Bildegalleri

Solgt

HEKSEBERGÅSEN: Påkostet og innbydende rekkehus - Garasje - Solrike terrasser - Flott utsiktsbeliggenhet - Familievennlig

Kart med kartnålJutulvegen 9, 2016 Frogner
Prisantydning2 850 000 kr
Verditakst
2 850 000 kr
Hva er denne boligen solgt for tidligere?Prisstatistikk

Nøkkelinfo

Boligtype
Rekkehus
Eieform
Eier (Selveier)
Soverom
4
Primærrom
136 m²
Bruksareal
138 m²
Byggeår
1985
Energimerking
E - Oransje
Tomteareal
211 m² (eiet)
Bruttoareal
154 m²
Boligselgerforsikring
Ja

Les mer om bruksareal her

Fasiliteter

Balkong/Terrasse
Peis/Ildsted
Parkett
Barnevennlig
Rolig
Kabel-TV
Hage
Offentlig vann/kloakk
Garasje/P-plass
Utsikt
Bredbåndstilknytning

Velkommen til visning!

PRIVATmegleren har gleden av å presentere Jutulveien 9 som er et lyst, nyoppusset og innbydende rekkehus over tre plan med meget god standard.

Rekkehuset har bl.a. terrasse i forbindelse med inngangsparti, utgang fra stuen til stor skjermet terrasse, meget gode sol- og utsiktsforhold, samt parkeringsplass i privat garasjerekke.

Eiendommen ligger i et sentralt, attraktiv og barnevennlig boligområde på Heksebergåsen i Sørum kommune, og har nærhet til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon, flotte rekreasjonsområder og daglige servicetilbud.

Jutulveien 9

- Innholdsrikt, nyoppusset og gjennomført rekkehus med fantastisk utsikt.
- Privat garasje i garasjerekke, samt gjesteparkering.
- Stor, solrik og skjermet terrasse på 38 kvm med gode sol- og utsiktsforhold.
- Romslig entré med praktisk garderoberom.
- Delikat og stilfullt kjøkken med åpen løsning mot stuen.
- Integrerte hvitevarer samt god plass for romslig spisebord.
- Lys og tiltalende stue med koselig peisovn.
- Ett delikat bad/wc/vaskerom med både dusj og badekar.
- Ett separat gjestetoalett i første etasje med håndvask.
- Meget koselig loftstue med god plass for sofa og TV-løsning.
- Fire koselige soverom med garderobeløsning på tre av rommene.
- Skyvedørsgarderobe i gang i andre etasje.
- Lagringsloft, utendørs bod, redskapsbod og lagringsplass i garasje.
- Varmekabler, automatsikringer, vedovn og panelovner.
- Meget barnevennlig område med bomvei, derfor lite trafikk inn på tunet.
- Flere koselige lekeplasser på tunet og i nærområdet.
- Skolebussordning til barneskole og ungdomsskole.
- Flotte rekreasjonsområder i nærmiljøet, samt kort vei til servicetilbud.

Planløsning

Første etasje: Vindfang, garderobe, toalett, trappegang, kjøkken og spisestue/stue.
Andre etasje: Trappegang, bad/wc og 3 soverom.
Loft etasje: Trappegang, loftstue og soverom.

Entré/gang

Entreen er praktisk innredet med bl.a. laminat på gulv og garderoberom med god plass for oppbevaring av tøy, og gir et godt førsteinntrykk av rekkehuset. Rommet er holdt i lyse tidsriktige farger, noe som er gjennomgående for de øvrige rommene.

Kjøkken i åpen løsning

Pent Landkjökken med åpen løsning mot stue, samt praktisk designet med god benke- og lagringsplass. Innredningen har lyse profilerte fronter og er utstyrt med vitrineskap, panel over heltre benkeplate, downlights belysning, enkel vaskekum, benkebelysning, integrert kjøleskap, stekeovn, induksjonstopp, ventilator og oppvaskmaskin.

Stue og terrasse

Rekkehuset har en lys og innbydende stue/spisestue med god plass for sofaløsning med tilhørende møblement og spisebord. Stuen er også utstyrt med en effektiv vedovn for ekstra hygge og varme på kalde vinterdager. Rommet har gode vindusflater som gir rikelig med lys, samt utgang til stor solrik terrasse med fantastisk utsikt.

Loftstue

Loftetasjen innehar i tillegg en meget koselig loftstue med god plass for sofa og TV-løsning, noe som vil gi ekstra spillerom og privatliv hos barnefamilier. Det er mulighet for kontorplass.

Bad/WC

Boligen inneholder ett delikat baderom, samt ett separat gjestetoalett. Badet er utstyrt med fliser på gulv, fliser på vegg, gulvvarme, enkel servant, servantmøblement, overskap, speil med integrert belysning, frittstående toalett, innfliset badekar med dusj og opplegg for vaskemaskin.

Soverom og garderobe

Rekkehuset har fire koselige soverom hvorav tre med garderobeløsning, og har god lagringsplass med bl.a. garderobeløsning i entré, dobbel skyvedørsgarderobe i gang i andre etasje, lagringsloft, utendørs bod, redskapsbod og lagringsplass i garasje. Det er balkong fra hovedsoverommet.

Varme/elkraft/ildsted

Oppvarming med panelovner. Gulvvarme på bad/wc. Peisovn i stuen. Sikringsskap med automatsikringer plassert i vindfang. Kabel-TV uttak i flere rom.

Parkering

Privat garasje i garasjerekke med innlagt strøm og lys, samt felles utendørs parkering for beboer etter områdets gjeldende bestemmelser.

Tomt

Eiet tomt på 211,8 m². Inngjerdet forhage med hekkbeplantning. Eiendommen grenser mot felles grøntarealer og skogen.

Fellesarealene er opparbeidet og beplantet med plener, asfalterte internveier, lekestativer og sittegrupper. Fantastisk utsikt over Sørumlandet, Skedsmo og Øyeren. Meget gode solforhold med sol frem til ca. kl. 21.00 på sommeren.

Beliggenhet

Heksebergåsen fremstår som et hyggelig boligområde med nærhet til skoler, barnehager, kollektivtransport, marka og daglige servicetilbud.

For barna og den aktivitetslystne kan området by på fotballbane, kunstgressbane, lekeplass, idrettshall, skøytebane, svømmehall, skiløyper, akebakker, skateramp og treningssenter som gjør området til et attraktivt sted å bosette seg.

Boligen ligger også i nærhet til flotte tur- og friluftsområder som gir gode rekreasjonsmuligheter både sommer og vinter. Lysløype er under oppbygging.

Shopping

Jutulveien 9 har nærhet til et godt utvalg av daglige servicetilbud. Dine innkjøp gjøres enklest ved Kiwi Fjellbo og Kiwi Frogner som begge ligger i nærområdet.

Ønsker du ytterligere servicetilbud ligger boligen nært Skedsmo Senter som har et godt servicetilbud med bl.a. matbutikk, post, minibank, apotek, helsekost, mote, interiør, kafeer, restauranter, lege, tannlege etc.

Det er også kort vei til Lillestrøm sentrum, Strømmen Storsenter, Lørenskog med både Metro og Triaden kjøpesenter, samt Oslo sentrum med alt det innebærer av hovedstadens fasiliteter og servicetilbud.

Kollektivtilbud

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss og tog som forenkler et aktivt liv uten bil. Nærmeste holdeplass er Fjellbo og ligger ca. 5 min gange fra boligen.

Skole og barnehage

Boligen sokner og har skolebussforbindelse til Frogner barneskole som også har et velfungerende SFO tilbud. For elever i ungdomstrinnene sokner boligen til Melvold ungdomsskole.

Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager. Høyskolen i Akershus har beliggenhet på Kjeller med et bredt utvalg av studietilbud.

Tidsavstander

Skedsmokorset ca. 5 min.
Lillestrøm ca. 10 min.
Strømmen ca. 12 min.
Lørenskog ca. 15 min.
Gardermoen ca. 19 min.
Oslo S. ca. 20 min.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle visningsboligen. Det vil også bli skiltet med visningsskilter fra PRIVATmegleren til annonserte visninger. Velkommen til visning!

Arealer og fordeling per etasje

Primær-rom: 136 kvm, Bruksareal: 138 kvm, Bruttoareal: 154 kvm

1. etasje: BRA 52m2, P-areal 50m2, S-areal 2m2
2. etasje: BRA 52m2, P-areal 52m2
Loft: BRA 34m2, P-areal 34m2

Ta kontakt med megler for komplett informasjon

Beliggenhet

kart

Annonseinformasjon

FINN-kode32568288
Sist endret20. jan. 2012 12:28
Referanse24110424

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.