Bildegalleri

Logo for PrivatMegleren Renommé.

Har du noen spørsmål rundt salget av denne eiendommen?

Megler for dette salget

Jeg svarer gjerne på spørsmål om eiendommen og området.

Kristoffer Sætrum

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Solgt

Grefsen - Nyoppført enebolig - Høy standard - Solrik hage - 2 Garasjepl - Rolig villavei - Energiklasse A!

Kart med kartnålKastanjeveien 20B, 0487 Oslo
Prisantydning18 000 000 kr
Totalpris
18 110 472 kr
Omkostninger
110 472 kr
Hva er denne boligen solgt for tidligere?Prisstatistikk

Nøkkelinfo

Boligtype
Enebolig
Eieform
Eier (Selveier)
Soverom
4
Internt bruksareal
168 m² (BRA-i)
Bruksareal
171 m²
Eksternt bruksareal
2 m² (BRA-e)
Balkong/Terrasse
19 m² (TBA)
Byggeår
2024
Energimerking
A - Oransje
Tomteareal
1 387 m² (eiet)

Les mer om bruksareal her

Fasiliteter

Balkong/Terrasse
Garasje/P-plass
Utsikt
Bredbåndstilknytning

Oppdragsansvarlig

Privatmegleren Renommé AS / Kristoffer Sætrum

Selger/Utbygger

Kav22 Eiendom AS v/ Novium Eiendom AS

Betegnelse

Gnr. 73 Bnr. 23 SNR. 3 i Oslo kommune.
Felles garasjekjeller tinglyses som realsameie for seksjonene.
Det er utstedt Generalfullmakt på eiendommen til Kav 22 Eiendom AS.

Byggeår

2024

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et meget attraktivt og barnevennlig boligområde på Grefsen, med nærhet til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon og gode servicetilbud.

Følger du Grefsenveien forbi Kjelsås, kommer du opp til Maridalsvannet og turveier innover Nordmarka. Like nedenfor ligger Brekkedammen med populære friområder og idylliske badeplasser. Det er kort vei til alpinanlegg i Grefsenkleiva, samt Grefsen Tennisklubb som har et flott anlegg med syv baner. Kjelsås Idrettslag tilbyr i tillegg bl.a. basketball, fotball, håndball, langrenn, alpint, orientering og allidrett.

På toppen av Grefsenkleiva ligger populære Grefsenkollen restaurant. Med fantastisk utsikt, samt fjorden og hovedstaden som glitrer i det fjerne, har restauranten en eventyrlig ramme for både dagsutflukter, utekonserter og andre trivelige begivenheter.

Servicetilbud
Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Kiwi og Rema 1000. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Storo Storsenter et rikt og variert utvalg med 130 butikker, spisesteder og tjenester. Oslo sentrum ligger også godt innen rekkevidde.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss og trikk. Nærmeste togstasjon er Nydalen Stasjon mens Flybussen kan tas fra Storo.

Eiendommen har gangavstand til Grefsen barneskole og Morellbakken ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager.

Bygninger

Enebolig med 2 p-plasser i felles underjordisk garasjeanlegg.

Byggemåte

Bygd i henhold til TEK17.

Arealer og fordeling pr. etasje

1.Etg: BRA-i: 53,4 kvm.
2.Etg: BRA-i: 57,7 kvm.
U.Etg: BRA: 57,1 kvm, BRA-i: 51,4 kvm
Tillegg U.etg BRA-e 2,7 kvm sportsbod.
Arealene er målt opp av takstmann.

Kort fortalt

I et boligstrøk hvor det svært sjeldent tilbys nye boliger er det nå en energivennlig og meget tiltalende enebolig for salg.
Boligen går over tre plan og blir bygd i henhold til TEK17, med lekkert utseende, familievennlig planløsning, smakfull innredning og en rekke moderne løsninger. Boligen får 2 parkeringsplasser i underjordisk garasjekjeller med direkte inngang til boligen.
Solrik og pent opparbeidet hage med gressplen, pergola og trygge rammer for barnelek og hygge.

Standarden på huset er høy og innebærer blant annet utvendig kledning i fargen S 2005-B (en lys blåtonet farge), vinduer med RAL8014 (Sepia Brown) innramming, vannbåren gulvvarme u.etasje + 1.etasje, balansert ventilasjon med varmegjenvinning, 1-stavs eikeparkett, delikate flislagte bad og et stilfullt kjøkken fra Svane Kjøkken model Notes Platium med integrerte hvitevarer og romslig kjøkkenøy.

Standard

1. etasje
Boligen har to innganger, hvor hovedinngangen er i 1. etasje. Igjennom ytterdøren med sidefelt i glass, blir man møtt av en romslig entré med grå 60x60 fliser med vannbårengulvvarme og moderne fargevalg på vegger samt designlys fra SML lighting. I entréen er det god plass til garderobeløsning for oppbevaring av sko og yttertøy, samt plass til ytterligere møblement for øvrig oppbevaring.
I tilknytning til entréen er det et praktisk, separat toalettrom med innredning fra Dansani og Tapwell.

Stuen/kjøkkenet er et lyst og luftig allrom med énstavs parkett på gulv med vannbåren gulvvarme, hvitpigmenterte gulvlister, designbelysning fra SML lighning, moderne farger på vegger og store vindusflater som slipper inn rikelig med naturlig dagslys fra to himmelretninger. Det er god plass til å innrede med både spisegruppe og sofaseksjon med tilhørende møblement. Det pipeløp i stuen, klargjort for installasjon av peis/peisovn.

Kjøkkenet er i åpen løsning mot stuen, og kjøkkenøyen fungerer som en naturlig romdeler, spiseplass og gir ytterligere skap- og benkeplass. Innredningen er fra Svane Kjøkken modell Notes Platium med push open og benkeplater i laminat. Integrerte hvitevarer fra fra AEG består av stekeovn, oppvaskmaskin og kjøleskap. Platetopp fra Bora med innebygd ventilator.

2. etasje
I 2. etasje er det gang, to bad, stue samt tre av boligens fire soverom.Etasjen holder den samme gode standarden som resten av boligen med énstavs parkett og moderne fargevalg på alle rom.
I stuen er det plass til sofa og tv-møblement, og fungere som et ideelt rom hvor en kan trekke seg tilbake.

Hovedsoverommet er utformet på en måte hvor det er god plass til seng med nattbord på hver side og garderobeløsning. I tilknytning til hovedsoverommet er det et eget Master-bad med fliser fra Bergersen flis, baderomsinnredning fra Dansani med dobbeltservant og dusjhjørne med regnfallsdusj fra Tapwell.

Begge de to øvrige soverommene i 2. etasje har plass til seng med nattbord, skrivebord og garderobeløsning, og egne seg perfekt som barne-/gjesterom. Det er anledning til å åpne veggen i mellom rommene dersom man ønsker et større soverom.

Hovedbadet er delikat innredet med fliser fra Bergersen Flis, baderomsinnredning fra INR og innfellbare glassvegger med dusjarmatur fra Tapwell.

Underetasje
Underetasjen med egen inngang via garasjen. Her er det den samme gode standarden som resten av boligen med vannbåren gulvvarme i alle rom, full takhøyde og en planløsning som gir flere bruksmuligheter. Det er gang, flsilagt bad, vaskerom, teknisk rom, bod/garderoberom, stue og soverom.

Stuen i underetasjen, har i likhet med stuen i 2. etasje, plass til sofa og tv-møblement, og fungere som et ypperlig rom hvor en kan trekke seg tilbake. Det er lagt klart opplegg for vann/avløp i veggen.

Det 4. soverommet ligger i u.etasjen og har plass til stor dobbeltseng med nattbord på hver side og garderobeløsning.

Selger har gjort visse oppgraderinger i forhold standard leveransebeskrivelse. Dette omhandler belysning, innredninger på baderommene, fliser og fargevalg. Det vil derfor være noen mindre avvik fra romskjemaet som ligger vedlagt i salgsoppgaven.

Velkommen til en topp moderne og meget funksjonell bolig!

Hvorfor kjøpe nytt?

- Boligen er bygget etter TEK-17 med 5 års reklamasjonsfrist.
- Du slipper oppussing og uforutsette utgifter.
- Energiøkonomiske og klimavennlige løsninger. Både luft til vann varme-pumpe og solcellepanel på taket redusere energikostnadene vesentlig.
- Lav dokumentavgift.

Oppvarming

Boligen leveres med en helt nyutviklet inneklimasentral fra Flexit, EcoNordic WH4. EcoNordic er basert på en balansertventilasjonsmodul, en luft til vann varmepumpe, og en varmtvannstank. Sammen bidrar disse enhetene til å redusere energiforbruket vesentlig både til oppvarming og varmtvann i hele boligen. Ventilasjonsmodulen fanger varmen i den gamle luften i boligen. Denne varmen brukes til å varme opp ny, ren og friskluft på vei inn i boligen. Resten av varmen overføres til den nye og unike varmepumpemodulen, hvor varmen økes via det effektive og miljøvennlige kjølemediet CO2. Varmen som er gjenvunnet overføres deretter til tankmodulen som fordeler varmtvannet til kranene, dusj og vannbåren oppvarming på en energieffektiv og miljøvennlig måte. I tillegg sørger den for en stilren installasjon på teknisk rom. Varmepumpemodulen inneholder ingen utvendig del. Noe luftstøy må likevel forventes på teknisk rom og ved utluftskanalene under høy belastning. Vannbåren gulvvarme leveres som standard i underetasjen, og 1. etasje samt på alle baderom. Sove/-oppholdsrom i 2. etasje har elektrisk oppvarming.

Parkering / Garasje

Det medfølger 2 parkeringsplasser i felles underjordisk garasjeanlegg. Det er bii-inngang fra garasjen til boligens u.etasje.

Adkomst

Fra Kastanjeveien.

Beskrivelse av tomt

Tomten er pent opparbeidet med asfaltert innkjørsel. Boligen har eksklusiv bruksrett på romslig hageparsell med ferdigplen og enkel bøkehekk som markerer grensene mellom seksjonene. Det er flott pergola v/ inngangen og gjerde mot Kastanjeveien og naboeiendommen. Utebelysning på yttervegg og innkjørsel til garasjeanlegget.

Eiendommen har en meget god beliggenhet med gode solforhold fra tidlig morgen til sen ettermiddag.. Bruk av tomten mellom seksjonene er fastsatt i vedtektene som følger som vedlegg til salgsoppgaven

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f eks rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Øvrige sameiere har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følge av sameieforholdet, jf. eierseksjonsloven § 31. Pantekravet kan ikke overstige 2G (Folketrygdens grunnbeløp). Sameiet kan vedtektsfeste ytterligere panterett for sameiet. Vedtektsfestet pant tinglyses i seksjonene.

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

1904/900228-1/105 Erklæring/avtale 06.09.1904
Forbud mot generende bedrift
Megler klarer ikke å tyde innholdet. Servitutten ligger vedlagt salgsoppgaven.

1909/175-2/105 Bestemmelse om vannledn.17.12.1909
Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger m.m.
Fra Grunnboksbladet: Erklæring av 16/8 1909 fra H.Indseth om å utta vann til nærv.bruk når der for Aker kommunes regning anlegges vannledning i (ikke tilføyd) mot årlig avgift o.fl.vilkår. Kommunen tillates uten erstatning å anlegge og vedlikehold vann og kloakkledning over eiendommen.

1967/9595-1/105 Bestemmelse om bebyggelse 12.07.1967
Med flere bestemmelser
Eier av Kastanjeveien 22, gnr. 73, bnr. 24 i Oslo gis tillatelse å bebygge eiendommen på følgende vilkår: Kastanjeveien godkjennes inntil videre i sin nåværende bredde 4.0 bred kjørebane. Eier plikter når Oslo kommune måtte forlage det, straks å opparbeide vei til og langs den siden av tomten hvor den har sin adkomst, å legge hovedkloakk (spillvann), herunder i tilfelle også særskilt overvannsledning til og langs eller over tomten.

For det tilfelle at ovennevnte vei med eller uten ledninger opparbeides av andre enn eieren (fester) av ovennevnte eiendom, blir grunn som tilhører ovennevnte eiendom og som går med til anlegg av regulert vei med eller uten ledninger å utlegge i slik bredde som fastsatt i bygningsloven §47, og denne grunn blir uten videre kommunens eiendom uten dom eller ekspropriasjon fra det tidspunktet veiarbeidelsen tar til.

Eieren plikter å sette opp gjerde etter bestemmelse i bygningslovens §103.

1969/9967-1/105 Erklæring/avtale 23.06.1969
Vedtak av Oslo kommunes vann- og kloakkreglement
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
Erklæring hvor eier av matr.nr. 22 Kastanjeveien gnr. 73/24 har vedtatt Oslo kommunes vann- og kloakkreglement med diverse bestemmelser. Servitutten ligger i sin helhet vedlagt salgsoppgaven.

1969/10555-1/105 Erklæring/avtale 01.07.1969
Bestemmelse om kloakkledning
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
Eier av Kastanjeveien matr.nr. 22, gnr. 73, bnr. 24 forplikter seg til å forbinde eiendommens overvannsløp til offentlig overvannskloakk når som helst kommunen måtte forlange det og villig til å innbetale til Oslo vann- og kloakkvesen det fastsatte gebyr når offentlig overvannskloakk blir lagt.

Det vil bli tinglyst erklæring om plikten til å opparbeide offentlig vei- Dokumentet ligger vedlagt i denne salgsoppgaven.

Vei / Vann / Avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vann- og avløpsnett via private stikk- og fellesledninger. Vi gjør oppmerksom på at private ledninger vedlikeholdes for eiers regning.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Brukstillatelse datert: 03.05.24 ligger vedlagt . Det er selgers ansvar å fremskaffe ferdigattest.

Verdi ved skattefastsetting

Verdien ved skattefastsetting er p.t. ikke fastsatt. Verdien ved skattefastsetting fastsettes av Ligningskontoret etter beregningsmodell som tar hensyn til om boligen er en såkalt "primærbolig" (der boligeieren er folkeregistrert bosatt) eller "sekundærbolig" (alle boliger man eier, men ikke bor fast i). Interessenter oppfordres til å sjekke www.skatteetaten.no eller kontakte ansvarlig megler for nærmere informasjon om verdien ved skattefastsetting.

Reguleringsforhold

Eiendommen er regulert etter S-1993 og S-4220:

S-1993: Reguleringsplan for Kastanjeveien - Kapellveien fra Kastanjeveien til Bråtenalleen og Morellsvei fra Bråtenalleen til Grefsenveien med Morellsvei regulert som offentlig gangvei mellom Kastanjeveien og Grefsenveien. For S-1993 er all informasjon skrevet på kartet. S-1993 har ikke egne skrevne reguleringsbestemmelser.

S-4220: Reguleringsplan for småhusområder i Oslos ytre by (Småhusplanen): Plan- og bygningsetaten vedtar midlertidig forbud mot tiltak i påvente av ny regulering, jf. plan- og bygningsloven § 13-1.Forbudet gjelder for de arealene som er omfattet av reguleringsplan S-4220 (småhusplanen).

Beskrivelse av sameiet

En sameier eier en andel i eiendommen, med tilknyttet enerett til bruk av sin bruksenhet, jf. eierseksjonsloven § 25.

Ingen kan erverve mer enn to boligseksjoner i et sameie, jf. eierseksjonsloven § 23 første ledd. Dersom et erverv har funnet sted i strid med eierseksjonslovens regler kan Kartverket nekte overskjøting.
Dersom overskjøting blir nektet, er kjøper likevel forpliktet til å gjennomføre handelen med selger, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting.

Interessenter oppfordres til å sette seg inn i sameiets vedtekter og utomhuskart.
Drift av sameiet og eventuelt valg av styre blir opptil sameierne i felleskap.

Andre faste løpende kostnader

Strøm, ca kr. 18 000,- pr. år. (estimert ut fra et forbruk på 12.000 kWh og en strømkostnad og nettleie på kr.1,50,-/kWh)

Kommunale avgifter foreligger ikke, estimert til ca.kr. 15 000,- pr. år.

Forsikring villa/innbo: ca. kr 1000,- pr. mnd. (kjøper tegner egen forsikring).

Eiendomsskatt: foreligger ikke/er ikke beregnet.

Det er eiendomsskatt i Oslo kommune. Eiendomsskatten utgjør 3 promille av beregningsgrunnlaget og bunnfradraget er per i dag på inntil 4,6 millioner. Det gjøres spesielt oppmerksom på at beregningsgrunnlaget vil være høyere for boliger som benyttes som sekundærbolig. For å finne beregningsgrunnlaget se : http:// www.oslo.kommune.no/ skatt-og-naring/skatt-og avgift/eiendomsskatt/eiendomsskatt/

Øvrige kostnader som f.eks. internett, alarm, kabel-TV kommer i tillegg. Utbygger planlegger å inngå avtale med internett på vegne av sameiet fra Telia, Telenor eller Altiboks som er klar til innflytting. Valg skjer av utbygger på vegne av sameiet. Det tegnes ikke abonnement på TV. Dette gjøres av beboere individuelt.

Andel fellesgjeld / formue

Ingen fellesgjeld/formue.

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse. Normalt innebærer dette at fullt oppgjør må være innbetalt på meglers klientkonto senest to virkedager før avtalt overtagelsesdato.

Eventuelle vilkår knyttet til innbetalingen, eksempelvis pantedokument som skal tinglyses til fordel for kjøpers bank, må være megler i hende i god tid før overtagelse kan finne sted.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Adgang til utleie

Eiendommen kan i sin helhet fritt leies ut til boligformål.
Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, så fremt arealet er godkjent for varig opphold iht. plan- og bygningsloven og har forsvarlig radonnivå.

Konsesjon / Odel

Det er ikke krav til konsesjon ved erverv av eiendommen. Det hefter ikke odel på eiendommen.

Sikkerhetsstillelse

Alle eiendomsmeglingsforetak har lovpålagt forsikring av klientmidler begrenset oppad til kr 45 mill. Enkeltsaker er forsikret inntil kr 15 mill. Dersom kjøpers låneinstitusjon krever tilleggsforsikring ved omsetning over 15 millioner, må kjøper selv eller dennes låneinstitusjon dekke utgiftene forbundet med dette.

Planlagt overtagelse

Etter avtale

Selgers forbehold

- Bygningsmaterialer påvirkes av fuktighet og uttørking. Det kan oppstå riss og krakeleringer på grunn av bevegelse i materialene. Dette omfattes normalt ikke av reklamasjon eller garantier.
- Dersom boligen leveres med vannbåren gulvvarme vil det være behov for innjustering av varmeanlegg over en prøvedriftsperiode. Denne tiden kan vedvare utover overtakelsen.
- Det kan forekomme mindre avvik når det gjelder utearealer og disposisjonsretten over disse.
- Fotografen har lagt til en blåfarge på grunnmuren digitalt. Det er ikke malt enda, men blir omtrent som illustrert på bildene.
- Selger står fritt til å sette inn tekniske installasjoner som kummer, elskap osv der entreprenør anser det for nødvendig. Der det ikke er egnet å plassere dette i fellesarealer, kan slike tekniske innretninger bli plassert innenfor områder hvor den enkeltes seksjon har sin disposisjonsrett. Tekniske installasjoner kan være avhengig jevnlig vedlikehold og/eller serviceavtaler med leverandør.
Selger tar forbehold om at insekter/smådyr som maur/skjeggkre/sølvkre/perlekre kan forekomme også i nye boliger og tar ikke ansvar for dette. Se Folkehelseinstituttet (FHI.no) for mer informasjon.

Lovverk

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven.

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.

Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen som den er , og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Avhendingsloven § 2-11 kommer til anvendelse: Ved salg av ny bolig som blir solgt innan seks månader etter fullføringa av boligen, skal selgeren stille garanti i samsvar med bustadoppføringslova § 12, såframt selgeren har gjort avtalen som ledd i næringsverkshet og kjøperen er forbruker.

Garantier

Det stilles garantier i henhold til Bustadoppføringslovas bestemmelser. Garanti etter § 12 vil bli stilt i forbindelse med avtaleinngåelse. Garantien skal være pålydende 5% i 5 år etter overlevering av boligene til kjøper.

Forsikring

Frem til overtagelse vil eiendommen være forsikret av selger. Etter overtagelse vil eiendommen forsikres gjennom sameiets fellesforsikring. Kjøper må selv besørge innboforsikring og forsikring av eventuelle særskilte påkostninger.

Budgiving

Bud kan legges inn via Privatmeglerens "gi bud-knapp" som finnes på Privatmegleren.no/eiendommens hjemmeside og i nettannonsen. Bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID.

For mer informasjon om budgivning, se "Viktig informasjon" i salgsoppgaven.

Lov om hvitvasking

Megler er underlagt lov om hvitvasking som innebærer plikt til å melde ifra til Økokrim om mistenkelige transaksjoner

Meglers vederlag og utlegg

Godtgjørelse oppgjør (Kr.6 000)
Provisjon (salgsoppdrag) (1,25% av salgssum)
Tilrettelegging (Kr.20 000)
Dersom eiendommen ikke omsettes, faktureres selger kr 9900,- + mva. samt direkte utlegg.

Salgsoppgaven beskriver vesentlig og lovpålagt informasjon om eiendommen

Se komplett salgsoppgave

Beliggenhet

kart

Logo for PrivatMegleren Renommé.

Et rent hjem øker verdien

En ren bolig kan ha mye å si for salgssummen. Gjør boligen innbydende med en god rengjøring.

Les mer

Nymalte vegger selger

Ett nytt strøk maling kan få boligen til å se flunkende ny ut. Følelsen av å kunne flytte rett inn øker verdien på boligen.

Les mer

Tid er penger

Små oppgraderinger kan skape stor oppmerksomhet. Oppgrader hjemmet ditt før visninger for å tiltrekke flere interessenter.

Les mer
Logo

PrivatMegleren Renommé

Kun det beste på dine vegne

Prisstatistikk

Kastanjeveien 20B

2 676 klikk

på annonsen

107 142 kr

prisantydning per kvadratmeter

Prisfordeling

Pris per m² ligger 26 142 kr over snittet for eneboliger i Grefsen - Kjelsås.

Grafen viser antall eneboliger solgt i Grefsen - Kjelsås siste året fordelt på pris per m² - totalt 42 eneboliger

Antall boliger

0.01.02.03.04.0
Histogram som viser prisfordeling for boliger i Grefsen - KjelsåsDenne boligen koster 107000 kr per kvadratmeter, mens gjennomsnittet er 81000 kr per kvadratmeter47 00075 000100 000130 000Pris per m² i krDenne boligen107 000 krGjennomsnitt81 000 kr

Kvadratmeterpris tilsvarer prisantydning pluss fellesgjeld per kvadratmeter (p-rom eller BRA-i). Prisene i grafen er avrundet til nærmeste 1000 kr.

Eiendommer solgt i samme område

I løpet av de siste 12 månedene

Bilde av kartet på finn.no

Annonseinformasjon

FINN-kode353966291
Sist endret01. juni 2024 15:34
Referanse40220028

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.