Bildegalleri

Strømsø

Supersentral 2-roms i 3. etg, parkeringsplass, heis, fjernvarme, vestvendt, Rimelige mnd kostnader som inkl nesten "alt"

Kart med kartnålJernbanegata 8, 3044 Drammen
Prisantydning3 100 000 kr
Totalpris
3 114 320 kr
Omkostninger
14 320 kr
Felleskost/mnd.
4 211 kr
Fellesformue
41 533 kr
Formuesverdi
695 548 kr
Verditakst
3 100 000 kr
Hva er denne boligen solgt for tidligere?Prisstatistikk

Nøkkelinfo

Boligtype
Leilighet
Eieform
Andel
Soverom
1
Internt bruksareal
39 m² (BRA-i)
Bruksareal
51 m²
Eksternt bruksareal
4 m² (BRA-e)
Innglasset balkong
8 m² (BRA-b)
Etasje
3
Byggeår
2007
Rom
2
Tomteareal
3 248 m² (eiet)

Les mer om bruksareal her

Fasiliteter

Balkong/Terrasse
Garasje/P-plass
Heis
Kjæledyr tillatt
Sentralt

Visning

Alle våre visninger har påmelding. På denne måten sikrer vi at megler har god oversikt og tid til å imøtekomme alle interessenter på beste måte. Skulle ingen være påmeldt til visningen innen kl. 14.00 visningsdagen vil visningen ikke bli gjennomført. Passer ikke annonsert tidspunkt, ta kontakt så finner vi et tidspunkt som passer.
Visningspåmelding

Om boligen

Velkommen til Jernbanegata 8. Dette er en lys og pen vestvendt 2-roms leilighet i 3. etg med innglasset balkong på 8 kvm i et nytt bygg fra 2007. Her bor man sentralt i sentrum med tilgang til alle fasiliteter. Boligen disponerer en egen parkeringsplass og bod som ligger på bakkeplan.

Leiligheten ligger i kort gangavstand fra Strømsø Torg og Union Brygge i 3. etasje med heis og har en fin vestvendt beliggenhet. Tre minutters gange til togstasjonen med hyppige avganger innover mot Oslo. Ca. 5 minutters gange til Bragernes over Bybrua med kafeer, restauranter, kino, teater, koselig torg, kjøpesentre, elveparken m.m.

Salgsoppgaven beskriver vesentlig og lovpålagt informasjon om eiendommen

Se komplett salgsoppgave

Beliggenhet

kart

Logo for Nbbo Eiendomsmegling.

Vi er her for å hjelpe deg

Gjennom et godt samarbeid med deg som selger din bolig skal vi sørge for at du får god rådgivning og veiledning slik at du får en positiv bolighandel.

Kontakt oss

Selge bolig?

Vi selger alle typer eiendommer og er opptatt av at du skal sitte igjen med en god opplevelse. Les mer om hvordan meglerjobben gjøres og hva du kan forvente.

Les mer

Kjøpe bolig?

Her finner du oversikt over alle bruktboliger vi har ute for salg nå. Ønsker du å se på nye boliger kan du se oversikten under boligprosjekter.

Våre boliger ute for salg

Annonseinformasjon

FINN-kode360633900
Sist endret09. juli 2024 20:17
ReferanseGAR20.24214

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.