Utløpt

VARDENESET - Svært koselig halvpart av tomannsbolig med nydelig utsikt over Byfjorden. Stor terrasse, trivelig hagestue og parkering i garasje.

Røværveien 24, 4029 Stavanger

Prisantydning 5 300 000 kr
Kommunale avg.
10 952 kr per år
Boligtype
Tomannsbolig
Eieform bolig
Eier (Selveier)
Soverom
3
Primærrom
169 m²
Bruksareal
204 m²
Byggeår
1967
Energimerking
E - oransje
Tomteareal
410 m² (eiet)
Bruttoareal
217 m²

Fasiliteter

 • Alarm
 • Balkong/Terrasse
 • Kabel-TV
 • Rolig
 • Sentralt
 • Barnevennlig
 • Peis/Ildsted
 • Garasje/P-plass
 • Bredbåndstilknytning
 • Turterreng
 • Moderne
 • Hage
 • Parkett
 • Offentlig vann/kloakk
 • Utsikt

Arealbeskrivelse

Underetasje: Vindfang, gang/ allrom, 3 soverom, bad, bod, hobbyrom, vaskerom,

1. etasje: Stue, kjøkken.

S-rom: Garasje.

Utvendig hagestue på 8 kvm.

Oppgitte arealer er hentet fra vedlagte takst. Megler har ikke foretatt kontrollmåling av boligen.
Byggemåte: Tre og mur. Etasjeskiller av tre. Gulvflate i kjeller med betong.
Yttervegger har bindingsverk og kledning.

Omkostninger

Dok.avg. til staten, 2.5%: kr 132.500,-
Tinglysning for hjemmelsdok.: kr 525,-
Tinglysning for pantedok.: kr 525,-
Attestgebyr: kr 172,-
Totalkostnad: kr 133.722,-

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 1103
Gårdsnr: 28
Bruksnr: 1341

Visning

Ta kontakt med Eiendomsmegler Markus Paulsen på tlf 900 87 446 for privatvisning.

Husk å lese komplett salgsoppgave før visning.

Gi bud

Les mer om elektronisk budgiving

Innhold

Meglers presentasjon
Røværveien 24 A er en vertikaldelt halvpart av tomannsbolig med en nydelig, vidstrakt utsikt over Byfjorden. Eiendommen har en flott beliggenhet i et barnevennlig område med nærhet til skole, barnehager og flere fine lekeområder. Varme sommerdager kan tilbringes på den store terrassen utenfor stuen og det er i tillegg en svært sjarmerende hagestue.

Innvendig fremstår boligen som innholdsrik og trivelig med en fin, familievennlig planløsning. I første etasje har boligen vindfang med skyvedørsgarderobe, stor hall med vindeltrapp, hobbyrom, to soverom og et innredet rom i bruk som soverom. Det er også et romslig bad, et separat vaskerom og godt med lagringsplass i en stor bod.

I andre etasje ligger boligens hjerte - den store stuen med gode vindusflater som lar utsikten bli en del av rommet. Videre har stuen peisovn, samt god plass for både sofamøblement, sittegruppe og spisebord. Kjøkkenet ligger i eget rom med klassisk innredning og fin spiseplass under vinduet. Parkere gjør du i en integrert garasje med direkte adkomst til boligen.

Planløsning
Underetasje: Vindfang, gang/allrom, 3 soverom, bad, hobbyrom, vaskerom og bod.
1. etasje: Stue og kjøkken.

Kvaliteter/oppgraderinger/teknisk
- Vertikaldelt halvpart av tomannsbolig.
- Nydelig, vidstrakt utsikt til Byfjorden.
- Integrert garasje, direkte inngang.
- Det er plass for spisebord på kjøkken.
- Den store stuen har trivelig peisovn.
- Separat, eldre vaskerom i underetasje.
- Boligen har hobbyrom i underetasje.
- Innvendig bod og rikelig med skapplass.
- Det er byttet noen vinduer i nyere tid.
- Kombinasjon av skru-/automatsikringer.

Standard

Entré: Boligen har et flott inngangsparti med steinlagt gangsti opp til inngangsdør og praktisk overbygg. Vindfanget har fliser på gulv, lyse vegger, skyvedørsgarderobe med speilfronter og glassfelt ved siden av inngangsdøren for behagelig lysinnslipp. Fra vindfanget kommer du videre inn i en romslig gang med god plass til møblement. Her finner du også en flott vindeltrapp med åpne trinn opp til stuen. Marbel-eikeparkett på gulv i gang og videre opp til stuen.

Kjøkken: Kjøkkenet er av god størrelse og ligger i eget rom med fin plass for spisebord. Den klassiske innredningen har profilerte eikefronter som er blitt hvitmalt i senere år og benkeplaten ble byttet i 2013. Videre har kjøkkenet flere vitrineskap, benkebelysning og nedfelt skylle- og oppvaskkum. Kjøkkenet har også integrert stekeovn, platetopp, opplegg for oppvaskmaskin og ventilator.

Stue: Den store stuen er hjemmets hjerte med gode vindusflater langs hele endeveggen slik at den nydelige utsikten virkelig kommer til sin rett. Dette er et meget behagelig rom å oppholde seg i med trivelig peisovn og god plass for både sofamøblement, sittegruppe og et større spisebord. Rekkverk i glass og metall rundt trappeløpet ivaretar den luftige følelsen og det er skyvedør ut til terrasse og hage.

Bad/wc/vaskerom: Det romslige baderommet ligger i underetasjen med flislagte overflater og spotlights i himling. Badet er utstyrt med toalett, dusjnisje med vegg i glassbyggerstein og glassdør, samt et innfliset badekar. Innredningen har hvite, profilerte fronter, to nedfelte servanter, to matchende veggskap og speil med fin belysning. Badet har eldre standard og fremtidig modernisering bør påregnes.

Vaskerom: Boligen har et separat vaskerom i underetasjen, noe som er meget kjærkomment i en hektisk familiehverdag. Vaskerommet har enkel standard med betonggulv med sluk og det er direkte adkomst fra garasjen.

Soverom og garderobe: Boligen har to lyse soverom, og et innredet rom i bruk som soverom. Alle rommene ligger praktisk plassert i samme etasje, hvorav det ene har direkte adkomst til bad. I underetasjen finner du også et eget hobbyrom. Lagringsplass finner du i flere skap, skyvedørsgarderobe i vindfanget og i en romslig bod i underetasjen.

Oppvarming

Boligen er elektrisk oppvarmet, supplert med ovner i begge etasjer tilknyttet teglsteinspipe. Oljebrenner er ikke i bruk og gassfibertank er tømt.

Vedlikehold/tilstand

Enebolig fra 1967, med påbygg i 1983. Boligen er i normalt god stand, etter alder. Det er foretatt en del standardhevninger, men noen bygningselementer er eldre, med noe redustert levetid, derav Tg 2 ihht Dag Reimertz datert 17.05.2018.

OVERSIKT OVER TILSTANDSGRAD 1, 2 OG 3
Rapporten inneholder 9 Tg 2 og 1 Tg 3

Tilstandsgrad(Tg) 1: Grunn, grunnmur, yttervegger, vindu, takkonstruksjon, tekking, trapp, pipe, kjøkken, VVS

Tillstandsgrad(Tg) 2 : Drenering, eldre kledning, hagestue, vinduer, renner, rom under terreng, bad, vaskerom, VVS

Tillstandsgrad(Tg) 3 : Kjellerdør

Det gjøres oppmerksom på at ett avsnitt, f.eks "Vinduer og dører" kan inneholde flere forskjellige tilstandsgrader. Dette pga forskjellig alder og tilstand på bygningsdelene. Det anbefales alltid at hele rapporten leses. Dette for å gi ett mer helhetlig bilde av boligen/leiligheten. Det anbefales også at teksten på side 3 leses der det står nærmere beskrevet ang bruken av tilstandsgrad 2.

Ferdigattest / midlertidig brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest datert 5. februar 1968.

Utleie

Eiendommen er selveier og kan leies ut i sin helhet.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et sentralt og hyggelig boligområde på Vardenes i Stavanger kommune med nydelig utsikt mot Byfjorden. Beliggenheten er også svært barnevennlig med nærhet til barneskole, kort vei til flere barnehager, og en enkel spasertur unna flere lekeplasser. Det er ca. et kvarter å gå til ungdomsskole og ca. 5,3 km til Stavanger sentrum.

Nærmeste bussholdeplass er Føynabakken som ligger ca. 250 meter fra boligen. Rema 1000 og Coop Prix er nærmeste dagligvare. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Tasta senter et rikt og variert utvalg, inkludert legesenter, helsestasjon og treningssenter. Videre er det kort vei til Stavanger sentrum med alt det innebærer av bymessige fasiliteter og shoppingmuligheter.

Eiendommen har også nærhet til fine tur- og friluftsområder ved idylliske Dusavik båthavn og Litle Dusavik strand. I tillegg har området nærhet til flotte turstier langs sjøen og omkring Store Stokkavatnet. Ved sistnevnte ligger også banen til Stavanger Golfklubb, som flere ganger har blitt kåret blant landets beste. Den kompakte 18-hulls banen gir utfordringer og spilleglede for alt fra nybegynnere til den mer etablerte og profesjonelle.

For friluftentusiasten er også runden rundt Hålandsvatnet å anbefale. Dette regnes som ett av de beste fiskevannene i Rogaland med forekomster av ørret og røye. Videre har boligen nærhet både til Tastavarden fjellhall, Tasta Idrettspark og Tastarustå Idrettshall.

Adkomst

Det vil bli godt skiltet med visningsskilt fra DNB Eiendom ved annonsert fellesvisning.

Tomten

Eiendommen ligger på en skrånende tomt som sikrer en storslagen og vidstrakt utsikt til fjorden. Fra stuen er det skyvedør ut til en meget romslig terrasse som ligger over to nivåer og med plass for møblering i flere soner. Fra terrassen kan du skue utover en sjarmerende naturtomt med hekker, prydbusker og fjell i dagen. I tillegg er det en hagebod i et hjørne av tomten.

I tilknytning til terrassen finner du en herlig hagestue med adkomst via skyvedør og vinduer på alle fire sider, slik at den luftige følelsen blir rådende. Samtidig blir den flott utsikten mot sjøen ivaretatt.

Oppgitt tomteareal er hentet fra digitalt eiendomskart. Mottatt av kommunen.
Oppgitt/anslått areal kan derfor avvike vesentlig fra nøyaktig areal.

Parkering

Boligen har en integrert garasje med garasjeport av nyere alder. Fra garasjen er det direkte adkomst til boligen via vaskerommet.

Diverse

NB: Alt løsøre som har med: tv/parabolanlegg/radio/musikkanlegg og ikke integrerte hvitevarer, medfølger ikke i handelen dersom det ikke står spesifikk i prospektet! Selger og kjøper kan eventuelt gjøre egne avtaler.
Kjøper er ansvarlig for å sette seg inn i salgsprospektet, reguleringsplaner, beskrivelse og annen dokumentasjon som kjøper har fått tilgang på. Dersom noe er uklart, ta kontakt med megler slik at saker kan bli avklart før en bindende avtale finner sted. Dersom ikke annet er avtalt, medfølger kun integrerte hvitevarer i handelen.

Salgsoppgaven beskriver vesentlig og lovpålagt informasjon om eiendommen

Ta kontakt med megler for komplett salgsoppgave

Røværveien 24, 4029 Stavanger

Markus Paulsen

Eiendomsmegler

Mobil
900 87 446

Visning

Ta kontakt med Eiendomsmegler Markus Paulsen på tlf 900 87 446 for privatvisning.

Husk å lese komplett salgsoppgave før visning.

Gi bud

Les mer om elektronisk budgiving

Annonseinformasjon

FINN-kode 121097652
Sist endret 30. aug. 2018 09:04
Referanse 70318142

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.