / Vann / Avløp

Tilknyttet offentlig vei, vann og avløp. Private internveier.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Det er utstedt ferdigattest for eiendommen datert 14.02.2003.

Ligningsverdi

Ligningsverdi som primærbolig kr 794 507 per 31.12.14.
Ligningsverdi som sekundærbolig kr 1 906 816 per 31.12.14.

Reguleringsforhold

Eiendommen er regulert til boligformål og er underlagt reguleringsplan r0365f (Bergheim, felt B1, B3 og B4). Reguleringsplan med tilhørende bestemmelser kan ses i salgsoppgaven.

Beskrivelse av sameiet

Sameiet Bergheim Amfi, org.nr. 985 234 094. Sameiet Bergheim Amfi er et boligsameie som skal ivareta seksjonseiernes felles interesser som sameiere. Sameiet Bergheim Amfi består av 130 leiligheter (eierseksjoner) og fellesarealer i Trondheim. Eierseksjonene er nummerert fra 1-129. Eier av hver seksjon har eksklusiv disposisjonsrett til sin seksjon. Du kan lese mer om sameiet på deres egne hjemmeside http://bergheimamfi.no/

Økonomisk status pr. 31.12.2014:
- Regnskapet for 2014 viser et overskudd på kr. 333 330,-.
- Årets resultat for 2014 var kr. 196 510,- bedre enn budsjettert.
- Egenkapitalen i Sameiet utgjør pr. 31.12.2014 kr. 1 380 704,-.
- Endring i disponible midler i 2014 er kr. 231 037,-.
- Totale disponible midler pr. 31.12.2014 er kr. 1 082 052,-.

Iht. lov om Eierseksjonssameier, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk. Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 1 gang folketrygdens grunnbeløp.

Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i sameiets vedtekter, regnskap, budsjett og årsberetning. Husordensregler foreligger ikke. Med mindre annet er opplyst må kjøper påregne trappevask, dugnadsplikt, samt at det forefinnes konkrete regler om husdyrhold.

Faste, løpende kostnader

Fellesutgifter:
Kr. 1 930,- pr. mnd.
Fellesutgiftene inkluderer blant annet drift og vedlikehold, kabel-tv/Internett, felles bygningsforsikring, strøm i fellesareal, renhold fellesareal og vaktmestertjenester.

Fellesutgiftene fordeles som følger:
- Driftskostnader kr. 1 503,-
- Kabel-TV/Internett (herav bredbånd kr. 159,-) kr. 377,-
- Filterpakke kr. 35,-
- Tillegg for avløpsrens kr. 15,-

Endringer i lånevilkår, herunder renteendringer, vil kunne medføre at månedlige fellesutgifter endres. På samme måte vil vedlikeholdsarbeider og oppgradering av bygning kunne medføre økte fellesutgifter. Selger er ikke kjent med planer om ekstraordinære tiltak som vil kunne medføre endringer i fellesutgifter.

Strøm:
Ca. kr. 10 000,- pr. år ifølge selger. Strøm vil variere ut ifra leverandør og forbruk.

Kommunale avgifter:
Kr. 2 392,17 for 4. kvartal 2015. Hvert år består av totalt 4 terminer. Kommunale avgifter og gebyrer vil variere fra en termin til en annen.

Forsikring:
Forsikring i Gjensidige Forsikring (polisenummer 83054298). Bygningsforsikringen inngår i felleskostnadene. Innborforsikring besørges av hver enkelt sameier.

Oppgjør

Fullt oppgjør/kontant før overtagelse.

Finansiering

Hvis du ønsker en rask avklaring på finansielle forhold, ta kontakt med PRIVATmegleren som har agentavtale med Nordea på finansielle tjenester og mottar godtgjørelse for dette.

Energiforbruk

Selger opplyser om et strømforbruk på ca. 11 600 kWt pr. år.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra takstdokumenter utarbeidet av AB-takst v/ Otto Normann Olden datert 29.01.2016.

Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra brann/feiervesen på eiendommen.

Dersom det ikke er varmekilder i alle rom, fravikes NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør i "Viktig informasjon for selger og kjøper". Hvitevarer, som ikke er integrert i innredning, medfølger ikke i handelen.

Adgang til utleie (boligformål)

Boligen kan fritt utleies. Forpliktelser og rettigheter etter sameiets vedtekter kan dog ikke skilles fra eierandelen, og er den enkelte seksjonseiers fulle ansvar.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjonsplikt eller odelsforhold knyttet til eiendommen.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring, og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det inngis bud på eiendommen.

Forkjøpsrett for sameiere

Sameiet praktiserer ikke forkjøpsrett.

Budgiving

Som budgiver hos PRIVATmegleren kan du kreve budjournal fremlagt så snart handel er gjennomført.
Innhold i budjournal er lovregulert, og innebærer at budgivere må akseptere at opplysninger om budet kan bli fremlagt for selger, kjøper og øvrige budgivere.

Alle bud på eiendommen skal være skriftlig og sendes meglerforetaket pr. fax, mail, sms eller via vår "gi bud"-knapp på våre nettsider. Knappen finner du også på PRIVATmeglerens nedlastbare "app." og på eiendommens annonse på www.finn.no.
Bud må ikke ha kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Bud med kortere frist enn dette kan ikke formidles av megler. Nærmere info om budgiving finner du på egen side sammen med budskjema.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår av salgsoppgave og vedlegg til denne, også egenerklæring fra selger. Videre oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig. Deretter kan bud gis.

Salgsoppgaven beskriver vesentlig og lovpålagt informasjon om eiendommen

Ta kontakt med megler for komplett salgsoppgave

Bergheimsvegen 28, 7049 Trondheim

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Husk å lese komplett salgsoppgave før visning.

Gi bud

Les mer om elektronisk budgiving

Annonseinformasjon

FINN-kode 71395010
Sist endret 4. mar. 2016 02:13
Referanse 148150277

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.