SOLGT

Waldemars Hage-Lekker 3-r. med høy standard, alt av fasiliteteter og 3 balkonger

Waldemars Hage 6, 0175 Oslo

Prisantydning 3 490 000 kr
Felleskost/mnd.
2 870 kr
Boligtype
Leilighet
Eieform bolig
Eier (Selveier)
Soverom
2
Primærrom
78 m²
Bruksareal
80 m²
Etasje
5
Byggeår
2005
Tomteareal
6795 m² (eiet)
Grunnflate
90 m²

Fasiliteter

  • Balkong/Terrasse
  • Garasje/P-plass
  • Heis
  • Kabel-TV
  • Bredbåndstilknytning
  • Turterreng
  • Parkett
  • Barnevennlig

Felleskostnader inkluderer

bl.a. komm. avg, felles forsikring, varmt vann, fyring (vannboren varme i alle gulv), vaktmestertjenester, trappevask, gartner m.m. I tillegg kommer Homebase på kr. 575 som inkl. alt fra internett (fiber), digitalt TV med opptager, portåpner, telefon m.m

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 301
Gårdsnr: 218
Bruksnr: 100
Seksjonsnr: 40

Visning

Kontakt megler for privatvisning!

Husk å lese komplett salgsoppgave før visning.

Gi bud

Les mer om elektronisk budgiving

Beliggenhet

Waldemars Hage ligger idyllisk til mellom Kiellands Plass og Akerselva. Meget god beliggenhet i gangavstand til St.Hanshaugen, Grünerløkka og Oslo sentrum. Området er i rivende utvikling og her finner man alt av servicetilbud man kan ønske seg. Man har bl.a. restauranter, SATS, Oxigeno, JIMU Treningssenter, dagligvareforretninger og kollektivtransport rett utenfor døren. Det går bro over Akerselva som knytter området direkte til Grünerløkka.


Selve beliggenheten på leiligheten er blant Waldemars Hage's beste, nemlig tårn 6. Her vender hovedbalkongen rett sydvest, noe som gir enormt gode sol- og lysforhold. I tillegg til de flotte grøntarealer har du også elva som nærmeste nabo. Velkommen til det gode liv!

Beskrivelse

Rålekker 3-roms leilighet med hele 3 fantastiske balkonger. Leiligheten er en av de største 3-romsene i hele Waldemars Hage, og må oppleves!


Leiligheten holder en høy standard, med bl.a. teknologiske løsninger som Homebase (Digital-tv med opptaksmuligheter, leie av film, radio, internett, informasjon fra Sameiet), IP-telefon (tilkoblet porttelefon med kamera og vanlig telefonibruk. Bruken av IP- telefonen er kostnadsfritt til fasttelefoner innenlands). Integrerte hvitevarer i et lekkert topp- moderne kjøkken, samt et delikat bad med tidsriktige fliser. Bygget har heis, felles takterrasse og garasjeanlegg i kjeller med mulighet for kjøp/leie av parkeringsplass.


Entré: Stor og praktisk éntre med tilhørende walk in closeth/bod med enorm plass til klær og sko. Parkett på gulv, malte vegger og malt himling.


Kjøkken: Meget flott og tiltalende kjøkken i åpen løsning mot stue. Godt med skap- og benkeplass. Integrerte hvitevarer som oppvaskmaskin, stekeovn og koketopp. Designventilator over komfyr. Kjøkkenøy med smart bevegelig barløsning. Parkett på gulv, malte vegger og malt himling.


Stue: Stort luftig rom med store vindusflater som slipper inn mye lys. Utgang stor, solrik sydvestvendt balkong med fantastisk utsikt over grøntområde og Akerselva. Skyvedøren kan åpnes slik at balkongen i sommerhalvåret kan benyttes som et ekstra rom. Stuen har god plass til sittegruppe og spisebord. Parkett på gulv, malte vegger og malt himling.


Bad/WC: Delikat rom med innfelt dusjhjørne i glass, vegghengt WC, designservant, speil- og skapløsning. Opplegg vaskemaskin og tørketrommel. Fliser med varme i gulv, fliser på vegger og malt himling med downlights.


Soverom I: Stort og luftig soverom mot stille gate (Darres gate) med utgang til hyggelig nordvestvendt balkong. God plass til både dobbeltseng og evt. skrivepult. Meget godt med skapplass. Parkett på gulv, malte vegger og malt himling.


Soverom II: Stort soverom med utgang til egen balkong. God plass til både skap og dobbeltseng. Parkett på gulv, malte vegger og malt himling.


Garasjeplass: Mulighet for kjøp av garasjeplass! Kontakt megler for mer info.

Adkomst

Adkomst via Darresgate/Waldemars Hage 6. Kort vei til offentlig kommunikasjon som buss og trikk.

Beskaffenhet

Flott opparbeidet eiet tomt på 6795 m2 med bl.a. sittegrupper, lekeplass og masser av grøntarealer.

Salgsoppgaven beskriver vesentlig og lovpålagt informasjon om eiendommen

Ta kontakt med megler for komplett salgsoppgave

Waldemars Hage 6, 0175 Oslo

Joachim Schala

Navn

Telefon
22 04 08 45
Mobil
920 82 252

Kristen Brekke

Navn

Telefon
22 04 08 47
Mobil
450 44 424

Visning

Kontakt megler for privatvisning!

Husk å lese komplett salgsoppgave før visning.

Gi bud

Les mer om elektronisk budgiving

Annonseinformasjon

FINN-kode 17830961
Sist endret 25. jul. 2009 17:38
Referanse 1609146

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.