Bildegalleri

Inaktiv
Kamperhaug

Idyllisk Sølandshus i Risør - Totalrenoveringsprosjekt

Kart med kartnålHASDALGATA 8, 4950 Risør
Prisantydning1 500 000 kr
Totalpris
1 538 842 kr
Omkostninger
38 842 kr
Formuesverdi
1 500 000 kr
Hva er denne boligen solgt for tidligere?Prisstatistikk

Nøkkelinfo

Boligtype
Enebolig
Eieform
Eier (Selveier)
Soverom
2
Primærrom
84 m²
Bruksareal
84 m²
Byggeår
1885
Energimerking
G - Rød
Rom
4
Utleiedel
Ja
Tomteareal
169 m² (eiet)

Les mer om bruksareal her

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Beliggenhet

Eiendommen ligger sentralt i den gamle trehusbebyggelsen. Kort vei til alle byens fasiliteter

Beskrivelse

Godkjent prosjekt i Risør sentrum. Enebolig med utleiedel // Sjøutsikt  // privat parkering. 

Ca 150m opp fra Strandgata ligger Hasdalgata 8. Her er alt klart for den som ønsker å realisere drømmen om bolig, eller sekundær bolig i Risørs vernesone. Risør har boplikt, men ved ønske om fritidsbolig eller sekundær bolig, vil utleie av leilighet oppfylle boplikten.

Det er gjort et omfattende arbeid i utvikling av eiendommen. Det foreligger nå godkjent byggesøknad på vedlagte skisser, utarbeidet av ansvarlig søker, Arkitekt Einar Myraker. Det er prosjektert tilbygg med utleiedel, på ca 40m2 med 1 soverom og åpen stue kjøkken løsning. Hoved del av bolig kan få 2 soverom, bad, walkin closet, og hjemmekontor i 1 etg. 2 etg. får åpen stue/kjøkken løsning, TV stue, 1 soverom og toalett.  Utgang til ca 80m2 terrasser i 3 nivåer fra 2 etg med fantastisk sjøutsikt, mot nye Risørholmen, og ut over Kamperhaug.

Det er også godkjent terrenginngrep bak huset som vil gi 3-4m avstand til skjæring mot nabo mot sør. Det åpner også for muligheter til å utvide boligens areal i 2 etasjer ved behov for større plass. Her senkes terreng ned til eksisterende grunnmur nivå.

Her kan man adoptere prosjektet og lene seg tilbake mens 100% pålitelig lokal håndverker er klar til å ferdigstille prosjektet fra august/september om ønskelig. Det er også mulig å gjøre endringer innenfor gjeldene verneplan for Risør sentrum, med forbehold om godkjenning av kommune og fylke.

Kragerø Naturstein AS har ansvarsrett på grunnarbeid. Gjerden Fjellsikring AS har ansvarsrett på fjellsikring. Det foreligger sikringsrapport utarbeidet av Multiconsult AS. 

Ta kontakt ved spørsmål og for å avtale visning.

Adkomst

Utfyllende informasjon om fellesgjeld og felleskostnader

Utført arbeid i rehabilliteringsprosjektet

Prosjektet er tegnet av Myraker Arktitekter. Selger har utført en del av fjellsikringsarbeid (horisontal boltsikrning på ytre del av eiendommen og forboltet på indre del av eiendommen opp mot nabogrense). Fjellsikringsrapport utarbeidet av Multiconsult AS beskriver gjenværende fjellsikring. Nåværende eier har tatt kr. 600.000.- i kostnader for grunnarbeider og fjellsikring, og det antas å gjenstå ca kr. 500.000.- i kostnader i grunnarbeider/fjellsikring. Deretter kan man føre opp det som er omsøkt i eksisterende prosjekt. Dersom man ønsker noe annet, må man søke på nytt. Eksisterende omsøkt og godkjent prosjekt viser imidlertid rammene for hva man kan få til selv i vernesonen i Risør.

Annen info 2

Annen info 3

Annen info 4

Annen info 5

Vesentlige opplysninger

Eiendommen er et totalrennoveringsprosjekt. Nåværende eier har søkt om og fått godkjent ombygging slik det fremgår av 3d bilde. Eiendommen er SEFRAK registrert, og det foreligger derfor sterke begrensninger for ombygging. Kjøper oppfordres til å besiktige eiendommen godt og gjerne sammen med sakkyndig. Eiendommen selges i den stand den var ved kjøpers besiktigelse, jfr. Avhendingsloven § 3-9.

Eiendommen er på 277 m2. Før overdragelsen vil det bli fradelt 100 m2 fra tomten. Fradelingen vil ikke få innvirkning på planlagt rehabillitering.

Ta kontakt med megler for komplett informasjon

Beliggenhet

kart

Annonseinformasjon

FINN-kode219090992
Sist endret04. aug. 2021 07:58

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.