Bildegalleri

Solgt

TORSHOV - LYS, GJENNOMGÅENDE OG ROMSLIG 3-ROMS MED NYTT LEKKERT KJØKKEN - NYERE FLISLAGT BAD - PEISOVN - SOLRIK BALKONG!

Kart med kartnålEdvard Griegs Alle 12, 0479 Oslo
Prisantydning3 000 000 kr
Fellesgjeld
75 000 kr
Felleskost/mnd.
2 883 kr
Fellesformue
54 494 kr
Formuesverdi
728 099 kr
Verditakst
3 000 000 kr
Hva er denne boligen solgt for tidligere?Prisstatistikk

Nøkkelinfo

Boligtype
Leilighet
Eieform
Andel
Soverom
2
Primærrom
68 m²
Bruksareal
68 m²
Etasje
2
Byggeår
1952
Energimerking
F - Oransje
Rom
3
Tomteareal
25 184 m² (eiet)
Bruttoareal
76 m²
Boligselgerforsikring
Ja

Les mer om bruksareal her

Fasiliteter

Balkong/Terrasse
Peis/Ildsted
Ingen gjenboere
Barnevennlig
Rolig
Kabel-TV
Offentlig vann/kloakk
Utsikt
Vaktmester-/vektertjeneste
Bredbåndstilknytning

Beliggenhet

Leilighet har en stille og gunstig beliggenhet med gode solforhold og flott utsyn til grønne fellesarealer. Sentralt beliggende i et veletablert, populært og meget barnevennlig boligområde. Borettslaget ligger i nordenden av Torshovdalen, ikke langt fra Torshovparken.

Kort vei til skoler og barnehager. Området sokner til Nordpolen skole (1.-10. klasse). Det er flere barnehager og parker i området.

Kort vei til de fleste servicetilbud som Storo storsenter med et stort og variert utvalg av forretninger og servicetilbud, Sandakersenteret, samt hyggelige småbutikker på Torshov, Grünerløkka, Sagene og Bjølsen. Åpent Bakeri ligger kun to kvartaler unna og kan tilby ferskt brød, i tillegg har de pizzaservering på kveldstid. Kiwi dagligvarebutikk ligger i nabobygget. Gangavstand til Handelshøyskolen BI i Nydalen.

Gode offentlige kommunikasjoner i området med Sinsen T-banestasjon som ligger ca 3-4 minutters gange fra leiligheten, hvor linje 4,5 og 6 går. Forøvrig kort vei til trikk, buss, flybuss og tog (Grefsen togstasjon).

Bebyggelse

Borettslaget består av frittstående lavblokker beliggende på store grøntområder. Omkringliggende bebyggelse består hovedsakelig av blokkbebyggelse. Søndre Åsen borettslag består av 240 leiligheter fordelt på 11 bygninger.

Adkomst

God adkomst fra Edvard Griegs Allé via asfalterte internveier til felles oppgang. Kort vei til offentlig kommunikasjon. Det vil bli skiltet med skilt fra Obos Eiendomsmeglere ved fellesvisninger.

Byggemåte

Boligblokk over 4 etasjer + kjeller og loft oppført i 1952 med grunnmur i støpt betong. Yttervegger i støpt betong/murverk, enkelte blokker i borettslaget er forblendet med spekket tegl. Leilighetens bærende skillevegger og etasjeskillere i betong. Kaldt loft og valmtak tekket med takstein. For ytterligere byggebeskrivelse se vedlagte takst.

Innhold

Lys og gjennomgående leilighet med super beliggenhet og en gjennomgående god standard på overflater og utstyr. Leiligheten er beliggende i byggets 2. etasje og har utgang til sydvestvendt balkong ( sol fra kl. 10:00 - 20:00 midtsommers) med fint utsyn til grønne fellesarealer og friområde.

Leiligheten har en god planløsning og er oppusset i senere år med bl.a. lys og romslig entré med plass for yttertøy og sko. Nytt, delikat og arkitekttegnet kjøkken med innredning fra IKEA og integrerte hvitevarer fra 2009. Kjøkkenet har ekstra dyp benkeplate og bra med skapplass. Koselig spiseplass i vinkel med plassbygd sittebenk. Nyere flislagt bad med gulvvarme rehabilitert i regi av borettslaget i 2003 med nye soilrør. Badet ble ytterligere oppgradert i 2011 med nye varmekabler, fliser, baderomsmøbler og servant. 2 gode soverom med god garderobeplass. Lys og trivelig stue med peisovn. I stuen har man plass for spiseplass og sofagruppe. Videre er det utgang fra stuen til solrik balkong med flott utsyn til fellesarealene. Enstavs bøkparkett i alle rom, bortsett fra bad som har fliser. Vegger er holdt i lyse tidsriktige farger. Sikringskap er oppgradert med automatsikringer (40 Amp hovedsikring og 6 spredekurser). Godt med bodplass, totalt 21 kvm fordelt på kjeller og loftsbod.


Entré: Lys og romslig entré med parkett på gulv og malte vegger. Malt himling. Plassbygd garderobeskap. Nyere brann- og lydklassifisert entrédør. Porttelefon.

Kjøkken: Arkitekttegnet og delikat kjøkken med hyggelig spiseplass. Plassbygd sittebenk med god oppbevaringsplass. Innredning fra IKEA fra 2009 med ekstra dyp benkeplate og bra med skapplass. Nedfelt oppvaskkum med ettgreps blandebatteri. Integrert keramisk koketopp, stekeovn, oppvaskmaskin, samt kjøl- og fryseskap. Fritthengende ventilator over kokesonen. Nyere varmtvannsbereder montert i benk på ca 120 liter. Parkett på gulv og malte vegger. Malt himling.

Soverom I: Godt soverom med parkett på gulv og malte vegger. Malt himling. Plassbygd garderobeskap.

Soverom II: Romslig soverom med parkett på gulv og malte vegger. Malt himling. Nyere garderobeskap.

Bad/wc: Nyere bad som ble totalrehabilitert i regi av borettslaget i 2003. Badet ble så oppgradert med nye varmekabler, fliser, baderomsinnredning og servant i 2011. Fliser på gulv og vegger. Malt himling. Gulvvarme. Plass/opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Innfellbare dusjvegger i herdet glass. Baderomsinnredning med nedfelt servant med ettgreps blandebatteri. Speil og belysning over servant. Speilskap på en vegg.

Stue: Lys og romslig stue med nyere peisovn fra Nordpeis (montert i 2009). Plass for sofagruppe og spiseplass i stuen. Plassbygd hylle på vegg medfølger. Parkett på gulv og malte vegger. Malt himling. Utgang til sydvestvendt balkong med flott utsyn til grønne fellesarealer.

Boligen disponerer:
Med leiligheten følger kjellerbod på ca 10 kvm. og loftsbod på ca 11 kvm. I tillegg er det fellesvaskeri, godt tørkeloft i oppgangen, samt felles sportsbod for sykler etc. i borettslaget.

Areal

Primær-rom: 68 kvm, Bruksareal: 68 kvm, Bruttoareal: 76 kvm

Oppvarming

Elektrisk oppvarming med panelovner. Varmekabler i bad. Peisovn i stuen. Kjøkken, samt et soverom har ikke fastmontert varmekilde. Strømforbruk for år 2012 var 9.093 kWh.

Tomten

Andel i 25.184 m² eiet tomt. Fellesarealene er pent opparbeidet med busker, trær, bed, lekearealer, sittegrupper og asfalterte internveier. Borettslaget ligger godt skjermet og er barnevennlig innenfor borettslaget område.

Parkering

Borettslaget har 119 nummererte P-PLASSER, hvorav 53 er med motorvarmere. Den månedlige leien for parkeringsplass er kr 250,- uavhengig av om det er plass med motorvarmer eller ikke. Styret i borettslaget fordeler parkeringsplassene etter lister. Ellers vanlig gateparkering.

Forretningsfører

OBOS, tlf 22 86 55 00

Borettslaget

Borettslaget består av 240 andelsleiligheter fordelt på 11 bygninger. Borettslaget ligger i bydel Sagene i Oslo kommune. Første innflytting i borettslaget var i 1952.

- Borettslaget har egen internettside: www.sondreasen.no
- Brl. har vaktmestertjeneste.
- Brl har avtale om renhold av trappeoppganger og fellesarealer.
- Fellesvaskeri i borettslaget.
- Borettslaget har et felleslokale som kan leies av beboerne.
- Canal Digital er borettslagets leverandør av TV- og bredbåndstjenester.


Rehabilitering og større vedlikehold i borettslaget:

2012: Det har blitt installert brannvarslingsanlegg i de to 5-etasjesblokkene. Det har blitt etablert nytt nedgravd avfallsanlegg.
2011: Videreført og avsluttet utbedring av defekte varmekabler. Påbegynt piperehabilitering. Videreføres i 2012.
2010: Påbegynt utbedring av baderom med defekte varmekabler som følge av funksjonssvikt. Fortsetter i 2011.
2008: Det ble fjernet løs puss og mur fra samtlige balkonger for å hindre at løse materialer faller ned og skader noen, i henhold til Vedlikeholdsnøkkelen.
2007: Rens av alle ventiler og luftekanaler i borettslaget med tanke på å bedre ventilasjonen. Det ble også gjennomført brannverninspeksjon hos alle beboere der røykvarslere og brannslukkingsapparat ble kontrollert og defekte apparater skiftet ut.
2006: Dette året ble det opparbeidet en inngjerda forskriftsmessig leikeplass med godkjente apparater og sandkasse i tilknytning til borettslagets miljøtun.
2005: Full oppussing av alle oppgangene i borettslaget, med maling av tak, vegger, utforinger og listverk, terrazzorens og -behandling, ny lysarmatur med følere, nye postkasser og oppslagstavler, nye ringeknapper og nye
dørtelefonanlegg, med mulighet for video.
2003 - 2004: Opprustning av vaskeriene med nye vaskemaskiner med innebygde sentrifuger i alle vaskeriene og nye tørketromler i to av vaskeriene (Edv. Griegs allé 14 og Sig. Lies gate 19).
2002 - 2004: Totalrehabilitering av vannrør, avløp og våtrom (VAV-prosjektet).
2001: Opparbeid av standplasser og nye søppelhus. Det ble plassert ut
sykkelstativer ved alle blokkene, med plass til 60 sykler.
1999: Alle gamle kjellerdører fra oppgang ble erstattet med nye.
1999: Alle oppgangsvinduer (ikke de små aller øverst) ble skiftet ut, bortsett fra
i Sigurd Lies gate, der de ble byttet ut i 1997.
1999: Alle vinduer, balkongdører og takutspring i borettslaget ble malt.
1998: Uttrekksledningene (kloakkrørene) fra blokkene ble trukket om.
1994 - 1995: Hele det elektriske anlegget ble rehabilitert.
1990 - 1998: Takene på alle blokkene i borettslaget er omlagt i denne tidsperioden.

Meldefrist forkjøpsrett

01.07.2013

Dyrehold

Det er ikke tillatt å holde dyr i borettslaget. Dette forbudet kan likevel fravikes dersom gode grunner taler for dyreholdet og det ikke er til ulempe for de øvrige brukerne av eiendommen, se Husordensreglene pkt. 6.

Lånevilkår

Borettslaget har et lån, i hht brev fra forretningsfører, datert 18.06.2013:

1HUG01-11408442 9 (Husbanken)
Restsaldo: kr 17.719.702,-
Restsaldo andel: 74.039,-
Rest løpetid: 16 år 1 mnd
Avdrag pr. år: 2
Type rente: Fastrente i 5 år, f.o.m. 01.07.2009.
Rentesats: 3,60%

Kjøpers ansvar for øvrige andelseieres mislighold

Borettslaget har en avtale med OBOS om garantert betaling av felleskostnader. OBOS garanterer for overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuell manglende innbetaling av felleskostnader.

Reguleringsmessige forhold

Området er regulert til boligformål.

Overtagelse

Etter avtale med selger.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Energimerking

Eier skal legge frem energiattest for kjøper, før avtale om salg av boligen/bygningen blir inngått. Dersom eier ikke har lagt frem energiattest, og eier etter skriftlig anmodning fra kjøper ikke har lagt frem energiattest før avtale om salg er inngått, kan kjøper få laget en energiattest ved hjelp av ekspert for selgers regning, innen ett år etter at avtale om salg er inngått. Kjøper må skriftlig anmode om en energiattest innen kjøpekontrakten er underskrevet.

Budgivning

Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Det anbefales at hver budgivers første bud har en tilfredsstillende akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. I følge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.

Budgivning i forbrukerforhold

Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 3. ledd forbyr oppdragsansvarlig i forbrukerforhold å videreformidle bud til selger med kortere akseptfrist enn til kl 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Vi fraråder derfor å inngi slike bud da de ikke vil bli videreformidlet til selger. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon i vedlagt budskjema. I følge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.

Løsøre og tilbehør

Listen over løsøre og tilbehør, utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendomsmeglerforetakenes Forening og Eiendomsadvokatenes Servicekontor, gjeldende fra 1.februar 2012, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmegleren er underlagt Lov om hvitvasking. Dette innebærer at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til Økokrim om ev. mistenkelige transaksjoner.

Solgt "som den er"

Boligen selges som den er, jfr Avhendingslovens § 3-9. Kjøpsinteressenter gjøres kjent med at dette reduserer selgers ansvar etter Avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. I forhold til mangler, er det kun Avhendingslovens § 3-7 "manglende opplysninger om eiendommen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om eiendommen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøperen hadde grunn til å regne med ut ifra kjøpesum og forholdene ellers, jfr Avhendingsloven § 3-9.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav ut over det som er opplyst tidligere, jfr Avhendingsloven § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Finansiering

Det gjøres oppmerksom på at meglerforretningen mottar provisjon for salg av finansielle tjenester.

Ansvarlig megler

Eiendomsmegler Rolf Olsen

Ta kontakt med megler for komplett informasjon

Beliggenhet

kart

Annonseinformasjon

FINN-kode42414546
Sist endret04. juli 2013 12:28
Referanse708130075

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.