Bildegalleri

SKEIDE - Innflytningsklar og moderne terrasseleiligheit med høg standard. Fantastisk utsikt. Garasjeanlegg og heis

Kart med kartnålSkeidsbakkane 56, 6065 Ulsteinvik
Prisantydning6 190 000 kr
Totalpris
6 198 000 kr
Omkostninger
8 000 kr
Hva er denne boligen solgt for tidligere?Prisstatistikk

Nøkkelinfo

Boligtype
Leilighet
Eieform
Eier (Selveier)
Soverom
3
Primærrom
116 m²
Bruksareal
116 m²
Etasje
2
Byggeår
2024
Energimerking
B - Mørkegrønn
Rom
4
Tomteareal
2 835 m² (eiet)

Les mer om bruksareal her

Fasiliteter

Balkong/Terrasse
Barnevennlig
Garasje/P-plass
Kjæledyr tillatt
Offentlig vann/kloakk
Rolig
Utsikt
Utvidelsesmuligheter
Turterreng
Balansert ventilasjon

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.Visningspåmelding

Kort om eiendommen

Velkomen til Skeidsbakkane 56

Her finn du denne innflytningsklare og moderne leiligheita i nyoppført leiligheitsbygg beståande av 8 stk leiligheiter frå BRA 97-116 kvm.
Leiligheita ligg i 2.etg. og har stor terrasse på 18 kvm. der ein kan nyte sommarkveldane når sola går ned i havet.
Det følger med 1 stk. parkeringsplass for bil og romslig bod i felles garasjeanlegg. Her tek du heisa rett opp til inngangspartiet.
Gjennomgåande høg standard med bla. HTH-kjøkken m/integrerte kvitevarer, vannboren varme, 60x60 fliser på baderom, led-belysning, hulldekke mellom etg., balansert ventilasjonanlegg, m.m.
Leiligheita kan tas over innan kort tid etter ønske.

PÅMELDINGSVISNING: Interessenter må ta kontakt med megler for avtale om visning.

Beliggenhet

Eigedomen ligg øvst oppe i det nye byggefeltet på Skeide med fri og nydelig utsikt utover havet med gode solforhold. Kort avstand inn til sentrum av Ulsteinvik. Ny infrastruktur til område er ferdigstilt. Dersom du bor på Skeide er du i nærheita til det meste. Her er det kort og flat veg inn til sentrum av Ulsteinvik med dei fleste servicefunksjonar. Er du glad i å gå tur i skog og mark, finn du ein rekke turstiar på baksida av eigedomen. Vil du fiske eller bade er det berre å rusle seg ein tur nedi fjøra. Barneskule og barnehage er også i nabolaget. So her har du kort veg til det meste samstundes som du bor i eit stille og roleg område.

Innhold

Leiligheit i 2.etasje som har følgande innhald:

Gang, stue, kjøkken, 3 soverom, baderom, grovkjøkken/vaskerom og wc.

I tillegg disponerer leiligheita ein parkeringsplass i felles garasje og bod på ca 5 kvm.

Beskrivelse av tomt

Skråande og flat terrassert vestvendt tomtegrunn. Tomtens innkjøyring og parkeringsarealer med toppdekke av asfalt. Tomten har flott utsikt og gode solforhold.

Byggemåte / Konstruksjon

Konstruksjon:
Bygget er ført opp med gode kvalitetar etter TEK17. Bygget har i hovudsak betong og stålkonstruksjoner kledd med tre- og platekledning. Etasjeskiller i betong. Garasje og trappegang oppført i betong. Heis og trappegang opp til kvar etasje frå garasjeanlegg.

Balkonger/Terrasser:
Lagt imprignert terrassebord 95x28 på veranda/terrasser.

Heiser:
Heis ifrå garasjeanlegg opp til dei ulike etg.

Ventilasjon:
Balansert ventilasjon med varmegjenvinning. Tilluftsventil/avtrekk fra balansert ventilasjon iht. forskriftene. Innebygd kjøkkenvifte kulfilter. Vannbåren varme i gang, våtrom og stue. I tillegg er det elektrisk varmekabel på bad.

Bad:
Flislagte golv og vegger. 60x60 fliser på golv. 30x60 fliser på vegg. Ettgreps blandebatteri. Hansgrohe type METRIS 110 eller tilsvarende. 1 stk. dusjarmatur på stang med blandebatteri. Hansgrohe Croma 1 jet dusjett med termostat Ecostat eller tilvarende. Vegghengt toalett, innebygget sisterne. Type Ifø easyclean m/soft close sete eller tilsvarende.

Overflater:
På golva i leiligheitene leverast Vinyl plank, Pergo,V2131-40096,Natural Village Oak, på gang, soverom, stue og kjøkken.
På golv baderom Fliser 60x60 cm og 5x5 cm i dusjsone m/gulvvarme. Farge: Grå
På golv vaskerom Fliser 30x30 cm m/gulvvarme. Farge: Grå

På vegger i gang, soverom, stue og kjøkken leverast sparklet og malt gips. Farge: Bomull (NCS S0502-Y)
På vegger baderom Fliser 30x60 cm. Farge: Grå
På vegg vaskerom sparklet og malt gips. Farge: Bomull (NCS S0502-Y)

Himling: Ved nedforet himling, sparklet og malt gips. Farge:(NCS S0502-Y). Dette gjelder alle innvendige rom i leiligheita.

Det blir listefritt mellom vegger og tak. Langs golv blir det slette lister med synlige spikerhull.

Elektro:

Entrè/gang:
LED spotlights med dimmer. Trådløs ringeklokke utenfor inngangsdør. Ellers iht. forskrifter.
Stue/Opphold:
1 stikkkontakt ved tak, for belysning med bryter.1 stk. uttak for data. 6 stk. uttakt for TV. Ellers iht. forskrifter.
Kjøkken:
1 stikkkontakt ved tak, for belysning med bryter.1 stk. uttak for data. 6 stk. uttakt for TV. Ellers iht. forskrifter.
Soverom:
1 stk. stikkontakt ved tak for belysning med bryter. Ellers iht forskrifter
Sentral plasseres i teknisk skap mot baderomsmodul
Baderom:
1 stk. dobbel stikkkontakt ved/over servant. Lys i speilskap. Elektriske varmekabler med termostat. 1 stk. enkelt stikk for vaskemaskin og 1 stk. enkelt for tørketrommel på separate kurser. (dersom leiligheten ikke har eget vaskerom) LED spotlights i tak med dimmer. Estimert 4-6 stk avhenger av størrelse på bad. 1 stk dimmer til taklys.
Vaskerom:
1 LED lyskilde/lampe i tak med bryter ved dør.1 stk. dobbel stikkontakt. Pr. 2 m. arbeidsbenk. 1 stk. enkelt stikk for vaskemaskin og 1 stk. enkelt for tørketrommel på separate kurser. Ellers iht forskrifter.
Balkong/terrasse:
Minimum 1 stk. lyskilde/lampe med innvendig bryter. Avhengig av størrelse på balkong/terrasse. 1 stk. dobbelt stikkontakt.
Trapperom:
1 stk. lyskilde pr repo LED. 2 stk lyskilde/lampe i lukket trapperom og forrom. El. skap pr etasje. 1 dobbelt stikkkontakt ved gulv i lukket trapperom. Dersom behov. Sensorer på all belysning. LED.
Boder:
LED med sensor
Tilstrekkelig belysning. Sensorer. LED. Porttlf. Tilknyttet hovedanlegget. Varmekabler i inngangsparti til garasjekjeller utvendig. Alle plasser blir forberedt for lading av El-bil. Uttak/kontakt kan besiktiges i tilvalgsprosessen.
Varme og ventilasjon i svalgang og trappegang ihht. forskrifter.

Oppvarming

Vannbåren varme i gang, kjøkken og stue. Elektrisk varmekabel på bad. Leiligheten har også balansert ventilasjon med varmegjenvinning.

Energimerking

Energiattesten er bekreftet og offisiell. 

Parkering

Felles garasjeanlegg med boder i u.etg. Her tek du heisa opp til dei ulike etg. Det følger med 1 parkeringsplass for bil til kvar leiligheit i felles garasjeanlegg.

Overtakelse

Etter avtale. Før på ønsket tidspunkt på budskjema.

Lovanvendelse

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9. Boligen overdras således slik den fremstår ved besiktigelse med åpenbare feil og mangler. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egne undersøkelser. Det oppfordres til å sette seg godt inn i salgsoppgaven og eventuelle vedlegg til denne. Videre oppfordres alle interessenter til å sette seg inn i egenerklæringen fra selger som er inntatt i salgsoppgaven samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig person før bud inngis.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Ved tvil, så kontakt megler for avklaring.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er underlagt lov om hvitvasking og er forpliktet til å rapportere til Økokrim om mistenkelige transaksjoner. Lov om hvitvasking innehar også strenge regler om kontroll av legitimasjon fra alle parter i handelen, herunder, selger, kjøper og fullmektiger for disse.

Budgivning

Det første budet skal leggjast inn skriftleg på eit budskjema, underskrive av budgjevar og vedlagt kopi av legitimasjon. Budskjemaet ligg vedlagt prospektet. Alternativt kan ein leggje inn bud elektronisk ved å bruke "Gi bud"-knappen i nettannonsen, der budgjevaren må legitimere seg med BankID. Senare bud kan leggjast inn per e-post eller SMS til megler. Megler skal så snart som mogleg stadfeste skriftleg overfor budgjevar at budet er motteke. Bud som ikkje er skriftlege, eller som har kortare akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning, vil ikkje bli formidla til seljaren. Eit bud er bindande for budgjevaren fram til oppgjeven akseptfrist. Seljaren står fritt til å avvise eller akseptere kvart einskild bud. Seljaren må skriftleg akseptere budet før budaksept kan formidlast til budgjevaren. Kopi av budjournal skal gjevast til kjøpar og seljar utan ugrunna opphald etter at handelen er kome i stand. Alle som har lagt inn bud på eigedomen kan krevje kopi av budjournalen i anonymisert form etter at budrunden er avslutta. For øvrig visast det til "Forbrukarinformasjon om budgjeving" som er inkludert i salgsoppgåva.

Regulering

Tomta er regulert til boligbebyggelse med leikeplass nedanfor eigedomen. Reguleringsbestemmelsene fås ved henvendelse til megler.

Salgsoppgaven beskriver vesentlig og lovpålagt informasjon om eiendommen

Se komplett salgsoppgave

Beliggenhet

kart

Annonseinformasjon

FINN-kode357723781
Sist endret25. juni 2024 14:17
ReferanseLEAS1.24141

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.