Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde
SOLGT

ATTRAKTIVE PILESTREDET PARK: Gjennomgående og innbydende 3-roms leilighet fra 2008 med stor balkong på 10 kvm - mulighet for å leie/kjøp av garasjeplass - takterresse - INGEN FORKJØPSRETT OG INGEN DOK.AVG!

Pilestredet Park 13 E, 0176 Oslo

Prisantydning 5 000 000 kr
Fellesgjeld
38 159 kr
Pris med fellesgjeld
5 038 159 kr
Felleskost/mnd.
4 368 kr
Boligtype
Leilighet
Eieform bolig
Andel
Soverom
2
Primærrom
64 m²
Bruksareal
68 m²
Byggeår
1960
Energimerking
C - mørkegrønn
Tomteareal
3575 m² (eiet)
Bruttoareal
74 m²
Boligselgerforsikring
Ja
Fellesformue
6 556 kr
Formuesverdi
1 174 787 kr

Fasiliteter

 • Balkong/Terrasse
 • Parkett
 • Heis
 • Rolig
 • Kabel-TV
 • Moderne
 • Sentralt
 • Turterreng
 • Offentlig vann/kloakk
 • Vaktmester-/vektertjeneste
 • Bredbåndstilknytning

Forkjøpsrett

Nei

Felleskostnader inkluderer

A-konto varmtvann, varme og strøm, kabel-tv og internett, nedbetaling av gjeld, forretningsførsel, forsikring, kommunale avgifter m.m

Herav:
Felleskostnader: 2.861,-
Strøm, varme, varmtvann: 1.278,-
Get: 229,-

Omkostninger

5 000 000,- (Prisantydning)
38 159,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
5 038 159,- (Totalpris ekskl. omkostninger)

Omkostninger
199,- (Panteattest kjøper)
430,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
430,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)
6 850,- (Boligkjøperpakken* (valgfritt))
--------------------------------------------------------
7 909,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
5 046 068,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 301
Gårdsnr: 208
Bruksnr: 922
Seksjonsnr: 7

Borettslag-navn: PILESTREDET PARK 11-13
Borettslag-orgnummer: 992212519
Borettslag-andelsnummer: 4

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Husk å lese komplett salgsoppgave før visning.

Gi bud

Les mer om elektronisk budgiving

Kvaliteter ved Pilestredet Park 13 E

- 3-roms andelsleilighet med god standard.
- A-konto varmtvann, varme og strøm inkl. i felleskostnader.
- Lave kjøpsomkostninger - ingen dokumentavgift eller forkjøpsrett!
- Bygget er opprinnelig fra 1960, men omgjort til boliger i 2008.
- Mulighet for å leie og kjøpe parkeringsplass da det finnes et underjordisk garasjeanlegg.
- Stor sydøstvendt balkong med gode solforhold.
- Innbydende og romslig entré med parkett og dørcalling.
- Nyere kjøkken med god skap- og benkeplass.
- Tiltalende stue med plass til spisebord.
- Flislagt bad med opplegg for vaskemaskin.
- To luftige soverom med garderobeløsning.
- Leiligheten disponerer én kjellerbod.
- Sikringsskapet inneholder automatsikringer.
- Fantastisk takterrasse med svært gode solforhold.
- Nærmeste dagligvarebutikk ligger ca. 30 meter fra leiligheten.

Velkommen til visning!

Pilestredet park 13 E er en lys og stilfull 3-roms andelsleilighet med god planløsning og standard. Boligen fremstår som godt vedlikeholdt med standard fra ombygging til leiligheter i 2008. Leiligheten har en solrik balkong med morgen- og ettermiddagssol. Fra leiligheten har du nærhet til alt av kommunikasjon og gode servicetilbud, med kort avstand til både Oslo sentrum, tur- og rekreasjonsområder og flotte parker.

Videre er det mulighet for å leie/kjøpe parkeringsplass i lukket garasjeanlegg. Boligen disponerer en kjellerbod, og a-konto varmtvann, varme og strøm er inkludert i felleskostnadene.

En innbydende entré med parkett på gulv tar deg inn i denne trivelige leiligheten. Stuen er lys og luftig med parkett på gulv og god plass til spisebord. Den åpne stue- og kjøkkenløsningen bidrar til en åpen og luftig romfølelse. Videre har boligen bad med opplegg for vaskemaskin, samt to gode soverom med tilhørende garderobeløsninger.

I Pilestredet Park 13 E bor du nær sentrum, på nedre del av St.Hanshaugen. Her finner du et stemningsfullt miljø med alt det Oslo har å by på i kort avstand fra leiligheten. Pilestredet Park er som en grønn oase, midt i byen, med hyggelige plener, sittegrupper og gangstier.

Innhold

Gjennomgående leilighet i høy første etasje og inneholder: entré/gang, bad/wc, stue med åpen kjøkkenløsning, to soverom og innvendig bod. Utgang fra stue til sydøstvendt balkong på ca.10 kvm.

I tillegg disponerer leiligheten en bod i kjeller på ca.5 kvm.

Standard

Entré | Velkommen inn!
Entreen gir et godt førsteinntrykk av leiligheten og har blant annet parkett på lys og lysmalte veggflater. Det er montert åpen garderobeløsning og ringeklokke, og ellers er det plass for annet møblement. Direkte tilgang til gang gode møbleringsmuligheter, samt tilknyttet bod på ca. 3 kvm med ytterligere oppbevaringsplass.

Kjøkken | God skap- og benkeplass
Leiligheten har et stilfullt og moderne Euromobil-kjøkken fra 2008. Kjøkkenet har en åpen løsning mot stuen, hvilket bidrar til en sosial og åpen romfølelse. Innredningen har hvite glatte fronter, integrert benkebelysning og laminert benkeplate med enkel oppvaskkum.

Videre har kjøkkenet integrerte hvitevarer som komfyr med keramisk topp fra Smeg og oppvaskmaskin fra Bosch. På veggen over benken er det mosaikkfliser og over koketoppen er det Villavent-ventilator i overskap.

Stue | Med utgang til sydøstvendt balkong
Leiligheten har en luftig og tiltalende stue med god plass for sofaløsning med tilhørende møblement. Stuen har parkett på gulv, gode vindusflater som gir rikelig med lys, samt utgang til balkong. I tillegg har rommet god plass til et stort spisebord.

Utgang til stor sydøstvendt balkong på ca. 10 kvm. Balkongen er belagt med terrassebord og har rekkverk av metall. Rekkverkshøyde er målt til 104 cm. Utebelysning på vegg. Her er det god plass til diverse utemøblementer og man kan nyte morgen- og ettermiddagssol.

Bad/wc | Opplegg for vaskemaskin
Badet er delikat og romslig, med hvite fliser på vegg, grå fliser på gulv, gulvvarme og speilbelysning. Innredningen består av en servant, speil og vegghengt toalett. Videre har badet et dusjhjørne med glassvegg og forheng, samt opplegg for vaskemaskin.

Soverom | To lune soverom
Leiligheten har to gode soverom med tilhørende garderobeløsning på hvert rom. Det er god plass til seng, nattbord og kommoder.

Beliggenhet

Pilestredet Park har en svært sentral og etterspurt beliggenhet, samtidig som det er skjermet fra hovedstadens mylder og støy. Stedet er som en grønn oase, midt i byen, med hyggelige grøntarealer med plener, sittegrupper og gangstier. Meget barnevennlig og etablert boligområde i Bydel St.Hanshaugen.

Flere matbutikker ligger i nærheten, der Coop Extra er den nærmeste. I tillegg finnes dere flere søndagsåpne grønsakshandlere og kolonialer ikke langt unna. Her får man tak i alt man behøver i hverdagen. Det er også kort vei til shoppinggatene både i sentrum, på "Løkka" og i Bogstadveien. St.Hanshaugen kan dessuten vise til trivelige nisjeforretninger som ''Gutta på Haugen'' og "Røtter".

Flere av byens mest populære spisesteder finner man i nabolaget. Smalhans, Izakaya, Happolati , Kolonialen og Tranen for å nevne noen. Her finnes også koselige kafeer som Java, Pascal, Kaffebrenneriet og Baker Hansen.

I den skjermede gaten som Frimanns gate har du kort vei til flere av områdets grønne lunger. Ikke langt unna er parken på St. Hanshaugen, Stensparken og Adamstuen. Kort vei er det også til grøntarealene langs Akerselva. Området brukes sommer som vinter til soling, piknik, lek og moro.

For den spreke finnes flere treningssentre ikke langt unna. SATS/Elixia Bislett, Bislett stadion, Fresh Fitness og Fitness Express ligger alle kun en gåtur unna.

Det er god offentlig kommunikasjon mot øst-vest og nord-sør: buss 21, 33, 54, 34 og 37 (den siste stopper rett i nærheten og går hele døgnet). Disse tar deg effektivt til Aker Brygge/ Tjuvholmen, Nydalen, sentrum eller marka. Ellers er det 10 min å gå til både Bogstadveien, Grünerløkka og sentrum. Kort vei er det også til Nasjonalteateret, knutepunktet som gir mulighet for transport til alle byens retninger og flytoget.

Etasje

Boligen har egen inngangsdør og ligger i skjermet 1. etasje. Fra balkongen på andre siden oppleves etasjen som andre etasje (se bilder).

Tomt

Andelsleilighet tilhørende Pilestredet Park 11-13 Borettslag. Borettslaget består av 113 andelsleiligheter og har felles tomteareal. Fellesområder er blant annet opparbeidet med plenarealer, prydbusker og diverse annen beplantning, støpte internveier/gangstier, sittebenker og sykkelstativer.

Garasje / Parkering

Frimanns gate Parkering AS eier og drifter garasjeseksjonen i Pilestredet Park 11-13. Beboere i borettslaget har fortrinnsrett til leie. Kontakt Ole M. Kjærnsmo - 97746404, for mer informasjon - eller send en mail: perokja@online.no.
For øvrig gateparkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Området er en del av ordningen "beboerparkering". Dvs. at man med beboerkort kan parkere gratis døgnet rundt - hele uken - også utover det som er maksimal parkeringstid, mot et gebyr på kr 3000,- i året. For mer info se www.bymiljoetaten.oslo.kommune.no/trafikk_og_samferdsel/parkering/beboerparkering/.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 1 174 787 pr. 31.12.15
Formuesverdi som sekundærbolig kr. 3 759 318 pr. 31.12.15

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger brukstillatelse datert 21.02.2008 for eiendommen, samt ferdigattest for tilbygg for garasjeanlegget datert 02.12.2011. Dokumentet følger vedlagt.

Boligens areal

Primærrom: 64 kvm, Bruksareal: 68 kvm, Bruttoareal: 74 kvm

1. etasje:
Bruksareal: 68 m².
Primærrom: 64 m².

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Oppvarming

Oppvarming med fjernvarme til radiatorer samt elektrisitet.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Schala & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Regulering

Eiendommen er regulert til bolig- og næringsformål. Det rives, bygges og rehabiliteres i området. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Borettslag

Borettslaget består av 113 andelsleiligheter. Pilestredet Park 11-13 Brl er registrert i Foretaksregisteret i Brønnøysund med
organisasjonsnummer 992212519, og ligger i bydel St.Hanshaugen i Oslo kommune.

- Borettslaget har egen hjemmeside: www.pp11-13.no
- Selskapet eier 11864/16398 deler av Sameiet Pilestredet Park 11-13 og har solidaransvar for den samlede gjeld i Sameiet Pilestredet Park 11-13
- Borettslaget har lagt til rette for individuell nedbetaling av fellesgjeld (IN-ordning)
- Borettslaget er medlem i Skadeforsikringsselskapet Borettslagenes Sikringsordning AS
- Fellesområder er kameraovervåket hele døgnet
- Felles takterrasse med svært god solforhold og fantastisk utsikt
- Andelseiere har adgang til en felles takterrasse til med sittegrupper, hybelkjøkken og toalett

Fellesgjeld / lånevilkår

Andel fellesgjeld for denne leiligheten utgjør kr. 38.159,- pr. 01.05.2018.
Andel fellesformue for denne leiligheten utgjør kr. 6.556,- pr. 31.12.2017.

Borettslaget har to lån:
Lånenummer: OBOS01-98207564885
Type: Annuitet
Restsaldo: 113.583.000,-
Restløpeitd: 40 år og 3 mnd
Term pr. år: 12
Avdragsfrihet til og med: 01.10.2018
Type rente: Flyt
Rente: 1,90%
Denne andelen har innfridd sin andel av denne gjelden.

Lånenummer: OBOS02-98207564877
Type: Annuitet
Restsaldo: 3.834.334,-
Restløpetid: 18 år og 7 mnd
Term pr. år: 12
Type rente: Flyt
Rente: 1,90%

Hva skjer i gården / vedlikehold etc.

Det må påregnes generelt vedlikehold av borettslaget.

Styrets arbeid vår 2017 - vår 2018:
- Vedlikehold av fasader (vegger, gesims, fasadestein, glassbyggerstein, balkongdekker, samt pussede rene flater).
- Installert nytt søppelanlegg.
- Søppelanlegg.
- Nøkkelgjennomgang.
- Tiltak vedr. brannsikkerhet.
- Økonomiske tiltak.

Planlagt, nødvendig og ønskelig arbeid vår 2018 - vår 2019:
Planlagte tiltak: fjerne 4 glassvegg i PP 13 Katedralskolen, videreutvikle samarbeidet med Medarbeiderne.

Tiltakt som etter styrets vurdering er nødvendig å prioritere:
- Maling av veggarealer i barnehageområde
- Maling av vegg ved inngangen i PP11-13
- Legging av flis i inngangspartiet i PP11-13
- Installere renseanlegg for varmeanlegget
- Forbedre bruk av heis
- Bytte strømmålere ihht. offentligrettslige krav
- Utbedre og gjennomføre mulige tiltak i tilknytning til nylig oppdagede lekkasjeskader i vindu- og dørpartier i toppetasjen i 11A
- Utrede og gjennomføre mulige tiltak knyttet til forekomst av fukt i garasjeanleggets nedgang
- Legge asfalt på gangarealer ut mot Ullevålsveien
- Gjennomføre rens av kloakkrør for å forebygge utgifter til uønskede hendelser
- Etablere nytt belegg i heisgulv av hensyn til renhold
- Etablere platting foran og endre bruken av det gamle miljørommet
- Åpne utgangsdør mot Ullevålsveien

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: kf@schalapartners.no eller SMS: 92 20 47 07 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.
Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Borettslagsmodellen innebærer at borettslaget eier eiendommen, mens andelseierne eier andeler i borettslaget, som gir andelseier borett til en bestemt bolig.
Andelseierne har ikke personlig ansvar for selskapets fellesgjeld, men boligselskapets løpende utgifter må dekkes av andelshaverne. Manglende innbetaling av fellesutgiftene som følge av andre andelshaveres mislighold, eller der boligselskapet sitter på fraflyttede og usolgte andeler, må dekkes av de øvrige andelseierne.
Borettslaget har dog lovbestemt pant for inntil 2 G i andelene.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Salgsoppgaven beskriver vesentlig og lovpålagt informasjon om eiendommen

Ta kontakt med megler for komplett salgsoppgave

Pilestredet Park 13 E, 0176 Oslo

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Husk å lese komplett salgsoppgave før visning.

Gi bud

Les mer om elektronisk budgiving

Annonseinformasjon

FINN-kode 120680516
Sist endret 8. jun. 2018 10:44
Referanse 17180096

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.