Bildegalleri

Solgt

Husvik/Ulvikåsen - RÅLEKKERT!! - HØY STANDARD! Ny bolig - Sjøutsikt - Vannbårenvarme - Dobbel garasje!

Kart med kartnålTrollheggveien 20D, 3152 Tolvsrød
Prisantydning10 490 000 kr
Totalpris
10 541 520 kr
Omkostninger
51 520 kr
Kommunale avg.
11 112 kr per år
Hva er denne boligen solgt for tidligere?Prisstatistikk

Nøkkelinfo

Boligtype
Enebolig
Eieform
Eier (Selveier)
Soverom
3
Primærrom
206 m²
Bruksareal
240 m²
Byggeår
2020
Energimerking
B - Mørkegrønn
Tomteareal
2 324 m² (eiet)
Bruttoareal
281 m²

Les mer om bruksareal her

Fasiliteter

Balkong/Terrasse
Peis/Ildsted
Barnevennlig
Garasje/P-plass
Aircondition
Utsikt

Beskrivelse

Nyoppført, Rålekker bolig høyt og fritt beliggende med utsikt over Oslofjorden samt fin kveldssol. Boligen er arkitekttegnet og har en spennende planløsning fordelt over 5 delplan. Gjennomgående meget høy standard. Her har du alt hva en moderne familie ønsker seg! Flytt rett inn!

Standard

Nyoppført og stilfull bolig beliggende supersentralt til på Husvik/Ulvikåsen. Eiendommen holder gjennomgående høy standard. Det er vannbåren varme i alle gulv. Driftes via NIBE F-750 avtrekksvarmepumpe. I tillegg er det montert varmepumpe luft/luft med aircondition funksjon. Det er også boligventilasjon, type SAM 41. Garasjen er flislagt, har vannbåren gulvvarme, varmtvann er innlagt samt det er montert lader til elbil. Kjøkkenet er fra HTH og har stenlagt benkeplate samt Miele hvitevarer. Badet er fra Scala og er flislagt med lekre fliser. Blandebatterier er fra Tapwell. Kledning i Møre Royal som er nær vedlikeholdsfritt. Vinduene er aluminiumsbeslåtte utvendig og rekkverk i stål. Det vil også bli montert rekkverk ved inngangspartiet.

Boligen er meget gjennomført og hvitpigmentert eik er gjennomgånde tema. Hele boligen har enstavs hvitpigmentert eikeparket. Trappen er et smykke i samme utførsel. Kjøkkenet er også holdt i samme lyse eiken. Boligen har store vindusflater som slipper inn mye naturlig lys. Kjøkkenet er på eget delplan og har plass til langt og sosialt spisebord. Det er utgang til en balkong der morgen kaffen kan nytes. Stuen er på topplan og har stor skyvedør ut til lun, usjenert og meget solrik terrasse. Her finner man i tillegg en utebod samt et utekjøkken med vask samt benkeplate i stein. Her ligger alt til rette for sene sommerkvelder.

Boligen har en praktisk planløsning. Hovedsoverom ligger for seg selv med egen walk-in garderobe og eget bad. Barnerommene samt et kontor ligger på eget delplan. Her finner man også et praktisk gjestetoalett. I boligens underetasje er det et stort bad med dobbel dusj, badekar og dobbel servant. Alt i tidsriktige og moderne utførsel. Vaskerommet med tekniskrom har mye benkplass og opplegg for både vaskemaskin og tørketrommel. Videre er det et stort allrom. Dette rommet er på hele 32 kvm og kan brukse til alt fra lagring, kjellerstue, gamingrom eller trimrom.

Her har du en rålekker bolig med meget høy standard! Her er det tenkt på alt fra søpplestativ i betong til høytaller i baderomsspeil! Flytt rett inn og nyt det gode liv med nærhet til både sjø, strand og flotte turområder!

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et veletablert og barnevennlig boligområde i Ulvikåsen/Husvik i Tønsberg kommune ca. 4 km fra Tønsberg sentrum. Supersentralt med tanke på avstand til alt. Fra boligen er det kort og trygg vei Husvik barneskole samt sjø og strand. Husvik er mest kjent for sin nærhet til skjærgården. Her finner du flere perler av noen badeplasser og badestrender. Det er kun en liten spasertur ned til flotte Klopp badestrand og småbåthavn. Kyststien er populær og kan føre deg til bla Jarlsø som har dagligvare, velværesenter samt populær kafe/restaurant. Rødstein ligger også i gangavstand, en lokal perle med deilige bademuligheter og herlig utsikt til skjærgården. Ellers byr Flint på et flott idrettsanlegg med flere fotballbaner, tennisbaner samt sandvolleyball. I området ligger også Slagenhallen med et godt innendørstilbud. Det er også kort vei til lekeplass, klatrevegg, golfbaner, skiløyper og treningssenter. Området har god offentlig kommunikasjon via buss, med hyppige avganger innover mot Tønsberg sentrum. Tønsberg er en populær by som har sitt absolutte høydepunkt sommerstid, med stor turisme og et yrende folkeliv. Langs bryggene i Tønsberg kan du nyte av båtlivets gleder og et stort utvalg av restauranter, kafeer og barer.

Tomt

Areal: 2 324 kvm, Eierform: Fellestomt
Det er felles tomt med alle 4 seksjonenen hvorav man eksklusivt disponerer det som naturlig hører til sin bolig. For denne eiendommen ca. 455 kvm. Se vedlagte seksjoneringsbegjæring. Hagen er beplantet med plen og gårdsplassen er asfaltert.

Garasje / Parkering

Dobbel garasje på ca. 34 kvm i tilknytning til boligen. Garasjen er flislagt både på gulv- og veggflater, det er innlagt både varmtvann og kaldtvann samt at det er montert elbil lader. Garasjen er islolert og det er vannbåren varme i gulvet.

Barnehage / skole i området

Området eiendommen ligger i sogner til Husvik skole.
For mer informasjon om barnehager og skoler og ledige plasser - kontakt Tønsberg kommune på tlf. 333 48 000.

Boligtype, eierform og byggeår

Enebolig (Selveier), byggeår: 2020

Antall soverom

3

Byggeår

2020

Byggemåte

Seksjonert enebolig med dobbel garasje i tilknytning til boligens 1. etasje. Oppført i tre over grunnmur/støpt plate på mark i 2019. Boligen er oppført i 2 etasjer med takveranda over garasjedelen.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger midlertidig brukstillatelse for bygg B4 datert 02.10.2019. Ferdigattest blir utstedet straks alle 4 boligene er oppført og utearealer er ferdigstilt.

Boligens areal

Primærrom: 206 kvm, Bruksareal: 240 kvm, Bruttoareal: 281 kvm

Underetasje:
Bruksareal: 66 m².
Primærrom: 66 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Trapperom/gang, bad/wc, vaskerom/tekn. rom og kjellerstue/trimrom

1. etasje:
Bruksareal: 70 m².
Primærrom: 70 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Hall med trapp, 3 soverom, kontor, wc, bad/wc, omkledningsrom (fordelt over to halvplan)

2. etasje:
Bruksareal: 70 m².
Primærrom: 70 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Kjøkken og stue.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

De oppgitte arealer er hentet fra arealoppmåling avholdt utført av takstmann Tore Rønning. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til å leie ut hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Oppvarming

Vannbåren gulvvarme i alle etasjer samt i garasje. Driftes via NIBE F-750 avtrekksvarmepumpe. I tillegg er det montert varmepumpe luft/luft med aircondition funksjon. Det er også boligventilasjon, type SAM 41.

"Testresultater viser at avtrekksvarmepumpen NIBE F750 har best resultat på 15 av 20 punkter. NIBEs varmepumpe har blant annet høyeste årsvarmefaktor, høyeste varmtvannskapasitet og høyeste energibesparing i hus på 120 m²."

Energimerking

Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter B

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Dette er en nyoppført enebolig. Årlig estimert energiforbruk foreligger derfor ikke.

Kommunale avgifter

Kr. 11 112 pr. år
De kommunale avgiftene betales kvartalsvis.

Løpende kostnader

Dette er en nyoppført enebolig. Oversikt over faste løpende kostnader foreligger derfor ikke.

Formuesverdi

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Adkomst

Fra Tønsberg kjører man mot Åsgårdstrand og tar til høyre i rundkjøringen ved Olsrød. Følg deretter Valløveien helt til Ulvikveien kommer på høyre hånd. Følg Ulvikveien ca. 400 meter og ta så Hagtornveien inn til venstre. Deretter til høyre inn Trollheggveien. Boligen er skiltet med til salgsskilt og det vil bli skiltet ved visning.

Regulering

Eiendommen ligger i et uregulert område, som i kommuneplanen vedtatt 22.05.2019 er avsatt til boligbebyggelse. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler. Det skal oppføres ytterligere 3 eneboliger på tomten. Kontakt megler for info.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Det er registrert følgende servitutter/heftelser som følger eiendommen:
Bestemmelse om gjerde, tinglyst 11.01.1955, dagboknr. 500086 gjelder:

Seksjonering, tinglyst 07.02.2019, dagboknr. 161913.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Grunnboken er delt inn etter prioritetsrekkefølge. På bekreftet grunnboks utskrift er alle pengeheftelser og servitutter listet opp etter hverandre under samlebetegnelsen "Heftelser". Heftelsene er ordnet etter tidspunkt for tinglysing. Kjøpers bank får prioritet etter heftelser i eiendommen som ikke skal slettes ved overdragelse, herunder servitutter. Panterett til kjøpers bank vil ha best prioritet av pengeheftelsene, men fremstå med prioritet etter servitutter som allerede hefter i eiendommen

Vei/vann/avløp

Adkomst fra privat vei. Offentlig vann og avløp i henhold til informasjon fra Tønsberg kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger kan ikke tegnet boligselgerforsikring.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: elisabeth@bs-partners.no eller SMS: 90 05 54 88 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.
Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Overtagelse

Etter avtale.

Avtalt meglervederlag

Om meglers vederlag er det avtalt 1 % beregnet av salgssummen inkludert evt. fellesgjeld. I tillegg er det avtalt vederlag for oppgjør kr. 4 900,-, tilrettelegging. kr. 12 500,-, internettannonsering kr. 10 990,- . Alle tall i dette avsnitt er opplyst inklusive mva.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93. Selger skal straks etter at avtale er inngått, stille garanti etter bustadoppføringslova § 12. Dersom selger ikke oppfyller plikten til straks å stille garanti, har kjøper rett til å holde tilbake alt vederlag frem til det er dokumentert at garantien foreligger. Garantien skal gjelde frem til fem år etter overtagelse. Garantien skal tilsvare minst 3 % av kjøpesummen frem til overtagelse, og minst 5 % etter overtagelse. Endringer/tilvalg som avtales etter at kontrakt er inngått, fører ikke til at garantisummen skal endres

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Salgsoppgaven beskriver vesentlig og lovpålagt informasjon om eiendommen

Se komplett salgsoppgave

Beliggenhet

kart

Annonseinformasjon

FINN-kode175092467
Sist endret08. mai 2020 00:33
Referanse28200026

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.