Bildegalleri

Solgt

Sjarmerende sørlandsbolig med flott hage nær sentrum!

Kart med kartnålNygårdsgata 20, 4790 Lillesand
Prisantydning3 325 000 kr
Kommunale avg.
10 062 kr per år
Hva er denne boligen solgt for tidligere?Prisstatistikk

Nøkkelinfo

Boligtype
Enebolig
Eieform
Eier (Selveier)
Soverom
4
Primærrom
165 m²
Bruksareal
209 m²
Byggeår
1898
Rom
5
Tomteareal
340 m²
Bruttoareal
250 m²

Les mer om bruksareal her

Innhold:

1. etg.: Entré, 2 stuer, bibliotek/gjesterom, gang, soverom, bad og stort kjøkken med utgang til fantastisk hage.

2. etg.: Soverom, 2 ganger, bad, kjøkken, 2 stuer, 2 alkover og soverom.

Kjeller: Kjelleren er romslig med diverse boder og opplegg til vaskemaskin.

Standard:

Boligen holder gjennomgående god standard, noe oppgradering må påregnes. I flere av stuene er det flott Lillesands parkett på gulvene. Forøvrig er det teppe, malt tregulv og belegg. Hoveddelen er stokkebygg og i stuer i 1. etg. er stokkene synlige og gir boligen et koselig preg. Ellers er det panel, malt strie og tapet på veggene. I tak er det gips og malte plater. Kjøkkenet er romslig med direkte utgang til en fantastisk koselig hage. Mange av vinduene i huset er opprinnelige. Kledning på tilbygg mot inngangspartiet er nylig skiftet og malt. Inngangsdøren er ny. Taket ble skiftet i 2007.

Beliggenhet:

Eiendommen ligger ved Lillesand sentrum i koselig sørlandsgate med kun få minutters gange til alle fasiliteter. I nærområde er det park med badestrand, småbåthavn og koselige turområder. Barnehage og skoler ligger i kun 5 - 10 minutters gange fra boligen.

Adkomst:

Fra rutebilstasjonen ta til høyre inn Strandgata og følg denne til Nygårdsgata ved Rådhuset. Følg veien til nr. 20 kommer på høyre side, som siste hus før kirken.

Overtakelse:

Etter avtale med selger.

Byggemåte:

Tykke stenmurer, stokkebygg som er trekledd og betongtakstein på tak.

Diverse:

Da det er boplikt i Lillesand kommune plikter kjøper å undertegne egenerklæring om konsesjonsfrihet.Boligen har ikke ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse.Selger har leid ut mesteparten av 2. etg. for kr. 5.500,. pr.mnd. inkl. strøm. 2. etg. er ikke godkjent av kommunen til utleie.

Beskaffenhet

Hagen er usjenert og flott opparbeidet med hekk, gressplen, blomsterbedd og sittegrupper, og innbyr til avslapning og hygge. Inngangsparti er stenlagt og ved inngangspartiet er det platting.Tomten er festet. Bortfester er Hans Trygve Eggen og årlig festeavgift er kr. 700,-. Det foreligger tilbud fra bortfester slik at kjøper kan kjøpe tomten for kr. 25.000,- + omk.

Regulering

Eiendommen ligger under Verneplan for Lillesand sentrum vedtatt 07.11.96 og er godkjent utnyttet til frittliggende småhusbebyggelse.

Ta kontakt med megler for komplett informasjon

Beliggenhet

kart

Annonseinformasjon

FINN-kode15476604
Sist endret09. feb. 2009 11:57

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.