SOLGT

Innholdsrik, renovert enebolig som er betydelig påkostet. Stor tomt og fine uteplasser.

Skåtadalen 32, 6010 Ålesund

Prisantydning 3 500 000 kr
Boligtype
Enebolig
Eieform bolig
Eier (Selveier)
Soverom
4
Primærrom
161 m²
Bruksareal
174 m²
Byggeår
1964
Energimerking
D - oransje
Tomteareal
1299 m² (eiet)
Bruttoareal
193 m²
Boligselgerforsikring
Ja
Formuesverdi
722 886 kr
Verditakst
3 500 000 kr
Lånetakst
3 100 000 kr

Fasiliteter

  • Balkong/Terrasse
  • Peis/Ildsted
  • Parkett
  • Barnevennlig
  • Innlagt strøm

Arealbeskrivelse

Ganger, 4 soverom, 2 kjøkken, 2 bad, vaskerom, 2 stuer, spisestue,

Omkostninger

3 500 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
172,- (Panteattest kjøper)
1935,- (Tingl.gebyr obligasjon)
1548,- (Tingl.gebyr skjøte)
90 000,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
93 655,- Kr (Omkostninger totalt)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 1504
Gårdsnr: 19
Bruksnr: 93

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Husk å lese komplett salgsoppgave før visning.

Beliggenhet

Eneboligen er fint beliggende i rolig område i Skåtadalen, med utsikt mot syd over Hjørundfjorden og fjellene rundt.

Beskrivelse av nærområdet / fasiliteter

Ligger nært barnehage, barneskole og ungdomsskole. Bare 3 kilometer til Moa med butikker, svømmehall, kino og flere fasiliteter. Ca. 1,5 km til Blindheim idrettshall og stadion. Der er også butikk i gåavstand med post i butikk. Området er hovedsakelig bestående av eneboliger.

Bygninger

Enebolig beliggende i populært område i Skåtadalen. Eiendommen er stor og opparbeidet med hage og plen, beplantet med prydbusker, trær, bærtre osv. Innkjørselen er gruset, og det er trapp ned til hageområde med terrasseplattinger og støpte plattinger med beleggingsstein. Det er lagt terrasseplattinger i tre rundt hele huset, samt at der er støpt en koselig platting med belegningsstein på ene siden. Her er det også bygget opp murer og trapp med lys i.

Byggemåte

Det er støpte betongfundamenter på boligen. Byggegrunn er fjell/ skutte masser e.l. Grunnmur/kjellervegger av mur/ betong med utvendig puss og maling, innvendig er det innforede og platekledde vegger. Det er foretatt oppgradering med ny drenering, fuktsikring rundt boligen. Eier har detaljerte tegninger av hvordan dreneringen er lagt. Yttervegger i bindingsverk kledd med liggende trepanel. Det er foretatt oppgradering med ny kledning på veggen mot syd, vest og delvis på veggen mot nord.

Det er observert vinduer av forskjellig type og med forskjellig alder i boligen. Det er satt inn en del nye vinduer i boligen i forbindelse med oppgraderingen. I underetasjen er det støpt betongplate og noen gulv med flytende gulv. Etasjeskille av trebjelkelag. Det er foretatt etterisolering med innblåsing av isolasjon i etasjeskillere.

Takkonstruksjon med taksperrer av tre og med undertak av taktro/ bordtak. Det er i forbindelse med oppgraderingen av takkonstruksjonene foretatt utbedring/ etablering av bedre lufting av det meste av takkonstruksjonen. Taktekkingen er nylig oppgradert og består av Powerekk stålplater (samme type produkt som Decra).

Vannrør, (rør i rør) system og kobberrør, avløpsrør av plast. Det kan være innslag av rør i andre materialer. Varmtvannsberederen er fra 2005. Det er foretatt oppgraderinger og utskiftinger av det meste av vann og avløpsrør i boligen. Det er også etter opplysninger fra eier lagt ny bunnledning i boligen. Montert mekanisk avtrekk fra ventilator og våtrommene. Det er montert ventilasjon i kjellerstuen. Det er også montert luft til luft varmepumpe her. Sikringskap med automatsikringer.

Stor balkong i betongkonstruksjon med nytt rekkverk i tre. Balkongen har tilkomst via balkongdør på stuen. Terrasser på bakkenivå med impregnerte dekker. Pipe fra byggeår med puss og forblendning. Pipen er renovert med nytt røykløp i pipen, som er tilsluttet ny peisovn i stuen.

Det er foretatt fornying av det meste av dører i forbindelse med oppgraderingen av boligen. Innvendig er det tretrapper fra byggeår, trappen til kjelleren er en malt trapp, til loft med laminat i trinnene, det er montert rekkverk/ håndlist på vegg. Utvendig er det ny trapp av mur/ betong med fliser i trinnene. Ny yttertrapp og innvendige trapper er oppussede. Viser forøvrig til vedlagte boligsalgsrapport.

Arealer og fordeling per etasje

Primær-rom: 161 kvm, Bruksareal: 174 kvm, Bruttoareal: 193 kvm

Underetasje: BTA: 78 BRA: 66 P-rom: 62
Første etasje: BTA: 79 BRA: 72 P-rom: 72
Loft: BTA: 36 BRA: 36 P-rom: 27
Hagebod

Innhold

Underetasje: Gang, 2 soverom, kjøkken, stue, vaskerom, bad/wc, bod.
Første etasje: Entré/gang, trapperom, bad/wc, stue, spisestue, kjøkken.
Loft: Gang, 2 soverom, 3 kott.

Standard

Pent bad/ wc i underetasje med fliser på veggene og på gulv med varmekabler. Rommet er utstyrt med baderomsinnredning med servant, dusjkabinett og wc. Det er mekanisk avtrekk fra rommet. Bad/ wc i første etasje med fliser på veggene og på gulvet, varme i gulv. Rommet er utstyrt med baderomsinnredning med servant, badekar og wc. Det er mekanisk avtrekk fra rommet. Badet er opplyst å være fra ca. 2009 ifølge eier.

Kjøkkeninnredningen har eikefronter, benkeplate av laminat og det er montert fliser mellom benkeplaten og overskapene. Det er opplegg for oppvaskmaskin i innredningen og det er ventilator over komfyren. I underetasjen er det kjøkkeninnredning med hvite profilerte fronter og laminat benkeplate. Innredningen er utstyrt med opplegg for oppvaskmaskin og med ventilator over komfyr.

På gulvene er det for det meste laminat, på badene, gang og vaskerom er det fliser på gulvet. Overflatene på innside av yttervegg og innvendige vegger er i hovedsak tapeter og malte flater, malte panelflater. Det er fliser på veggene på badet. Himlinger med hvite flater og himlinger med hvite himlingsplater. Det er foretatt oppgradering/ fornying av en del himlinger i boligen.

Oppvarming

Varmepumpe i underetasje, vedovn i første etasje, samt elektrisk oppvarming. Det er varme i gulv i gang (kjeller), vaskerom og bad.

Parkering / Garasje

God plass til parkering på gårdsplass.

Adkomst

Fra Shell Vegsundet kjører man Blindheimsbreivika oppover, og tar av ved Blindheimsgeilane, videre første veg til venstre. Følg Skåtadalen et lite stykke oppover og ta av ved den første vegen til høyre. Da er det andre hus på høyre hånd.

Beskrivelse av tomt/hage

Tomten er pent opparbeidet med stor hage med belantning. Adkomsten til eiendommen er dekket med beleggningssten og det er bygget terrasse i tre rundt eiendommen forøvrig.

Eiendommen/ tomten er stor og opparbeid med hage og plen, beplantet med prydbusker, trær, bærtre etc. Det er opparbeidet biloppstilling med gruset dekke, nye platter/ uteplasser med belegningsstein og støttemurer etc i stein. Det er bygget ny terrasseplatting på bakkenivå utvendig.

Vei / Vann / Avløp

Offentlig ifølge Ålesund kommune.

Servitutter / Rettigheter

29.04.1981 2707 Bestemmelse om adkomstrett. Bestemmelse om trafostasjon/kiosk, med flere bestemmelser. Rettighetshaver: Ålesund og Sula Everk

31.03.1982 2275 Bestemmelse om veg. Rettighetshaver: 1504 / 19 / 151

Reguleringsforhold

Regulert til boligformål i Kommuneplanens Arealdel 2007-2020 Ålesund Kommune, datert 21.02.2008.

Finansiering

Hvis du ønsker en rask avklaring på finansielle forhold, ta kontakt med PRIVATmegleren som har agentavtale med Nordea på finansielle tjenester og mottar godtgjørelse for dette.

Ligningsverdi

Primærbolig: 722 886,- og sekundærbolig: 1 156 617,- for inntektsåret 2011.

Energiforbruk

I 2011 ble det gjennomsnittlig brukt kr 1 923,- pr mnd i strøm.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte takstdokumenter.

Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra E.Verk eller brann/feiervesen på eiendommen.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring, og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det inngis bud på eiendommen.

Budgiving

Som budgiver hos PRIVATmegleren kan De kreve alle bud dokumentert og fremlagt. Dette betyr at De som budgiver må akseptere at deler av budet kan bli fremlagt for øvrige budgivere.

Megler har rett til å avvise bud gitt på SMS og E-post. Første bud på eiendommen skal være skriftlig og må ikke ha kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Bud med kortere frist enn dette kan ikke formidles av megler. Nærmere info på egen side.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning, salget følger avhendingslovens § 3-9: "Enda eigedomen er "selt som han er", eller med liknande atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøperen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesum og tilhøva ellers". Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn de regler som er ufravikelige i forbrukerforhold, jfr. avhendingslovens § 3-9, jfr. § 1-2 (2). På bakgrunn av dette oppfordres alle interessenter til å sette seg inn i eventuell egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Salgsoppgaven beskriver vesentlig og lovpålagt informasjon om eiendommen

Ta kontakt med megler for komplett salgsoppgave

Skåtadalen 32, 6010 Ålesund

Hanne Vadset Knotten

Eiendomsmegler

Telefon
70 13 23 70
Mobil
974 74 088
Fax
70 13 23 71

Julianne Sørheim

Eiendomsmeglerfullmektig

Telefon
70 13 23 70
Mobil
988 70 691
Fax
70 13 23 71

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Husk å lese komplett salgsoppgave før visning.

Annonseinformasjon

FINN-kode 37720924
Sist endret 26. okt. 2012 13:23
Referanse 105120086

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.