SOLGT

STOR STASELIG BOLIG PÅ FARØY MED FIN SJØUTSIKT

Lyngdalsveien 7, 4550 Farsund

Prisantydning 3 900 000 kr
Boligtype
Enebolig
Eieform bolig
Eier (Selveier)
Soverom
5
Primærrom
383 m²
Bruksareal
524 m²
Byggeår
1939
Energimerking
F
Renovert år
1958
Tomteareal
1107 m² (eiet)
Boligselgerforsikring
Ja

Fasiliteter

  • Balkong/Terrasse
  • Ingen gjenboere
  • Offentlig vann/kloakk
  • Parkett
  • Peis/Ildsted
  • Utsikt
  • Fiskemulighet

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 1003
Gårdsnr: 3
Bruksnr: 73

Visning

Etter avtale

Husk å lese komplett salgsoppgave før visning.

Beliggenhet

Sentralt beliggende på Farøy med sjøutsikt mot Nordsundet,  50 – 60 m fra sjøen og ca. 300 m fra Farsund sentrum.  Solrikt med usjenerte uteplasser. Kort vei til Farøyparken  med ypperlige fiskeplasser. 

Beskrivelse

Meget staselig bolig bygget i 1938/39, opprinnelig som horisontaltdelt to-mannsbolig. I 1957/58 ble huset ombygd, omfattende renovert,  påbygd og tatt i bruk som kombinert bolig med rederikontorer i 1. etasje.  Endringer og påbygg ble, ifølge selger, tegnet av den kjente funkisarkitekten Thilo Shoder. Boligen har ualminnelig mange flotte, kostbare og funksjonelle detaljer i behold.


Fint inngangsparti, takoverbygg med eikepanel og innfelt lys og flott inngangsdør i eik. I vindfanget er det lyst marmorgulv, det er en stor garderobe med plassbygde skap, gjestetoalett, flott dobbel svingdør i eik med slepet/sandblåst  glass fra vindfanget til hallen,  blomsterbrett av marmor og meget pen åpen peis i hallen, flott staselig trapp med spesialdesignet rekkverk fra 1. etasje til loftsetasjen. Tre store stuer med fin gammel parkett i behold, karnappvindu og plassbygde bokhyller, blomsterbrett i marmor og flott åpen marmorpeis. Anretning i tilknytning til kjøkkenet.  Fra kjøkkenet er det dør ut til veranda og til bakgangen. På loftet er det dør fra gangen til fullstendig usjenert takterrasse med fin sjøutsikt, ualminnelig godt med skapplass, i ett av skapene ved badet er det plassbygd tøykasse, skapene i hovedsoverom har solide skuffehyller av tre, fra hovedsoverommet er det direkte atkomst til bad med opprinnelig badekar, søylevask og bidet (grønt), toalett er separat med atkomst både fra loftsgangen og fra badet. På badet er det flott krom håndklevarmer tilkoplet sentralfyranlegget.  1. etasje har i de senere år blitt benyttet til leilighet som enkelt kan få egen, separat inngang gjennom bakgangen.  Selgerne antar at det ikke er søkt om bruksendring og leiligheten antas ikke godkjent som separat bruksenhet.


Innhold: 1. etasje: Vindfang, garderobe m/ plassbygde skap/hyller, gjeste-wc, hall med nydelig åpen peis, bakgang til kjeller, 1. og 2. etasje. Innredet og brukt som leilighet: Gang, stue m/ fin gammel kamin, 2 soverom, kjøkken med dør til terrasse, bad m/ dusj og vaskerom. 2. etasje: Trappegang, 2 store stuer, spisestue, anretning, kjøkken med dør til veranda og bakgang. Loft: Gang med dør til takterrasse, 3 soverom - et med plassbygde skap og dør til bad, bad og toalettrom med adkomst fra gang og bad. Kjeller: Gang, gammelt toalett, 2 boder, 2 matboder, vaskeorm og fyrrom.

Adkomst

Innkjørsel fra Lyngdalsveien og fra Ferjeveien.

Beskaffenhet

Selveiertomt på ca. 1.107 m2 i  hht målebrev. Hagen er pent opparbeidet og beplantet med usjenert uteområde i tilknytning til leiligheten i 1. etasje.  Mot veien er det tilplantet slik at eiendommen er skjermet mot lyd og innsyn.


SE FORØVRIG SALGSOPPGAVEN OG VEDLEGGENE TIL DENNE. DISSE KAN ENTEN LASTES NED FRA DENNE SIDEN ELLER FÅS VED HENVENDELSE TIL EIENDOMSFORMIDLINGEN AS.

Salgsoppgaven beskriver vesentlig og lovpålagt informasjon om eiendommen

Ta kontakt med megler for komplett salgsoppgave

Lyngdalsveien 7, 4550 Farsund

Vigdis H. Voie

Navn

Telefon
38 39 59 59

Visning

Etter avtale

Husk å lese komplett salgsoppgave før visning.

Annonseinformasjon

FINN-kode 25839654
Sist endret 13. jan. 2011 10:18

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.