Bildegalleri

Solgt

Lillehammer - Moderne og lettstelt 3 roms leilighet med flott solgang og utsikt over Mjøsa/ Lågen.

Kart med kartnålSvarstadjordet 6 D, 2619 Lillehammer
Prisantydning690 000 kr
Fellesgjeld
1 143 771 kr
Felleskost/mnd.
6 681 kr
Verditakst
700 000 kr
Hva er denne boligen solgt for tidligere?Prisstatistikk

Nøkkelinfo

Boligtype
Leilighet
Eieform
Andel
Soverom
2
Primærrom
62 m²
Bruksareal
65 m²
Etasje
2
Byggeår
2005
Tomteareal
10 112 m² (eiet)
Bruttoareal
70 m²

Les mer om bruksareal her

Beliggenhet

Solrikt, stille og lett tilgjengelig i Sannheim. Beliggende nord og ned for sentrum med kort avstand til Lågen og Mjøsa med flotte friområder. Gangavstand til Lillehammer sentrum med alle fasiliteter.

Beskrivelse av bebyggelse

Borettslaget består av 36 leiligheter fordelt på 5 bygninger.

Byggemåte

Velholdt borettslagsleilighet i horisontaldelt og vertikaldelt 6-mannsbolig. Boligen er fundamentert med plate på mark. Videre oppført i trebindingsverk med støpte etasjeskiller og leilighets skillere i betong. Bindingsverk kledd med panel. Taket er tekket med betongtakstein.

Meget pen og tiltalende leilighet på ett plan med meget god standard, som inneholder:

- Romslig entre/vindfang
- 2 soverom
- Bod
- Stort bad
- Stue med åpen kjøkkenløsning.
- Solrik, flisbelagt veranda på ca. 12 m2 med flott utsikt.
- Utvendig bod og carport.

Moderne og lettstelt leilighet med alt på èn flate.

Leiligheten bærer preg av pent bruk og er godt vedlikeholdt.
Det er oppgraderinger på materialvalg i forhold til opprinnelig; som fliser på bad og i entre, downlights i tak på stue/kjøkken og gang, baderomsinnredning, kjøkkeninnredning med mer.

Hvit glatt Sigdal kjøkkeninnredning med laminat benkeplate og fliser over benk. Egen, praktisk øy med sitteplasser. Integrert komfyr med platetopp. Opplegg for oppvaskmaskin. Benkebereder på ca. 120 liter.

Pent, flislagt bad med god oppbevaringsplass mulighet i 120 innredning. Dusjvegger, wc og servant. Opplegg for oppvaskmaskin.

Møblering

Det gjøres oppmerksom på at møblering på bilder i annonsen ikke er tilsvarende med dagens pga leieforhold.

Oppvarming

Oppvarming med vedovn og elektrisitet. Peisovn på stue, varmekabler i gulv på bad og i vindfang og ellers termostatstyrte panelovner.

Parkering / Garasje

Carportanlegg med boder i eget bygg. Gjesteparkering i framkant.

Adkomst

Fra Lillehammer sentrum:
Kjør Gudbransdalsvegen til nordre rundkjøring, og ta ned mot E6. Ta til venstre i rundkjøring forbi Esso og passer veikroa. Følg skilt mot Lillehammer Motell og Camping. Følg Mosveveien forbi campingen og du kommer til boligområdet. Leiligheten ligger i nordre bygg i nederste rekke.

Adkomst blir skiltet ved felles visning.

Beskrivelse av Eiendom / Fellesarealer

Felles eietomt for borettslaget på 10 112 kvm. Vestvendt beliggende med utsikt over mjøsa og Lågen. Fine leke og turarealer. Badeplass i nærliggende område. Asfalterte interne veier og gangarealer.

Vei / Vann / Avløp

Offentlig vei, vann og avløp.

Servitutter / Rettigheter

"Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader ihht borettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp)".

Reguleringsplan

Området er regulert til boligformål og kopi av reguleringsplan med bestemmelser vil være tilgjengelig på visning og kan fås ved henvendelse til oppdragsansvarlig.

Beskrivelse av borettslaget - Sannheim 1 BRL

Sannheim Borettslag 1 består av 36 leiligheter fordelt på 5 bygninger. Alle leiligheter har egen carport og utvendig bod.

Etter en re-strukturering i fjor er renten på borettslagets fellesgjeld bundet fram til mars 2013, med en rentesats på 5.25 %. Borettslagets fellesgjeld er også avdragsfri fram til samme tidspunkt! Ut fra dagens rentebetingelser vil første avdrag som forfaller til betaling mars 2013 påvirke felleskostnadene med ca.kr 2 470.- Fellesgjelden kan innløses i sin helhet hvis ønskelig.

Sannheim Borettslag 1 er tilknyttet LOBB og er medlem av stiftelsen LOBB`s fond mot husleietap i borettslag.

Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i borettslagets vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning, som kan sees hos din PRIVATmegler. Med mindre annet er opplyst må kjøper påregne trappevask, dugnadsplikt, samt at det forefinnes konkrete regler om husdyrhold, fremleie og bruk av fellesarealer.

Oppgjør

Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøper innbetaler 10 % av kjøpesummen ved kontraktsinngåelse dog senest 7 dager etter budaksept, og resten overtagelse. Det kan ikke tas pant i kjøpt eiendom for forskuddsbeløpet. Rentene på forskudd tilfallerselger

Finansiering

Hvis du ønsker en rask avklaring på finansielle forhold kan, ta kontakt med PRIVATmegleren som har agentavtale med Nordea på finansielle tjenester og mottar godtgjørelse for dette.

Husleie/felleskostnader

Felleskostnader pt. er kr 6 681,-

Dette inkluderer boligens andel av renter på fellesgjeld, kommunale avgifter, forsikring av bygning/fellesarealer, forretningsførsel, revisjon, utvendig vedlikehold, kabel TV etc.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra takstrapport utført av DB takst og byggledelse. Rapport følger som en del av salgsoppgaven.

Overtagelse

Etter nærmere avtale. Angi gjerne ønsket i et evt. bud.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring, og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det inngis bud på eiendommen

Budgiving

Som budgiver hos PRIVATmegleren kan De kreve alle bud dokumentert og fremlagt. Dette betyr at De som budgiver må akseptere at deler av budet kan bli fremlagt for øvrige budgivere.

Megler har rett til å avvise bud gitt på SMS og E-post. Første bud skalvære skriftlig og må ha en akseptfrist minimum 24 timer etter siste annonserte visning. Forøvrig vises til forbrukerinformasjon om budgivning

Solgt "som den er"

Boligen selges i den forfatning den er under visning, salget følger prinsippene i avhendingslovens § 3-9: "Enda eigedomen er selt "som han er", eller med liknande atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen harogså mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøperen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesum og tilhøva ellers". Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn de regler som er ufravikelige i forbrukerforhold, jfr. avhendingslovens § 3-9, jfr. § 1-2 (2). På bakgrunn av dette oppfordres alle interessenter til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Forkjøpsrett for medlemmer

Det er forkjøpsrett for borettslagets- og medlemmer av tilknyttet boligbyggelag. Dette vil bli avklart i etterkant av akseptert bud, ca 14 dager.

Ta kontakt med megler for komplett informasjon

Beliggenhet

kart

Annonseinformasjon

FINN-kode17687416
Sist endret30. mai 2010 12:58
Referanse55080027

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.