Bildegalleri

Innholdsrik og pen enebolig i barnevennlig villastrøk - Hasle - Sarpsborg

Kart med kartnålHasle terrasse 11, 1734 Hafslundsøy
Prisantydning5 250 000 kr
Totalpris
5 396 900 kr
Omkostninger
146 900 kr
Kommunale avg.
19 030 kr per år
Formuesverdi
1 049 649 kr
Hva er denne boligen solgt for tidligere?Prisstatistikk

Nøkkelinfo

Boligtype
Enebolig
Eieform
Eier (Selveier)
Soverom
4
Primærrom
246 m²
Bruksareal
296 m²
Byggeår
1981
Energimerking
F - Oransje
Tomteareal
1 217 m² (eiet)

Les mer om bruksareal her

Fasiliteter

Balkong/Terrasse
Peis/Ildsted
Parkett
Barnevennlig
Rolig
Garasje/P-plass
Turterreng
Offentlig vann/kloakk
Bredbåndstilknytning
Lademulighet

Visning

Vi oppfordrer til å benytte visningspåmelding, dette sikrer god oppfølging fra megler. Ta gjerne kontakt med megler i forkant av visning dersom du har spørsmål. Husk å lese salgsoppgaven før visningen. Velkommen!
Visningspåmelding

Beskrivelse

Dette er en innholdsrik og velholdt enebolig beliggende på Hasle, et veletablert og barnevennlig villastrøk fra tidlig 80-tall - ca 8 km fra Sarpsborg sentrum og jernbanestasjon. Boligområdet ligger landlig, rett øst for Glommas løp og er omgitt av skogsterreng med fine turmuligheter. Boligen er godt tilpasset en barnefamilies behov bl.a. med tre stuer, vinterhave, 2 bad, stort kjøkken og fire til fem soverom - og to innvendige garasjeplasser hvorav en med el-billader. Huset ligger på en solrik, pent opparbeidet tomt, i en rolig boliggate, med flere fine uteplasser.

Innhold

1.etasje med entré, toalettrom, gang, bad, stue, spisestue, kjøkken og tre soverom. Utgang fra hovedsoverom til balkong på ca 3,5 m². Utgang fra
spisestue til innglasset veranda på ca 19 m² i gulvflate, med videre adkomst til hellebelagt uteplass på ca 50 m². Alle rom er P-rom, foruten innglasset veranda som er angitt som S-rom.

Kjeller/ Underetasje inneholder: Entre, hall, vaskerom, bad, trimrom, kjellerstue, soverom og et rom benyttet som kontor, to boder, garasje med intern adkomst fra bod. Alle rom er P-rom foruten boder og garasje som er S-rom. Underetasjen har egen inngang fra gårdsplass.

Frittstående garasje med overbygg/ smal carport og tilliggende bod.

Standard

Gulv er belagt med keramiske fliser, merbau parkett og vinylbelegg. Vegger er belagt med tapet, keramiske fliser og malte flater. Tak har glatte, malte flater, dels kombinert med malt panel og himlingsplater, med utstrakt bruk at downlightbelysning. Baderom, wc og kjøkken i første etasje, samt vaskerom, trimrom og baderom i underetasje har innfelte høytalere i tak.

Entré

En romslig entre med skjult garderobe og adkomst til gjeste wc.

Stue

I første etasje er det innredet en stor stue/ spisestue som vender seg ut mot en innglasset veranda. Verandaen er utstyrt med peis og er et fint rom der man kan nyte lyset ut over høst og vinter. Innenfor stuen, ligger TV-stuen , med peis. I kjelleretasjen er det innredet en kjellerstue med adkomst fra hallen nede.

Kjøkken

Kjøkkenet er innholdsrikt og velutstyrt, henvendt ut mot spisestuen. Kjøkkeninnredningen er levert av Strai kjøkken og har hvite, glatte overflater med detaljer i eik. Utstyrt med keramisk koketopp, stekeovn og micro i benkehøyde, intergrert oppvaskmaskin og kjølehjørne. Kjøkkenet har en fin spiseplass med intergrert TV på veggen, så kan du følge med på nyhetene under frokosten.

Bad/ Vaskerom

Boligen har to gode, velutstyrte bad. Badet i første etasje har dobbel servantinnredning fra Danica, med tilhørende høyskap på hver side, dusj, vegghengt wc og bidet. Badet i underetasjen har badekar, servantinnrdning, wc og dusj.

Dette vaskerommet kan være med på å gjøre hverdagen lettere. En innholdsrik innredning med strykebrett og opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Vaskerommet har en innholdsrik innredning med benkeskap med intergrert strykebrett, overskap og skyvedørsgarderobe/skap. Et egen høyskap med plass for vaskemaskin og tørketrommel med nedfelt kum i benk ved siden av.

Terrasse

Boligen er oppført i en vinkelformasjon som skaper stor, skjermet uteplass på ca 50 kvm der solen kommer inn fra syd og fra vest. Terrassen er dekorativt belagt med betongstein og heller og er avgrenset med en god sittebenk ned mot hagen.

Soverom

Boligen har fire soverom - og et et femte rom som er benyttet som kontor. Tre av soverommene ligger i en skjemet fløy i første etasje som også leder til badet. Gjeste-wc er plassert i hallen.

Beliggenhet

Boligen ligger i et veletablert og barnevennlig boligområde på Hasle ca 8 km fra Sarpsborg sentrum og jernbanestasjon. Boliggrenda ligger landlig, øst for Glommas løp og er omgitt av fine rekreasjonsområder i marka innenfor. .

Herfra har du kort vei til barnehage, lekeplass, fotballbane, badeplass og busstopp.

Ved Hafslundsøy, ca 5 km unna, ligger dagligvarehandel, legesenter, frisør, blomsterbutikk og bakeri. Det er ca. 8 km inn til Sarpsborg sentrum med alle fasiliteter, Storbyen kjøpesenter, hyggelig gågate, restauranter og gode kulturtilbud.

Glommavassdraget gir muligheter for bading, fiske og er populært for padlere. For deg som liker å spille Golf, ligger Øya Golfpark kun et par km unna, på veien mot Sarpsborg.

Kjøreavstand til Kalnes sykehus er ca 15 minutter.

Tilstandsgrader (TG2/TG3) fra tilstandsrapport:

Det foreligger tilstandsrapport med takst fra Anticimex datert 11.4.2023. Tilstandrsapporten er utarbeidet iht. forskrift til avhendingsloven som trådte i kraft 1.1.2022. Tilstandsrapporten angir avvik for ulike bygningsdeler iform av tilstandsgrader (TG) på en skala fra TG 0 til TG 3 der TG 0 er beste tilstandsgrad. Tilstandsgrader angitt med TG 2 kan kreve tiltak. Tilstandsgrader angitt med TG3 angir store, eller alvorlige avvik som krever tiltak utbedring straks, eller innen kort tid. For TG 2 og TG 3 skal det angis et kostnadsoverslag for det enkelte bygningselement. For bygningsdeler som ikke er undersøkt, eller som ikke har vært tilgjengelig for undersøkelse angis disse med tilstandsgrad TG IU.

I tilstandsrapporten for denne eiendommer er det angitt tilstandsgrader for ulike bygningsdeler. 31 % ( 35 punkter ) av de vurderte bygningselementer er gitt tilstandsgrad 2. Det enkelte punkt er omtalt og nærmere på sidene 8 til 18 i tilstandsrapporten.

Ingen bygningselemeter er gitt TG3. Der det er foretatt hulltaking for undersøkelse av fukt ifm. våtrom er dette angitt i rapporten.

Det forutsettes at interessenter til eiendommen har lest og satt seg inn i tilstandsrapptortens innhold, herunder de respektive bygningselementers tilstandsgrader og begrunnelsen for disse. Det anbefales å rådføre seg med fagfolk slik at den enkelte interessent får rett forståelse av tilstandsgradenes omfang og konsekvens. Tilstandsrapporten utgjør en del av salgsoppgaven.

Selgers egenerklæringsskjema

Selgers egenerklæring om sin kunnskap om eiendommens forhold følger som del av salgsoppgaven. I erklæringen redegjøres det bl.a. for hva som er gjort av faglært og hva som er gjort som egenskap, mulighet for dokumentasjon, utbedring etter tilbakeslag m.v.

Eier har i tillegg oppgitt informasjon om bygningens historie:

1981 Ferdigattest enebolig, tatt i bruk i mai
1995 Tilbygg nytt inngangsparti og gang
2006 Renovering og rehabilitering av baderom 1. etg.
2014 Nytt kjøkken i 1. etg.
2015 Ny terrasse i betong med betongheller
2015 Full renovering av hage, ny plen, gangarealer, robotklipper etc
2016 Ny vinterhage
2016 Omlegging av tak med ny papp, sløyfer, lekter og takstein
2017 Div. oppussingsarbeider, utvendig maling etc
2018 Oppussing av kjeller, med nytt baderom og trimrom
2019 Innredning vaskerom kjeller og nye flislagte gulv i kjeller

Boligens areal

Primærrom: 246 kvm, Bruksareal: 296 kvm

U . etasje/kjeller:
Bruksareal: 130 m².
Primærrom: 100 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Vindfang, hall, kjellerstue, vaskerom, bad, trimrom, soverom og rom som benyttes til soverom.
1. etasje:
Bruksareal: 166 m².
Primærrom: 146 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entre/hall, 2 stuer, kjøkken, tre soverom, bad/wc, gjestewc, soveromsgang.

Garasje:
Bruksareal: 28 m².


Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte tilstandsrapport for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser.

Adkomst

Fra Sarpsborg sentrum følg RV 118 sydøstover - forbi Borregård, over elven, forbi Hafslund Hovedgård. Sving til venstre i rundkjøringen ved Hafslund Skole og følg Nordbyveien ( FV 581) nordover, over Hafslundsøya og over Nipebroa til Hasle. Etter ca 1 km, straks etter Hasle Trafo - sving inn på Hasleveien til høyre og følg Hasle Terrasse videre opp i lien.

Tomt

Areal: 1 217 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomten er pent opparbeidet med gressplen og beplantning som møter naturlig vegetasjon og innslag av fjellformasjoner. Tomten skråner lett mot gaten der fjellet åpner seg mot inngangspartiet og garasjen i underetasjen. Gårdsplass ved inngangspartiet er belagt med betongstein. Det er laget dekorative helleganger med betongstein som følger eiendommens sydlige grense fra øst til vest. Tomten grenser i syd til et mindre friareal, som skaper en bariere mot annen bebyggelse.

Eiendomsgrensen mot gaten er angitt med redusert presisjon i kommunens kart.

Garasje / Parkering

Boligen har to garasjer. En i underetasjen og en frittstående garasje med ovebygget sidefelt og bod. Garasjen har el-billader fra Easy.

Byggemåte

Frittliggende enebolig med innredet sokkeletasje og stor terrasse med vinterhage. Boligen har støpt gulv mot grunn. Grunnmur, bærende konstruksjoner og skillende dekker av lettklinkerblokker, tre- og betongkonstruksjoner. Fasader belagt med stående trepanel. Valmede takkonstruksjoner med betongtakstein. Ytterdører med karmer av tre og kodelås. Heve-skyvedør, balkongdør og vinduer med karmer av tre i 2- og 3-lags glass fra byggeår og 2010.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreliggertidig brukstillatelse datert 25.8.1981 og ferdigattest datert 5.1.2017.

Oppvarming

Oppvarming med elektrisitet og vedfyring. Det er lagt el. varmekabler i entre/ hall, vinterhage, i baderom og i soverom i første etasje. El varmekabler i alle rom i underetasje foruten boder og garasje. Det er montert peis i den ene stuen i første etasje og ute i vinterhagen.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter F

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Eiers forbruk av strøm siste 12 mndr var 35 100 kwh. Dette inkluderer lading av husets to elbiler med 6 700 kWh.

Kommunale avgifter

Kr. 19 030 pr. år
Oppgitt komm.avgift gjelder for 2022. Inkluderer Eiendomsskatt med kr 7 515,-.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 1 049 649 pr. 31.12.21
Formuesverdi som sekundærbolig kr. 3 778 736 pr. 31.12.21

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Området er regulert til boligformål iht. reguleringsplan Hasle III med tilhørende reguleringsbestemmelser.

Plan under arbeid i nærområde: Hasle datasenter (PlanID: 33008) I høringsutkast til ny kommuneplanens arealdel (2020) er det åpnet for regulering av batterifabrikk i tillegg til datasenter.

Vei/vann/avløp

Kommunalt tilknyttet vann og avløp.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Stavlund har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger.

Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post eller SMS: 91 35 31 25 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.

Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Salgsbetingelser

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.

Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.  

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen som den er , og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at hvis det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Heftelser

§ 6-1.Lovbestemt pant i fast eiendom.
(1) For skattekrav etter lov av 6. juni 1975 nr. 29 om eigedomsskatt til kommunane har vedkommende kommune panterett foran alle andre heftelser i den eiendom skattekravet gjelder.
(2) Samme panterett har en kommune og kommunale etater for følgende særlige eiendomsavgifter:
a) avfallsgebyr etter lov 13.mars 1981 nr. 6 om vern mot forurensninger og om avfall,
b) feieavgift etter brann- og eksplosjonsvernloven § 28 annet ledd
c) årsgebyr for vann og avløp etter lov 16. mars 2012 nr. 12 om kommunale vass- og avløpsanlegg.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. For nærmere informasjon om dette gjelder denne eiendommen, se oversikten over tinglyste heftelser. Dersom det ønskes mer informasjon, kontakt megler

Adresse og matrikkel

Hasle terrasse 11, 1734, Hafslundsøy, Gnr. 3001 bnr. 98 i Sarpsborg kommune

Eier

Ole Øyvind Moen

Oppdragsnummer

192-23-0045

Meglers vederlag

Markedspakke (Kr.15 300)
Provisjon (forutsatt salgssum: 5 250 000,-) (Kr.52 500)
Oppgjørsgebyr (Kr.4 155)
Tilrettelegging (Kr.8 000)
Fornying av annonse Finn.no fakt. 10362485709 (Kr.1 241,98)
Blink Boost avtalt med Mayliss (Kr.4 000)
BLINK Boost-Finn.no ref faktura 10363629759 (Kr.3 840)
Internett - løftet annonse Finn.no (Kr.1 500)
Finn.no Fornying, ref faktura 10365014119 (Kr.1 275,95)
Panterett med urådighet - Statens Kartverk (Kr.500)
Totalt kr. (Kr.92 312,93)

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Stavlund AS avd. Fredrikstad sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på vår hjemmeside.

Salgsoppgaven beskriver vesentlig og lovpålagt informasjon om eiendommen

Se komplett salgsoppgave

Beliggenhet

kart

Logo for STAVLUND AS.

Lån flyttebilen vår når du skal flytte!

Vi låner deg flyttebilen vår så får du med deg alt du eier. Det skulle bare mangle. Du har tross alt solgt boligen din gjennom oss.

www.stavlund.no

Vil du bli vår nye eiendomsmegler/ eiendomsmeglerfullmektig?

Vi får stadig flere kunder og trenger flere, flinke meglere. Er du megler/fullmektig hører vi gjerne fra deg. Kontakt Gunnar O. Stavlund.

Vi søker flinke folk.

Snart er det ny sesong for salg av hytter i skjærgården vår.

Vi elsker skjærgården vår og har i flere år vært ledende når det gjelder salg av fritidsboliger på Hvaler og langs Onsøykysten. Vi gir deg våre beste råd.

For deg som skal selge hytta

Annonseinformasjon

FINN-kode304108141
Sist endret27. juni 2024 00:29
Referanse192230045

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.