SOLGT

Kurland - Stor, innholdsrik og meget innbydende enebolig som grenser til marka.

Rognstubben 15, 1727 Sarpsborg

Prisantydning 4 650 000 kr
Kommunale avg.
19 401 kr per år
Boligtype
Enebolig
Eieform bolig
Eier (Selveier)
Soverom
4
Primærrom
227 m²
Bruksareal
316 m²
Byggeår
1986
Energimerking
E - gul
Rom
6
Tomteareal
872 m²
Bruttoareal
332 m²
Boligselgerforsikring
Ja
Formuesverdi
740 429 kr
Verditakst
4 850 000 kr

Arealbeskrivelse

Bruksareal:
Kjeller: 89 kvm
1. etasje: 166 kvm
2. etasje: 61 kvm
Primærrom:
1. etasje: Hall, vaskerom, gang, kjøkken, stue, spisestue, soverom og 2 bad.: 166 kvm
2. etasje: Loftstue og 3 soverom.: 61 kvm

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 105
Gårdsnr: 1
Bruksnr: 4419

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Husk å lese komplett salgsoppgave før visning.

Gi bud

Les mer om elektronisk budgiving

Ansvarlig megler

Kjell Olav Bårdseng
Daglig leder/ Megler MNEF

Beskrivelse

Bosett deg i et av Sarpsborgs mest attraktive boligområder! Rognstubben 15 på Kurland er en flott enebolig, som ligger helt i utkanten av feltet og som grenser til friområde og skogen. Her har du flotte turområder rett utenfor døra. I tillegg er det gangavstand til lysløypa.
Huset er oppført i ca. 1986, tilbygget i ca. 1992 og ca. 1995. Boligen er meget godt vedlikeholdt. Yttertaket ble lagt om i 2006. Deler av vinduene ble skiftet i 2005. Innholdsrik planløsning som rommer en stor familie. Lyse og innbydende farger og med en gjennomgående god standard. Boligen inneholder bl.a. 4 soverom, 2 bad, vaskerom, loftstue, stor stue med åpen peis samt peis med innsats. Lekkert kjøkken fra Marbodal ble montert i 2007. Huset har en stor grunnflate og hele 166 kvm. p-rom i 1.etg. I 2.etg. er det skråtak og 61 kvm. p-rom. Gulvarealet er større enn målbart areal i 2.etg. I boligens underetasje har du to store garasjer samt hobbyrom og lagringsplass. Til sammen er garasjene, hobbyrommet og lagringsplassen i denne etasjen på hele 89 kvm. og rommer alt av utstyr som den aktive familie har. Boligen er i lyse og innbydende farger og gir et meget godt inntrykk.
Denne eiendommen bør sees! Velkommen på visning!

Beliggenhet

Meget attarktivt og etterspurt boligområde på Kurland i Sarpsborg kommune. Eiendommen grenser til skog og mark og er omgitt av flotte turområder. Det er ca. 4 km. til Sarpsborg sentrum, og trygg skolevei til Kurland skole på gang -og sykkelsti. Lekeplass, fotball-løkke og barnehage finnes i nærheten. Gangavstand til lysløype. Eiendommen ligger innerst i blindvei. Meget barnevennlig. Kort avstand til det nye sykehuset på Kalnes.

Adkomst

Fra Sarpsborg sentrum: Kjør over lyskrysset ved sykehuset, retning Kurland. Følg Roald Amundsens gate/Bryggeriveien og ta til høyre inn i Kurlandveien/Vannverksveien. Følg denne ca. 2 km og ta til venstre inn i Herresalveien. Følg veien ca. 50 meter og ta til høyre opp Rognberget. Kjør opp bakken. Rognstubben er en liten blindvei som går inn til venstre etter 200 meter. Denne eiendommen ligger i nordenden av veien. Se etter "Til Salgs" skilt fra Notar.

Innhold / Standard

Boligen inneholder
1.etg.:
Hall, vaskerom, gang, kjøkken, stue, spisestue, soverom og 2 bad.

2.etg.:
Loftstue og 3 soverom. Utvendig bod.

U.etg.:
2 garasjer, hobbyrom og bod.

Standard
Meget velholdt enebolig som over tid er oppgradert og modernisert. Lekkert kjøkken fra Marbodal ble montert i 2007. Kjøkkenet har barløsning og integrert platetopp, stekeovn, micro, oppvaskmaskin og Polar dobbelt kjøleskap. Stål avtrekksvifte og utstrakt bruk av downlights. Baderommene ble modernisert i henholdsvis 1995 og 2000. Noe oppgradering på det ene badet også i ca. 2013. Fliser (det ene badet har fliser på gulv og vegger, det andre på gulv), varmekabler, dusjnisjer og tidsmessige innredninger. Det ene badet har også badekar. Nytt sikringsskap med automatsikringer fra 2007. Både åpen peis og peis med peisinnsats i stuen. Varmepumpe er det også installert i stuen. Fra stuen er det flere utganger til hagen og solrik uteplass. 3 av soverommene er i 2.etg. Det ene soverommet har utgang til en skjermet, solrik terrasse. Utvendig bod med inngang fra terrassen. Hovedsoverommet i 1.etg. har rikelig med skapplass samt ligger vegg i vegg med det ene badet. Egen utgang fra vaskerom. Veranda også ved inngangspartiet. Planløsningen er god og plassen er meget godt utnyttet.

Oppvarming

Gulvvarme i store deler av 1. etasje. Stuen har både åpen peis og peis med peisinnsats. I stuen er det Mitsubishi varmepumpe, installert i 2012. Ellers panelovner.
Det gjøres oppmerksom på at enkelte beboelsesrom kan mangle oppvarmingskilde, og kjøper overtar boligen slik den fremstår på visning.

Parkering

Store garasjer i boligens underetasje. Her er det også boder og lagerplass. I tillegg er det flere biloppstillingsplasser på egen tomt.

Bygningsinformasjon

Støpt såle i deler av u.etg. Fundamentert på fjell eller oppfylt på fjell. Leca grunnmur. Isolert bindingsverk utvendig kledd med trepanel. Saltak tekket med takstein. Yttertaket ble lagt om i 2006. Deler av vinduene ble skiftet i 2005.

Omk. for kjøper

Prisantydning kr 4 650 000,-
I tillegg kommer følgende gebyrer:
1) 2,5% dokumentavgift til staten.
2) Tinglysingsgebyr skjøte kr. 525,-
3) Tinglysingsgebyr pr. pantobl. kr. 525,-
4) Attestasjonsgebyr kr. 202,-
5) Boligkjøperforsikring kr. 8 900,- (valgfritt)
Total kjøpesum inkl. gebyrer: Kr. 4 776 402,-

Tomten

Eiet tomt. Pent opparbeidet og beplantet tomt. Tomten er gjort lettstelt med diverse prydbusker og beplantning samt gressplen og asfaltert gårdsplass. Terrasse med støpt dekke ligger usjenert og solrikt.

Regulering

Eiendommen ligger i et regulert område. Ihht. reguleringsplan: Herresadelområdet 7,8,9,10 (23-28) er formål: Bolig. Godkjent: 19.01.1984.

Sarpsborg kommune opplyser:
Reguleringsplan vurderes oppheves med forbehold.

Komm. tilknytning

Offentlig vei. Offentlig vann og kloakk, via private stikkledninger.

Salgsoppgaven beskriver vesentlig og lovpålagt informasjon om eiendommen

Ta kontakt med megler for komplett salgsoppgave

Rognstubben 15, 1727 Sarpsborg

Kjell Olav Bårdseng

Daglig leder/ Megler MNEF

Mobil
928 06 346

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Husk å lese komplett salgsoppgave før visning.

Gi bud

Les mer om elektronisk budgiving

Annonseinformasjon

FINN-kode 55254389
Sist endret 16. jan. 2019 19:57
Referanse NO08157

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.