Kun en eksklusiv enebolig med dobbel garasje igjen!

6900 Florø

Prisantydning 6 100 000 kr
Omkostninger
50 000 kr
Totalpris
6 160 000 kr
Boligtype
Enebolig
Eieform bolig
Eier (Selveier)
Soverom
4
Primærrom
207 m²
Bruksareal
284 m²
Etasje
2
Byggeår
2017
Energimerking
C - gul
Rom
6
Tomt
Eiet
Formuesverdi
1 527 500 kr

Fasiliteter

 • Balansert ventilasjon
 • Balkong/Terrasse
 • Barnevennlig
 • Bredbåndstilknytning
 • Garasje/P-plass
 • Lademulighet
 • Livsløpsstandard
 • Moderne
 • Offentlig vann/kloakk
 • Parkett
 • Peis/Ildsted
 • Rolig
 • Sentralt
 • Utsikt
 • Bademulighet
 • Fiskemulighet
 • Turterreng

Omkostninger

-

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 1401
Gårdsnr: 23
Bruksnr: 30

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Husk å lese komplett salgsoppgave før visning.

Eksklusive eneboliger i rekke

Boligene har en funksjonell og trivelig planløsning og er en romslig bolig til å bli glad i. Den har en høyst iøynefallende funkisform. Terrassen på grunnplanet er skjermet av den takoverbygde balkongen i 2. etasje. Takoverbygd inngangsparti. Hver boenhet har 2 stuer og 4 soverom, det er lagt vekt på tidsriktig og funksjonell design i smarte romløsninger. Boligene leveres med kvalitetskjøkken fra Sigdal. Vegger og det listefrie taket er ferdigmalt. Gulvet leveres med parkett fra Kährs. Vi har fokus på brannsikkerhet. Derfor er det betongbrannvegg mellom boligene. Boligene leveres med stor dobbelgarasje med 2,8 meter porthøyde og sportsbod.

En bolig for hele livet

Boligene er livsløpsboliger. Designet med tanke på at en skal kunne bo der hele livet. En slipper bekymringer over dårlige løsninger og utfordringer med boligen når en blir eldre. Har du barn og barnebarn på besøk, så har dere stor nok plass til alle. Med soverom, bad og stor TV-stue i separate etasjer, så er det  mulighet til å gi hverandre plass til å dyrke egentid om det skulle være ønskelig.  

Nøkkelferdige boliger

Vårt fokus på kvalitet gir deg mindre vedlikehold og mer fritid

 • De trivelige tomtene er sørvendte, lune og solrike. Vi har lagt opp til stor utførelsesgrad på uteområdet. Alle uteområder er ferdig opparbeidet med betongkanter der asfaltveiene og biloppstillingsplassen slutter. Dette gir et fint og ryddig skille mellom hage og vei.
 • Lekeplassen innbyr til lek og aktivitet. Den er inngjerdet med trestolper og nettinggjerde og blir levert med sikkerhetsgodkjente lekeapparater.
 • Boligene har en moderne design som er gir en tidsriktig og funksjonell stil. Fasaden er vendt mot sør. De store vinduene i stua og på kjøkkenet har soldemping, men bidrar alikevel til at du får naturen tett på og gjør rommene lyse og trivelige.
 • Boligene er planlagt med Royalbehandlet kledning og har 50-års garanti mot råteskade. Alubekledde vinduer og balkongdører. Dette gir en lang levetid og krever lite vedlikehold.
 • Innvendig er det høyt under taket og smarte romløsninger. Rommene har listefrie tak (ikke vaskerom og bad). Malerfirma Rune Skilbrei sørger for at vegger og tak er ferdigmalt. Gulvene er parkett fra Kährs.
 • Kvalitetskjøkkenet med integrerte hvitevarer som komfyr, koketopp, oppvaskmaskin, kjøleskap og ventilator, er levert av Sigdal kjøkken.
 • Bad og vaskerom har hvitmalte, glatte tak. Veggene har baderomspanel fra Fibo Trespo. På alle våtrom er det varmekabler og gulvfliser. På badet følger det med baderomsinnredning.
 • Boligene er klartgjort for fibertilkobling. Området er planlagt utbygd med fibernett, noe som gir muligheter til rask surfing på nettet og digital-tv om ønskelig.
 • Det er lagt ekstra vekt på brannsikkerhet. Betongbrannvegg mellom boligene.

 

En unik mulighet

En unik mulighet til å skaffe deg en eksklusiv bolig med fjordutsikt
Boliger med en slik beliggenhet vokser ikke på trær . Her ligger boligene vendt mot sør ved foten av Brandsøyåsen, noe som gjør de godt skjermet for nordavinden. Panoramautsikt mot Solheimsfjorden. Boligene ligger i et rolig område med kort vei til skole og barnehage. Ta på deg turskoene og gå en av de mange stiene til toppen av Brandsøyåsen – Florø sitt mest populære turområde. Eller kanskje en avslappende dag på den flotte terrassen frister mer? Du kan og ta turen ned til sjøkanten og ta et forfriskende bad i badekulpen. Kort sagt: Du kan velge på øverste hylle av aktiviteter og livsnyting ...

Boligene har god planløsning. Vi har lagt vekt på det estetiske og gjennomført stil. Planløsningene er både praktisk og gjennomtenkt. Arkitekten har vektlagt tidsriktig, funksjonell design og smarte romløsninger. Vi har valgt en ny generasjon boliger og gått vekk i fra det tradisjonelle
og trauste . Vår holdning er at design trenger ikke å koste skjorta. Vi har lagt mer vekt på design og dermed det estetiske. Det handler tross alt om glede og livskvalitet.

Drømmeboligen med panoramautsikt

Dette er en romslig og innholdsrik funkisbolig over to plan med en unik og attraktiv beliggenhet. Eiendommen ligger solrikt til og nyter godt av fantastisk utsikt som strekker seg mot fjorden. Dette er drømmeboligen. Den flotte tomta blir levert med ferdig tilsådd plen. Her får du en flott overbygd terrasse og balkong hvor sommerdagene kan nytes i fulle drag. Det følger med stor dobbelgarasje og en sportsbod som kan brukes som treningsrom eller snekkerverksted – det er bare fantasien som setter grenser. Funkisvillaen preges av store vindusflater som sørger for at utsikten kan nytes fra hele stuen og kjøkkenet. Er du glad i en god film eller fotballkamp, så er det bare å trekke seg tilbake i en egen TV-stue. Planløsningen er åpen og spennende og har rominndeling som åpner for mange muligheter. De store luftige rommene understreker den lette atmosfæren som gir en svært god romfølelse. Den flotte og moderne ovnen blir prikken over i’en og gir god og lun varme når høsten melder sin ankomst. Boligen leveres med kvalitetsskjøkken fra Sigdal. Vegger og det listefrie taket blir levert ferdigmalt. Gulvet leveres med parkett fra Kährs. Her er fire store soverom i boligen, der hovedsoverommet har egen walk-in closet. Romslige baderom i hver etasje med moderne innredning, baderomsplater og flislagt gulv med varmekabler. Stort og funksjonelt vaskerom.
Dette er virkelig boligen for dere som ønsker en spesiell og unik plass å bo.

Hvordan finansiere boligen i byggeperioden?

Kjøp nå betal ved innflytting! Boliglån har dere nok hørt om. Det er pengene som lånes i banken for å få råd til å kjøpe en bolig. Vestlandsbygg Florø sine kunder nyter godt av vår løsning. Ved signering av kontrakt betales kun et innskudd på kr. 900.000 som er omtrent det samme som den lovpålagte egenkapitalen på 15% for boligen. Resten betales ikke før overtakelse av boligen. Da slipper dere å betjene et byggelån i byggeperioden.

Alle tilknytningsavgifter er inkludert i kjøpesummen. Her kommer kun kr: 25000,- i dokumentavgift til staten.

Salgsoppgaven beskriver vesentlig og lovpålagt informasjon om eiendommen

Ta kontakt med megler for komplett salgsoppgave

6900 Florø

Arild Liseth

Navn

Telefon
957 63 078
Mobil
957 63 078

Rune Ottesen

Navn

Telefon
977 98 724
Mobil
977 98 724

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Husk å lese komplett salgsoppgave før visning.

Annonseinformasjon

FINN-kode 109632418
Sist endret 2. jun. 2021 10:25

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.