Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde
SOLGT

JESSHEIM - GENERASJONSBOLIG - Enebolig med godkjent utleiedel (74 kvm med 2 soverom) - Oppgradert kjøkken og bad - Attraktiv beliggenhet med gangavstand til alt - Pent opparbeidet tomt - Dobbeltgarasje

Maurstien 5, 2068 Jessheim

Prisantydning 6 990 000 kr
Kommunale avg.
16 958 kr per år
Boligtype
Enebolig
Eieform bolig
Eier (Selveier)
Soverom
5
Primærrom
202 m²
Bruksareal
238 m²
Byggeår
1981
Tomteareal
745 m² (eiet)
Bruttoareal
266 m²
Boligselgerforsikring
Ja
Formuesverdi
1 083 789 kr

Fasiliteter

 • Balkong/Terrasse
 • Peis/Ildsted
 • Ingen gjenboere
 • Barnevennlig
 • Rolig
 • Kabel-TV
 • Sentralt
 • Garasje/P-plass
 • Bademulighet
 • Turterreng
 • Offentlig vann/kloakk
 • Bredbåndstilknytning

Omkostninger

6 990 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
8 900,- (Boligkjøperforsikring Legal24 (valgfritt))
165 000,- (Dokumentavgift)
199,50 (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)

175 149,50 (Omkostninger totalt)

7 165 149,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 235
Gårdsnr: 175
Bruksnr: 160

Visning

Som annonsert eller etter avtale med megler på mobil 99 29 30 90

Husk å lese komplett salgsoppgave før visning.

Gi bud

Les mer om elektronisk budgiving

Beliggenhet

Attraktiv beliggenhet i lite trafikkert vei, med idylliske Nordbytjernet rett i nærheten og med gangavstand til Jessheim sentrum.

Nærområdet er barnevennlig med kort vei til barnehager og skoler i alle trinn. Eiendommen ligger i et etablert boligområde bestående av villa- og annen småhus bebyggelse. Rundt Nordbytjernet er det godt tilrettelagt med flotte turstier for folk i alle aldre. Området er pent opparbeidet med fiske- / badebrygger, volleyballbaner, fine badeplasser, og strender. På vinterstid blir tjernet brukt til isfiske og som akebakke for de små.

Det er ca. fem minutters gangavstand til Jessheim sentrum med alle bymessige fasiliteter. I 2012 fikk Jessheim bystatus. Siden den gang har både byen og området i nærheten vært i stor utvikling. Jessheim Storsenter og sentrumsgatene rundt rommer over 140 butikker, restauranter, og serveringssteder. Butikkene har et godt og variert utvalg med alt fra de største kjedebutikkene til små nisjebutikker. I sentrum ligger også Ullensaker Kulturhus med 3 kinosaler. I tillegg har kulturhuset et bibliotek og kan blandt annet by på konserter, teater, revyer og kunstutstillinger.

Eiendommens beliggenhet er ypperlig for de som reiser kollektivt. Kun 100-200 m til nærmeste bussholdeplass (Skogtun). Busstidene er samkjørte med togavganger og bussene går både i rettning av Jessheim sentrum og til Gardermoen. Nærmeste togstasjon er Nordby og ligger ca 700--800 m fra boligen. Herfra går det 2 avganger til Oslo i timen.

Avstander med bil:
Ca. 10 min til Oslo lufthavn
Ca. 20 min til Lillestrøm
Ca. 25 min til Strømmen
Ca. 40 min til Oslo.

Tomt

Eiet tomt, 745 m²

Pent opparbeidet tomt med belegningsstein i adkomst og en hage med plen, hekk og blomsterbed. Hagen er godt skjermet og har gode solforhold.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen. Det vil bli skiltet ved fellesvisninger.

Inneholder

Hoveddel :

Kjeller: Trapperom, vaskerom, uinnredet hobbyrom og uinnredede boder.

1. etasje: Vindfang, hall, trapperom, stue, kjøkken og toalettrom. Utgang til markterrasse fra stuen.

2. etasje: Trapperom, 3 soverom og bad. Utgang til balkong fra hovedsoverom.

Utleiedel på 74 kvm:

Vindfang, stue og kjøkken i åpen løsning, 2 soverom, bad og vaskerom. Fra stuen er det utgang til egen markterrasse. Over utleiedelen finnes det et råloft med mange muligheter. Råloftet kan også nås fra hoveddelen dersom man ønsker å bygge ut denne delen. Det presiseres forøvrig at inntekten fra utleiedelen er skattefri.

Dobbeltgarasje og 4 kvm utvendig bod.

Byggemåte

Støpte fundamenter og støpt gulv på grunnen. Radonnivået i utleiedelen er i følge eier målt til 90-100 Bq/m³, som ikke utløser krav om tiltak. Antatt plastdren fra byggeår. På grunn av tidligere problem med fuktinntrengning i kjeller er det montert EPS fuktsikring i utsatte deler av kjellervegg 2015. Det ble ikke funnet unormal fukt med Protimeter fuktindikator på murvegger. Kjellervegg i Leca, ellers lett bindingsverk isolert med mineralull.og kledd med stående og liggende malt panel. Vinduer i tre med 3-lags forseglet glass fra 1981 i hoveddel og 2-lags isolerglass fra 1989 i tilbygg. Glass i store vinduer og terrassedør i hoveddelens 1. etasje er byttet ca. 2005. Utvendig sprosserammer. "Vedlikeholdsfrie" vinduer med innebygde sprosser i 2. etasje fra ca. 2012. Utvendige screens unntatt på badet. Kjellervinduer byttet 2017. Malte entredører med små glassfelt fra 2017.Saltak i trekonstruksjoner, med yttertekking av betongtakstein. Undertak av rupanel i eldre del og forenklet undertak med trefiberplater i tilbygg. Vindskier er nylig skiftet. Takrenner og nedløp i lakkert stål, nedløp ført ned i grunnen. Trebjelkelag i etasjeskiller.

Boder

Godt med oppbevaringsmuligheter i kjeller, utvendig bod, råloft og i dobbeltgarasje.

Standard

Hyggelig enebolig oppført i 1981 i normalt god standard. Tilbygg er oppført i 1989. Boligen er løpende vedlikeholdt og oppgradert med blant annet:

- 1. etasje i hoveddel, inkludert kjøkken og vinduer ble i all vesentlighet pusset opp i 2004.
- Bad i 2. etasje ble pusset opp i 2015.
- Vinduer i 2. etasje i hoveddel ble skiftet i 2012.
- Vinduer i kjeller ble skiftet i 2017.
- Entredør ble skiftet i 2017.
- Det er montert screens på de fleste vinduer.
- Vinduer i kjeller ble skiftet i 2017.
- Trapperom og vaskerom i kjeller, inkludert ny varmtvannsbereder ble innredet i 2017
- Det ble installert EPS-fuktsikring i kjeller i 2015.
- Installert varmepumpe i stue i hoveddel i 2017.
- Oppgradert el-anlegg i 2015 og 2017.
- Bad i utleiedel ble oppgradert i 2016.
- Soverom i utleiedel fikk nye gulv i 2018.
- Installert oppvaskmaskin i utleiedel i 2018.

For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt takst.

Kjøkken

Hoveddel:
Romslig kjøkken i åpen løsning med spisestuen. Kjøkkenet ble pusset opp i 2004 og er innredet med hvite fronter og laminat benkeplate med nedfelt oppvaskkum. Integrerte hvitevarer som kjøle- og fryseskap, mikrobølgeovn, komfyr, keramisk koketopp og oppvaskmaskin.

Utleiedel:
Romslig kjøkken i åpen løsnig med stuen. Kjøkkenet er innredet med lyse fronter og laminat benkeplate med nedfelt oppvaskkum. Kjøkkenet har mye skap- og benkeplass og integrerte hvitevarer. Det ble installert ny oppvaskmaskin i 2018.

Bad/wc

Hoveddel:

Bad i 2. etasje:
Flislagt bad med varmekabler fra 2015. Badet er innredet med wc, servantbenk og dusj med buede skjermvegger.

Toalettrom i 1. etasje:
Praktisk toalettrom ved inngangsdøren. Rommet er innredet med wc og porselensservant.

Vaskerom i kjeller:
Separat vaskerom innredet i 2017. Vaskerommet er innredet med benkeskap og benkeplate med nedfelt stålkum. Opplegg for vaskemaskin, tørketrommel og 200 liter bereder fra 2017.

Utleiedel:

Bad:
Romslig bad innredet med wc, servantbenk og dusj med 2 svingbare glasskjermer. Vinylbelegg på badet ble skiftet i 2016. Varmekabler i gulv.

Vaskerom:
Separat vaskerom skaper og opplegg for vaskemaskin. Varmekabler i gulv.

Ferdigattest

Det foreligger midlertidig bruksattest. Boligen er registrert med 2 boenheter i bygningsarkivet.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming med panelovner. Varmekabler i bad i hoveddel og i alle gulv i tilbygg. Peisovn og varmepumpe i stue i hoveddel.

Parkering

Parkering i dobbeltgarasje eller på eiendommens tomt

Regulering

Eiendommen er ikke regulert. Avsatt i kommuneplanen til boligbebyggelse-nåværende, vedtatt 07.09.15.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Solgt "som den er"

Solgt "som den er" avhendingsloven (avhl.) § 3-9:
Eiendommen selges iht. avhl. § 3-9, som innebærer at den selges i den tilstand den er under visning. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn de regler som er ufravikelige i forbrukerforhold, jf. avhl. § 3-9, jf. § 1-2 (2). Selv om eiendommen er solgt "som den er", har eiendommen likevel mangel der dette følger av § § 3-7 eller 3-8; når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få. Det samme gjelder dersom eiendommen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selger. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke er blitt rettet i tide på en tydelig måte.
Eiendommen har også mangel dersom den er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesum og forholdene ellers.

Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må grundig gjennomgås av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessenten(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Ansvarlig megler

Bjørn Granli Jokstad
Telefon: 63 98 00 64
Mobil: 99 29 30 90
E-post: bgj@eie.no

Salgsoppgaven beskriver vesentlig og lovpålagt informasjon om eiendommen

Ta kontakt med megler for komplett salgsoppgave

Maurstien 5, 2068 Jessheim

Visning

Som annonsert eller etter avtale med megler på mobil 99 29 30 90

Husk å lese komplett salgsoppgave før visning.

Gi bud

Les mer om elektronisk budgiving

Annonseinformasjon

FINN-kode 117435926
Sist endret 18. jun. 2018 13:12
Referanse 15180014

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.