SOLGT

BJØLSEN - nydelig toppleilighet over 2 plan - hems - peis - utsikt

Stavangergata 29, 0469 Oslo

Prisantydning 3 390 000 kr
Fellesgjeld
61 576 kr
Pris med fellesgjeld
3 451 576 kr
Felleskost/mnd.
2 920 kr
Boligtype
Leilighet
Eieform bolig
Andel
Soverom
2
Primærrom
75 m²
Bruksareal
76 m²
Byggeår
1926
Rom
3
Bruttoareal
85 m²
Boligselgerforsikring
Ja
Fellesformue
19 082 kr
Verditakst
3 400 000 kr

Fasiliteter

  • Peis/Ildsted
  • Barnevennlig

Felleskostnader inkluderer

trappevask, kabel-TV (GET), offentlige utgifter, fullverdiforsikring av gården etc.

Omkostninger

3 390 000,- (Prisantydning)
61 576,- (andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
3 451 576,- Kr (pris totalt)

Omkostninger:
172,- (Panteattest kjøper - faktura fra statens Kartverk)
430,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens kartverk)
430,- (Tingl.gebyr obligasjon BRL - Statens kartverk)
--------------------------------------------------------
1032,- Kr (omkostninger totalt)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 301
Gårdsnr: 222
Bruksnr: 172
Seksjonsnr: 51

Borettslag-navn: Bjølsen Borettslag
Borettslag-orgnummer: 954489434
Borettslag-andelsnummer: 51

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Husk å lese komplett salgsoppgave før visning.

Beliggenhet

Perfekt beliggenhet på Bjølsen - så sentralt men likevel skjermet fra støy og mas. Like utenfor døren finner man flotte Voldsløkka, et idrettssentrum der det finnes både fotballbaner, sandvolleyballbaner, tennisbaner og ikke minst grusveier til løping og turgåing. Disse veiene prepareres for øvrig til skiløyper på vinteren.

Like i nærheten finner man flere matforretninger, bl.a. MENY med sitt store utvalg og ferskvaredisk. KIWI rett over gaten, åpent fra 07:00 til 23:00 hver dag. Nydalen med sitt lille handelssenter, badeplass og nye sentrum ligger fem minutter unna. Nyåpnede Bjølsen Bakeri kan friste med god kaffe og bydelens desidert beste bakervarer. Akerselva og flotte turveier ned til byen og opp mot Maridalen likeså. STORO Storsenter ti minutters gange unna, og her finner du alt av butikker, spisesteder og andre servicetilbud.

Bebyggelse

Bebyggelsen rundt er for det meste bybebyggelse. Selve borettslaget er klassisk bygårdsbebyggelse fra 20-tallet.

Adkomst

Enkel adkomst med både buss og bil. T-bane fra Nydalen noen minutter unna. Buss nr. 37 og 54 går begge fra Bergensgata ett minutt unna.

Byggemåte

Se vedlagte takst for teknisk beskrivelse av eiendommen.

Innhold

Velkommen til denne kule leiligheten! Lys og flott og over 2 plan, og med alle de ingrediensene en loftsleilighet har som flotte bjelker og god takhøyde. Klassiske elementer som gammelt og nytt kjøkken i en svært så vellykket blanding, innmurt plass til hvitevarer samt koselig sitte- og spiseplass rundt komfyren lager den rette stemningen. Store vinduer med sprosser i 3. etg. samt VELUX-vinduer i loftsetasje slipper inn rikelig med lys.

Leiligheten har meget god planløsning og har i tillegg hems i 2. etg., perfekt for overnattingsgjester. Den står i dag med ett soverom men det kan med enkelhet lages ytterligere ett soverom dersom det er behov for det.

3. etg:
Entré, kjøkken og stue. Ekstra toalett

4. etg:
Stue, soverom, stort baderom og hems.

Leiligheten disponerer 2 boder; en på loft og en i kjeller. I dag benytter også leiligheten en tredje bod i kjeller.

Areal

Bta / bra / P-rom: 85 / 76 / 75 kvm.

Alle rom inngår i primærareal.

Standard

Leiligheten holder gjennomgående høy standard. Den er bygget ut i 2008, og det foreligger ferdigattest på arbeidet. Alle overflater er malt i lyse farver, og det er slipte eller malte tregulv i hele leiligheten. Under følger en liten beskrivelse rom for rom:

3. etg
Entré:
Romslig og praktisk entré med god skapplass. Ekstra toalett med adkomst fra entréen. På toalettet er det også eget "vaskerom" med plass og opplegg til både vaskemaskin og tørketrommel.

Kjøkken:
Utrolig flott kjøkken med masse praktiske løsninger. Kjøkkenet er en flott blanding av nytt og gammelt, og det bygget opp på støpte vegger. Alle hvitevarer har sin plass perfekt i innredningen, og det er gasskomfyr med gassbluss på den store benken som fungerer som kjøkkenets samlingspunkt. Plassbygget sittebenk foran komfyren med masse oppbevaringsplass. Løse hvitevarer medfølger ikke salget.

Stue:
Koselig stue med flott utsikt mot Tåsen og Holmenkollen. Plass til både salong og spisestue.

4. etg
Stue:
Nok en koselig stue velegnet til f.eks. TV-stue. Her er det også fin utsikt, mot samme område som fra stuen under. Stilig hems med plass til dobbeltseng, sikret med glassplate ned mot TV-stuen. På bekostning av stuen kan det med letthet bygges nok et soverom slik at leiligheten får to soverom pluss hems.

Soverom:
Fint soverom med stort VELUX-vindu mot bakgården. Plass til kommoder og opplegg for oppheng av klær.

Baderom:
Fantastisk baderom - her er det virkelig sans for detaljer! Benkeplate og vask i støpt betong, dusjhjørne i glass og ikke minst et stort boblebad. Hele oppsettet på badet er av den geniale sorten, og ingen av installasjonene går på bekostning av de andre. Stilige mosaikkfliser på alle overflater. Badet er dessuten stort og langt fra de små badene man ofte opplever i gamle gårder som dette.

Oppvarming

Peisovn i stuen, ellers vanlig elektrisk oppvarming. Varmekabler på baderom.

Tomten

Nydelig felles tomt med fine forhold både for liten og stor. Inngjerdet bakgård med gressområder, sittegrupper og beplantning. Bakgården er virkelig et yndet sted for beboerne sommerstid, og den fremstår i tillegg som velholdt og ordentlig.

Parkering

Mulighet for å leie parkeringsplass i nærheten. Ellers gateparkering etter gjeldende bestemmelser.

Vei/vann/avløp

Offentlig.

Forkjøpsrett

Ingen forkjøpsrett!

Styregodkjennelse

Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.

Dyrehold

Dyrehold er tillatt iht. borettslagets vedtekter.

Felleskostnader

Felleskostnadene på kr 2920,- pr. mnd. inkluderer trappevask, kabel-TV (GET), offentlige utgifter, fullverdiforsikring av gården etc.

Andel fellesgjeld/fellesformue

Andel fellesgjeld: 47 766,- pr. 06.09.12.
Andel formue: 19 082,- pr. 31.12.11.

Lånevilkår

Lån:
Lånenummer: 12120940137 (DNB)
Rente: p.t (flytende)
Restsaldo:
Restløpetid:

Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

Det er utstedt ferdigattest på eiendommen.

Oppgjør

Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøper innbetaler 10 % av kjøpesummen ved kontraktsinngåelse, dog senest 7 dager etter budaksept, og resterende ved overtagelse. Dersom det hviler forkjøpsrett på salgsobjektet skal forskuddet ikke innbetales før forkjøpsretten er avklart. Forskuddsbeløpet skal være fri egenkapital og det kan ikke tas pant i kjøpt eiendom for forskuddsbeløpet. Rentene på forskudd tilfaller selger. Ovennevnte ordning innebærer et avvik fra avhendingslovens bestemmelser om ytelse mot ytelse.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 5.000.000,-. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Løsøre og tilbehør

Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund av 1. februar 2012, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

Solgt "som den er"

Eiendommen selges i den stand den var ved kjøpers besiktigelse, jfr Avhendingslovens § 3-9. Dette innebærer bla. at det kun kan påberopes mangel der dette følger av § 3-7 eller 3-8: * kjøper ikke har fått opplysninger som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøperen hadde grunn til å regne med å få, eller når selger har gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har innvirket på avtalen at slik opplysning ikke ble gitt. * det kan også foreligge mangel hvis eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene for øvrig. Kjøper kan ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kap 3 enn de regler som er ufravikelige i forbrukerforhold, jfr. Avhendingslovens § 3-9, jfr § 1-2 (2).

Finansiering

Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Terra Gruppen AS og konsernets produktselskaper om formidling av finansielle tjenester. I tillegg har Terra Aktiv Eiendomsmegling et eget agentselskap TABoligfinans som har avtaler med flere ledende banker om lånefinansiering. Ta gjerne kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud vedrørende finansiering. Meglerforretningene mottar provisjon ved formidling av finansielle tjenester, men ikke ved formidling gjennom TABoligfinans.

Salgsoppgaven beskriver vesentlig og lovpålagt informasjon om eiendommen

Ta kontakt med megler for komplett salgsoppgave

Stavangergata 29, 0469 Oslo

Sverre Tandberg

Partner og daglig leder

Telefon
22 02 11 65
Mobil
404 41 002
Fax
22 02 11 61

Zehra Catak

Eiendomsmegler

Telefon
22 02 11 66
Mobil
404 41 004
Fax
22 02 11 61

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Husk å lese komplett salgsoppgave før visning.

Annonseinformasjon

FINN-kode 37059125
Sist endret 21. sep. 2012 17:33
Referanse 24120097

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.