Bildegalleri

Mebonden

Eksklusiv og lekker funkisbolig med attraktiv beliggenhet | Svært gode sol- og utsiktsforhold| Stor tomt |Utleiemulighet

Kart med kartnålBirchhagen - Tomt nr. 3, 7580 Selbu
Prisantydning4 530 000 kr
Totalpris
4 576 420 kr
Omkostninger
46 420 kr
Hva er denne boligen solgt for tidligere?Prisstatistikk

Nøkkelinfo

Boligtype
Enebolig
Eieform
Eier (Selveier)
Soverom
5
Primærrom
214 m²
Bruksareal
220 m²
Byggeår
2023
Tomteareal
1 136 m² (eiet)

Les mer om bruksareal her

Fasiliteter

Balkong/Terrasse
Peis/Ildsted
Ingen gjenboere
Barnevennlig
Rolig
Kabel-TV
Moderne
Sentralt
Garasje/P-plass
Bademulighet
Turterreng
Offentlig vann/kloakk
Utsikt
Bredbåndstilknytning
unknown (286)

Visning

Ta kontakt med megler Jonas Sønnesyn for å avtale visning av eiendommen.
Visningspåmelding

Beskrivelse

Velkommen til attraktive Birchhagen boligfelt! En eksklusiv og lekker funkisbolig som vil holde en gjennomgående god standard. Eiendommen ligger meget fint til på en stor endetomt, vestvendt med flott utsikt mot Gjestegården, Putten og Selbusjøen. Tomten har også svært gode solforhold. Det vil være mulig å gjøre tilpasninger på overflater, inredning etc. slik at kjøper får boligen akuratt slik man ønsker. Boligen leveres i utgangspunktet som nøkkelferdig hovedetasje og underetasje. Utleiedel leveres isolert, men uinnredet. Boligen kan som tilvalg leveres med ferdig innredet utleiedel med potensielt gode leieinntekter.

Boligen vil gå over 2 plan og inneholder en stor stue med store vindusflater og utgang til romslig terrasse. Her vil man ha svært gode sol- og utsiktsforhold. Kjøkkenet vil være på hele 26 kvm og bestå av et pent og moderne kjøkken med kjøkkenøy og god plass til spisegruppe. Kjøkkenet vil også ha store vindusflater som sørger for maksimal utnyttelse av den flotte utsikten. Hovedetasjen vil ellers bestå av en romslig entrè, samt 3 store soverom på hhv. 12,7-, 9- og 9 kvm, samt et flott bad. Underetasjen vil bestå av kjellerstue, bad, soverom, bod og gang. Det er også mulighet for å få levert en egen utleiedel bestående av stue/kjøkken, gang, bad og soverom. Det er Byggmester Ofstad som bygger boligen.

Dersom det er ønskelig for kjøper så kan boligen leveres med følgende alternativer:
- Alternativ 1: (Fast pris kr. 4.530.000,-)
Boligen leveres uinnredet. Alle utvendige arbeider ferdigstilles.

- Alternativ 2: (Fast pris kr. 6.190.000,-)
Boligen leveres som nøkkelferdig hovedetasje og isolert underetasje. Alle utvendige arbeider ferdigstilles.

- Alternativ 3: (Fast pris kr. 6.950.000,-)
Boligen leveres som nøkkelferdig hovedetasje og hoveddel underetasje. Utleiedelen leveres isolert og uinnredet. Alle utvendige arbeider ferdigstilles.

Boligen er under bygging og kan ferdigstilles i Q1 2024. Ta kontakt med megler Jonas Sønnesyn for å gjøre boligdrømmen til virkelighet!

Beliggenhet

Meget attraktiv beliggenhet i et nyetablert boligfelt. Eiendommen har fantastisk utsikt over Selbusjøen og svært gode solforhold. Fra eiendommen har man nærhet til det meste man trenger i hverdagen. Skoler og barnehage, samt dagligvarebutikk, vinmonopol, apotek, bank, bakeri og busstopp ligger i gangavstand fra boligen.

Kun en kort gåtur fra eiendommen finner man Årsøya. Øya har bane for Frisbeegolf, sandvolleyball, sandhåndball, HC- fiskeplass og en lekepark for de yngste gjestene. I tilknytning til øya ligger også den flotte Selbustien, med ca. 8km tilrettelagt sti som passer godt for folk i alle aldre. Her har man også badestrand og grillplass.

Selbu, selbuvottens hjemsted, finner du en times kjøretur utenfor Trondheim sentrum. Med et mangfold av natur- og kulturopplevelser byr kommunen blant annet på en av Trøndelags fineste badestrender, Vikaengene. Her finner du kilometervis med barnevennlig sandstrand. Ellers er det nærmest ubegrensede muligheter for den fiskeglade. Med Selbusjøen beliggende midt i bygda og med over 300 andre fiskevatn og enorme utmarksområder er Selbu en av de virkelig store jakt- og fiskeområdene i Trøndelag. Det skal nevnes at Selbu også kan skryte på seg å ha en av Nord- Europas beste ørretelver, Nea. Skulle bylivet friste er ikke Trondheim mer enn ca. 1 times kjøring unna, Værnes ligger ca. 30 minutter unna. For den ellers turglade sjel er det muligheter for vandring på oppmerkede stier, i fjell og skog, samt skigåing i oppkjørte løyper. Selbu er en svært barnevennlig kommune med gode idrettstilbud samt flere skole- og barnehagetilbud. Velkommen til et aktivt liv i naturskjønne omgivelser i Selbu

Salgsoppgaven beskriver vesentlig og lovpålagt informasjon om eiendommen

Se komplett salgsoppgave

Beliggenhet

kart

Logo for Nylander &Partners Trondheim.

Store og små grep for en mer energieffektiv bolig

Her får du tipsene til hvilke grep du bør ta for å få lavere energiforbruk og bedre inneklima

Les mer her

Store og små grep for en mer energieffektiv bolig

Her får du tipsene til hvilke grep du bør ta for å få lavere energiforbruk og bedre inneklima

Les mer her

Ny drakt & nye verktøy

Våre nye, optimaliserte nettsider og med markedsledende teknologi som sikrer målrettet annonsering - gjør vi det lettere for deg å oppnå boligdrømmen.

Les mer her
Logo

Nylander &Partners Trondheim

Verdien av lokalkunnskap

Annonseinformasjon

FINN-kode326920499
Sist endret04. feb. 2024 01:24
Referanse67230100

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.