Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde
Utløpt

ALMEMOEN - Enebolig fra 2012 med dobbelgarasje, to bad og 4 soverom.

Frydenhaugen 10, 3516 Hønefoss

Prisantydning 3 950 000 kr
Boligtype
Enebolig
Eieform bolig
Eier (Selveier)
Soverom
4
Primærrom
146 m²
Bruksareal
148 m²
Byggeår
2012
Energimerking
C - lysegrønn
Rom
5
Tomteareal
800 m²
Formuesverdi
657 760 kr

Fasiliteter

  • Balkong/Terrasse
  • Barnevennlig
  • Garasje/P-plass
  • Ingen gjenboere
  • Moderne
  • Offentlig vann/kloakk
  • Parkett
  • Rolig
  • Sentralt
  • Turterreng

Omkostninger

100030

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 605
Gårdsnr: 89
Bruksnr: 149

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Husk å lese komplett salgsoppgave før visning.

Gi bud

Les mer om elektronisk budgiving

Beliggenhet

Mange drømmer om å eie ny enebolig, men har
ikke veldig lyst på byggeprosessen. Her tilbyr vi deg en gylden sjanse til å
kunne flytte rett inn og nyte livet på Almemoen. Boligen ble bygd i 2012 og har unik usjenert uteplass på endetomt. 

Boligen ligger i et nytt og populært boområde. Denne eiendommen ligger i blindvei i utkanten av feltet med friområde mot nord. Mye sol. Gangavstand til barnehage og skoler og gangvei til Hønefoss sentrum. Rundt feltet er det opparbeidet fellesområde med fotballbane, lekeplass og stier. Det går kollektivtransport med rutebuss fra Almemoen til sentrum. Avstand til Gardermoen er ca. 65 km.                        

Innhold

1.etg.: Hall/entre, vaskerom/teknisk rom, bad med dusj og vegghengt toalett, åpen kjøkkenløsning med vinkelstue. Det er utgang til hage fra både vaskerom og stue, samt overbygget inngangsparti med doble dører. 2.etg.: Trappegang, bad med badekar, dusj,dusjvegger som kan slås sammen, vegghengt toalett og dør til hovedsoverom og til gang,  bod og fire soverom, hvorav det ene kan fungere som loftsstue. Det har fine doble glassdører med montert rullgardin slik at rommet kan benyttes til begge formål. Ovennevnte rom inngår i Primærrom med unntak av bod.  Dobbel garasje med lagring på loft. Lekestue medfølger          

Adkomst

Fra Hønefoss sentrum følger man Hønengaten nordover. Følg E16 Ådalsveien videre fra "gummikrysset" til man har Almemoen opp til høyre. Eiendommen vil være godt merket på visningsdagen.                        

Standard

Gulv: Fliser i hall, vaskerom/teknisk bod og begge bad/WC. Eikeparkett på øvrige rom.

Vegger: Malte flater i hall, kjøkken, stue,gang og alle soverom.

Himling: Malte flater i alle rom.

Standard: Balansert ventilasjon fra Flexit, med varmegjenvinning. Waterguard med kontrollpanel og 2 trådløse sensorer, som vil gi signal ved evt. lekkasje, og vil automatisk stoppe vanntilførselen i boligen. Boligen har installert alarmanlegg tilknyttet Verisure. Alarmanlegget inneholder brann- og tyverialarm med kameradetektor, tilkoblet til waterguard. Flexit sentralstøvsuger. Lekker dobbel inngangsdør. På kjøkken følger det med integrert stekeovn, induksjon platetopp og oppvaskmaskin. Kjøleskap følger ikke med. Bad/WC i første etasje har vegghengt toalett og dusjvegger. Bad/WC i andre etasje har dusjvegger som kan slås sammen, badekar, vegghengt toalett og adkomst direkte til hovedsoverom, i tillegg til gang. To soverom har doble garderobeskap, ett har skyvedørsgarderobe. I første etasje er det innvendige persienner i stue. I andre etasje er det innvendige persienner på alle rom, samt rullgardin på soverom/loftsstue. Boligen er tilkoblet Altibox, dvs. bredbånd fra Hadeland og Ringerike Bredbånd. Boligen har to TV uttak.
Paviljong ved inngangen følger med.

Beskrivelse

Tiltalende nyere enebolig med stor garasje beliggende på tomt helt i ytterste rekke på feltet. Dette gir en unik usjenert uteplass på baksiden av huset. Boligen er svært godt utnyttet med bl.a 4 soverom.

Byggemåte

Boligen er et Block Watne hus fra 2012, type Sørli, bygget i 1 1/2 etasje. Loftet er løftet litt og med en knevegg på noen ekstra cm blir plassen i 2. etasje utnyttet optimalt. Boligen har en romslig planløsning med bl.a 4 soverom, 2 bad/WC og vaskerom/teknisk rom. Boligen er generelt bra vedlikeholdt med lite slitasje. På eiendommen er det bygget en dobbel garasje med lagringsplass på loft. Boligen har bindingsverksvegger som utvendig er kledd med liggende panel. Antar at boligen er bygget med støpt plate på mark. saltak med ark, tekket med takstein.

Parkering

Dobbel garasje samt god plass i egen innkjørsel.

Beskaffenhet

Tomten er en endetomt beliggende inntil friarealer mot nord. Dette gir en helt unik usjenert uteplass på baksiden av huset, ingen gjenboere i solnedgangen. Tomten er pent opparbeidet med plener, gruset gårdsplass og beplantet med hekk mot naboer. 
Ifølge eier skal nabo fjerne 10 trær, merket med hvitt, på fellesområde. Dette er godkjent av Velforeningen.

Salgsoppgaven beskriver vesentlig og lovpålagt informasjon om eiendommen

Ta kontakt med megler for komplett salgsoppgave

Frydenhaugen 10, 3516 Hønefoss

Lars B Karlsen

Megler MNEF

Telefon
32 10 98 19
Mobil
478 96 777

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Husk å lese komplett salgsoppgave før visning.

Gi bud

Les mer om elektronisk budgiving

Annonseinformasjon

FINN-kode 50943044
Sist endret 23. sep. 2014 08:45
Referanse 1013562

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.