Bildegalleri

Flott leilighet fra 2022 med fantastisk utsikt - Garasje i underetasje -

Kart med kartnålRøbekklia 56, 6420 Molde
Prisantydning4 990 000 kr
Totalpris
5 115 750 kr
Omkostninger
125 750 kr
Felleskost/mnd.
1 300 kr
Kommunale avg.
8 518 kr per år
Hva er denne boligen solgt for tidligere?Prisstatistikk

Nøkkelinfo

Boligtype
Leilighet
Eieform
Eier (Selveier)
Soverom
3
Internt bruksareal
90 m² (BRA-i)
Bruksareal
124 m²
Eksternt bruksareal
34 m² (BRA-e)
Balkong/Terrasse
85 m² (TBA)
Etasje
2
Byggeår
2022
Energimerking
B - Rød
Rom
4
Tomteareal
4 643 m² (eiet)

Les mer om bruksareal her

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.Visningspåmelding

Innhold

Innhold iht. tilstandsrapport:

Entré, stue, kjøkken, 3 soverom, bad, toalettrom/teknisk rom.

I tillegg disponerer boligen en garasje og bod i underetasje.

Standard

Standard iht. tilstandsrapport:

Kjøkken:
Kjøkken innredning med malte glatte finer/folie fronter, takhøye overskap laminat/kompositt benkeplater og benkebeslag med 1 kum og tilhørende armatur. Opplegg for oppvaskmaskin, integrert kjøl/fryseskap, komfyr og platetopp. Komfyrvakt og fuktsensor montert. Kjøkkenventilator montert med avtrekk ført til yttervegg/luftelyre. Kjøkken har laminat på gulv, malte plater med flis mellom benkeskap/overskap og malte tak.

Bad:
Flis på gulv med sluk og vannbåren gulvvarme. Våtromsplater på vegger og malte innvendig tak med tilhørende listverk. Bad innredning med malte glatte finer/folie fronter, heldekkende servantplate og overskap med speilfront. Nedfelt servant, veggmontert toalett og dusjhjørne med glassdører montert med tilhørende armaturer. Avtrekk via boligens balanserte ventilasjon.

Toalettrom/teknisk rom:
Toalett rom/teknisk rom har flis på gulv med sluk, malte plater på vegger og malte tak/takplater med tilhørende listverk. Rommet har avtrekk via balansert ventilasjon. Rommet har fordelerskap for rør i rør , regulatorskap for vannbåren gulvvarme, opplegg for vaskemaskin, enhet for balansert ventilasjon,
veggmontert toalett, servant og sikringsskap montert.

Tekniske installasjoner:
Leiligheten har trykkutsatt ledningsnett i rør i rør system med fordeler skap montert.
Leiligheten har 200 liters varmtvannstank montert.
Leiligheten har ledningsnett for avløp og sluker av plast og hovedavløp av soilrør fra bygge år. Opplegg for vaskemaskin med tilhørende armaturer montert i boligens tekniske rom/vaskerom. Ledningsnett i grunn under boligen også av plast ut i fra bygningens referansenivå.

Oppvarming

Vannbåren gulvvarme i boligen med regulator skap med trykktank plassert i teknisk rom/vaskerom.

Beskaffenhet

Tomten er opparbeidet med asfaltert vei og parkering, samt terrengmurer mot nord av naturstein.

Beliggenhet

Eiendommen ligger med flott utsikt i et rolig og barnevennlig bolig område rett øst for Årølia. Det er kort vei til barnehage, barneskole, Rivalbanen, Akerhallen, Coop Nærbutikk og gode bussforbindelser til Molde sentrum.

Det er fine turmuligheter i nærområdet som Gapahuken og Hausen. Det er også gangavstand til Eplehagen på Årø med sjøaktiviteter, bademuligheter, grilling og volleyballbane.

Adkomst

Bygningen har heis etablert i felles areal. Kun visuelt vurdert da det er ett sameie ansvar.

For veibeskrivelse henvises det til vedlagte kart i salgsoppgaven. Det vil bli skiltet med EiendomsMegler 1-skilt ved fellesvisning.

Parkeringsforhold

I garasje.
Garasjeplass er iht. seksjoneringen og er en tilleggsdel til seksjonen.

Adgang til utleie

Det er kun en godkjent bruksenhet i boligen.

Radon

Denne boligen er radonmålt i 2023 og verdiene av målingen ligger innenfor anbefalte grenseverdier

Regulering

Eiendommen ligger i et område regulert til boligformål. Kopi av situasjonskart, reguleringsplaner m/bestemmelser etc. er innhentet av megler og ligger vedlagt i salgsoppgaven. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Reguleringsplaner
Id: 201813
Navn: Røbekklia ME II
Plantype: Mindre reguleringsendring
Status: Endelig vedtatt arealplan
Ikrafttredelse: 21.06.2018
Delarealer:
Delareal: 4 644 m
RPHensynsonenavn: H220_1

Delareal: 4 644 m
Formål: Boligbebyggelse-konsentrert småhusbebyggelse
Feltnavn: BK8

Kommuneplaner
Id: K201401
Navn: Kommuneplanens arealdel for Molde - del 1, 2015-2025
Plantype: Kommuneplanens arealdel
Status: Endelig vedtatt arealplan
Ikrafttredelse: 06.10.2016
Delarealer:
Delareal: 881 m
Arealbruk: Grønnstruktur (utgått),Nåværende

Delareal: 4 644 m
KPHensynsonenavn: S_130
KPSikring: Byggeforbud rundt veg, bane og flyplass

Delareal: 3 763 m
Arealbruk: Boligbebyggelse, Nåværende

Ferdigattest

Det er utstedt ferdigattest for tre firemannsboliger og to tomannsboliger, Halsmyrbakken 55-57 og Røbekklia 56-60 den 13.12.2022.

Det er ikke samsvar mellom byggegodkjente tegninger mottatt fra kommunen og dagens utnyttelse av eiendommen. Dette gjelder bl.a. bod benyttes i dag som vaskerom. Det gjøres oppmerksom på at endring fra tilleggsdel til hoveddel er søknadspliktig. Kjøper overtar ansvar, risiko og konsekvenser knyttet til dette/ulovligheten, kfr. oppdragsansvarlig.

Beskrivelse (type bolig)

Selveierleilighet

Bygningsinformasjon / byggemåte

Byggemåte iht. tilstandsrapport:

Bygningen har grunnmur utført i betong som er ubehandlet utvendig. Gulv på grunn av støpt og avrettet betongpuss plate, med isolasjon og fuktsperre montert, ut ifra bygningens referanse nivå. Etasjeskille er oppført med tre bjelkelag med undergulv og underliggende kledning. Yttervegger over grunnmur er oppført i tradisjonell bindingsverk konstruksjon, på ytterside kledt med liggende/stående falset kledning med behandlet overflater, på innside kledt med plate. Tak konstruksjon er oppført av luftet, pre fabrikkert takstol/sperre konstruksjon, på innside isolert med plate, på ytterside utført med undertak, lekter og taktekking av steinbelagte stålplater med tilhørende takrenner. Utkraget med takoverbygg av bjelker, undergulv, papp/folie tekking, impregnert dekke og tilhørende rekkverk i stål og glass. Vinduer og balkongdør med 2-3 lags isolerglass og isolert/brannklassifisert ytterdør med tilhørende listverk og beslag. Utkraget veranda/terrasse mot syd, vest og nord av impregnerte bjelker og dekke, delvis med undergulv, papp/folie tekking, impregnert dekke og tilhørende rekkverk i stål og glass montert på bærende konstruksjon av jern dragere (syd). Takoverbygg over del av veranda mot syd.

Garasje:
Garasje i underetasje med ubehandlet betong på gulv, malte
plater/betong på vegger og malte plater i tak. Hulltaking er ikke foretatt. Rommet har en konstruksjon som gjør hulltaking unødvendig. Leddport i stål og glassfiber med automatisk portåpner montert.

Bod i underetasje:
Bod med laminat på gulv, malte plater/betong på vegger og malte plater i tak med tilhørende listverk.

Diverse

Eierforholdet reguleres av eierseksjonsloven av 16.06 2017 nr. 65. Med eierseksjon forstås sameieandel i bebygd eiendom med tilknyttet enerett til bruk av bolig. Det gjøres oppmerksom på at man kun kan erverve to boligseksjoner i sameiet, med unntak av erverv av fritidsbolig. Seksjonseiere kan holdes solidarisk ansvarlig for andres mislighold av fellesutgiftene i forhold til sin sameiebrøk. I følge Eierseksjonsloven skal det foreligge vedtekter i et sameie. Vedtektene kan endres iht. bestemmelsene i lov om eierseksjon. Manglende sameievedtekter medfører ikke at det er et ulovlig sameie, men sameierne anbefales å bidra til at det opprettes slike vedtekter som loven tilsier.

Hvitevarer / tilbehør

Hvitevarene og brunevarer medfølger ikke i handelen med mindre det tydelig fremgår av salgsoppgaven.

Ligningsverdi (formuesverdi)

Primær formuesverdi kr 0,-
Sekundær formuesverdi kr 0,-
Formuesverdi årstall 0

Det foreligger ingen ligningsverdi i altinn for denne eiendommen

Boligselgerforsikring

Selger har ikke kjøpt boligselgerforsikring, men har fylt ut egenerklæringsskjema. Kjøper oppfordres til å gjennomgå innholdet i skjemaet i forkant av budgivning.

36. Hvis det er noe annet ved eiendommen eller boligen som det kan være viktig for kjøperen å vite om kan du skrive det her. Du kan også bruke denne boksen til å legge inn det du ikke fikk plass til andre steder.:
Se vedlagt tilstandsrapport.

Boligkjøperforsikring

EiendomsMegler 1 formidler Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler de neste fem årene. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/ småbruk, er det kun forhold tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar tegningsprovisjon fra HELP.

Overtakelse

Etter nærmere avtale med selger.

Viktig informasjon

Oversikt over godkjente byggesaker i eiendommens nærområde:
Gbnr. 36/96 Halsmyrbakken 47-53: Godkjente boliger (2021), se vedlagt situasjonskart.

Tinglyste heftelser

Følgende heftelser vil følge eiendommen og kopi kan fås av megler. Kjøpers bank får prioritet etter disse heftelsene:

Seksjonering - Tinglyst dato 10.03.21
SNR: 13
Formål: Bolig
Tilleggsdel: Bygning
Sameiebrøk: 1 / 16

Salgsoppgaven beskriver vesentlig og lovpålagt informasjon om eiendommen

Se komplett salgsoppgave

Beliggenhet

kart

Logo for EiendomsMegler 1 Molde.

9 verdifulle tips til deg som skal selge bolig

Lønner det seg alltid å selge i høysesong? Hvilken pris kan du forvente å få? Og hva er viktig i en budrunde? Vi har spurt meglerne.

Les mer

Kjøpe eller selge bolig først?

Planlegger du å bytte bolig? Det er særlig tre ting du bør ta stilling til før du velger rekkefølge. Her får du våre megleres beste råd i boligbytteprosessen.

Les mer

Selge bolig? Sjekk hvor tidlig du bør starte

Å selge en bolig er ikke gjort på et knips – særlig ikke om du vil få best mulig pris for den. Faktisk kan det lønne seg å begynne i god tid.

Les mer
Logo

EiendomsMegler 1 Molde

Vi loser deg trygt gjennom hele boligsalget

Annonseinformasjon

FINN-kode345738468
Sist endret18. juni 2024 04:01
Referanse13240069

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.