Bildegalleri

Solgt

Beklager solgt, visning avlyst. Kontakt om dere ønsker lignende objekter

Kart med kartnålFougstads gate 25 B, 0173 Oslo
Prisantydning4 690 000 kr
Felleskost/mnd.
1 843 kr
Fellesformue
15 151 kr
Formuesverdi
981 706 kr
Verditakst
4 800 000 kr
Hva er denne boligen solgt for tidligere?Prisstatistikk

Nøkkelinfo

Boligtype
Leilighet
Eieform
Eier (Selveier)
Soverom
2
Primærrom
70 m²
Bruksareal
70 m²
Etasje
2
Byggeår
1904
Energimerking
F - Oransje
Rom
3
Tomteareal
929 m² (eiet)
Bruttoareal
77 m²
Boligselgerforsikring
Ja

Les mer om bruksareal her

Fasiliteter

Balkong/Terrasse
Peis/Ildsted
Parkett
Ingen gjenboere
Barnevennlig
Rolig
Kabel-TV
Moderne
Sentralt
Garasje/P-plass
Offentlig vann/kloakk
Utsikt
Vaktmester-/vektertjeneste
Bredbåndstilknytning

Beliggenhet

Leiligheten er meget sentralt, men rolig beliggende i veldrevet og praktfull Jugendgård på St. Hanshaugen som er knutepunkt for både Majorstuen, Grünerløkka og sentrum. Kort vei til flotte og frodige St. Hanshaugen park med rekreasjonsmuligheter og trivelige gangstier. Iladalen park ligger også et steinkast unna, og på turstien langs Akerselva kan du gå fra sentrum til Maridalen.

Nisjebutikker som Gutta på Haugen, Røtter og en av byens beste fiskehandlere ligger innen gangavstand. Det er mange hyggelige kafeer og restauranter i området, slik som Java, Kaffebrenneriet, Pascal, Baker Hansen og Tranen som drives av Åpent Bakeri. Populære Vulkan og Mathallen er en kort spasertur unna.

I St. Hanshaugen senter like ved finner du Rema 1000. På andre siden av Alexander Kiellands plass finner du Kiellands Hus med blant annet Vinmonopolet. Post, bank og mange andre servicetilbud ligger også i nærheten. Det er kort vei til Icon Ila, Athletica Vulkan og Elixia Ringnes Park, i tillegg til flere andre mindre treningssentre.

Det er gode offentlige kommunikasjonsmuligheter enten du vil til sentrum eller marka. Med 21- bussen kommer du raskt til Tjuvholmen, og 54 bussen tar deg opp til Kjelsås stasjon med Teknisk Museum og Maridalsvannet. Andre busser kjører rett til sentrum.

Gjennomgående romslig selveierleilighet med solrik balkong og godt utsyn - lekkert bad/wc - flott HTH kjøkken/spisestue - stue - 2 soverom - lave felleskostnader!

Bygninger

Bygningen er tatt i bruk i 1904, og byggeskikk fra denne tiden ligger til grunn for konstruksjonsmessige forhold. Vedlikehold utføres løpende og dekkes i hovedsak gjennom ordinær drift. Gården er oppført på byantikvarens gule liste for verneverdige bygninger.

Utførte vedlikeholdsoppaver i de senere år:
Fasadereparasjoner mot gate er utført i 2007.
Fasade mot gårdsrom er pusset opp og nye balkonger er montert i 2005.
Piperehabilitering er utført i 2011 og felles brannvarslingsanlegg er installert i 2012.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 70 kvm, Bruksareal: 70 kvm, Bruttoareal: 77 kvm

Innhold

Entré, gang, stue, spisestue/kjøkken, to soverom og bad/wc/vaskerom. Balkong med utgang fra soverom, 6,5 kvm.
En kjellerbod. En loftsbod. Takhøyde, 2.95 m.

Standard

Svært attraktiv, lys og gjennomgående selveierleilighet med balkong mot gårdsrom og godt utsyn. Gjennomgående god standard med tidsriktige farge- og materialvalg da leiligheten ble betydelig oppgradert med nytt kjøkken og bad i 2012 samt ytterligere oppgradert av dagens eiere i 2015 med ny 1-stavs eikeparkett, malte overflater, fremhevet teglsteinsvegg mm. Meget delikat flislagt bad/wc. Lekker kjøkkeninnredning fra HTH med integrerte hvitevarer. Klassisk stue med peis samt originale detaljer som stukkatur, rosett samt svært god takhøyde og flotte fløydører inn mot kjøkkenet som har god plass til romslig spisebord. Leiligheten disponerer i tillegg en flott bakgård med stensatte gangarealer, plener og beplantning. Mulighet for leie av garasjeplass på St. Hanshaugen senter. Lave felleskostnader samt veldrevet sameie med stabil økonomi. En flott leilighet som bør sees og oppleves!

Entré/gang:
1-stavs eikeparkett på gulv, teglstein samt malte vegger og malte plater i himling. God plass til oppbevaring av sko og yttertøy. Dørcalling.

Bad/wc:
Fliser på gulv med gulvvarme, fliser på vegg samt malte plater med downlights i himling. Skapinnredning med to grå skuffe fronter og hel hvit servantplate. To veggskap med speilfronter over servant. Høyskap med front i hvit høyglans. Dusjhjørne med to rette fronter i herdet glass, regnfallsdusj og hånddusj, servant og veggfestet klosett. Avtrekksventil i himling. Opplegg for vaskemaskin og tørketrommel i benkeskap på kjøkken.

Kjøkken/spisestue:
Romslig kjøkken med spiseplass. HTH kjøkkeninnredning med hvite glatte fronter i høyglans utførelse, benkeplate i polert stein, glassplate mellom kjøkkenbenk og overskap, belysning under overskap og underlimt skyllekum med ettgreps blandebatteri. Induksjon koketopp, stekeovn, micro, kjøleskap, fryser, oppvaskmaskin og vaskemaskin er integrert i innredningen. Ventilator over kokesone. Hvitevarer fra Miele.

Stue med peis:
Meget sjarmerende stue med hjørnepeis. 1stavs eikeparkett på gulv, malt rupanel på vegger og original rabbitz himling med sjarmerende stukkatur og rosett.

Soverom I med utgang til balkong:
Romslig soverom med plass til dobbeltseng og garderobeskap. Utgang til solrik balkong. Eikeparkett på gulv, malte vegger og malte plater i himling.

Soverom II :
Sjarmerende soverom med plass til seng og kontorpult. Praktisk og romslig garderobeløsning. Slipte tregulv, malte vegger og malte plater i himling.


Balkong:
Balkong fra 2005 med utgang fra soverom, ca. 6,5 kvm. Stålkonstruksjon med glattkant bord på overflate. Rekkverk i stål.

En kjellerbod. En loftsbod.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming med panelovner. Gulvvarme i bad/wc. Peis med innsats i stue.

Parkering / Garasje

Mulighet for leie av parkeringsplass i St. Hanshaugen senter P-Hus. Det er kapasitet i følge Malling & Co Drift AS tlf.: 24028000. Ta kontakt med megler for mer info. Ellers parkering etter gjeldende regler for området.

Adkomst

Adkomst til bygningen gjennom portrom fra Fougstads gate. Det vil bli skiltet i område med PRIVATmegler skilt ved fellesvisninger. Se kartskisse.

Beskrivelse av tomt/hage

Pent opparbeidet felles gårdsrom med gruslagt grunn og stensatte gangarealer. Felles og idyllisk hage med sittegrupper og grillmuligheter. Arealet er oppgradert i 2005.

Servitutter / Rettigheter

||Relevante rettigheter og forpliktelser for innehaveren iflg. Lov, forskrift, vedtekter, avtaler.||

Vei / Vann / Avløp

Offentlig.

Ligningsverdi

Ligningsverdi som primærbolig kr 981 706 per 31.12.14
Ligningsverdi som sekundærbolig kr 2 356 094 per 31.12.14

Reguleringsforhold

Denne samt tilstøtende eiendommer er regulert til boligformål.

Beskrivelse av sameiet

Iht. lov om Eierseksjonssameier, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk. Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 1 gang folketrygdens grunnbeløp.

Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i sameiets vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Budsjett og regnskap kan sees hos din PRIVATmegler. Med mindre annet er opplyst må kjøper påregne trappevask, dugnadsplikt, samt at det forefinnes konkrete regler om husdyrhold.

Faste, løpende kostnader

Kr. 1 843,- pr. Mnd.
Fellesutgifter som inkluderer: Kabel-tv, felles forsikring, forretningsførsel, strøm fellesarealer, kommunale avgifter, m.m.

Strøm, ca kr. 8.000,- pr. år.
Forsikring i If Skadeforsikring AS kr (polisenummer 8239049)

Endringer i lånevilkår, herunder renteendringer, vil kunne medføre at månedlige fellesutgifter endres. På samme måte vil vedlikeholdsarbeider og oppgradering av bygning kunne medføre økte fellesutgifter. Selger er ikke kjent med planer om ekstraordinære tiltak som vil kunne medføre endringer i fellesutgifter.

Oppgjør

Fullt oppgjør/kontant før overtagelse.

Finansiering

Hvis du ønsker en rask avklaring på finansielle forhold, ta kontakt med PRIVATmegleren som har agentavtale med Nordea på finansielle tjenester og mottar godtgjørelse for dette.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte takstdokumenter.

Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra brann/feiervesen på eiendommen.

Dersom det ikke er varmekilder i alle rom, fravikes NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør i "Viktig informasjon for selger og kjøper". Hvitevarer, som ikke er integrert i innredning, medfølger ikke i handelen.

Adgang til utleie (boligformål)

Ja, jfr. § 13 i sameiets vedtekter.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring, og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det inngis bud på eiendommen.

Budgiving

Som budgiver hos PRIVATmegleren kan du kreve budjournal fremlagt så snart handel er gjennomført.
Innhold i budjournal er lovregulert, og innebærer at budgivere må akseptere at opplysninger om budet kan bli fremlagt for selger, kjøper og øvrige budgivere.

Alle bud på eiendommen skal være skriftlig og sendes meglerforetaket pr. fax, mail, sms eller via vår "gi bud"-knapp på våre nettsider. Knappen finner du også på PRIVATmeglerens nedlastbare "app." og på eiendommens annonse på www.finn.no.
Bud må ikke ha kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Bud med kortere frist enn dette kan ikke formidles av megler. Nærmere info om budgiving finner du på egen side sammen med budskjema.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning, salget følger avhendingslovens § 3-9: "Enda eigedomen er "selt som han er", eller med liknande atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøperen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesum og tilhøva ellers". Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn de regler som er ufravikelige i forbrukerforhold, jfr. avhendingslovens § 3-9, jfr. § 1-2 (2). På bakgrunn av dette oppfordres alle interessenter til å sette seg inn i eventuell egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Lov om hvitvasking

Megler er underlagt lov om hvitvasking som innebærer plikt til å melde ifra til Økokrim om mistenkelige transaksjoner

Ta kontakt med megler for komplett informasjon

Beliggenhet

kart

Annonseinformasjon

FINN-kode69201274
Sist endret14. jan. 2016 01:25
Referanse92150408

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.