Bildegalleri

SANDEÅSEN / OLSRØD

Rålekker kjedet enebolig fra 2018 I Ende-/hjørnetomt I Høye himlinger I 4 soverom I 2 terrasser I Rolig blindgate!

Kart med kartnålAnders Skjolds vei 27, 3150 Tolvsrød
Prisantydning5 950 000 kr
Totalpris
6 100 026 kr
Omkostninger
150 026 kr
Felleskost/mnd.
1 200 kr
Kommunale avg.
16 870 kr per år
Formuesverdi
1 246 868 kr
Hva er denne boligen solgt for tidligere?Prisstatistikk

Nøkkelinfo

Boligtype
Enebolig
Eieform
Eier (Selveier)
Soverom
4
Internt bruksareal
114 m² (BRA-i)
Bruksareal
123 m²
Eksternt bruksareal
9 m² (BRA-e)
Balkong/Terrasse
22 m² (TBA)
Byggeår
2018
Energimerking
B - Gul
Tomteareal
242 m² (eiet)

Les mer om bruksareal her

Fasiliteter

Barnevennlig
Balkong/Terrasse
Kabel-TV
Offentlig vann/kloakk
Parkett
Peis/Ildsted
Turterreng
Utsikt
Sentralt
Bredbåndstilknytning
Moderne
Rolig
Lademulighet
Balansert ventilasjon

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.Visningspåmelding

Kort om eiendommen

Velkommen til denne nyere, innholdsrike og moderne eneboligen beliggende i barnevennlige, trafikkstille og sentrale Sandeåsen.

I dette familievennlige, koselige og solrike området, finner du denne flotte eiendommen hvor arkitekten har fokusert på elementer som arealeffektive rom, store glassflater, praktiske løsninger og ikke minst lyse rom med høye himlinger i hovedoppholdsrommene. Særpreget for boligen er at kjøkken og stue/spisestue er lagt til øverste boligplan hvor himlinger er ført helt opp til yttertaket. I kombinasjon med de store vindusflatene, får man et herlig og luftig inntrykk i disse rommene.

Eiendommen har et kjempehyggelig uteområde med en skjermet og pent anlagt hage og ikke minst solfylte uteplasser både i hagen og på takveranda hvor man sitter svært usjenert og med sol fra morgen til sent ut på kvelden.

Med sine to gjennomtenkte etasjer dekkes de fleste behov med bl.a. stor stue med spisestue, et delikat og velustyrt kjøkken i delvis åpen løsning, fire soverom, stort flislagt baderom, ekstra gjestetoalettrom, separat vaskerom, en romslig hall/gang med stor skyvedørsgarderobe, innvendig bod, utvendig sportsbod og ikke minst solrike uterom.

På vegne av selger og eiendomsmegler ønskes du velkommen til visning av en eiendom som er ypperlig for den som ønsker å flytte rett inn i en lettstelt bolig med alt man trenger i nærheten!

Beskrivelse

HØYDEPUNKT FOR EIENDOMMEN:
º Nyoppført i 2018
º Fortsatt "nyboligfølelse"
º Ekstra attraktiv tomt da eiendommen ligger som ende-/hjørnetomt
º Ypperlige solforhold fra tidlig morgen til sen kveld i sommerhalvåret
º Imponerende høye himlinger i stue-/kjøkkensonen i øverste etasje
º Store vindusflater slipper inn masse naturlig dagslys
º Lys og moderne "hvittet" eikeparkett i alle rom som ikke er fliselagt
º Varmekabler, peisovn og varmepumpe!
º Balansert ventilasjon sørger for et godt inneklima
º Fire soverom
º Stort flislagt bad med dusj, toalett og baderomsinnredning
º Ekstra gjestetoalettrom
º Separat vaskerom
º Stor og deilig stue og spisestue i åpen løsning
º Elektriske zip-screens på fire vinduer i stue
º Innholdsrikt kjøkken med masse arbeidsplass og god løsninger
º Stor takveranda + markterrasse i hagen med elektrisk markise
º Bod både innvendig og utvendig
º El bil lader som medfølger
º Lave fellesutgifter som inkl. bla. internett/TV og bygningsforsikring
º Stille og fredelig boligområde uten gjennomgangstrafikk
º Meget sentral og tilbaketrukket beliggenhet - kort vei til nær "alt"!
º 400 meter å gå til Sandeåsen barneskole
º Kort vei til en rekke barnehager
º Kort gangavstand til Olsrød park med en rekke fasiliteter
º Gangavstand til dagligvareforretninger både på Gauterød og Olsrød
º Kort vei til strender, båthavner og kilometerlange kyststier langs Oslofjorden
º Kun noen få minutter å kjøre til Tønsberg sentrum

Innhold

Arealeffektiv og svært smart innredet bolig hvor hovedoppholdsrommene i 2. etasje har imponerende store vinduer, høye himlinger og ikke minst en herlig romfølelse. Moderne og tidsriktig planløsning hvor det er hensyntatt både ønsket om åpne rom samtidig som man også har sine "alenesoner".

Husets inndeling er som følger:

1. ETASJE (BRA-i 57 m²) :
Overbygget INNGANGSPARTI nær eiendommens gårdsplass.
Stor HALL og GANG med meget romslig tre dørs takhøy skyvedørsgarderobe samt sone med plass til kommode/skoskap og trappoppgang til 2. etasje.
Romslig BADEROM/WC med dusj, toalett og baderomsinnredning.
Separat VASKEROM med inngang fra baderommet.
GJESTETOALETTROM med inngang fra hall/gang.
TRE SOVEROM hvorav ett hovedsoverom.

2. ETASJE (BRA-i 57 m²):
TRAPPEGANG med tilkomst fra hall/gang.
Romslig og innholdsrikt KJØKKEN i åpen løsning og medfølgende hvitevarer.
Stor STUE og SPISESTUEAVDELING spisestueavdeling med utgang til terrasse.
SOVEROM på hushjørnet mot nord-øst.
Innredet BOD med god oppbevaringsplass.

UTVENDIG INNBYGGET BOD:
Boligen har en integrert sportsbod med utvendig inngang fra hagens syd-vest side hvor det er innlagt lys/strøm og betongstøpt gulvdekke.

UTEPLASSER/TERRASSER:
Boligen har to solrike uteplasser, en markterrasse i hagen og en takveranda med adkomst fra stuen i 2. etasje. Ved begge uteplassene er det sol fra tidlig morgen til sent ut på kvelden. Kveldsolen er ekstra sen ved takverandaen.

Takverandaen på ca. 12 m² blir som en "ekstra stue" store deler av året og størrelsen gir plass for både utemøbler, sone for grilling og solbading. Ved denne syd-vest orienterte uteplassen kan man nyte sen kveldssol - legg merke til at verandaen er ført godt ut fra vegglivet mot mot syd slik at morgen-/formiddagssolen fra øst også slipper fint til! Verandaen har beiset tredekke og beiset rekkverk av tre - levegg mot nord sørger for skjerming.

Markterrassen på ca. 10 m² har dekke og levegg av tre - i tillegg er hagen og uteplassen svært godt skjermet av en frodig vintergrønn hekk. Terrassemarkise sørger for god overdekning og gjør at man kan sitte ute selv på dager med litt duskregn. Dette er også en lun og koselig plass hvor har mulighet til å ta "morgenkaffen" og plassere ut mindre hagemøbler.

PLANSKISSER:
Vedlagt følger planskisser som illustrerer inndelingen av boligens to etasjeplan. Disse er kun ment for å gi et innblikk hva angår rominndeling og muligheter i boligen og er ikke å anse som noen eksakt plantegning.

Standard

Boligen er moderne innredet med stiltilpasset eksteriør og interiør. Den innvendige standarden bærer preg av tidsriktig materialbruk, god teknisk standard og arealeffektive løsninger. Huset gir et meget lyst og trivelig inntrykk med god romløsning og pent, helhetlig fargevalg. 2. etasjen særpreges de høye himlingene i stuen og store vinduer med god lysåpning. God kvalitet på interiøret, moderne bad/kjøkken og utstrakt bruk av gulvvarme fordrer til høy trivsel. Det balanserte ventilasjonsanlegget med varmegjenvinner sørger for god luft inne i huset!

Standard beskrives bl.a. som følger i de ulike rom:

GULV OG BELISTNING:
Huset har moderne, lys og "hvittet" eikeparkett (lakket) i alle rom bortsett fra i hall/gang, baderom, vaskerom og gjestetoalettrom hvor det er lagt fliser med varmekabler. Parketten i stue-/spisestue og på kjøkkenet er nylagt i 2023. Det er benyttet eikelister som går pent "i-ett" med eikegulvene. Utstrakt bruk av listefrie overganger mellom innervegger og himlinger forsterker de moderne valgene i hjemmet. Rundt dører og vinduer er det hvitmalte geriktlister.

INNERVEGGER og HIMLINGER:
Alle innervegger i leiligheten har malte og slette overflater som gir en flott helhet med sine varierte farger, lune og helhetlige overflater. Innerveggene består av slettmalte flater, stedvis med innslag av fondvegger.

Himlingene består av gipsede malte tak. Foruten et mer elegant utseende og mulighet til å felle inn indirekte belysning, er fordelen med gipshimlingene et estetisk tiltalende rom og redusert lydoverføring mellom etasjer enn de fleste andre himlingsmaterialer.

STUEN OG SPISESTUEN:
Dette er virkelig et rom som vil imponere deg. Her har arkitekten tenkt på alt; Lys, luft samt gode og fleksible møbleringsmuligheter. Og ikke minst romfølelse. Den høye himlingen i kombinasjon med de store og stedvis nær takhøye vinduene, gir rommet særpreg i massevis. I tillegg får man et herlig innslipp av naturlig dagslys da vinduene ligger mot syd og vest. I tillegg sørger den åpne løsningen mot kjøkkenet for at dagslyset også slipper til på morgenen fra øst.
Til tross for de store vindusflatene, er det godt med innvendig veggplass å møblere mot. Den direkte tilkomsten takverandaen, hvor man kan nyte hyggelige utekvelder og sommerdager med grilling og aktiviteter. gjør at uterommet blir nærmest som en "ekstra stue" i sommerhalvåret. Vindusflatene i stuen sørger for flott nærkontakt mellom innerom og uterom. Utvendige zip-screens på fire vinduer i stuen sørger for usjenanse og svaling - disse er elektriske og betjenes av fjernkontroll. Utformingen av stuen, med sin hjørneløsning, gir stuen fleksible møbleringsmulighet. Sonen nærmest kjøkkenet er hjemmets mest naturlig rom å plassere spisestuemøbler med sin gode plass for langbord. Her kan det kan dekkes til et stort antall familiemedlemmer og gjester. Innerste del, som danner en naturlig sone for sofa-lounge møbler, er skjermet fra store deler av den øvrige delen av 2. etasje. Sentralt plassert står den varmeeffektive og rentbrennende peisovnen med glassdør som gir deilig varme på mørke vinterkvelder. Varmepumpen, plassert i sonen mellom spisestuen og kjøkkenet, er nyinstallert i 2022 og sørger for ekstra god varme i vinterhalvåret samt mulighet for avkjøling på hete sommerdager. Både taklampen over spisestuebordet og i trappeløpet medfølger.

KJØKKENET:
Kjøkkenet, som har en svært sentral plassering i hovedetasjen, er moderne men likevel klassisk og stilrent. På samme vis som i stuene sørger den høye himlingen for en ekstra luftig romfølelse. Innredningen er med moderne gråfargede fronter er fra tradisjonsrike Sigdal kjøkken. Rommet ligger i åpen løsning mot stue-/spisestue, men godt tilbaketrukket i "egen avdeling" med rikelig lysinnslipp. Her kan man kokkelere mens man holder samtalen i gang med de som hygger seg i spisestuen. Utstrakt og hovedsakelig bruk av praktiske kolonialskuffer gir ekstra god plass og lettvint oversikt. Bluemotion (dempere) sørger for sømløs lukking. L- løsningen sørger for rikelig med benke-/arbeidsplass.
Alt av hvitevarer er fra anerkjente Siemens og medfølger; Helintegrert oppvaskmaskin, separat steketopp nedfelt i benkeplate (induksjon), stekeovn i høyskap, mikrobølgeovn i høyskap og integrert kjøle-/fryseskap. Legg også merke til den lekre og moderne ventilator i oval utforming fra Røråshetta med integrert komfyrvakt. Det er montert LED belysning over benkeplater, disse er montert i underkant av overskapene.

HALL OG GANG MED TILKNYTTET GJESTETOALETT:
Vel innenfor hjemmets hovedinngangsdør, møter man husets romslige hall og gang hvor varmekabler under gulvflisene i storformat gir god varme. Inngangsdøren mot syd har et stort vindusfelt med tanke på å tilføre naturlig dagslys til rommet. Tre-dørs takhøy og bred skyvedørsgarderobe gir massevis av plass for sko og yttertøy. Fra dette rommet er det både trappoppgang til 2. etasje og direkte inngang til samtlige rom i 1. etasjen med unntak av vaskerommet som har inngang via baderommet. I himlingen medfølger det flerarmet spotlights skinne. Toalettrommet har også flislagt gulv med varmekabler og er innredet med både sokkeltoalett og håndvask med underskap.

BADEROMMET:
Hva er ikke mer behagelig enn å komme inn på et varmt, lunt og delikat bad på morgenen? Badet er et stort, lyst og innbydende velværerom med flislagte vegger og flislagt gulv med varmekabler. Lyst, klassisk og delikat flisvalg.
Romslig dusjhjørne med doble slagdører av herdet glass. Legg merke til detaljen med nedsenket gulv i dusjsonen. Baderomsinnredningen har servantskap med brede skuffer, helstøpt servantbenk og veggspeil med intgrerte LED lys. Sokkeltoalettet sørger for at hjemmet har to toaletter.

DET SEPARATE VASKEROMMET:
Huset byr på et lyst, eget og delikat vaskerom med praktisk inngang fra baderommet. Også her er gulvet flislagt med varmekabler. Vindu mot ytterveggen, over praktisk benkeplate, sørger fint innslipp av naturlig dagslys. Innredningen under benkeplaten består av underskap, skuffeseksjon og side-by-side sone for både vaskemaskin og tørketrommel. Et praktisk, takmontert tørkestativ medfølger. Det er nedsenket vaskekum i benkeplaten, tilknyttet denne er et praktisk blandebatteri med uttrekkbart dusjhode. Både det elektriske tavleskapet, hjemmets varmtvannstank og aggregat for balansert ventilasjon er plassert i rommet.

HUSETS FIRE SOVEROM:
De tre soverommene i 1. etasje er fordelt med tre på hvert sitt hushjørne. Soverommet i 2. etasje er plassert ved boligens nordreøstre hushjørne, også dette med høy himling. Rommene i 1. etasje har vinduer som henholdsvis vender ut mot hagen i vest, mot syd og mot gårdsplassen i øst. Hovedsoverommet, som har god plass til både dobbeltseng og nattbord, er innredet med garderobeløsning med massevis av hyller, hengeanordninger og skuffeseksjoner. Det medfølger et dobbelt garderobeskap på ett av de andre soverommene mens de to øvrige soverommene har avsatt plass til garderobeskap hvis ønskelig. Samtlige soverom har også de lyse og moderne eikeparkettgulvene.

ANNET:
º 200 liter varmtvannsbereder er montert på vaskerom
º Automatsikringer på alle elektriske kurser
º Sikringsskap er montert på vaskerom
º Aggregat til balansert ventilasjon er montert på vaskerom
º Rør i rør system på vannledninger med fordelerskap på bad
º Plast avløpsrør
º Hovedsikring på 4 x 40 amp
º 25 amp teknisk kurs til platetopp
º For øvrig 15 amp hovedsikringer
º Det er installert overspenningsvern i utvendig målerskap

For ytterligere beskrivelse, se utarbeidet tilstandsrapport.

Oppvarming

Oppvarming av boligen er basert på luft-til-luft varmepumpe, vedfyring og elektrisk oppvarming med bruk av elektrisk gulvvarme (hall/entre, bad, vaskerom og gjestetoalett) og stedvis elektriske panelovner/opplegg til elektriske panelovner. I punktet "standard" fremkommer ytterligere beskrivelse av disse oppvarmingskildene.

Det er installert balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinner som sørger for godt inneklima.

Dersom det ikke er varmekilder i alle rom, følger dette heller ikke med. Med andre ord fravikes NEF sine normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Beskaffenhet

TYPE TOMT: Selveiertomt - fellestomt med eget disposisjonsareal.
AREAL EGET DISPOSISJONSAREAL: 242,40 m²

Pent opparbeidet hagetomt som ligger svært gunstig med hensyn til lys og solforhold.

Tomten er opparbeidet med gressplen og uteplasser mot syd og vest. Vintergrønn, høy og frodig hekk gir svært god skjerming når man oppholder seg i hagen og på egne terrasser.

På den asfalterte gårdsplassen på tomten er det plass til flere biler. Forlengelsen av denne består av en steinlagt gangvei frem til husets inngangsdør.

Det er diverse utebelysning, styrt av skumringsrelè/astorur.

Tomten er en felles eiertomt som disponeres i fellesskap iht. egen disposisjonsplan, men tomten som omkranser huset er oppmålt og disponeres kun av denne eiendommen. Disposisjonsplanen fremkommer av seksjoneringsbegjæring for eiendommen samt matrikkelkart som følger som del av salgsoppgaven.

Beliggenhet

Her i Sandeåsen bor du i en trafikkstille, barnevennlig og solrik boliggate med kort vei til en rekke fasiliteter og kun ca. 3 km fra Tønsberg by. Det er diverse grønt lunger i umiddelbar nærhet til eiendommen med bl.a. ulike lekeplasser, sosiale samlingsplasser osv.

Nærmeste dagligvareforretning er Kiwi-Gauterød som ligger innen kort gangavstand. Kort avstand også til forretningssenteret Olsrød Park (ca. 8 minutters gange) med bl.a. Rema 1000 dagligvareforretning med post-i-butikk, kafe, lege-/helsesenter, klesforretninger, bank, apotek, frisør m.m. Senteret huser også populære Level med et stort treningssenter, svømmehall/badeanlegg, spaopplevelser og annet.

Sandeåsen er et hyggelig boligområde også for barnefamilier. Grunnskole og barnehage ligger kun få minutter fra området. Det er kun ca. 400 meter til nyere Sandeåsen barneskole med trygg skolevei. Til Presterød ungdomsskole er det ca. 2 km. Til barnehager som Sandeåsen barnehage er det ca. 3-400 meter, det er ca. 1,1 km til Olsrød barnehage og ca. 1,3 km til Presterød barnehage. Slagenhallen og idrettsanlegget til Flint ligger drøye 2 km fra Anders Skjolds vei.

Det er flotte turområder rett utenfor døren. Skallevold og Karlsvika naturreservat ligger innen kort avstand. Vestfolds kanskje flotteste badestrand, Ringshaugstranden finner du en kort sykkeltur fra Sandeåsen. Denne er svært populær sommerstid, men vel så populær på øvrige årstider takket være den flotte kyststien som er anlagt.

Enten du liker deg best på land eller på sjøen i båt, ligger området perfekt til med tanke på tilgjengelighet. En sykkeltur til Vallø Båthavn gir deg anledning til direkte adkomst til den flotte Tønsberg-/Nøtterøy- og Tjømeskjærgården.

Sandeåsen ligger ca. 100 km fra Oslo og har enkel adkomst til E 18 med tilførselsveien i Kjelletunnelen fra Kilen. E-18 fra Tønsberg til Oslo har firefelts motorvei hele veien, noe som gjør at kjøreturen til Oslo gjøres unna på drøye timen! Det er utmerket kommunikasjonstilbud både med buss til Tønsberg sentrum og togforbindelse fra Tønsberg jernbanestasjon. Bussholdeplassen langs Beles vei ligger ca. 300 meter fra huset. Til Torp Flyplass er det ca. 25 minutter med bil som ved normale ruteavganger har daglige flyvninger til en rekke Europeiske byer. Det nye dobbeltsporet på Vestfoldbanen fram til Tønsberg skal være klart til bruk i 2025. Det planlegges da fire tog i timen mellom Tønsberg og Oslo-regionen, samen en reisetid på under en time.

Se for øvrig vedlagte nabolagsprofil som beskriver området fasiliteter og avstander til disse.

Adkomst

Fra Tønsberg kjører man forbi Kilen og rett frem i den nye rundkjøringen på toppen av Presterødbakken Ta til venstre i rundkjøringen i Olsrødkrysset v/Olsrød park. Sving så til høyre inn på Gauterødveien og følg denne til Beles vei kommer på venstre side. Følg så Beles vei frem til Anders Skjolds vei som ligger som tredje stikkvei til venstre i Beles vei. Følg deretter nummerskilting, Anders Skjolds vei 27 ligger på høyre side og som hjørnetomt. Se også vedlagte kart/nabolagsprofil for nærmere beskrivelse.

Det vil bli skiltet med meglers visningsbukker frem til eiendommen ved fellesvisning.

Se kartskisse på høyre side i annonsen på finn.no. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen.

Parkeringsforhold

Det er parkeringsplasser på egen asfaltert gårdsplass. Det er egen kurs for elbil lader, montert på huset yttervegg ut for tomtens parkeringsplasser. Denne er på 4 x 16 A - 400v/230 v med 2,5 kvadrat tverrsnitt.

Det er også oppmerkede gjesteparkeringsplasser på området fellesarealer.

Adgang til utleie

Boligen består av en boenhet, og den har ingen egen/separat utleiedel i tillegg til denne.

Det vil normalt være anledning til å leie ut hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold. Det opplyses for ordens skyld at det ved utleie skal det foreligge dokumentasjon på at rommene som leies ut har forsvarlige radonnivåer.

I følge sameiets vedtekter disponeres det fritt over egen seksjon med de begrensninger som følger av sameieforholdet og eierseksjonsloven.

Regulering

Eiendommen ligger i område som i kommuneplanen for Tønsberg kommune av 3. april 2024 er avsatt til boligbebyggelse - nåværende og hensynsone for ras- og skredfare. Eiendommen ligger i et regulert område med plannavn 3803 20150113 - Sandeåsen boliger (8.2.2017) med reguleringsformål "Boligbebyggelse-konsentrert småhusbebyggelse. Relaterte planer: 53007 - Gbnr. 146/4, 149/32 m. fl., Gauterødveien (10.12.1985).

Kommunen opplyser at det ikke er igangsatt planlegging som inkluderer/berører eiendommen, eiendommen ligger ikke i område med nedlagt forbud mot tiltak og det er heller ikke planforslag som berører eiendommen. Alle opplysninger er innhentet fra Tønsberg kommune.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest fra opprinnelig oppføring, datert 19. november 2018.

På generelt grunnlag opplyses det at selv om slik slike tillatelser/ attester eksisterer gir det ingen garanti for at det ikke senere er utført arbeider som ikke er byggemeldt/ godkjent.

Det foreligger godkjente bygningstegninger i kommunens arkiv, nummerert 254896 påført datert 05.01.2018 fra innsender. Tegningene har ingen søknadspliktige/meldepliktige avvik og det foreligger dermed ingen rom som krever eventuell bruksendring. Megler påpeker at tegningene viser vindeltrapp fra veranda i 2. etasje, men disse er ikke bygget for boligene som er inntegnet. Godkjente bygningstegninger følger av salgsoppgaven.

Beskrivelse (type bolig)

Kjedet enebolig (eierseksjon) - oppført i 2018

Bygningsinformasjon / byggemåte

Boligen er oppført i tre over støpt plate i 2018. Huset er kledd utvendig med liggende trekledning. Bygget har pulttak tekket med dobbeltkrum betongstein, nedløp beslag i aluminium el. Vinduer og terrassedør av tre med trelags glass. I etasjeskille mellom 1. og 2. etasje er det trebjelkelag.

Se for øvrig utarbeidet tilstandsrapport for ytterligere beskrivelse av husets byggemøte.

Diverse

KONTROLL AV ELEKTRISK ANLEGG:
Vi har mottatt følgende opplysninger på det elektriske anlegget fra Lede som har ansvar for periodisk kontroll av elektrisk anlegg:
Anlegget ble sist kontrollert: 9. september 2020.
Det foreligger ingen påbud om utbedringer. Rapport følger som vedlegg til denne salgsoppgave.

KONTROLL AV FYRINGSANLEGG:
Vårt firma har innhentet opplysninger fra brann- og feiervesen (VIB):
Det foreligger ingen påbud om utbedringer i følge rapport av 30. august 2021 hvor det fremkommer at det ikke ble avdekket avvik på fyringsanlegget. Tilsynsrapport følger som vedlegg til denne salgsoppgave.

SKOLEKRETS:
Sandeåsen barneskole som er skolekrets 12 i Tønsberg. For evt. spørsmål, ta kontakt med skolekontoret i kommunen.

ANNET:
Det gjøres oppmerksom på at eiendommens salgssum vil kunne bli opplyst til øvrige interessenter etter at handel er kommet i stand. Eiendommen kan benyttes i markedsføring for EiendomsMegler 1 Sørøst-Norge.

Salgsoppgaven er basert på opplysninger fra selger, bygningssakskyndig, selgers opplysninger gitt til bygningssakskyndig, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, evt. forretningsfører, sameie og bortfester. Selger har godkjent salgsoppgaven samt annonsen på finn.no.

Alle eiendomsmeglingsforetak har lovpålagt forsikring av klientmidler begrenset oppad til kr 45 mill. Enkeltsaker er forsikret inntil kr 15 mill. Dersom kjøpers låneinstitusjon krever tilleggsforsikring ved omsetning over 15 millioner, må kjøper selv eller dennes låneinstitusjon dekke utgiftene forbundet med dette.

Hvitevarer / tilbehør

Kun integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger ved overdragelsen (se egen beskrivelse av kjøkkenet i punktet "standard". Øvrige hvitevarer medfølger ikke.

All belysning i himlinger medfølger bortsett fra taklampe på hovedsoverom og på soverom malt i grønt. Det bemerkes også at vegglampe på soverommet som er malt i hvitt ikke medfølger.

Det bemerkes av vegghengt TV ikke medfølger.

I boden i 2. etasje medfølger en rekke vegghyller. Løse hyller i utvendig sportsbod medfølger ikke.

Vennligst se tilbehørsliste som ligger vedlagt i salgsoppgaven. Produkter og installasjoner som medfølger overdras uten noen form for garantier, utover eventuell gjenværende leverandørgaranti.

Faste løpende utgifter

Kommunale avgifter
Kommunale avgifter pr. år kr 16 870,50
Årstall 2024

Kommunale avgifter er oppgitt som totalt årlig beløp for inneværende år og dekker kommunen sin leveranse av vann, avløp, renovasjon (søppel) og feieravgift. Det er gitt rabatt i oppgitt årssum for redusert restavfallsvolum, del standardvolum og for fellesløsning.

Det er per tiden ikke eiendomsskatt i kommunen.

Velforening
Velforening: Sandeåsen velforening

Det er pliktig medlemskap til Sandåsen Velforening. Årlig velavgift er inkludert i fellesutgifter, noe som blant annet dekker gressklipping/vedlikehold av felles lekeområder, brøyting av gjesteparkeringsplasser med mer.

Vei, vann og avløp
Det er ikke installert vannmåler.

Eiendommen er tilknyttet offentlig vei, vann og avløp. Innenfor fellesområdet er det private tilkomstområder som ivaretas av velforening.

Alle eiendommer som er tilknyttet offentlig vann og avløp har private stikkledninger, som vedlikeholdes for eiers egen regning. For ytterligere opplysninger om de private stikkledningene tar man kontakt med kommunen.

Andre utgifter
Strømforbruk i kWh 19593

Ovenstående er basert på nåværende eier/husstands senere års utgifter/forbruk. Dette vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler etc.

Fellesgjeld og lånebetingelser

Total fellesgjeld
Det er ingen fellesgjeld i sameiet.

Sikringsordning
Sameiet ved dets seksjonseiere er solidarisk ansvarlig for felleskostnader og riktig betaling av disse. Dersom en seksjonseier ikke betaler sin andel av felleskostnadene har sameiet legalpant for 2 G for eventuell manglende innbetaling av felleskostnader. Det er ikke tegnet sikringsordning i sameiet.

Forkjøpsrett
Det er ingen forkjøpsrett knyttet til salget av denne eiendommen.

Ligningsverdi (formuesverdi)

Primær formuesverdi kr 1 246 868,-
Sekundær formuesverdi kr 4 738 099,-
Formuesverdi årstall 2022

Oppgitte beløp er innhentet fra Skatt sør og er senest kjente verdi som er for inntektsåret 2022. Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene utgjorde hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 95% for sekundærboliger (alle andre boliger) for det angitte inntektsåret.. Det er høyere prosentandel for boliger verdt over 10 millioner kroner.

Sentrale lover

Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Eiendomsadvokatenes Servicekontor legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven eller er avtalt mellom partene.

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven.
Salgsoppgaven er basert på de opplysningene selger har gitt til bygningssakkyndig og megler, samt opplysninger innhentet fra kommunen, Statens kartverk og andre tilgjengelige kilder.

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene.

Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen som den er , og selgers ansvar er da begrenset jf.avhendingsloven § 3-9 1. ledd 2. pkt.

Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

På grunn av ulike avtalevilkår kan selger vurdere bud fra en som ikke er forbruker, ulikt fra en forbrukers bud. Dersom kjøper ikke er forbruker, er selger sitt mulige mangelsansvar begrenset fordi eiendommen selges "som den er". Selger kan ikke ta som den er forbehold ovenfor en forbrukerkjøper. Selv et lavere bud fra en som ikke er forbruker kan foretrekkes fordi begrensningen i mulig mangelsansvar kan ha egenverdi for selger. Selger står fritt til å forkaste eller akseptere ethvert bud, og er for eksempel ikke forpliktet til å akseptere høyeste bud. Budgivere får informasjon dersom andre bud er inngitt av en som ikke er forbruker.

Forbrukerkjøp - definisjon Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Forbruker - avtalevilkår Eiendommen har en mangel dersom den ikke er i samsvar med kravene som følger av avtalen, eller det foreligger brudd på bestemmelsene i avhendingsloven §§ 3-2 til 3-8. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være grunnlag for mangelskrav. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut ifra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil uriktige opplysninger ikke blir rettet i tide på en tydelig måte.

En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel etter avhendingsloven § 3-3 dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk innvendig areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Ikke-forbruker (næringsdrivende) - definisjon Dersom kjøper er en juridisk person, eller en fysisk person som hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet, vil kjøpet ikke anses som et forbrukerkjøp.

Ikke-forbruker - avtalevilkår Eiendommen har en mangel dersom den ikke er i samsvar med kravene som følger av avtalen. Eiendommen selges som den er , og selgers ansvar utover det konkret avtalte er da begrenset etter avhendingsloven § 3-9, første ledd andre setning. Avhendingsloven § 3-3 andre ledd fravikes, og hvorvidt boligens arealsvikt utgjør en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8.

En forutsetning for salget er at skjøtet for eiendommen tinglyses på kjøper. Interessenter og kjøper må godta at selger og megler bruker elektronisk kommunikasjon i salgsprosessen.

I tråd med eiendomsmeglingsforskriften vil informasjon om oppdragsgiver, salgsobjektet, interessenter og kjøper bli lagret av meglerforetaket i min. 10 år. Se em1.no for mer informasjon om vår behandling av personopplysninger.

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Boligselgerforsikring

Selgeren har kjøpt boligselgerforsikring hos Fremtind. Forsikringen dekker selgerens økonomiske ansvar hvis du oppdager feil eller mangler som omfattes av avhendingsloven. Forsikringen gjelder fra kjøpers overtagelse av eiendommen og varer i fem år. I tillegg dekker forsikringen perioden mellom budaksept og overtagelse begrenset til 12 måneder. Forsikringsdekningen er begrenset til salgssum, maksimalt 14 millioner kroner. For kombinasjonseiendommer gjelder forsikringen kun for boligdelen. Salgsdokumentasjon innhentes av forsikringsselskapet etter tinglysning. Se nettsidene til Sparebank 1 for mer informasjon om hva forsikringen dekker og hvilke begrensninger som gjelder.

Eier har utfylt egenerklæring som følger av salgsoppgaven og som må leses før inngivelse av bud. I punkter hvor det er gitt tilleggsopplysninger i egenerklæringen opplyser selger om følgende:

Vet du om det er gjort arbeid på bad eller våtrom, enten av deg eller tidligere eiere? Ja: Satt inn vaskerom inventar på vaskerommet: vask og benkeplate. Var lagt opp til sluk fra vask og vaskemaskin fra utbygger (faglærte). Arbeid utført av ufaglært håndverker. Arbeidet ble ferdigstilt i 2019.

Vet du om det finnes dokumentasjon på hvordan bad eller vaskerom er bygget opp? Ja: Bygget badet på oppdrag fra utbygger. Foreligger fullstendig beskrivelse av produkter og materiale. Faglært arbeid utført av Olaf B terjesen as. Arbeidet ble ferdigstilt i 2018.

Vet du om det er gjort endringer eller reparasjoner på tak, fasade, pipe/ildsted, terrasse, garasje, bod eller lignende, enten av deg eller tidligere eiere? Ja: Platting i tre. Faglært arbeid utført av Husker ikke. Arbeidet ble ferdigstilt i 2022.

Vet du om det er gjort arbeid på det elektriske anlegget, enten av deg eller tidligere eiere? Ja (1 av 2): Lampe i trappeoppgang. Faglært arbeid utført av Alt installasjon. Arbeidet ble ferdigstilt i 2021. Ja (2 av 2): Lagt opp utestikk til varmepumpe. Faglært arbeid utført av Andebu elektro. Arbeidet ble ferdigstilt i 2020.

Er det installert el-billader på eiendommen/boligen? Ja: El- bil lader satt opp av utbygger. Faglært arbeid utført av Norges elektro. Arbeidet ble ferdigstilt i 2019.

Vet du om boligen eller eiendommen har blitt endret eller bygget ut etter opprinnelig byggeår, enten av deg eller tidligere eiere? Ja: Platting. Faglært arbeid utført av Husker ikke. Arbeidet ble ferdigstilt i 2022.

Vet du om det er eller har vært fukt, sopp eller råteskader i boligen/sameiet/borettslaget? Ja: Beskjedent fuktmerke i parketten i boden (2. etasje), grunnet et lekk kjøleskap.

Vet du om det finnes skaderapporter, tilstandsvurderinger, boligsalgsrapporter eller utførte målinger for boligen? Ja: Gulvet i 2. etasje ble byttet i sin helhet i 2023, grunnet en liten skade. Frende forsikring.

Vet du om det er noe annet ved eiendommen som det kan være viktig for kjøperen å vite om? Ja: Liten ripe i et av trappetrinnene inne, forsøkt utbedret av frende forsikring. Sprekk i en taksten. Liten defekt i fronten til skuffen - servant bad. To slitasje merker på kjøkken sidevegg.

Boligkjøperforsikring

EiendomsMegler 1 Sørøst-Norge formidler boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler de neste fem årene. Boligkjøperforsikring tegnes hos eiendomsmegler senest ved kontraktsignering og gir rett til advokathjelp inntil 5 år etter overtakelse. Forsikringen betales som del av oppgjøret ved boligkjøpet. PLUSS-dekningen fornyes årlig ved faktura fra HELP.

Egenandel kr 4 000 påløper ved takst, tvist eller 10 timer advokatbistand, avhengig av hva som kommer først. Meglerforetaket mottar kr 1 400 - 2 100 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/ småbruk, er det kun forhold tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. Vi tar forbehold om pris- og vilkårsendringer. Hvis premien ikke er innbetalt ved overtakelse, vil avtalen bli kansellert. For fullstendig informasjon om dekning og vilkår, se help.no.

Egenerklæring konsesjonsfrihet

Eiendommen er bebygd og det er derfor ingen krav om å avgi egenerklæring om konsesjonsfrihet for kjøper.

Odelsrett
Det er ikke odel.

Konsesjon
Det er ikke konsesjonsplikt.

Boplikt
Det er ikke boplikt på eiendommen.

Betalingsbetingelser

Kjøpesummen med tillegg av omkostninger til dokumentavgift og tinglysingsgebyrer forfaller i sin helhet til betaling pr. eiendommens overtagelsesdato. Beløpet må være kapitalisert på meglers klientkonto før overlevering av eiendommen kan finne sted. Dette medfører at beløpet må innbetales 2-3 virkedager før avtalt overtagelsestidspunkt.

Overtakelse

Overtagelse etter nærmere avtale.

Hvis mulig, vennligst oppgi ønsket tidspunkt for overtagelse ved inngivelse av bud.

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse. Normalt innebærer dette at fullt oppgjør må være innbetalt på meglers klientkonto senest to virkedager før avtalt overtagelsesdato.

Eventuelle vilkår knyttet til innbetalingen, eksempelvis pantedokument som skal tinglyses til fordel for kjøpers bank, må være megler i hende i god tid før overtagelse kan finne sted.

Viktig informasjon

Når du kjøper brukt eiendom er det viktig å ha riktige forventninger. Du må ha som utgangspunkt at bruksslitasje, aldersforringelse, værpåkjenninger med videre forverrer tilstanden gradvis. Husk at alle bygningsdeler og tekniske installasjoner har begrenset levetid. Forhold som kunne vært oppdaget på visning, er normalt ikke en mangel.

Det er viktig at du setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Du anses å være kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om du har lest dokumentene eller ikke. Du oppfordres til å undersøke eiendommen nøye. Ta gjerne med en fagkyndig på visning, før bud inngis. Kjøper du eiendommen usett kan du ikke reklamere på forhold som du ville blitt kjent med ved visningen.

Det kan foreligge en mangel dersom selger har holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger, og dette har innvirket på avtalen.

Dersom du oppdager forhold du mener kan være mangel, stiller avhendingsloven krav om at du reklamerer snarlig og innen rimelig tid overfor boligselgerforsikringsselskapet/selger.

Vi anbefaler at du reklamerer umiddelbart etter at du oppdaget eller burde oppdaget mangelen.

Ta kontakt med megler eller forsikringsselskapet straks du oppdager forhold du mener kan være en mangel.
Det er nye regler fra 01. januar 2022 - hva må du passe på som kjøper?
- Lese tilstandsrapport, eiendomsmeglers beskrivelse i salgsprospekteten og selgers egenerklæring nøye.
- Du kan ikke klage på forhold som du har
fått opplysninger om i tilstandsrapporten, i salgsoppgaven eller på andre måter.
- Se på tilstandsgrad og anslått utbedringskostnad for å danne deg et bilde av hva du må regne med av kostnader og eventuelle arbeider på boligen fremover. Husk at en anslått kostnad ikke er det samme som faktisk kostnad. Merk også at anslått utbedringskostnad bare er utbedring av konkrete avvik, etter den standarden som boligen har. Oppgradering til dagens standard kan koste mer. For eksempel å bytte fra gulvbelegg til parkett eller å etterisolere for bedre energibesparelse.
- Husk: Å kjøpe en brukt bolig er ikke det samme som å kjøpe en ny bolig. Gjør en vurdering av boligens alder, tilstand og type. I en eldre bolig, kan det være avvik som ikke er beskrevet, men som du ikke kan klage på til selger.

Tinglyste heftelser

Følgende heftelser vil følge eiendommen og kopi kan fås av megler. Kjøpers bank får prioritet etter disse heftelsene:

Seksjonering - Tinglyst dato 25.10.18
SNR: 6
Formål: Bolig
Tilleggsdel: Bygning og grunn
Sameiebrøk: 114 / 684


Erklæring/Avtale - Tinglyst dato 07.03.19
Bestemmelse om felles renovasjonsanlegg
GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE

Salgsoppgaven beskriver vesentlig og lovpålagt informasjon om eiendommen

Se komplett salgsoppgave

Beliggenhet

kart

Logo for EiendomsMegler 1 Tønsberg / Z-eiendom.

Snakk med oss om ditt boligsalg!

Vurderer du å selge bolig, men du vet ikke helt når? Ta kontakt med våre dyktige meglere for god rådgivning underveis i kjøps eller salgsprosessen!

Ta kontakt med oss!

Skal du selge bolig?

Vi vet at det å selge bolig er et av de største valgene man gjør i livet, uansett hvilken grunn man har for å selge.

Hva gjør jeg nå?

9 verdifulle tips til deg som skal selge bolig

Lønner det seg alltid å selge i høysesong? Hvilken pris kan du forvente å få? Og hva er viktig i en budrunde? Vi har spurt meglerne.

Husk på dette

Annonseinformasjon

FINN-kode357074297
Sist endret25. juni 2024 04:00
Referanse2-24-00285

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.