SOLGT

Enebolig - Kolbjørnsvik - Pen og romslig enebolig med hybelleilighet og to flotte terrasser

Villaveien 29, 4816 Kolbjørnsvik

Prisantydning 2 850 000 kr
Kommunale avg.
11 476 kr per år
Boligtype
Enebolig
Eieform bolig
Eier (Selveier)
Soverom
4
Primærrom
166 m²
Bruksareal
172 m²
Byggeår
1956
Tomteareal
832 m² (eiet)
Bruttoareal
196 m²

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 906
Gårdsnr: 306
Bruksnr: 142

Visning

Torsdag 8.april kl 17.00 Velkommen

Husk å lese komplett salgsoppgave før visning.

Gi bud

Les mer om elektronisk budgiving

Innhold

Underetg: Egen inngang, gang, bad, stue med åpen kjøkkenløsning, soverom, div bodrom, og åpen vaskeromsløsning 1.etg.: Inngang, gang, garderoberom, spisestue/ kjøkken og stue med utgang til terrasse, 3.etg.: Gang, wcrom, bad, kott og tre soverom

Standard

Gulvene: Hovedsaklig tregulv i alle rom, fliser på badene, samt i gangen i u.etg. Parkett i stuen i hyblen. Vegger: Fliser på badene, ellers utrstrakt bruk av panel i underetasje og 2. etg. Tapet og glassfiberstrie i hovedetg, glassplate over kjøkkenbenk. Himling: Nye gipstak i stuen, ellers malte flater. På kjøkkenet er det en fin kombinasjon av original og nyere kjøkkeninnredning fra Ikea, type Abstrakt. Det er integrert komfyr, koketopp, oppvaskmaskin og kjøleskap på kjøkkenet. Det er parafinovn i stuen og peisovn i spisestuen. På badet i 2.etg. er det søylevask, integrerte hyller, badekar og dusjvegg i glass. Hybelleiligehten i underetasjen er forhodsvis ny, med åpen kjøkkenløsning i stuen, eget soverom og flislagt bad med dusjhjørne, wc og vask. Leiligheten er ikke godkjent i kommunen.

Byggemåte

Enebolig oppført i to etg og kjeller. Se forøvrig vedlagt boligsalgsrapport.

Oppvarming

Elektrisk, olje og vedfyring.

Beliggenhet

I attraktivt villastrøk med kort vei til skole, barnehage og Kolbjørnsvik med fergeforbindelse til Arendal 3 ganger pr. time. Eiendommen ligger solrikt til på romslig tomt, godt over gatenivå med noe utsikt til Arendal og byfjorden.

Adkomst

Fra Strømbrua følg Vikaveien til krysset ved Vikaveien / Kirkeveien / Villaveien. Følg Villaveien til eiendommen på høyre hånd. Fra His forbi skolen til barnehagen. Fra barnehagen går Villaveien som følges til eiendommen på venstre hånd.

Tomten

Tomten er opparbeidet med hage og noe prydbusker i front. Terrasse ut fra huset, samt nybygget terrasse i enden av tomten. Forøvrig i hovedsak naturtomt. Adkosmtvei, samt gruset oppstillingsplass for biler og sannsynligvis god mulighet for eventuell oppføring av garasje.

Salgsoppgaven beskriver vesentlig og lovpålagt informasjon om eiendommen

Ta kontakt med megler for komplett salgsoppgave

Villaveien 29, 4816 Kolbjørnsvik

Kristin E Lunde Thuesen

Navn

Telefon
948 59 000
Mobil
975 39 704
Fax
37 02 73 80

Visning

Torsdag 8.april kl 17.00 Velkommen

Husk å lese komplett salgsoppgave før visning.

Gi bud

Les mer om elektronisk budgiving

Annonseinformasjon

FINN-kode 17919145
Sist endret 9. mai 2010 16:08
Referanse 60309133

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.