Bildegalleri

Solgt

VISNING AVLYST - BEKLAGER!

Kart med kartnålGullhaugveien 151 A, 1354 Bærums Verk
Prisantydning3 100 000 kr
Fellesgjeld
5 563 kr
Felleskost/mnd.
2 532 kr
Fellesformue
53 438 kr
Kommunale avg.
7 370 kr per år
Formuesverdi
821 774 kr
Verditakst
3 100 000 kr
Hva er denne boligen solgt for tidligere?Prisstatistikk

Nøkkelinfo

Boligtype
Leilighet
Eieform
Eier (Selveier)
Soverom
3
Primærrom
87 m²
Bruksareal
104 m²
Byggeår
1990
Energimerking
D - Rød
Tomteareal
976 m² (eiet)

Les mer om bruksareal her

Fasiliteter

Balkong/Terrasse
Barnevennlig
Bredbåndstilknytning
Garasje/P-plass
Kabel-TV
Offentlig vann/kloakk
Rolig
Turterreng

Innhold

KORT OM LEILIGHETEN:

- LYS, PRAKTISK OG MEGET HYGGELIG LEILIGHET OVER 2 PLAN
- GJENNOMGÅENDE OG GOD PLANLØSNING
- 3 SOVEROM
- GOD INTERN BELIGGENHET
- FLOTTE, SOLRIKE UTEAREALER MED HAGE OG STOR TERRASSE
- GARASJE
- HYGGELIG NABOLAG OG SAMVÆR MED BARN OG VOKSNE I ALLE ALDRE
- BILFRIE FELLESAREALER
- BOLIGSAMEIE MED GOD ØKONOMI
- MARKA MED FANTASTISKE TUROMRÅDER RETT UTENFOR DØRA
- KORT VEI TIL BUSSHOLDEPLASS MED EKSPRESSBUSS TIL OSLO
- KORT GANGAVSTAND TIL BARNEHAGER OG SKOLER
- GANGAVSTAND TIL BÆRUMS VERK HANDLESENTER

Leiligheten går over 2 plan med 1.etasje og underetasje og inneholder:

1.etasje: Entré, stue med utgang til terrasse på ca. 22 kvm, kjøkken, soverom og toalett.

Underetasje: 2 soverom, trapperom/gang, bad, bod, hobbyrom.

Utebod: Praktisk utebod/sportsbod ved inngangspartiet med og plass til barnevogn, skiutstyr m.m.

Garasje: Det medfølger en p-plass i felles garasje under naboblokken. Automatisk portåpner.

Standard

Lys, praktisk og meget hyggelig selveierleilighet over 2 plan med gjennomgående og god planløsning. Leiligheten har en god intern beliggenhet med flott hage og stor terrasse med formiddags og ettermiddagssol. Meget hyggelig nabolag og samvær med barn og voksne i alle aldre. Bilfrie og barnevennlige fellesarealer og marka med fantastiske turområder rett utenfor døren. Barnehage er i umiddelbar nærhet og det er kort veil til skoler, offentlig kommunikasjon og nærbutikk.

1.etasje:

Entre:
Her er det plass til kommoder med rom for yttertøy og sko.

Stue og terrasse:
Lys og hyggelig stue med furugulv og god plass til sittegruppe, tv-seksjon og spisebord. Det er gode lysforhold med vinduer på hver side. Her er det utgang til stor terrasse på ca. 22 kvm med ettermiddagssol. Terrassen fungerer som en forlengelse av stuen på sommerhalvåret og man har god plass til utemøbler og grill.

Kjøkken: Delvis åpent kjøkken mot spisestuedelen med god skapplass. Hvite, nymalte fronter i profilert utførelse, fliser over kjøkkenbenk og laminat benkeplate. Det er opplegg for oppvaskmaskin.

Soverom: Lyst og meget hyggelig hovedsoverom med god plass til dobbeltseng. Vinduet vender mot hagen og det er ingen innsyn. Hvis ønskelig kan man ta ned veggen mot stuen for å øke størrelsen på stuen.

Toalett med garderobe: Praktisk med separat toalett i 1.etasjen med garderobe. Her er det servant med skapinnredning, speil og wc.

Underetasje:

Soverom
: 2 soverom med god størrelse, holdt i lyse og meget hyggelig farger. Begge soverom har plass til dobbeltseng og garderobeskap. Varmekabler i gulvet på begge soverom og i gang. Det er tv-uttak på det ene soverommet.

Hobbyrom/disponibelt rom: Hobbyrommet er et fint rom for barna i familien. Det kan fint benyttes som lekerom, spillerom eller tv-rom (tv-uttak). Rommet er ikke medregnet som primærrom.

Bod: Praktisk bod med lagringsplass.

Bad: Flislagt baderom med godt med skapplass, speil, badekar med dusj og wc. Det er opplegg for vaskemaskin.

Vegger og overflater: Malte flater.
Himling og overflater: Malte betong elementer.
Gulv og overflater: Furugulv, laminat, vinyl, parkett på kjøkken. Fliser på bad.

Oppvarming

Leiligheten er oppvarmet med panelovner og varmekabler i underetasjen (ikke i hobbyrom og bad).

Beliggenhet

Eiendommen ligger flott til på feltet i et naturskjønt og svært barnevennlig boligområde på Gullhaug/Bærums Verk med nærhet til lekeplass, fotballbane, skøytebane, lysløype, skiløyper, alpinanlegg, golfbane og badeplass m.m. Meget hyggelig nabolag med barn og voksne i alle aldre. Sameiets fellesarealer er bilfrie og meget barnevennlige. I sameiet arrangeres det årlig grillfest for store og små.

Med marka som nærmeste nabo gis gode muligheter for sport og friluftsliv både sommer og vinter. Her kan du spenne på deg skiene utenfor døra og gå inn i lysløypa. Fra Eineåsen og Sukkertoppen er det kilometervis med flotte turløyper hele året samt kort vei til Burudvann, Lommedalen ridesenter, alpinbakker (Krydsby og Kolsås), golfbaner og idrettshaller.

Eiendommen har gangavstand til Gullhaug barneskole med SFO. For elever i ungdomstrinnene er det kort vei til Belest ungdomsskole. Det finnes et godt utvalg av både private og kommunale barnehager i nærheten. Nærmeste barnehage er kun et steinkast unna.

Kort vei til offentlig kommunikasjon via buss. Nærmeste holdeplass er Gullhaug og ligger ca. 2 min fra boligen. Her går det ekspressbuss til Oslo.

Det er nærhet til et godt utvalg av daglige servicetilbud. Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Rimi og Meny. Det er kun 10 min gange til Bærums Verk senter med masse historie, kunst og kultur, samt Norges eldste Værtshus fra 1600 tallet, som fremdeles driver en kulinarisk restaurant. Bærums Verk handelssenteret har også et variert utvalg med bl.a. post, minibank, apotek, mote, interiør, blomster, frisør, lege og tannlege etc. Kort vei til Sandvika med bil eller kollektivtransport med Nordens største kjøpesenter, kino, kulturhus m.m.

Adkomst

Vennligst se kartskisse.
Det vil i anledning fellesvisninger bli godt skiltet med DNB Eiendom visningsskilt.

Tomten

Boligen har naturlig bruksrett til flott hage på baksiden. Hagen har ingen innsyn fra veien og formiddagssol. Her er det plass for lek og moro for barna og god plass til utemøbler, trampoline, basseng m.m. Praktisk utebod/sportsbod ved inngangspartiet med og plass til barnevogn, skiutstyr m.m. På fremsiden av boligen er det stor terrasse med ettermiddagssol. Terrassen fungerer som en forlengelse av stuen på sommerhalvåret og det er god plass til sittegruppe og grill.
Ellers er sameiets fellesarealer opparbeidet med plen og beplantning og lekeapparater med husker og sandkasser. Barnevennlig og bilfritt område med umiddelbar nærhet til marka.

Parkering

Det medfølger en p-plass i felles garasje under naboblokken. Automatisk portåpner.

Diverse

Det tillegges at standard tilbehørsliste vedlagt i prospektet ikke gjelder iht. hvitevarer og at det kun er integrerte hvitevarer som medfølger. Alle interessenter er selv ansvarlige for å påse at integrerte hvitevarer vist under visning er i samsvar med det som fremkommer i prospektet.

Annen info 5

Ta kontakt med megler for komplett informasjon

Beliggenhet

kart

Annonseinformasjon

FINN-kode51998234
Sist endret05. okt. 2014 12:30
Referanse40314152

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.