SOLGT

Waldemars Hage - Ny rålekker 2-r. med høy standard, balkong og effektive løsninger

Waldemars Hage 6, 0175 Oslo

Prisantydning 1 590 000 kr
Solgtpris
1 675 000 kr
Fellesgjeld
15 000 kr
Pris med fellesgjeld
1 605 000 kr
Felleskost/mnd.
1 592 kr
Boligtype
Leilighet
Eieform bolig
Eier (Selveier)
Soverom
1
Primærrom
30 m²
Bruksareal
34 m²
Etasje
5
Byggeår
2005
Tomteareal
6795 m² (eiet)
Fellesformue
1 265 kr
Verditakst
1 700 000 kr

Fasiliteter

  • Balkong/Terrasse
  • Heis
  • Kabel-TV
  • Bredbåndstilknytning
  • Turterreng
  • Parkett

Felleskostnader inkluderer

bl.a. komm. avg, felles forsikring, varmt vann, fyring (vannbåren varme i alle gulv), vaktmestertjenester, trappevask, gartner, internett, lagring av TV-sendinger, digital-TV m.m.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 301
Gårdsnr: 218
Bruksnr: 100
Seksjonsnr: 254

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Husk å lese komplett salgsoppgave før visning.

Gi bud

Les mer om elektronisk budgiving

Beliggenhet

Waldemars Hage ligger idyllisk til mellom Kiellands Plass og Akerselva. Meget god beliggenhet i gangavstand til St. Hanshaugen, Grünerløkkas yrende liv og Oslo sentrum.


Området er i rivende utvikling og her finner man alt av servicetilbud man kan ønske seg. Man har bl.a. restauranter, SATS, Oxigeno, JIMU Treningssenter, dagligvareforretninger og kollektivtransport rett utenfor døren. Det går bro over Akerselva som knytter området direkte til Grünerløkka.


Leiligheten ligger urbant til med gode kollektive transportmuligheter til både Blindern, Nydalen og Majorstuen, samtidig som den byr på det gode liv både på felles takterrasse og i den fine hagen.


Her kan livet virkelig nytes! Velkommen!

Beskrivelse

Meget flott 2-roms selveier med balkong, flott IKEA bjørkekjøkken, delikat og moderne bad, høyteknologiske løsninger som Homebase (digital-tv med opptaksmuligheter, leie av film, internett, IP-telefoni, informasjon fra Sameiet etc.), vannbåren varme og varmt vann inkludert i fellesutgifter. Leiligheten ble bygget i 2005 og holder meget god standard. Dette er en leilighet en kan flytte rett inn i og nyte livet i et yrende liv, men også i meget rolige omgivelser. Fra den felles takterrassen kan man kose seg med alt fra grilling til soling. Leiligheten fremstår som en stor 2-R. takke være den gode takhøyden og de store vidusflatene.


Entre: Lyse vegger og tak. Oljet eikeparkett på gulv. Plass til klær og sko.


Stue/Kjøkken: Lys og luftig stue med utgang til en balkong med eksklusivt tredekke av tropisk plantasjetømmer. Oljet eikeparkett på gulv og lyse malte vegger og tak. Leiligheten er tilkoblet Homebase med bla. internett, tv og IP-telefon.


Stilig og tidsriktig kjøkken med, kum nedfelt i laminatplate, ventilator over benk. Opplegg for oppvaskemaskin.


Soverom: Lyst soverom med god garderobeplass. Store vidusflater med integrerte persienner. Oljet eikeparkett på gulv og lyse vegger og tak.


Bad/WC: Delikat rom med lyse smakfulle fliser, dusj, vegghengt WC, designservant over møbelsnekret benk. Opplegg vaskemaskin og tørketrommel.

Adkomst

Adkomst til leiligheten fra Waldemars Hage 6 og felles trappeoppgang med heis. Kort vei til offentlig kommunikasjon som buss, trikk og T-bane.

Beskaffenhet

Andel i 6.795 kvm Eiertomt. Sameiet har en av Ilas beste opparbeidede tomter. Hele fellesarealet er inngjerdet slik at ingen utenom beboerne har adgang til fellesarealene. Pent opparbeidet hage med lampebelysning, plen, planter, trær, busker og sittegrupper. Sykkelbod og lekeapparater til barn. Om sommeren får enn en slags feriefølelse av å sitte ute å høre på at elven suser forbi.

Salgsoppgaven beskriver vesentlig og lovpålagt informasjon om eiendommen

Ta kontakt med megler for komplett salgsoppgave

Waldemars Hage 6, 0175 Oslo

Joachim Schala

Navn

Telefon
22 04 08 45
Mobil
920 82 252

Kristen Brekke

Navn

Telefon
22 04 08 47
Mobil
450 44 424

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Husk å lese komplett salgsoppgave før visning.

Gi bud

Les mer om elektronisk budgiving

Annonseinformasjon

FINN-kode 17916758
Sist endret 9. jul. 2009 12:23
Referanse WH 6 -JS

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.