Bildegalleri

Solgt
Espa, Tangen

Bolig/ Fritidseiendom med panoramautsikt på Espa for salg, ta kontakt for privat visning.

Kart med kartnålVensvangvegen 328, 2338 Espa
Prisantydning2 590 000 kr
Totalpris
2 662 500 kr
Omkostninger
72 500 kr
Fellesgjeld
0 kr
Felleskost/mnd.
0 kr
Kommunale avg.
7 603 kr per år
Eiendomsskatt
4 808 kr per år
Formuesverdi
1 701 700 kr
Verditakst
2 972 500 kr
Hva er denne boligen solgt for tidligere?Prisstatistikk

Nøkkelinfo

Boligtype
Enebolig
Eieform
Eier (Selveier)
Soverom
3
Internt bruksareal
204 m² (BRA-i)
Bruksareal
262 m²
Eksternt bruksareal
58 m² (BRA-e)
Balkong/Terrasse
7 m² (TBA)
Etasje
2
Byggeår
1948
Tomteareal
2 889 m² (eiet)

Les mer om bruksareal her

Fasiliteter

Balkong/Terrasse
Barnevennlig
Garasje/P-plass
Ingen gjenboere
Peis/Ildsted
Rolig
Utsikt
Bademulighet
Fiskemulighet
Turterreng

Beskrivelse

Eiendom med hovedhus, uthus/anneks og åpen garasje. Huset er enkelt og sjarmerende og har siste 20 år vært eid og bebodd av kreativ hageelsker med sans for form og farge. Det er nydelig utsikt og fantastiske solnedganger over Mjøsa fra stue og terrasse. Det er 3 soverom i 2 etasje og i tillegg 2 kott med vindu hvor det ene er benyttet som et fjerde soverom. Uthus/Anneks har 3 rom hvor to er isolerte og har tidligere vært boligrom og har pipe.

Beliggenhet

Gorovangen er en Idyllisk landlig eiendom i stille grend med fantastisk vestvendt utsikt over Mjøsa. Eiendommen egner seg som bolig eller fritidseiendom 1 times kjøring fra Oslo. Eiendommen grenser mot friområder og allmenning med spredt hus og hyttebebyggelse. Det er fine turmuligheter i nærområdet, med badeplasser og fiskemuligheter i Bergsjøen, andre sjøer i allmenningen og i Mjøsa. Det er oppkjørte skiløyper i allmenningen og slalombakke i Brummunddal.
Det er ca 7 km til tettstedet Tangen med nærbutikk og togstasjon. Til Espa skole/kulturhus og barnehage er det ca 5km. Ungdomskole er i Stange ca 20 km fra Gorovangen, skolebarn har fri transport til skolene.

Adkomst

E6 Avkjørsel 61 Espa eller 62 Skaberud.
Velkommen for å se på stedet.

Beskaffenhet

Tomten ligger i skrånende terreng mot vest med flott utsikt over Mjøsa og sen kveldssol til 22-23 om sommeren. Det er adkomstallè under russiske piletrær, opparbeidet stor blomsterhage med dam med vannliljer og karper, stier, frukttrær og bærbusker. Dammen ligger i nabogrense og eies i fellesskap med nabo. Mot vest der utsikten er mot Mjøsa er det skrånende terreng med eng ned til hekk i tomtegrense mot Vensvangvegen.
Det er 12 plantekasser for dyrking av grønnsaker, urter og bær. Eiendommen ligger mot allmenning og friområder og har mye besøk av dyr som ekorn, fugler og rådyr.

Vesentlige opplysninger

Eiendommen har eget borrevann, vannkilde ca 70m ned. Det er godt vann og har vært rikelig med vann. Vannkvaliteten har ikke vært testet. Avløp er i dag til kum og fordelingskum som tømmes av kommunen hvert år. Anlegget oppfyller ikke dagens krav til avløpsanlegg og det må forventes at ny eier på sikt må utbedre dette. Kommunen har opplyst om at det vil komme et pålegg om utbedring om få år. Dette må kjøper selv innhente informasjon om, se vedlegg fra kommunen.
Eiendommen selges som den står som beskrevet i vedlagt tilstandsrapport. Visninger gjennomføres av selger og kontrakt og oppgjør gjennomføres via eiendomsmegler/advokat.
Eiendommen er regulert til bolig, det er ikke boplikt i Stange kommune. Kommuneplanen sier at det er vanskelig å få godkjent å bygge nye boliger og fritdsboliger på Espa pga. vann og avløpsforhold. Bruksendring fra bolig til fritidsbolig skal være enklere å få godkjent. Om eiendommen ønskes benyttet til fritidsbolig kan den søkes bruksendret.

Ta kontakt med selger for komplett informasjon

Beliggenhet

kart

Profilinfo

Du må være logget inn for å se profilen

Annonseinformasjon

FINN-kode343425385
Sist endret01. juli 2024 10:34

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.