Bildegalleri

Solgt

Krokstadelva - Lys og tiltalende enebolig med god planløsning. Sentrumsnær på flata!

Kart med kartnålKalosjegata 70, 3055 Krokstadelva
Prisantydning2 690 000 kr
Verditakst
2 750 000 kr
Hva er denne boligen solgt for tidligere?Prisstatistikk

Nøkkelinfo

Boligtype
Enebolig
Eieform
Eier (Selveier)
Soverom
4
Primærrom
133 m²
Bruksareal
141 m²
Byggeår
1922
Energimerking
G - Oransje
Tomteareal
591 m²
Bruttoareal
150 m²
Boligselgerforsikring
Ja

Les mer om bruksareal her

Fasiliteter

Balkong/Terrasse
Peis/Ildsted
Barnevennlig
Rolig
Sentralt
Turterreng
Hage

Beliggenhet

Beliggende i et rolig og solrikt området på flata i Krokstadelva sentrum. Kort gangavstand til kjøpesentre, post, bank, apotek, idrettsanlegg, svømmehall, bussholdeplass og alle servicetilbud. KIWI, Sparbutikk og bussholdeplass i umiddelbar nærhet.

Elven og skogen i gangavstand fra boligen. Fine turmuligheter langs elvepromenaden eller i turløyper sommer som vinter.

Aarbogen idrettsanlegg kan friste med fine lysløyper, badevann, tennisbane, sandvolleyballbane, fotballbane og akebakke. Det er et aktivt idrettsmiljø i Nedre Eiker, og her skulle de fleste finne noe som passer for seg, enten de vil trene i helsestudio, spille golf, tennis eller fotball.

Kort vei til Mjøndalen sentrum med butikker, jernbane m.m. Enkel adkomst til E-134 Drammen/Oslo og Kongsberg. Kun 10 min å kjøre bil til Drammen.

Arealer og innholdsbeskrivelse:

Totalt bruttoareal: 150 kvm
Totalt bruksareal: 141 kvm
Totalt primærrom: 133 kvm

Primærrom:
1. etasje 81 kvm: Entré, soverom, bad/vaskerom, gang, stue og kjøkken
2. etasje 52 kvm: Gang, bad, 3 soverom og mellomgang.

Sekundærrom: 2 boder.

De oppgitte arealer er hentet fra boligsalgsrapport datert 21.10.2013 utført av Benjaminsen Takst og Eiendom AS. Arealer beregnes etter bruken av rommet på befaringstidspunktet, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare og avvik kan forekomme. Rom på plantegningene er definert etter dagens faktiske bruk og er ikke nødvendigvis i samsvar med byggemeldte og godkjente tegninger.

Standard:

Boligen holder en normal god standard. Forrige eier har utført arbeider på/skiftet følgende for ca. 10 år siden: Kjøkken, flislagte bad i 2.etg., elektrisk anlegg (delvis nytt sikringsskap), rør-opplegg (ut- og innvendig), varmt-vanns bereder, vinduer, hvite profilerte innvendige dører, ytterdør, taket er lagt om og utvendig kledning er skiftet.

Nåværende eier har ferdigstilt innredning av tilbygg i 1.etg. på 24 kvm med hall, flislagt bad/vaskerom og soverom/kontor. I år 2009 ble det montert stålrør i pipen etter kontroll fra feiertilsynet. Eier har bygd overbygd terrasse ved inngangspartiet. Boligen har en meget praktisk planløsning og har i perioder vært tilpasset rullestolbruker. Trappeheis er fjernet.

Overflater i oppholdsrom:
Tregulv, laminat eller fliser på gulv.
Mdf, malt panel eller malt strie på vegger.
Himlinger har mdf og panel/malt. Downlights i entre, bad og gang i 1.etg.

Stor overbygd terrasse ved inngangspartiet.

Entre med god plass for garderobeløsning. Mellomgang med speil skyvedørsgarderobe.

Kontor/soverom i påbygget ved inngangspartiet kan evt. brukes som garderoberom.
Flislagt bad/vaskerom fra ca. år 2006. Opplegg vaskemaskin med benk/skap. Dusj løsning på vegg som i utgangspunktet var tenkt som opplegg for lite badekar. Servant i hvit høyglans innredning. WC.

Stue med tregulv, peis ovn og utgang til romslig terrasse på ca. 32 kvm og delvis inngjerdet hage. Markise.

Delvis åpen løsning fra spisestue til kjøkken.

Romslig Ikea kjøkken med god skapplass. Integrert stekeovn, komfyrtopp og oppvaskmaskin. Malte fliser over deler av benken. Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet følger boligen.

2.etg. har tre romslige soverom i lyse farger. To soverom har skap og ett soverom har skyvedørsgarderobe og utgang til solrik balkong på ca. 6 kvm.

Bad i 2.etg. er flislagt. Opplegg vaskemaskin. Dusjvegger. WC. Servant i baderoms innredning. Eier er usikker på kvaliteten på den jobben forrige eier har gjort på dette badet og anbefaler montering av dusjkabinett.

Lagringsplass i bod ved trapp til 2.etg., lagring over trappen, stort lagringsplass i mellomgang med skyvedører og lagring på loftet med oppgang via lofts stige. I tillegg er det garderobeløsning i mellomgang.

Kjeller: for det meste krypkjeller, kjeller med ståhøyde kun i deler av kjelleren.

Oppvarming:

Varmepumpe er montert. Vedovn i stuen. Gulvvarme i entre og bad 1.etg. samt i bad 2.etg. Ellers basert på elektrisk oppvarming. Det gjøres oppmerksom på at dersom noen av rommene mangler oppvarmingskilde, overtas boligen slik den fremstår på visning.

Bebyggelse:

Frittliggende enebolig oppført i tre over 1 1/2 etasje. Boligen ble opprinnelig oppført i år 1922, 2. etasje ble bygget ca. år 1956, med tilbygg fra år 2004.

Bygningen er iht. vedlagte boligsalgsrapport oppført med støpt fundament i tilbygg og kjellerkulp. Ringmur med krypkjeller under resterende bolig. Yttervegger over grunnmur er laftet tømmer/plank. Utvendig liggende kledning fra ca. år 2005. Saltak tekket med takstein.

Vi gjør oppmerksom på at boligen kan være oppført iht. andre krav og byggeforskrifter enn de som gjelder pr. i dag, da det er byggeforskrifter på oppføringstidspunktet som legges til grunn.

Alle interessenter oppfordres til å lese vedlagte boligsalgsrapport, egenerklæring eierskifteforsikring og prospektet i sin helhet. Evt feil og mangler som fremkommer her kan ikke gjøres gjeldene som feil i ettertid og er kjøpers ansvar å evt utbedre. Det nevntes bl.a. at arbeidene og oppussingen som er
utført på boligen virker noe ufagmessig utført. Mangler musesperre i underkant av kledning og at det ikke er benyttet riktig undertak på takkonstruksjonen. Det er også registrert noe fukt i kjeller/krypkjeller og spor etter borebille i ene bjelken i kjellerkulp. (omfanget bør sjekkes nærmere og kan evt behandles med kjemikalier/sprøytes) Antatt drenert ca. 2004. Noe kjellerfukt må påregnes. Badet i 2. etasje er fra ca. 2005, men må påregnes utbedring. Bad i 1. etasje er pusset opp av ufaglærte. Kjøkken har også noe slitasje. Undertak består av enkle panelbord og tilfredsstiller ikke de krav som er gjeldende for undertak. Noe dårlig mønetetting på undertaket. Sløyfer og lekter er av ubehandlet treverk. Arbeidene på tak virker ufagmessig utført.

Eier opplyser bla. utvendig bod må jfr. kommunen rives av kjøper (står for nær boligen), sprukne fliser på badet i 2. etg., ufaglærte har pusset opp badet i 1. etg. (røropplegg og elektrisk er utført av faglærte), eldre bolig med skjeve gulv, har vært mus på loftet, enkelte rom trenger ett malingsstrøk, vann har frosset ved ekstrem kulde og det er etter anbefaling fra rørlegger montert frostvakt på vannrør i krypkjeller.

Informasjonen over er ikke utfyllende og det er viktig å lese hele boligsalgsrapporten for en nærmere beskrivelse av tilstanden på bygningen.

Parkering:

Meget gode parkeringsmuligheter på egen gårdsplass/tomt.

Tomten:

Eiet tomt på 590,8 kvm. Tomten er pent opparbeidet med plen, gjerde rundt deler av boligen og delvis naturtomt/parkering. Flat fin tomt.

Regulering

Eiendommen er uregulert og det er derfor kommuneplanens arealdel, godkjent 31.08.2011, som gjelder vedrørende tomtens tillatte bebygde areal (BYA%).

Arealformålet er: boligformål (nåværende), område B.
PS: tomten grenser til regulert område, KR 05.04 Eknes Nordre. Tilgrensende område er regulert til boligformål.

Info fra kommuneplan:
Boligbebyggelse
Jfr. Kommuneplanens arealdel, godkjent 31.08.2011 er boligbebyggelse inndelt i 3 områder; A, B og C. For dette området gjelder følgende:
Boligområde B; Variert enebolig/småhusbebyggelse. Her skal ikke grad av utnytting overstige 30% BYA.
Kommuneplanen overstyrer reguleringsbestemmelsene, med mindre annet er fastsatt i godkjent reguleringsplan vedtatt etter 01.01.1999.

Det henvises til kommuneplanen for ytterligere opplysninger. Kopi kan fås ved henvendelse til megler.

Eiendommens utgifter:

Kommunale avgifter for år 2013 er kr 12.396,- uten vannmåler. Eier har nylig installert vannmåler og avgiften vil variere med forbruket.

Renovasjonsavgift for år 2013 er kr 2.944,- pr år for vanlig løsning. Regningen deles i to terminer.
Feie avgift kr 545,-.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca kr 22.000,- pr. år. (21.900 kwh. for år 2012)
Boligen har en årlig forsikringspremie på ca. kr 6.218,-.
Boligen er har benytte EB nett/Altibox og lagt inn fiber. Pris for fiber og tv avhenger av pakkevalg, men nåværende eier har betalt kr 379,- for TV og kr 449,- for internett.

Denne eiendommen har veirett rett på utsiden av hekken til Kalosjegata 70 a, parallelt med naboen på innersiden av denne eiendommen. Vedlikeholdsansvaret tilfaller denne eiendommen. Utgifter vil variere med behov og evt utgifter til brøyting må påberegnes om man ikke ønsker å gjøre dette selv.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Adkomst

Fra Drammen: Følg E 134 (Strømsåstunellen) til Mjøndalen. Ta av i Mjøndalen (første lovlige avkjøring) og følg gjennom rundkjøring og over broen. Ta til venstre oppover langs elven og så første avkjøring til høyre. Hold rett frem over første kryss og ta til høyre forbi bensinstasjonen og Eknes ungdomsskole. Ta inn Kalosjegata som er 2. vei til høyre. Følg denne veien til du ser hus nr 70 a. Ta første vei til venstre og boligen ligger rett bak nr. 70 a. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilter ved fellesvisninger. Se forøvrig kart for nærmere veibeskrivelse.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av prospektets fullstendige eiendomsopplysninger. Alle som vurderer tilbud må sette seg inn i alle prospektets opplysninger. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Ansvarlig megler

Turid Borgersen
Eiendomsmegler MNEF

Ta kontakt med megler for komplett informasjon

Beliggenhet

kart

Annonseinformasjon

FINN-kode44724470
Sist endret24. feb. 2019 02:06
ReferanseKR191368

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.