SOLGT

TYRIFJORDEN/ VIKERSUND -ENEBOLIG/ SMÅBRUK U/ BOPLIPKT V/ SJØEN M/ CA 5 MÅL TOMT. INGEN KONSESJON/ ODEL

Nedre Bjertnes, 3370 Vikersund

Prisantydning 2 790 000 kr
Kommunale avg.
528 kr per år
Boligtype
Enebolig
Eieform bolig
Eier (Selveier)
Soverom
6
Primærrom
168 m²
Bruksareal
170 m²
Byggeår
1890
Rom
8
Tomteareal
4985 m² (eiet)
Bruttoareal
180 m²
Verditakst
3 300 000 kr
Låneverdi
2 700 000 kr

Fasiliteter

  • Garasje/P-plass

Omkostninger

75943,-

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 623
Gårdsnr: 5
Bruksnr: 19

Visning

Etter avtale med megler

Husk å lese komplett salgsoppgave før visning.

Innhold:

Svært sjarmerende og innholdsrikt småbruk/enebolig/fritidsbolig beliggende nære vannkanten av Tyrifjorden. Her kan en kan nyte den fantastiske utsikten mot fjorden og de store friområdene fra samtlige rom i huset. Det er rett til båtfeste samt oppføring av båthus. Tomten er meget solrik, og om sommeren kan en nyte solen fra morgen til kveld på eiendommen.

I bakkant av huset er det store skogsområder med fantastiske turmuligheter, sommer som vinter. Meget fredelige omgivelser. Ingen boplikt.

1. etasje:
Boligen inneholder blant annet vindfang/entré m/plass til garderobe og trappegang med tilgang til dusjbad/wc. Videre følger romslig spisestue/stue, kjøkken med spiseplass samt stue. Utgang til flere uteplasser og pent opparbeidet have fra kjøkkenet og hovedinngangen.

2. etasje:
Gangløp og tilgang inn til 2 store soverom samt 4 mindre soverom.
Utenfor samtlige soverom har en pent utsyn samt store vinduer som sørger for mye lys inn. Her kan man vokne til fuglekvitter om våren og sommeren.

Det er tilgang til lagringsbod/kjeller fra adkomstluke på kjøkkenet.

I tillegg følger en frittliggende låve og et stabbur. Låven kan benyttes til blant annet parkeringsmulighet/ ombygges til garasje.

Standard:

Unik enebolig/småbruk nære vannkanten av Tyrifjorden med ca 5 mål, pent opparbeidet tomt. Her er det lagt opp til at en enten kan benytte eiendommen som en fritidseiendom eller som en helårsbolig.

Boligen har beholdt sin gamle sjarm, men har likevel gjennomgått omfattende oppgraderinger som blant annet nyere elektrisk anlegg, vinterisolert, nyere tregulv og pent oppussede flater.

Gulv: Tregulv, hvorav mye av tregulvet er nylig lagt. Baderomsbelegg på våtrom.

Vegger:
Hovedsakelig glatte flater - panel med noe innslag av diverse tapeter og malte flater. Pene hvite fliser på baderom.

Himling: Malte gipshimlinger i lyse og tidsriktige farger.

Kjøkken:
Praktisk og innholdsrik eldre kjøkkeninnredning med spiseplass ved vinduet. Kjøkkenet har brun, foliert eikeinnredning med opplegg for flere hvitevarer, benkeplate med rustfri benkebeslag og nedfelt servant. Forholdsmessig god skapplass på kjøkkenet.

Baderom:
Romslig og pent baderom med flislagte vegger og baderomsbelegg på gulv. Badet inneholder blant annet vegghengt innredning med nedfelt servant i skap og godt med skapplass. Dusjhjørne, opplegg for vaskemaskin samt toalett.

Fyring/Oppvarming:

Elektrisk oppvarming med panelovner og varmekabler samt kamin i stue.

Beliggenhet:

Fantastisk beliggende bolig/ fritidsbolig nær vakre Tyrifjorden, ca 10 min fra Vikersund og ca 20 min fra Sylling. Ca 45 min til Norefjell. 35 min til Hønefoss, Kongsberg og Drammen.
Ca 55 minutter til Oslo.

Veien til Vikersund er nylig asfaltert. Veien fra Sylling til eiendommen er nylig oppgradert og asfaltert.

Sentrum (Vikersund) har mange ulike butikker. 6 ulike klesbutikker, sko butikk, gullsmed, parfymeri, leker, biler, elektriske artikler, 4 matbutikker, 2 banker, mm.

Mange ulike badestrender i Vikersund. Flotte rekreasjonsmuligheter ved/ rundt Tyrifjord hotell. Golfmuligheter ved Modum Golfklubb, en 9-hulls kortbane ligger i gangavstand fra Tyrifjord Hotell.

Frodig natur med mange ulike turmuligheter i skog og fjell i umiddelbar nærhet. Flotte turmuligheter som innbyr til sykkeltur langs Tyrifjorden. Om det kun er for en ettermiddagstur med bading ved Steintangen, eller heldagstur med medbragt niste, er sykkeltur ved fjorden en flott aktivitet.

Tyrifjorden med yrende båtliv sommerstid er både idyllisk og spennende, og med ÙM/S Dronning TyraÎ arrangerer Tyrifjord hotell båttur på fjorden, med god mat og godt drikke. Vikersund Alpinsenter, med en nedfart på 1600 meter, og flotte forhold vinterstid.

Eiendommen sokner til Vikersund barne- og ungdomsskole. Videregående skole i Aamodt. Det er skolebussforbindelse.

Ellers er det mye kunst og gallerier i området, eks. Blaafarveverket og Kittelsen-museet.

Adkomst:

Fra Oslo:
Følg E18 mot Drammen, ta av mot Sylling ca ved Liertoppen. Følg deretter skilt mot Vikersund. Eiendommen kommer da på venstre hånd ca 12 minutter før Vikersund, der utsikten/vannet er mest åpent.

Parkering:

Parkering på tun. (garasjemulighet i låven)

Overtakelse:

Overtagelse etter nærmere avtale med selger.

Byggemåte:

Gård fra ca 1890 som er betong til lastfordelende elementer. Ytterveggene er bindingsverk med panel. Trebjelkelag mellom etasjene. Saltak i trekonstruksjon.

Beskaffenhet

Flott, meget solrik og opparbeidet tomt med flere hellelagte uteplasser, stor gressplen rundt eiendommen og kort gange til vannkanten. 5 plommetrær, tre epletrær, masse bringebær og rips på tomten. Ellers er det masse sopp, multer, tyttebær og blåbær oppover bak huset.
Eiendommen er eiet, og er tilliggende et stort skogområde med gode turmuligheter, sommer som vinter.
Eiendommen har fiskerett, rett til båtfeste og tilgang til badeplass.

Regulering

Eiendommen er regulert til bolig eller fritidsformål. Det er ingen boplikt ved eiendommen.

Salgsoppgaven beskriver vesentlig og lovpålagt informasjon om eiendommen

Ta kontakt med megler for komplett salgsoppgave

Nedre Bjertnes, 3370 Vikersund

Daglig leder<br> Eirik Lande

Navn

Telefon
22 54 59 09
Mobil
900 82 047

<br> Jørgen Swensen

Navn

Telefon
22 54 59 04
Mobil
915 69 768

Visning

Etter avtale med megler

Husk å lese komplett salgsoppgave før visning.

Annonseinformasjon

FINN-kode 22369885
Sist endret 10. jul. 2010 20:43
Referanse 2610162

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.