Bildegalleri

Solgt

Skarpåsskogen - Særpreget enebolig med attraktiv beliggenhet på solsiden. Flott utsikt og kort vei til sentrum

Kart med kartnålAsbjørnsensvei 8 B, 3613 Kongsberg
Prisantydning6 290 000 kr
Kommunale avg.
18 597 kr per år
Formuesverdi
1 281 201 kr
Verditakst
6 600 000 kr
Hva er denne boligen solgt for tidligere?Prisstatistikk

Nøkkelinfo

Boligtype
Enebolig
Eieform
Eier (Selveier)
Soverom
6
Primærrom
274 m²
Bruksareal
324 m²
Byggeår
1990
Energimerking
C - Lysegrønn
Tomteareal
776 m² (eiet)
Bruttoareal
354 m²

Les mer om bruksareal her

Innhold

Stor og særpreget enebolig over tre plan. I underetasjen er det vindfang, hall/garderobe, peisestue, gang, toalettrom, dusj/wc, badstue, avkledningsrom/garderoberom, gjesterom, vaskerom, bod, fyr-rom/teknisk rom, treningsrom og gang med utgang. I første etasje er det gang, bad/wc, kjøkken, kjølerom, stue, allrom og to soverom. I boligens andre etasje er det loftstue, soverom, 2 boder og 2 sovealkover.

Fra allrommet i første etasje er det adkomst til en syd-/vestvendt terrasse, mens det er adkomst til veranda fra loftet. Stor utvendig bod over garasje.

Parkering finner sted i garasje, carport eller på steinlagt gårdsplass. Garasjen og port er isolert med portåpner. Epoxybelagt gulv med varmekabler ved port. 32 Amp 3 fas uttak i garasje, samt uttak til sentralstøvsuger.

Standard

Boligen ble oppført i 1990, og har blitt normalt godt vedlikeholdt. I senere år har deler av huset gjennomgått oppgraderinger. Blant annet ble en del av loftet innredet med gang/loftstue og to sovealkover i 2016.

Innvendige overflater:

Det er furuparkett, laminatgulv, teppe/teppefliser, ottaskifer, fliser og malt mur på gulv, mens vegger har panel, malt tapet/glassfiberstrie, ferdigbehandlede panelplater, malte plater og pussede/malte murvegger. Himlinger har panel/malt panel, malt glassfiberstrie, malte plater og Tak-Ess. Vegger og himling i stue, gang, et soverom i 1. etasje, innredet gang/loftstue og to sovealkover i 2. etasje er nymalte.

Våtrom:
Dusj/wc i underetasjen har malt glassfiberstrie på vegger, med unntak av dusjhjørne med flislagte vegger. Gulvet er også flislagt. Rommet inneholder wc, nedfelt servant i servant i servantskap, speil med lys, to overskap og dusjnisje med glassvegg/-dør. Med unntak av flisene i dusjhjørnet, som ble lagt i 2010, er rommet i hovedsak fra byggeår.
Bad/wc i 1. etasje er også fra byggeår, og har marmorfliser på gulv og vegger. Rommet har innebygd/flislagt badekar med hånddusj, bidet, veggmontert wc, nedfelt servant i bred baderomsinnredning, to høyskap og to speil med lys.
Vaskerommet har flislagt gulv og malt glassfiberstrue på vegger. Rommet inneholder arbeidsbenk i laminat med to nedfelte skyllekummer, bra med skapplass, tørkeskap med ventilasjon og plass for vaskemaskin og tørketrommel.

Kjøkken:
Kjøkkenet har innredning i svartor og benkeplater i heltre og fliser. Det er bra med skapplass, barløsning, og fliser på vegg over benker. Det er integrert fryseskap, to komfyrer, oppvaskmaskin og platetopp.

Diverse:
Det er utvendige persienner på vinduer i stue, loftstue, bad i 1. etasje og på 3 soverom. Boligen har innlagt fiberkabel, og det er montert sentralstøvsuger.

Oppvarming

Oppvarming er basert på elektrisitet, vannbåren varme med vann til vann varmepumpe fra energibrønn og vedfyring. Begge bad, vaskerom og toalett har elektriske varmekabler, og det er vannbåren gulvvarme i store deler av underetasjen og i hele 1. etasje. Det er en stor peis kledd i naturstein med innsats/dører i peisestuen, en stor teglsteinspeis med innsats i stuen og en høy vedovn i nisje i stue. I tillegg er det montert ventilasjonsanlegg i bygningen. Det er en nedgravd oljetank utvendig, men denne er ikke i bruk. Dette er en glassfibertank, og det foreligger dokument på at denne er tom og renset.

Byggemåte

Primære bygningsdeler, generelt: : Støpte såler på skyten stein/fast grunn. 25cm Leca Isoblokker i grunnmur. (Dels utvendig forblendet med tegl). Grunnmursplast utvendig på grunnmur.

Yttervegger: 15cm bindingsverk med 15cm isolasjon. Bindingsverk er utvendig forblendet med teglstein. Stående beiset tømmermannskledning i 2.etasje/på gavler. (Nylig rengjort og beiset 2 strøk).

Takkonstruksjoner: Saltak med tresperrer/dragere, og rupanel/papp undertak. Luftet konstruksjon i 2. etasje/loft. (Ikke tilgjengelig for inspeksjon). Saltak tekket med Zanda dobbelkrum ru takstein og mønepanner.

Utvendige beslag: Beisedede tretakrenner med plastbelagte stålbeslag. (Stål nedløp). Beisede vindskier med israftbeslag.

Bygningsinformasjon og arealer er hentet fra tilstandsrapport utført av Jan Einar Sjødal, datert 08.02.2018.

Vedlikehold/tilstand

Vedlagte tilstandsrapport inneholder vurderinger av byggets tilstand. Byggtekniske tilstandssvekkelser angis på følgende måte:
- Tilstandsgrad 0, TG0: Ingen symptomer
- Tilstandsgrad 1, TG1: Svake symptomer
- Tilstandsgrad 2, TG2: Middels kraftige symptomer
- Tilstandsgrad 3, TG3: Kraftige symptomer (også sammenbrudd og total funksjonssvikt)
TG0 angis ikke i rapporten, dvs. tilstandsgrad angis ikke dersom det ikke registreres synlige symptomer eller tilstandssvekkelser.

TG 2: Riss/sprekker i grunnmur på WC og i en bod. Uviss tilstand/konstruksjon bak utforede vegger i underetasje.
TG 2: Ukjent standard/tilstand på eventuell opprinnelig drenering.
TG 2: Enkelte lekkasjer i takrenneskjøter/overganger.
TG 2: Dusj/WC underetasje: Bom under gulvflis, og naturlig slitte fuger på gulv. Ingen synlig mansjett/membran i sluk. Tett fuge ved dusj hjørneløsning. (Ingen avrenning til sluk ved eventuell lekkasje utenfor dusjsone). Fuktindikator ga utslag for fukt bak fliser i dusjhjørne. Noe slitte fuger i dusjhjørne. Sanitærutstyr er naturlig noe preget av bruk. Fuktskade på servantskap.
TG 2: Bad/WC 1.etasje. Bom under enkelte gulvfliser, og naturlig slitte fuger på gulv. Ingen synlig mansjett/membran i sluk. Lav/manglende terskel ved dør. Enkelte småriss i veggfliser ved badekar og ved vindu.
Forøvrig er det normal aldrings/bruksslitasje på baderommet. (Inkl. sanitærutstyr).
TG 2: Vaskerom. Sluk var ikke tilgjengelig for inspeksjon. (Dels under vaskemaskin). Bom under gulvfliser
ved dør. Naturlig slitte fuger/fliser. Naturlig bruksslitasje/noe behov for oppussing på vegger. Innredning/fronter er preget av bruk. Manglende ventilasjon på vaskerommet.

Eiendommen er av eldre dato og har fått TG2 på enkelte punkter. Se vedlagte tilstandsrapport bolig, datert 08.02.2018.

Ferdigattest / midlertidig brukstillatelse

Det foreligger midlertidig brukstillatelse, datert 09.11.1990.

Utleie

Det er ingen separat utleiedel i boligen.

Beliggenhet

Huset ligger i attraktive og sentrumsnære omgivelser i Skarpåsskogen. Området er etablert, solrikt og barnevennlig. Herfra har man en flott utsikt og kort avstand til både skole, barnehage, sentrum, dagligvare, offentlig transport og skog/friområder.

Adkomst

Via offentlig vei.

Tomten

Boligen ligger på en skrånet tomt som er pent opparbeidet med plen, prydbusker og planter. Det er lagt bark i skråninger, og laget fine forstøtningsmurer av naturstein. Det er også en natursteinstrapp ved garasjen, mens det er skifer ved inngang og på terrasse. Innkjørselen er asfaltert, mens det er belegningstein i gårdsplassen.

I tillegg medfølger 1/2 av felles vei gnr. 8406, bnr. 11, som totalt er 292 kvm.

Parkering

Parkering finner sted i garasje, carport eller på steinlagt gårdsplass. Garasjen og port er isolert med portåpner. Epoxybelagt gulv med varmekabler ved port. 32 Amp 3 fas uttak i garasje, samt uttak til sentralstøvsuger. Det er montert skaper og skuffer med god lagringsplass.

Diverse

Det ble registrert at skorstein 1 må ha plattform. Skorstein 2 kan feies fra sotluke utvendig.
Sommerbilder i prospekt er tatt for noen år siden.

Ta kontakt med megler for komplett informasjon

Beliggenhet

kart
Logo

DNB Eiendom AS

Aleksander Sollie

Eiendomsmegler

Send melding

Frode Omholt Axelsson

Eiendomsmegler

Send melding

Annonseinformasjon

FINN-kode115135934
Sist endret17. mars 2018 12:34
Referanse51118032

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.