Bildegalleri

Solgt

NORDSETER / NORDSTRAND Pen 3-roms med avskjermet hage og garasje

Kart med kartnålJordbærveien 27, 1161 Oslo
Prisantydning1 980 000 kr
Fellesgjeld
37 000 kr
Felleskost/mnd.
2 017 kr
Fellesformue
3 600 kr
Verditakst
2 100 000 kr
Hva er denne boligen solgt for tidligere?Prisstatistikk

Nøkkelinfo

Boligtype
Leilighet
Eieform
Andel
Soverom
1
Primærrom
57 m²
Bruksareal
60 m²
Etasje
1
Byggeår
1979
Rom
3
Tomteareal
44 559 m² (eiet)
Boligselgerforsikring
Ja

Les mer om bruksareal her

Fasiliteter

Barnevennlig
Kabel-TV
Garasje/P-plass

Beliggenhet

Meget avskjermet og barnevennlig beliggenhet inne på bilfritt område i Nordseter borettslag. Kort vei til nærbutikk, buss og trikk. Nær Sæter og Holtet med de fleste servicefunksjoner.

Det er bilfri adkomst til Spar-butikken på Kastellet. Større handlesentre og service-tilbud finnes på Sæter, Lambertseter (nytt senter) og Holtet. Nærmeste treningssenter er ELIXIA på Lambertseter.

Det er flotte turmuligheter i nærområdet og i Østmarka, golfbane på Grønmo, alpinanlegg bla. ved Lerskallen og Ljanskollen. Bade-, fiske- og turmuligheter ved Katten, Hvervenbukta og Ingierstrand.

Beskrivelse av nærområdet/fasiliteter

Det er flere barnehager i umiddelbar nærhet. Nærmeste skole er Kastellet skole (1-10).

Beskrivelse av bebyggelse

Området består av 21 bygninger med totalt 300 andelsboliger fordelt på terrasseblokker og rekkehus.

Bygninger

Borettslaget har selskapslokale i Ivar Knutsons vei 60. Dette kan leies av beboere til private arrangementer.

Byggemåte

Støpt armert betong, antas fundamentert til fast grunn.

Eiendommens historie

Navnet "Nordseter" kommer fra "Nordseter Gård". Gården ble antakelig ryddet på 1200 tallet, og grenset i nord opprinnelig til Ekeberg gård, ved Brannfjell der Sandstuveien går i dag. I syd grenset gården til Vestre Seter, omtrent der Nordseter skole ligger i dag. Gården omfattet også husmannsplassen Kastellet, og strakte seg da helt til Bunnefjorden. Kastellet ble imidlertid fradelt som eget bruk i 1784, herunder skråningen mot fjorden. Gården var kirkegods fram til reformasjonen i 1536 og ble så krongods fram til 1617, da gården overtas av "Skolemesteren i Oslo". Fra 1679 til 1682 var gården eiet av stattholder Ulrik Frederik Gyldenløve, uekte sønn av kong Frederik den 3. Gården har fra da vært i privat eie, til Oslo kommune overtok gården i 1949 (jordveien) og 1953 (gårdsanlegget). Gårdsdriften ble avviklet i 1977-79, og eiendommen er nå bebygget av boliger, men gårdstunet er bevart.

Innhold

Andelsleilighet beliggende i 1.etg. med skjermet vestvendt hage, bestående av entré, flislagt bad med varmekabler og badekar, soverom, innredet rom som benyttes som soverom, kott, åpen kjøkkenløsning og stue.

Leiligheten disponerer egen hageparsell med terrasse og uteboder. Heller ved inngangspartiet, gress, skifer, hekk og bed.

Standard

Boligen holder en gjennomgående god standard og fremstår som klar til innflytting. Leiligheten er godt utrustet og har bra standard med bruk av lyse og tidsriktige farger.

På gulv er det parkett og fliser. Det er etablert varme i badegulv, entrégulv, stuegulv og kjøkkengulv. Malte flater, malt strie og fliser på vegger. I himling er det malte flater i alle rom. Åpen kjøkkenløsning med innredning fra 2003 og opplegg for oppvaskmaskin. Pent flislagt bad med varmekabler og opplegg for vaskemaskin. Badet ble oppgradert i 2000 med ny wc i 2011.

Trerammer med 2-lags energiglass fra 1976 og 2008. Tidmessig entrédør.

Utstyr

Varmekabler og kabel-TV.

Møblering

Garderobeskap på soverom medfølger.

Oppvarming

Elektrisk.

Parkering / Garasje

Leiligheten har en garasjeplass i kjeller. Borettslaget har to fellesgarasjer og en parkeringsplass for besøkende ved hver innkjørsel til borettslaget.

Adkomst

Se kartskisse for veibeskrivelse eller besøk www.trafikanten.no for informasjon vedr. offentlig kommunikasjon.

Det vil bli skiltet med PRIVATmegler-skilter under fellesvisninger.

Beskrivelse av Eiendom / Fellesarealer

Bra opparbeidet utearealer med busker, trær og asfalterte gangarealer. Boligen ligger solrikt og usjenert inne på borettslagets område. Hagen ligger skjermet mot fellesområde med stor lekeplass.

Tilliggende fasiliteter

Fellesvaskeri i borettslaget. Flotte fellesområder med lekeplass.

Vei / Vann / Avløp

Offentlig.

Servitutter / Rettigheter

"Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader ihht borettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp)".

Reguleringsplan

Eiendommen ligger i et område regulert bl.a. til boligformål. Kopi av reguleringskart med reguleringsbestemmelser kan fåes ved henvendelse til megler.

Beskrivelse av borettslaget

www.nordseterborettslag.com

Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i borettslagets vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning, som kan sees hos din PRIVATmegler. Med mindre annet er opplyst må kjøper påregne trappevask, dugnadsplikt, samt at det forefinnes konkrete regler om husdyrhold, fremleie og bruk av fellesarealer.

Oppgjør

Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøper innbetaler 10 % av kjøpesummen ved kontraktsinngåelse dog senest 7 dager etter budaksept, og resten ved overtagelse. Det kan ikke tas pant i kjøpt eiendom for forskuddsbeløpet. Rentene på forskudd tilfaller selger

Finansiering

Hvis du ønsker en rask avklaring på finansielle forhold kan, ta kontakt med PRIVATmegleren som har agentavtale med Nordea på finansielle tjenester og mottar godtgjørelse for dette.

Husleie inkluderer

Kabel-TV, parkering, offentlige avgifter, bygningsforsikring, forretningsførerhonorar mm.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte takstdokumenter.

Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra E.Verk eller brann/feiervesen på eiendommen.

Overtagelse

Etter nærmere avtale med selger. Angi tidspkt. for ønsket overtakelse i ditt bud.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring, og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det inngis bud på eiendommen

Budgiving

Som budgiver hos PRIVATmegleren kan De kreve alle bud dokumentert og fremlagt. Dette betyr at De som budgiver må akseptere at deler av budet kan bli fremlagt for øvrige budgivere.

Megler har rett til å avvise bud gitt på SMS og E-post. Første bud skalvære skriftlig og må ha en akseptfrist minimum 24 timer etter siste annonserte visning. Forøvrig vises til forbrukerinformasjon om budgivning

Solgt "som den er"

Boligen selges i den forfatning den er under visning, salget følger prinsippene i avhendingslovens § 3-9: "Enda eigedomen er selt "som han er", eller med liknande atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen harogså mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøperen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesum og tilhøva ellers". Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn de regler som er ufravikelige i forbrukerforhold, jfr. avhendingslovens § 3-9, jfr. § 1-2 (2). På bakgrunn av dette oppfordres alle interessenter til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Forkjøpsrett for medlemmer

Det er forkjøpsrett for borettslagets- og medlemmer av tilknyttet boligbyggelag. Boligen paralellutslyses. Se www.obos.no for meldefrist eller kontakt megler for nærmere informasjon vedr. forkjøpsrett.

Ta kontakt med megler for komplett informasjon

Beliggenhet

kart

Annonseinformasjon

FINN-kode26810790
Sist endret28. feb. 2011 12:08
Referanse38110055

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.