SOLGT

Myrvoll - Helt ny 2-roms selveier i 3.etg med balkong. Visning ved påmelding!

Trelastveien 10 B, 1415 Oppegård

Prisantydning 3 200 000 kr
Omkostninger
19 446 kr
Totalpris
3 219 446 kr
Felleskost/mnd.
2 189 kr
Boligtype
Leilighet
Eieform bolig
Eier (Selveier)
Soverom
1
Primærrom
41 m²
Bruksareal
45 m²
Etasje
3
Byggeår
2020
Tomt
Eiet

Fasiliteter

 • Balkong/Terrasse
 • Parkett
 • Heis
 • Ingen gjenboere
 • Barnevennlig
 • Rolig
 • Kabel-TV
 • Moderne
 • Sentralt
 • Turterreng
 • Offentlig vann/kloakk
 • Utsikt

Omkostninger

3 200 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
206,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
6 970,- (Dokumentavgift av andel tomteverdi)
3 700,- (Annet)
7 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
--------------------------------------------------------
19 446,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
3 219 446,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 3020
Gårdsnr: 241
Bruksnr: 86
Seksjonsnr: 11

Visning

Kontakt eiendomsmegler på 94188149 for å avtale visning!

Husk å lese komplett salgsoppgave før visning.

Visningspåmelding Gi bud

Les mer om elektronisk budgiving

BELIGGENHET

Leiligheten ligger i et sentralt boligområde på Myrvoll i Nordre Follo kommune. Myrvoll ligger midt i mellom Kolbotn og Oppegård, og har et godt utvalg av servicetilbud som skoler, barnehager, dagligvare og offentlig kommunikasjon. I tillegg er det kort vei til flotte tur- og rekreasjonsområder.

I tilknytning til Østli skole er det fint skogsterreng som innbyr til aktivitet. Her er det også kunstgressbane, fine akebakker vinterstid, samt gangvei over til 18-hulls golfbane og Østre Greverud idrettspark. Idrettsparken består av idrettshall, kunstgressbane, grusbane, skateanlegg og idrettshus. På golfbanen er det lysløype om vinteren med oppkjørte skispor. Fra Myrvoll er det også kort vei til svømmehall, hesteridning, treningssenter, Ingierkollen slalåmsenter og Kolbotn tennisanlegg m.m.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss og tog. Nærmeste holdeplass for begge er Myrvoll stasjon, som ligger ca. 200 meter fra boligen. Toget bruker ca. 20 min til Oslo S. Med bil fra Myrvoll tar det ca. 6 min til Kolbotn Torg, 12 min til Ski Storsenter, 12 min til Vinterbro senter, 18 min til Oslo S og 45 min til Oslo Lufthavn Gardermoen.

INNHOLD

3. etasje (45 kvm BRA. 41 kvm P-rom):
- Entré
- Bad
- Kjøkken/stue
- Soverom
- Bod
- Balkong

Arealer og romfordeling er hentet fra kontraktstegning og er dermed ikke kontrollert av eiendomsmegler.

STANDARD

Gulv:
3-stavs eikeparkett i entré, kjøkken, stue, innvendig bod og soverom. Keramiske fliser på badet.

Vegger:
Bindingsverk kledd med gipsplater. Malte overflater.

Himling:
Etasjeskillere i betong. Overflater av malte flater.

Kjøkken:
Kjøkkeninnredning fra Marbodal md Siemens integrerte hvitevarer.

Bad:
Leilighetene med delikat flislagt bad med varmekabler, skuffeseksjon under vask, vegghengt-toalett og svingbare dusjdører.

Oppbevaring og bod:
Innvendig bod i leiligheten samt sportsbod i underetasjen.

UTSTYR

- Felles brannvarslingsanlegg og sprinkleranlegg i bygningen.
- Personheis i bygningen.

Alle integrerte hvitevarer som var tilstede på visning følger eiendommen.

BESKRIVELSE AV BEBYGGELSE

Bygningen er antatt fundamentert til fjell, yttervegger i betong og treverk med teglstein og trepanel på fasader, etasjeskillere i betong, vinduer med 3-lags glass, innvendige malte dører og balkong med betonggulv.

OPPVARMING/TEKNISK

Oppvarming med vannbåren termostatstyrt radiator. Elektriske varmekabler med termostat på baderom/wc.

Det er balansert ventilasjon med varmegjenvinning.

Det medfølger ikke varmekilder på rom som ikke har dette fastmontert på visning.

BESKRIVELSE AV FELLESAREALER

Eiet fellestomt på ca 2762 kvm.
Pent opparbeidet med asfalterte internveier, lekeplasser m.m. Det stipuleres at gress blir lagt på eiendommen før 17. mai.

PARKERING/GARASJE

Det medfølger ikke parkeringsplass til denne leiligheten.
For Torgkvartalet som hus 5 og 9 er en del av, vil det til sammen være 149 p-plasser hvorav 10 gjesteparkeringsplasser. HC-parkering ivaretas.

ADGANG TIL UTLEIE

Leiligheten kan fritt leies ut. Styret skal normalt varsles.

BESKRIVELSE AV MYRVOLL TORG SAMEIE

Sameiet Myrvoll Torg sameie 1 består av 61 boligseksjoner og 7 næringsseksjoner.

Dyrehold er tillatt så lenge dette ikke på en urimelig eller unødvendig måte er til skade eller ulempe for de øvrige brukerne av eiendommen.

Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i sameiets vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene kan lastes ned fra eiendommens hjemmeside.

Med mindre annet er opplyst må kjøper påregne dugnadsplikt, samt at det forefinnes konkrete regler om husdyrhold, fremleie og bruk av fellesarealer.

FELLESKOSTNADER OG ANDRE LØPENDE KOSTNADER

Totale felleskostnader pr d.d. utgjør kr. 2 189,- pr mnd.
Herav:
Oppvarming tappevann kr. 360,-
Myrvoll st. felles kr. 100,-
Felleskostnader kr. 1 350,-
Kabel-TV kr. 379,-

Andre løpende kostnader:
Strøm etter eget forbruk.
Innboforsikring.
Kostnader knyttet til drift og vedlikehold av garasjeplass.

FORRETNINGSFØRER

OBOS Eiendomsforvaltning AS

SERVITUTTER / RETTIGHETER

Sameiet har pant for inntil 2G for ubetalte fellesutgifter.

REGULERINGSFORHOLD

Torgkvartalet Hus 5 og Hus 9 ligger på del av tomt som er regulert til boligbebyggelse og sentrumsformål iht. reguleringsplan vedtatt 23.11.2015.

Eiendommen "Trelasttomta" er for øvrig er regulert til boligbebyggelse, sentrumsformål, annet uteoppholdsareal, samferdselsanlegg og teknisk infrastruktur, vei, gang- og sykkelvei, torg, annet veiareal anleggsområde/grønt, trase for jernbane, grønnstruktur, park landbruks-, natur- og friluftsområder og friluftsområde.

Rett syd for eiendommen merket med S1 ligger boligprosjektet "Centralen" som er regulert til sentrumsformål og vil bestå av boliger, samt næringsarealer. Vest for eiendommen går jernbanelinjer.

Eiendommen er ikke konsesjonspliktig, og det er ikke knyttet odelsrett til eiendommen.

VEI / VANN / AVLØP

Offentlig adkomst. Boligen blir tilkoblet offentlig vann og avløp.

FERDIGATTEST / BRUKSTILLATELSE

Midlertidig brukstillatelse (datert 30.01.2020) foreligger.

OVERTAKELSE

Etter avtale. Vennligst oppgi ønsket overtakelsestidspunkt i kjøpetilbud.

DIVERSE

Arealer er hentet fra kontraktstegning.

OPPGJØR

Selger forutsetter at kjøper innbetaler fullt oppgjør (kjøpesum + omkostninger) til meglers klientkonto slik at disse står på konto senest dagen før overtakelse. På samme tidspunkt skal kjøpers eventuelle pantedokument være megler i hende. Det betales ikke forskudd.

BOLIGSELGERFORSIKRING TEGNES IKKE

Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring og har således ikke utfylt egenerklæringsskjema.

BOLIGKJØPERFORSIKRING

Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no.

FINANSIERING

Attentus Kolbotn Eiendomsmegling AS samarbeider med Handelsbanken på Rosenholm Campus. Kontakt megler for en rask avklaring på finansielle forhold.

INFORMASJON OM BUDGIVING

Som budgiver hos Attentus Eiendomsmegling kan du kreve alle bud dokumentert og fremlagt. Dette betyr at du som budgiver må akseptere at deler av budet kan bli fremlagt for øvrige budgivere. Forøvrig vises til forbrukerinformasjon om budgiving.

I henhold til forskrift om eiendomsmegling skal alle budrunder skje skriftlig. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg gi bud ved hjelp av BankID.

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per epost, SMS, fax eller via budgivningsplattform på nett eller app. Budforhøyelser må ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.

Meglerforetaket kan ikke - verken til selger eller markedet - formidle bud som har en kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning, jmf. forskrift til lov om eiendomsmegling § 6-3. Ta evt. kontakt for å få informasjon om budfristen.

LOVGIVING

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning, salget følger avhendingslovens § 3-9: "Enda eigedomen er "selt som han er", eller med liknande atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøperen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesum og tilhøva ellers". Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn de regler som er ufravikelige i forbrukerforhold, jfr. avhendingslovens § 3-9, jfr. § 1-2 (2). På bakgrunn av dette oppfordres alle interessenter til å sette seg inn i eventuell egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Alle eiendomsmeglerforetak er underlagt Lov om hvitvasking. Dette innebærer at de har plikt til å melde fra til Økokrim om eventuelle mistenkelige transaksjoner. Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at eiendomsmegler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll i henhold til hvitvaskingsregelverket og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon. Dersom eiendomsmegler ikke får utført slik kontroll plikter eiendomsmegler å avstå fra å gjennomføre oppdraget/handelen. Eiendomsmeglingsforetaket fraskriver oss ansvar for eventuelle økonomiske krav som følge av ovennevnte forhold.

Ingen kan direkte eller indirekte erverve mer en to boligseksjoner i et boligsameie jf. eierseksjonsloven § 23. Dersom et erverv har funnet sted i strid med eierseksjonslovens regler kan Kartverket nekte overskjøting. Dersom overskjøting blir nektet, er kjøper likevel forpliktet til å gjennomføre handelen med selger, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting.

Salgsoppgaven beskriver vesentlig og lovpålagt informasjon om eiendommen

Trelastveien 10 B, 1415 Oppegård

Bjørn Vidar Lazar Braathen

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Mobil
941 88 149

Ola Presterud

Eiendomsmegler MNEF

Mobil
922 59 210

Visning

Kontakt eiendomsmegler på 94188149 for å avtale visning!

Husk å lese komplett salgsoppgave før visning.

Visningspåmelding Gi bud

Les mer om elektronisk budgiving

Annonseinformasjon

FINN-kode 168283514
Sist endret 19. okt. 2020 15:53
Referanse 6190220

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.