Bildegalleri

Pen enebolig med attraktiv og solrik beliggenhet! Fortryllende sjøutsikt. Gangavstand til fjellheis, skole og barnehage.

Kart med kartnålSkogveien 1, 3085 Holmestrand
Prisantydning4 500 000 kr
Totalpris
4 613 740 kr
Omkostninger
113 740 kr
Kommunale avg.
18 641 kr per år
Eiendomsskatt
7 065 kr per år
Formuesverdi
1 109 188 kr
Hva er denne boligen solgt for tidligere?Prisstatistikk

Nøkkelinfo

Boligtype
Enebolig
Eieform
Eier (Selveier)
Soverom
3
Primærrom
157 m²
Bruksareal
157 m²
Byggeår
1950
Energimerking
G - Rød
Tomteareal
992 m² (eiet)

Les mer om bruksareal her

Fasiliteter

Balkong/Terrasse
Barnevennlig
Garasje/P-plass
Hage
Offentlig vann/kloakk
Peis/Ildsted
Rolig
Sentralt
Utsikt
Turterreng

Visning

Velkommen til visning! Meld deg på ved å trykke "visningspåmelding" i våre boligannonser. Ta gjerne kontakt med megler eller på telefon for avtale om privatvisning. Visning med megler til stede vil ikke bli avholdt uten påmeldinger. Ta gjerne kontakt med megler i forkant av visningen om du har spørsmål.
Visningspåmelding

Om boligen

Pen enebolig med spektakulær utsikt over fjorden og ettertraktet beliggenhet! Fra boligen er det gangavstand til både skole og barnehage, så vel som flotte turområder. Kort vei til busstopp og gangavstand til fjellheisen på Rove som tar deg rett ned til Holmestrand sentrum og den moderne jernbanestasjonen med i underkant av 1 times reisevei til Oslo S. Holmestrand er et idyllisk, trygt og perfekt sted å bo for hele familien.

Praktisk planløsning over tre plan med lyse og åpne rom. Her får du blant annet 3 soverom, kjøkken, 2 stuer, gang, kjellerstue (ikke godkjent), vaskerom/bod og baderom. Pent opparbeidet tomt som byr på boltreplass for en aktiv familie, pene uteområder og garasje. Boligen har behov for modernisering, så her har du anledning til å skape din drømmebolig!

Velkommen!

Salgsoppgaven beskriver vesentlig og lovpålagt informasjon om eiendommen

Se komplett salgsoppgave

Beliggenhet

kart

Logo for DNB Eiendom AS.

Ett klikk nærmere drømmeboligen

Sett opp et boligsøk med DNB Eiendom. Vi finner boligen som matcher dine ønsker. Du får varsel når aktuelle boliger blir lagt ut i markedet.

Finn din drømmebolig

Ha det praktiske klart. Selg når det passer deg.

Med Forspranget kan du forberede salget - uten stress - og være klar til å legge boligen ut i markedet akkurat når det passer deg!

Forspranget
Logo

DNB Eiendom AS

Fra hjem til hjem

Annonseinformasjon

FINN-kode326829543
Sist endret12. juni 2024 11:57
Referanse608230154

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.