Bildegalleri

Inaktiv

Bygdøy " Blaasenborg" Strandeiendom med brygge og strandhus

Kart med kartnålSchiøtts vei 6 A, 0286 Oslo
Prisantydning70 000 000 kr
Kommunale avg.
20 381 kr per år
Hva er denne boligen solgt for tidligere?Prisstatistikk

Nøkkelinfo

Boligtype
Enebolig
Eieform
Eier (Selveier)
Soverom
4
Primærrom
617 m²
Bruksareal
640 m²
Tomteareal
3 122 m²
Bruttoareal
700 m²
Boligselgerforsikring
Ja

Les mer om bruksareal her

Fasiliteter

Balkong/Terrasse
Peis/Ildsted
Parkett
Barnevennlig
Rolig
Sentralt
Garasje/P-plass
Hage
Utsikt

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Beliggenhet

Meget flott beliggende mot syd og med panoramautsikt over fjorden. Fremstår som en meget romslig og herskaplig eiendom med en av Oslo beste beliggenheter ved sjøen. Gangavstand til offentlig kommunikasjon, matbutikk, barnehager og skole. Kort vei til Bygdøyhus med tennisbaner, idrettshall, fotball, curling etc.

Beskrivelse

Blaasenborg ble opprinnelig oppført 1899 og er senere blitt vesentlig på- og ombygget til en næmere 700 kvm moderne familiebolig som har "alt". Parkmessige opparbeidet gårdsplass og haveanlegg, brygge med sjøhus, strandhus, svømmebasseng, stort garasjeanlegg med god plass til fire biler.

Eiendommen ligger høyt og fritt og fullstendig usjenert til på Bygdøys sydside med spektakulær utsikt mot Oslofjorden og innseilingen til Oslo. Meget gode solforhold. Gangavstand til dagligvareforretning, buss, skole og barnehaver.

Inneholder

Enebolig med stor garasje, svømmebasseng og brygge med badehus

Eneboligen inneholder:
Kjeller: Kjellergang, gang, kjellerstue, biljardrom, 2 dusj/wc, stue, kjøkken, 3 boder, tekniskrom
1. etasje: Vindfang, hall, wc, gang, kontor, peisestue, stue, spisestue, kjøkken, kjøkkengang, wc,
Garderobe, bøttekott
2. etasje: Gang, 4 soverom, baderom, dusj/wc, vaskerom

Garasjebygg
Garasje for 4 biler og skibod

Festsal og vinkjeller
Festsal, vinkjeller, teknisk rom

Eksklusiv bruksrett til badehus og brygge

I hovedsoverom er det to Walk in closet.
Alarmanlegg for brann og innbrudd.
Kabel-TV.

Sentralstøvsuger
Sentralstøvsuger i boligen. Agregat og tank i teknisk rom.

Parkering

Garasje med plass for 4 biler og egen inngang. Samt rikelig med parkeringsmulighet på egen gårdsplass.

Standard

Kjøkkeninnredning

Kjeller:
Malt innredning med heltre eik benkeplate. 1 rustfri kum. Kullfilter avtrekksvifte. Integrert stekovn og komfyr med keramisk topp. Utgang til hagen.

1. etasje:
Malt kjøkkeninnredning med malte fronter. Heltre eik benkeplate. 3 porselen kummer. Fliser over en benk. Elektrisk avtrekksvifte. Kokeøy. Integrert Lacanche côte d'or komfyr med 5 gassbrennere og 2 keramiske plater og 2 stk 90 cm brede stekeovner, en er gass og en er elektrisk. Oppvaskmaskin. Inngang til kjølerom. Meget romslig innredning og rom med spiseplass ved karnapp og sittegruppe ved peis. Kjøkkentrapp til 2. etasje. Anretning med malt innredning og heltre eik benkeplate. 1 rustfri kum. Gasstank for kjøkken er plassert i bøttekottet.

Sanitær
Kjeller:
1) Dusj, wc og servant. Hvit porselen. Vegghengt toalett. Skyvedør til dusjen. Innmurt speil over servant. Elektrisk avtrekksvifte. Kun sluk i dusjen. Varmekabler i gulvet.

2) Dusj, wc og servant. Hvit porselen. 2 hengslede glassdører til dusjen. Vegghengt toalett. Benk med høyglans fronter og formstøpt benketopp og servant. Elektrisk avtrekksvifte. Varmekabler i gulvet.

1. etasje:
Wc og servant. Hvit porselen. Vegghengt toalett. Downlights i himling. Varmekabler i gulvet.

2. etasje:
1) Badekar, dusj, wc og 2 servanter. Hvit porselen. Innmurt Hurricane boblebad. Glassvegg og dør til dusjen. Marmor benk med underlimte servanter. Innmurt speil over benken. Høyttalere og downlights i himling. Varmekabler i gulvet. Inngang fra gang og hovedsoverom.

2) Dusj, wc og servant. Hvit porselen. Dusjkabinett med fast bunn, vegger og tak, takdusj, vanlig dusj samt 6 massasjedyser. Vegghengt toalett.

3) Vaskerom. Malt skap. Hvit servant. Sluk i gulvet. Opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Varmekabler i gulvet. Downlights i himling.

VVS-installasjoner, generelt
Ca 300 liters OZO varmtvannsbereder i taknisk rom, samt ca 400 liters OZO varmtvannsbereder for gulvvarmen.

Himling
Malt panel i hall, vindfang, trappegang, ganger i 2. etasje. Ellers hovedsaklig malte himlinger. I gang i kjeller, kjellerstue og biljardrom er det frostet plater i himling mellom bjelker og med belysning på oversiden. I kjellerstuen er det disko med belysing som følger musikken i farger i taket samt stjernehimmel over delen med sittegruppe.
Rosett i spisestue og stue.
Downlights i kjøkkengang, garderobe, wc, kjøkken, anretning, deler av peisestue, vindfang og deler av spisestue.


Gulv
Skifer på gulv i kjøkkengang, garderobe, wc, kjellergang og del av peisestuen og kontor. Marmorfliser i baderom. Fliser i dusj/wc og vaskerom. Eik plank kjøkken og anretning, samt, gang, kjellerstue og biljardrom i kjeller. Eik parkett i fiskebensmønster i peisestue, stue og spisestue. Eik parkett i hall, vindfang samt kjøkken og stue i kjeller, samt i ganger og 2 soverom. Lønn parkett i 2 soverom.. Malt tregulv i trappegang.

Vegg
Malt brystpanel i kjøkkengang, garderobe, wc og spisestue. Malt panel i hall, vindfang, kjøkken, anretning, trappegang, ganger i 2. etasje, 1 dusj/wc, kjellergang, kjøkken i kjeller. Tapet i kjøkkengang, 1 wc, garderobe, spisestue, stue og peisestue. Spekket murstein i gang i kjeller, samt kjellerstue og biljardrom. Fliser i ett dusj/wc. Mosaikk fliser i ett dusj/wc. Marmorfliser i baderom. Ellers malte overflater.

Trapper og ramper
Malt tretrapp i hall til 2. etasje. Trapp i kjøkken til 2. etasje i malt treverk og med slipte trinn.
Malt tretrapp med eik trinn til kjeller fra kjøkkengang.

Oppvarming

Det er vannbåren gulvvarme i 1. etasje med unntak av peisestuen samt deler av kjelleren. Vannbåren varme i 2. etasje. Boret brønn er felles med nr. 6 B. Varmekabler i baderom, kjøkkengang, garderobe og dusj/wc. Peis i stuen, åpent ildrom med ildfast stein, pusset og malt omramming. Vedovn i hall. Klebersteinsovn i spisestuen. Kakkelovn i stuen.

Tomt

Opparbeidet tomt med plen, prydbusker og trær med forskjellige nivæer, noe oppbygget med støttemurer og noe naturlig. Trapp og gangvei mellom nivåene. Singlet adkomstvei og romslig gårdsplass. Lang strandlinje hvor det er eget badehus og bryggeanlegg. Svømmebasseng i hagen.

Eiendommen har eksklusiv bruksrett til parsell (strandområde), gnr. 2, bnr. 1243 med påstående strandhus.

Adkomst

Enkel adkomst via P.T. Mallingsvei, inn på Dammans vei og videre inn Schiøtts vei.

Regulering

Området er regulert til boligformål, og boligen er regulert til boligformål ihht Oslo kommune. Se vedlagte reguleringskart.

P-rom

Enebolig: Kjeller: kjellergang, gang, kjellerstue, biljardrom, 2 dusj/wc, stue. 1 etasje: Vindfang, hall, wc, gang, kontor, peisestue, stue, spisestue, kjøkken, kjøkkengang, wc. 2. etasje: Gang, 4 soverom, baderom, dusj/wc, vaskerom

Byggemåte

ENEBOLIG
Bygning generelt
Enebolig som er oppført i 2 etasjer, samt kjeller og stubbeloft.

Grunnmur i betong, yttervegger i opprinnelig del. Bindingsverk i ny del. Malt stående panel utveding.
Støpt på gulv i kjeller etasjen. Trebjelkelag i etasjeskiller. Tretak og tekket med takstein.

Grunn og fundamenter, generelt
Antatt gråstein/murstein grunnmur i opprinnelig del. Noe synlig murstein utvendig på opprinnelig del. Tilbygget er i betong og Leca som er pusset og malt utvendig.

Yttervegger
Opprinnelig del er i laftet tømmer. Tilbygg er i bindingsverk med isolasjon. Hele boligen er utvendig kledd med malt stående panel.

Takkonstruksjoner
Alta skifer på alle tak fra 2002. Yttertak i trekonstruksjon som er tekket med takstein. På tak over kontor er det kobbertekking. I deler av tilbygget er det isolert i yttertaket.

Vinduer
Enkle panoramavinduer i spisestuen mot sjøen. Ellers dels dobble vinduer og dels isolerglass vinduer i malt trekarm.

Ytterdører og porter
To fløyet eik inngangsdør. Malt inngangsdør til kjøkken. 2 stk. tofløyede dører fra stuen og til terrassen og en fra peisestuen. Dør fra kjellergang og til hagen med smårutet glass. Malte profilerte dører innvendig. Tofløyede dører mellom spisestue, stuen, peisestuen og hall.

Gulvsystemer
Støpte gulv på grunn i kjeller samt i deler av tilbygg i 1. etasje. Trebjelkelag i etasjeskiller. Isolert i tilbygg.

På terrasse, balkong og utvendige trapper og ramper
Utgang fra stue. Oppført i betong med skifer på gulv. Dels overbygget. Vender mot sjøen. Trapp ned til hagen.

GARASJE OG BOD
Bygning, generelt
Hele konstruksjonen er bygget inn i terreng med med tofløyede malte tredører mot gårdsplassen som er automatiske, 2 stk til garasje samt en stk til boden. Innvendig tofløyet dør mellom rommene. Hele konstruksjonen er oppført i betong i gulv og vegger samt betongelementer i tak. Utvendig er det forblendet med tørrstablet skifer.

FESTSAL OG VINKJELLER
Bygning, generelt
Hele konstruksjonen er bygget inn i terreng. Hele konstruksjonen er oppført i betong i gulv, vegger og tak: Buet takkonstruksjon i festsalen med lite vindu i topp mot friluft. Utvendig er det forblendet med tørrstablet skifer. Bruddskifer på gulver og i trapp i gang. Eik plank i festsal og singlet gulv i
vinkjeller. Malte vegger og himlinger. Innredning med hyller i vinkjelleren. Downlights i vinkjeller. Varmekabler i gulv i gang.

BADEHUS OG BRYGGE
Bygning, generelt
Brygge med badehus. Steinfylling på land og noe ut i vannet. Hovedkonstruksjon i treverk med tredekke. Badhus på del av bryggen oppført i panelt bindingsverk og med yttertak i trekonstruksjon tekket med skifer. Ett åpen rom med malt tregulv og malt panel på vegger og i himling. Tofløyet dør ut til bryggen. Vindu med isolerglass i malt treramme. Areal på rommet er ca 16 m² BRA.

SVØMMEBASSENG
Utvendig svømmebasseng i hagen. Areal ca 36 m² og med varierende dybde. Oppført i malt betong. Innfelt lys i vegg. Renseanlegg og varmekolbe. Oppført i Leca og med støpt yttertak.

Takstmann

Murmester- Takstmann Willy Preintoft jr

Taksttype

Verdi- og lånetakst

Energimerking

Megler har oppfordret eier til å innhente energiattest for eiendommen, men denne er ikke fremlagt for megler. Se www.energimerking.no for mer informasjon.

Bruksareal

Enebolig
Kjeller: 169 kvm
1. etasje: 269 kvm
2. etasje: 202 kvm

Garasje og bod
Underetasje: 98 kvm

Festsal og vinkjeller
Underetasje: 55 kvm

Badehus og brygge
1. etasje: 16 kvm

Forsikring

Storebrand Forsikring

Polisenummer

4504917

Ansvarlig megler

Torbjørn Ek

Ta kontakt med megler for komplett informasjon

Beliggenhet

kart

Annonseinformasjon

FINN-kode44669887
Sist endret26. feb. 2014 12:02
ReferanseEK011341

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.